diofar Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Πρέπει να έχεις uncheck στο odin το auto reboot. Να περάσεις το twrp να μην κάνει αυτοματα ρεσταρτ κ να μπεις μετά ρεκοβερυ κ να συνεχίσεις Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι ακριβώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Εχω το s7 και σήμερα παρατήρησα το εξής περίεργο. Στη συλλογή με τις φωτογραφίες υπάρχει ένας συγκεκριμένος φάκελος με φωτογραφίες που όμως δεν μπορώ να τις μεταφέρω στο pc γιατι το pc τον βλεπει αδειο. Ακομα κι αν μετακινήσω κάποια φωτογραφία από τον φάκελο αυτόν σε αλλόν που επιβεβαιωμένα τον διαβάζει το pc, πάλι αυτη η φωτογραφία δεν εμφανίζεται... λες και είναι αόρατη:wacko: Εχει τύχει ποτέ σε κανεναν; Θέλω να τις αποθηκεύσω στο pc και δεν μπορω..:cry: Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimasb Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 καλησπερα. επειδη προσπαθω να ανεβασω εικονες και δεν ανεβαινουν σας γραφω πως ακριβως εχει το μενου ρυθμισεων!! λειτουργια πτησης wi-fi bluetooth mobile hotspot kai tethering χρηση δεδομενων δικτυα κινητης advanced calling περισσοτερα εξυπνη διαχειρηση εφαρμογες ηχοι και δονηση ειδοποιησεις οθωνη και φοντο συνθετες λειτουργιες χωρος α[ποθηκευσης μπαταρια ΝFC ΚΑΙ πληρωμη θεματα θεση οθωνη κλειδ.και ασφαλεια privacy and emergency ευκολη λειτουργεια λογαριασμοι google γλωσσα και εισαγωγη δημιουργια αντιγραφων ασφ ημερομηνια και ωρα προσβασιμοτητα βοηθεια πληροφοριες σχετικα ανοιγωντας τις πληροφοριες μου γραφει γλωσαρι εικ κατασταση μπαταριας κτλ νομικες πληροφοριες phone name sm-g9930v kωδικος μοντελου sm-g930v εκδοση androit 6.0.1 επιπ.επιδιορθωσης ασφ. 1 οκτωμβριυ 2016 εκδοση βασικου φασματος εκδοση κερμελ αριθμος κατασκευης κτλ....παντως παντου δεν υπαρχει ενδιξει για ενημερωση λογισμικου η αναβαθμιση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 (edited) Τα έχει έτσι χύμα ; Δες το παρακάτω βίντεο όπου στο ένα έχει το S7 με andoid 6.0.1 και δες αν το μενού του στην αρχή του βίντεο είναι ίδιο με το δικό σου. Αν δεν είναι τότε μιλάμε για μαϊμού (λογικά) https://www.youtube.com/watch?v=o4Ug_UsnZuM Edited May 24, 2018 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irkaso Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Τελευταία έχω ένα θέμα με την ένταση ήχου στο Instagram και στο Youtube. Είναι πολύ χαμηλή η ένταση και το βάζω στο τέρμα. Κάνοντας επανεκκίνηση επανέρχεται για λίγο και μετά χαμηλώνει... Στο music player είναι κανονική η ένταση. Τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Πρέπει να έχεις uncheck στο odin το auto reboot. Να περάσεις το twrp να μην κάνει αυτοματα ρεσταρτ κ να μπεις μετά ρεκοβερυ κ να συνεχίσεις Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περναω το TWRP κανονικα και μετα δεν μπορω να μπω στο recovery με τον συνδιασμο των πληκτρων. Μηπως θα πρεπει να μπω με αλλο τροπο στο recovery? Μηπως εκει κανω το λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Περναω το TWRP κανονικα και μετα δεν μπορω να μπω στο recovery με τον συνδιασμο των πληκτρων. Μηπως θα πρεπει να μπω με αλλο τροπο στο recovery? Μηπως εκει κανω το λαθος?Όπως Είσαι σε download mode...πατάς τα τρία πλήκτρα κεντρικο το κατω της εντασης κ το on/offγια να μπεις στη πράσινη οθόνη που είναι για ρεσταρτ κ για download mode. Θα πατήσεις το πλήκτρο το κάτω της έvτασης για να κάνει ρεσταρτ...