Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξανάκανε τη διαδικασία

την ξαναεκανα και πετυχε.αυτο που καταλαβα ειναι οτι οσες φορες αποτυγχανε εβαζα τα αρχεια με την σειρα και στο ΑΡ κολλουσε και μου εβγαζε για αρκετη ωρα οτι το odin δεν ανταποκρινεται και μετα απο οταν ξεκολλουσε το εβαζε.στην τελευταια αποπειρα που πετυχε,αφησα το ΑΡ τελευταιο,το odin το περασε παλι με καθυστερηση αλλα χωρις να μου βγαλει οτιν δεν αποκρινεται και περαστηκε η ρομ κανονικα.δεν ξερω αν ηταν τυχαιο ...

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

την ξαναεκανα και πετυχε.αυτο που καταλαβα ειναι οτι οσες φορες αποτυγχανε εβαζα τα αρχεια με την σειρα και στο ΑΡ κολλουσε και μου εβγαζε για αρκετη ωρα οτι το odin δεν ανταποκρινεται και μετα απο οταν ξεκολλουσε το εβαζε.στην τελευταια αποπειρα που πετυχε,αφησα το ΑΡ τελευταιο,το odin το περασε παλι με καθυστερηση αλλα χωρις να μου βγαλει οτιν δεν αποκρινεται και περαστηκε η ρομ κανονικα.δεν ξερω αν ηταν τυχαιο ...

Ναι τη καθυστέρηση τη βγάζει που λες το ξέρω στο αρχείο ΑΡ .Αλλά δεν είναι τίποτα.ειναι μεγάλο το αρχείο γι αυτό.δεν ανταποκρίνεται μου το βγάζει και μένα άσχετα με τη σειρα που θα μπουν απλώς περιμένω όσο λέει ότι δεν ανταποκρίνεται και μετά είναι οκ..σημασία έχει ότι έκανες δουλεια και είναι όλα εντάξει

Edited by antriou23
T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Ρε παιδιά ο secure folder που ακριβώς είναι; όταν μπαίνω ρυθμισεις/εφαρμογές υπάρχει αλλά στο συρτάρι εφαρμογών δεν το βρίσκω πουθενά...

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

Θελω να βαλω την rom superman. εβαλα bootloader και CP. Μεταφερα την rom στη καρτα μνημης, ταυτοχρονα θα βαλω στο odin την ρομ και το csc μετα ? Edited by jimmys

Θελω να βαλω την rom superman. εβαλα bootloader και CP. Μεταφερα την rom στη καρτα μνημης, ταυτοχρονα θα βαλω στο odin την ρομ και το csc μετα ?

Για να περάσεις τη superman πρέπει να βάλεις twrp recovery μεσα απο αυτο κανεις εγκατασταση custom rom.που νομίζω ξέρεις ότι χάνεις εγγυηση

Ενώ έχω σήμα όταν πάω να πάρω τηλ χάνεται εντελώς (με το που πατησω το εικονιδιο του τηλ) και δεν μπορώ να κάνω κλήση. Είναι η 2η φορα που μου το κάνει. Τη 1η το έλυσα με factory reset. Τι μπορεί να φταίει;

Όταν λαμβάνω ένα SMS μου εμφανίζει αυτό που φαίνεται στην φώτο. Τι πρέπει να ρυθμίσω για να μην βγαίνει αυτό αλλά ούτε και να ανοίγει το μήνυμα σε αναδυόμενο παράθυρο; 6101cda6d6dfc004d81a91eb3cab9eab.jpg

Galaxy Z fold 5

Σκατα έχω κι εγώ θέμα με χαμένες κλήσεις. Άμα βρήκε κανείς άκρη ας πει

Πραγματικά μου έχουν σπάσει τα νεύρα με την μπαταρία.

Το φορτίζω 100% και μέσα σε 4 ώρες είναι στο 70% μόνο με αναμονή και λίγο σερφαρισμα.

Να σημειωθεί ότι έχω αλλάξει μπαταρία πριν ένα μηνα.

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Ενώ έχω σήμα όταν πάω να πάρω τηλ χάνεται εντελώς (με το που πατησω το εικονιδιο του τηλ) και δεν μπορώ να κάνω κλήση. Είναι η 2η φορα που μου το κάνει. Τη 1η το έλυσα με factory reset. Τι μπορεί να φταίει;

Το ειχα πάθει οταν εκανα update της εφαρμογή κλησεων.. μπες ρυθμισεις->εφαρμογές βρες την εφαρμογή και κανε κατάργηση εγκαταστασης ενημερωσεων

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

Το φορτίζω 100% και μέσα σε 4 ώρες είναι στο 70% μόνο με αναμονή και λίγο σερφαρισμα.

Στανταρ καποια εφαρμογη στην κανει την ζημια...

Όταν λαμβάνω ένα SMS μου εμφανίζει αυτό που φαίνεται στην φώτο. Τι πρέπει να ρυθμίσω για να μην βγαίνει αυτό αλλά ούτε και να ανοίγει το μήνυμα σε αναδυόμενο παράθυρο; 6101cda6d6dfc004d81a91eb3cab9eab.jpg

Παιδιά εδώ δεν ξέρει κανείς να απαντήσει;

Επίσης πως βλέπουμε στα μηνύματα πληροφορίες της εφαρμογής και αν υπάρχει νεότερη έκδοση; βρήκα μια στο sammobile, την περνάω η θα έχω θέμα, ξέρει κανείς;

Galaxy Z fold 5

Ακολούθησες τις οδηγίες που σου γράφει η ειδοποίηση ?

Samsung galaxy s21+

Ακολούθησες τις οδηγίες που σου γράφει η ειδοποίηση ?

Ναι. Και σταματάει να βγαίνει αυτή η ειδοποίηση αλλά μου εμφανίζει τα μηνύματα σε αναδυόμενο παράθυρο

Galaxy Z fold 5

Ναι. Και σταματάει να βγαίνει αυτή η ειδοποίηση αλλά μου εμφανίζει τα μηνύματα σε αναδυόμενο παράθυρο

Στο ίδιο μενού που σου λέει να μπεις δες μήπως υπαρχει και κάποια άλλη εφαρμογή που εχεις εγκαταστήσει πρόσφατα .Συνήθως κάποια εφαρμογή δημιουργεί αυτό το πρόβλημα .

Samsung galaxy s21+

Στο ίδιο μενού που σου λέει να μπεις δες μήπως υπαρχει και κάποια άλλη εφαρμογή που εχεις εγκαταστήσει πρόσφατα .Συνήθως κάποια εφαρμογή δημιουργεί αυτό το πρόβλημα .

Αυτό το μενού που μου λέει να μπω είναι αυτό για να επιλέξω ποιες εφαρμογές θέλω να ανοίγουν πάνω σε αλλες

Πρέπει να έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση από το μενού των μηνυμάτων για το αν θέλω να γίνεται προβολή σε αναδυόμενο παράθυρο, η οποία όμως ρύθμιση σε εμένα δεν υπάρχει

Edited by Strofigkas

Galaxy Z fold 5

[/color]

Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων μου βγάζει αυτο

7cec638166d04b56bbbb692002ce17ed.jpg

Και αν πατήσω περισσότερες ρυθμίσεις βγάζει αυτό 481ab8effcc9734994699b8e6bc656e6.jpg

Εχω την εντύπωση ότι λείπει η επιλογή αν θέλω να εμφανίζονται τα μηνύματα σε αναδυόμενο παράθυρο. Μπορεί κάποιος να το ελέγξει στις δικές του ρυθμίσεις μηνυμάτων;

Edit : λυθηκε

Galaxy Z fold 5

Φταίει ότι μάλλον είσαι κάπου που δεν έχει καλό σήμα. Εγώ μετά που άλλαξα σπίτι και πλέον έχω καλό σήμα, δεν έχω θέμα με χαμένες κλήσεις..

Δοκίμασε να το ρίξεις σε 3g/2g για να δεις αν θα σου κάνει τα ίδια.

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βάλε την εφαρμογή accubattery για να δεις πόσο σου καταναλώνει η κάθε εφαρμογή.. Εγώ πάντως βγάζω σταθερά πάνω από 5 ώρες Sot. Μέχρι και 5:40 έχω φτάσει και εννοείται πάντα ρυθμισμένο σε λειτουργία απόδοσης, με 4g, τοποθεσία, ΒΤ ανοιχτά...
Σκατα έχω κι εγώ θέμα με χαμένες κλήσεις. Άμα βρήκε κανείς άκρη ας πει

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικα περασα την superman rom τελεια.

1. γνωριζει κανεις πως μπορω τωρα να παρω ολο το τηλ back up στην καρτα μνημης?

2. Ποιες εφαρμογες προτεινετε να εχουμε οταν το τηλ ειναι root? Γενικα σε καθε κατηγορια, ποιες προτιματε?

3. Bootloader Version : G930FXXU1DQG1

PDA Version : G930FXXU1DGQ1

CSC Version : G930FOXA1DQD7

Πως βλεπετε την εκδοση, σωστη? Ρωταω γιατι δεν αλλαξα το csc που ελεγε μετα το περασμα της rom.

Στο Phone Info βλεπω csc code : BTU , και csc country : UK & IRE / GB

Ευχαριστω και συγνωμη για το σχετικα μεγαλο ποστ.

Edited by jimmys

Τελικα περασα την superman rom τελεια, γνωριζει κανεις πως μπορω τωρα να παρω ολο το τηλ back up στην καρτα μνημης? Επισεις, ποιες εφαρμογες προτινετε να εχουμε οταν το τηλ ειναι root? Γενικα σε καθε κατηγορια, ποιες προτιματε?

Για να πάρεις backup θα μπουταρεις στο twrp recovery και λέει backup....πατας εκεί και το κανει.τωρα από εφαρμογές ότι θες...υπαρχουν διάφορα mod στo xda ρίξε μια ματια.και η batman 1.3.0 θα σου πρότεινα να δοκιμασεις κορυφαία ρομ

Edited by antriou23

Για να πάρεις backup θα μπουταρεις στο twrp recovery και λέει backup....πατας εκεί και το κανει.τωρα από εφαρμογές ότι θες...υπαρχουν διάφορα mod στo xda ρίξε μια ματια.και η batman 1.3.0 θα σου πρότεινα να δοκιμασεις κορυφαία ρομ

Σου ειναι ευκολο να μου δωσεις ενα λινκ που θα βρω τις εφαρμογες που λες στο xda ?

Το Greenify ειναι καλυτερο απο το προγραμμα του android που αδρανοποιει τις εφαρμογες?

Edited by jimmys

Σου ειναι ευκολο να μου δωσεις ενα λινκ που θα βρω τις εφαρμογες που λες στο xda ?

Το Greenify ειναι καλυτερο απο το προγραμμα του android που αδρανοποιει τις εφαρμογες?

https://forum.xda-developers.com/s7-edge/themes

Δεν χρησιμοποιώ greenify...οτι θελω το κάνω αδρανοποίηση από τις ρυθμίσεις που έχει στη μπαταρια μέσα από το μενού δηλαδή της συσκευής

https://forum.xda-developers.com/s7-edge/themes

Δεν χρησιμοποιώ greenify...οτι θελω το κάνω αδρανοποίηση από τις ρυθμίσεις που έχει στη μπαταρια μέσα από το μενού δηλαδή της συσκευής

Ευχαριστω, καποιος τροπος να κρυψουμε μια εφαρμογη υπαρχει? Εκτος απο το να βαλουμε τον Nova Launcher.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)