αλλά αμέσως Όπως θα έχεις πατημένα τα τρία πλήκτρα απλώς θα αλλάξεις ένα δάχτυλο κ θα πατήσεις το πάνω της έντασης συν το κεντρικό κ το on off που πατάς από πρίν. Κ θα μπει σε twrp Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Είχα ένα θέμα με το ακουστικό και το fingerprint button (είχαν ξεβάψει/ξεφλουδίσει), και σκόπευα να το πάω στη Smartec μιας και στο παρελθόν είχα εξαιρετική αντιμετώπιση από το service τους. Λόγω όμως απόστασης και ωραρίων δεν προλάβαινα να πάω μέχρι εκεί, οπότε το πήγα στο J and P mobile που είναι στον Πειραιά. Προς μεγάλη μου έκπληξη, όχι μόνο άλλαξαν εντός εγγύησης τα δύο παραπάνω, αλλά επιπλέον άλλαξαν και την οθόνη, το πλαϊνό μεταλλικό πλαίσιο και τη μπαταρία, όλα εννοείται εντός εγγύησης. Μία ερώτηση, αν και έχει γίνει αρκετές φορές... Τώρα που το κινητό γύρισε από το service και έχει φάει reset, σκέφτομαι να του περάσω την αγγλική Oreo. Αν κάνω το παραπάνω, χάνω την εγγύηση; Θα πρέπει ,π.χ., αν χρειαστώ service να ξαναπεράσω τη ROM της Cosmote πριν το πάω στην αντιπροσωπεία; Και σχετικά με το flash-αρισμα... ;Η συσκευή είναι Cosmote, ενώ η SIM είναι της Vodafone. Στο Odin, τι ακριβώς πρέπει να περάσω από BL, AP, CP, CSC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 (edited) Είχα ένα θέμα με το ακουστικό και το fingerprint button (είχαν ξεβάψει/ξεφλουδίσει), και σκόπευα να το πάω στη Smartec μιας και στο παρελθόν είχα εξαιρετική αντιμετώπιση από το service τους. Λόγω όμως απόστασης και ωραρίων δεν προλάβαινα να πάω μέχρι εκεί, οπότε το πήγα στο J and P mobile που είναι στον Πειραιά. Προς μεγάλη μου έκπληξη, όχι μόνο άλλαξαν εντός εγγύησης τα δύο παραπάνω, αλλά επιπλέον άλλαξαν και την οθόνη, το πλαϊνό μεταλλικό πλαίσιο και τη μπαταρία, όλα εννοείται εντός εγγύησης. Μία ερώτηση, αν και έχει γίνει αρκετές φορές... Τώρα που το κινητό γύρισε από το service και έχει φάει reset, σκέφτομαι να του περάσω την αγγλική Oreo. Αν κάνω το παραπάνω, χάνω την εγγύηση; Θα πρέπει ,π.χ., αν χρειαστώ service να ξαναπεράσω τη ROM της Cosmote πριν το πάω στην αντιπροσωπεία; Και σχετικά με το flash-αρισμα... ;Η συσκευή είναι Cosmote, ενώ η SIM είναι της Vodafone. Στο Odin, τι ακριβώς πρέπει να περάσω από BL, AP, CP, CSC;Δε χάνεις εγγύηση. Στο odin βάζεις τα 4 αρχεία στο αντίστοιχο πεδίο. Στη ΡΟΜ θα δεις 5 αρχεία. 2 csc. Το ένα home csc κ το αλλο csc. To home csc Σου κρατάει τις ρυθμίσεις Σου κ δε κάνει διαγραφή τίποτα από το κινητό ενώ το αλλο Σου κάνει διαγραφή τα πάντα από μέσα.στο odin μπορείς να βάλεις όποια αρχεία θέλεις. Μπορείς να παραλείψεις πχ το bl. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 27, 2018 by antriou23 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Καλησπέρα στην παρέα.Απενεργοποιησα το Facebook και μου φαίνεται καλύτερεψε Η αυτονομία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Είχα ένα θέμα με το ακουστικό και το fingerprint button (είχαν ξεβάψει/ξεφλουδίσει), και σκόπευα να το πάω στη Smartec μιας και στο παρελθόν είχα εξαιρετική αντιμετώπιση από το service τους. Λόγω όμως απόστασης και ωραρίων δεν προλάβαινα να πάω μέχρι εκεί, οπότε το πήγα στο J and P mobile που είναι στον Πειραιά. Προς μεγάλη μου έκπληξη, όχι μόνο άλλαξαν εντός εγγύησης τα δύο παραπάνω, αλλά επιπλέον άλλαξαν και την οθόνη, το πλαϊνό μεταλλικό πλαίσιο και τη μπαταρία, όλα εννοείται εντός εγγύησης. Μία ερώτηση, αν και έχει γίνει αρκετές φορές... Τώρα που το κινητό γύρισε από το service και έχει φάει reset, σκέφτομαι να του περάσω την αγγλική Oreo. Αν κάνω το παραπάνω, χάνω την εγγύηση; Θα πρέπει ,π.χ., αν χρειαστώ service να ξαναπεράσω τη ROM της Cosmote πριν το πάω στην αντιπροσωπεία; Και σχετικά με το flash-αρισμα... ;Η συσκευή είναι Cosmote, ενώ η SIM είναι της Vodafone. Στο Odin, τι ακριβώς πρέπει να περάσω από BL, AP, CP, CSC; Και μένα το ίδιο με το fingerprint button αλλά μου ζητάνε 300 ευρώ μαζί με την οθόνη. Πόσο καιρό το έχεις το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Καλησπέρα στην παρέα.Απενεργοποιησα το Facebook και μου φαίνεται καλύτερεψε Η αυτονομία... η χειροτερη εφαρμογη για κινητο, να μπαινεις μεσω chrome, που εχει και εξοικονομιση δεδομενων, οταν δεν μπαινεις με wifi. επισης αν χρησιμοποιησεις και μαυρο θεμα, θα δεις μεγαλυτερη αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 (edited) Και μένα το ίδιο με το fingerprint button αλλά μου ζητάνε 300 ευρώ μαζί με την οθόνη. Πόσο καιρό το έχεις το κινητό; Ενάμισο περίπου χρόνο και η συσκευή να είναι ελληνική. Δεν ξέρω αν η αλλαγή οθόνης έγινε υποχρεωτικά (για να αλλαχτεί ακουστικό/fingerprint), αλλά ρωτώντας τη Smartec μου είχαν πει για κόστος (φαντάζομαι ανταλλακτικού και εργασίας) 60€. Edited May 27, 2018 by Cuore_Sportivo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 (edited) Έχω τη συσκευή με rom της cosmote Αν βάλω ευρωπαϊκή κερδιζω/γλυτώνω κάτι ουσιαστικο; Επίσης θα έχω πρόβλημα με το voice over wifi/lte της cosmote; Η εγγύηση θα ισχύει κανονικά; Ευχαριστω Sent from my SM-G930F using Tapatalk Edited June 1, 2018 by myst77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Όταν σου έχει γράψει ο Knox, συνεχίζεις να παίρνεις αυτόματα τις ενημερώσεις ασφαλείας κανονικά? Έχω την έκδοση 8 με γραμμένο Knox. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Σήμερα ήρθε η 8αρα σε γερμανικό DBT Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Η επιλογή για να μένει ανοιχτή η οθόνη όταν την κοιτάς που βρίσκεται στην έκδοση 8; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Η επιλογή για να μένει ανοιχτή η οθόνη όταν την κοιτάς που βρίσκεται στην έκδοση 8; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣύνθετες λειτουργίες-έξυπνη αναμονη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Σήμερα ήρθε η ενημερωση oreo σε κινητό με γερμανικο csc μετα την εγκατάσταση πρέπει να κανω επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irkaso Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Πότε έρχεται το 8 στην Ελλάδα; Το κινητό μου το πήρα τον Νοέμβριο του 17 από skroytz και είναι από Ιταλία. Δεν το έχω κάνει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Είμαστε πολλοί οι... Ιταλοί εδώ μέσα αγαπητέ, θεωρώ ότι μέσα στην εβδομάδα θα πάρουμε κι εμείς σειρά! Υπόψιν, δεν περιμένεις το 8 στην Ελλάδα όπως λες, αλλά στην... Ιταλία αφού το λαμβάνεις βάσει csc και όχι χώρα αγοράς ή διαμονής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Έχω τη συσκευή με rom της cosmote Αν βάλω ευρωπαϊκή κερδιζω/γλυτώνω κάτι ουσιαστικο; Επίσης θα έχω πρόβλημα με το voice over wifi/lte της cosmote; Η εγγύηση θα ισχύει κανονικά; Ευχαριστω Sent from my SM-G930F using Tapatalk Μήπως γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irkaso Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Είμαστε πολλοί οι... Ιταλοί εδώ μέσα αγαπητέ, θεωρώ ότι μέσα στην εβδομάδα θα πάρουμε κι εμείς σειρά! Υπόψιν, δεν περιμένεις το 8 στην Ελλάδα όπως λες, αλλά στην... Ιταλία αφού το λαμβάνεις βάσει csc και όχι χώρα αγοράς ή διαμονής Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 (edited) και μια χαζή ερώτηση.... πώς ξέρεις τι χώρας rom έχεις; (αγορασμένο κινητό από Κωτσόβολο.....) ΑΚΥΡΟ...... το βρήκα παίδες.... sorry για το άκυρο ποστ..... Edited June 3, 2018 by thabull Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Eμένα Ρουμανίας είναι ακόμη περιμένω, ελπίζω να μην αργήσει πολύ :D Μια ερώτηση υπάρχει δυνατότητα μεσω της stock εφαρμογής της κάμερας να αλλάξεις το διάφραγμα? Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts