Strofigkas Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Είμαι με nougat από την περίοδο της Beta έκδοσης και μόλις βγήκε η επίσημη και ήρθε για αναβάθμιση περαστηκε με factory reset από recovery πριν και μετά. Ούτε μια χαμένη κλήση τόσους μηνες(και στην περίοδο της beta) και οθονη πάντα 5.30-6.30 σχεδόν ώρες.. Δεν φταίει η ρομ η οποία είναι άψογη για τις χαμένες κλήσεις και τα άλλα προβλήματα που σας βγάζει. Αλλού ψάξτε το Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Τι Δίκτυο έχεις Cosmote. Έχω γυρίσει και σε 2G/3G μπας και έφταιγε το 4G που ήταν και προεπιλεγμένο, αλλά καμία διαφορά. SIM καινούργια, αγορασμένη μαζί με τη συσκευή τα Χριστούγεννα. Υπάρχει κάποιο άλλο αξιόπιστο site για να κατεβάσω την ελληνική ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 @andypapachris ευχαριστω για την απαντηση. Επισης, υπαρχει στις ρυθμισεις να επιλεγεις ποιες εφαρμογες δεν θες να τρεχουν στο παρασκηνιο? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Cosmote. Έχω γυρίσει και σε 2G/3G μπας και έφταιγε το 4G που ήταν και προεπιλεγμένο, αλλά καμία διαφορά. SIM καινούργια, αγορασμένη μαζί με τη συσκευή τα Χριστούγεννα. Υπάρχει κάποιο άλλο αξιόπιστο site για να κατεβάσω την ελληνική ROM; Τσάμπα θα κάνεις ότι κάνεις. Τσάμπα χαμένος χρόνος. Οι χαμένες κλήσεις είναι θέμα δικτύου καθαρά. Και η γυναίκα με Vodafone και Samsung A5 2017 και εγώ με Cosmote και S7 χάνουμε κλήσεις. Ελάχιστες έως μηδαμινές αλλά υπάρχουν. Δεν ευθύνεται το κινητό αλλά ο πάροχος. Σκέψου να έμενες σε σημείο χωρίς σήμα καθόλου. Γιατί υπάρχουν και αυτά τα μέρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Τσάμπα θα κάνεις ότι κάνεις. Τσάμπα χαμένος χρόνος. Οι χαμένες κλήσεις είναι θέμα δικτύου καθαρά. Και η γυναίκα με Vodafone και Samsung A5 2017 και εγώ με Cosmote και S7 χάνουμε κλήσεις. Ελάχιστες έως μηδαμινές αλλά υπάρχουν. Δεν ευθύνεται το κινητό αλλά ο πάροχος. Σκέψου να έμενες σε σημείο χωρίς σήμα καθόλου. Γιατί υπάρχουν και αυτά τα μέρη. Δεν είναι θέμα παρόχου (δυστυχώς...). Τόσα χρόνια ποτέ δεν είχα θέμα με το σήμα Cosmote ούτε στη δουλειά ούτε στο σπίτι. Επίσης εκτός από το S7 έχω και ένα εταιρικό iPhone, το οποίο δεν έχει το παραμικρό θέμα με χαμένες κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Cosmote. Έχω γυρίσει και σε 2G/3G μπας και έφταιγε το 4G που ήταν και προεπιλεγμένο, αλλά καμία διαφορά. SIM καινούργια, αγορασμένη μαζί με τη συσκευή τα Χριστούγεννα. Υπάρχει κάποιο άλλο αξιόπιστο site για να κατεβάσω την ελληνική ROM; δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ρομ. ειναι θεμα πλασματικου σηματος cosmote. σε παροτρινω να βαλεις καρτα vodafone για μια δυο μερες και να το δεις. 19 ατομα φιλου μ εχουν παρομοια προβληματα με το πλασματικο σημα. ενω βλεπεις μπαρες λες εχω σημα αλλα στην ουσια δεν μπορουν να χρησιμοποιουν την τηλεφωνια στις περισσοτερες φορες.. επισημες ρομ εχει εδω https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G930F/ Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riesiggeier Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Επειδη είμαι σχετικά αρχαριος, μπορειτε να μου πειτε ακριβως τα βηματα που πρεπει νακανω για να γινει σωστα η αναβαθμιση σε Nougat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Επειδη είμαι σχετικά αρχαριος, μπορειτε να μου πειτε ακριβως τα βηματα που πρεπει νακανω για να γινει σωστα η αναβαθμιση σε Nougat? Πας στην ενημέρωση λογισμικού κατεβάζεις την αναβάθμιση και όταν κατέβει πατάς έγκατασταση , αφού γίνει η εγκατάσταση θα πας στις ρυθμίσεις και θα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων Sent from Samsung Galaxy S7 Silver Titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Οχι δεν εκανα hard reset με την Nougat...ειχα κανει με την προηγουμενη εκδοση αλλα τπτ... Ούτε εγώ έκανα hard reset αλλά όλα δουλεύουν ρολόι...Και δεν πρόκειται να κάνω αφού δεν έχω πρόβλημα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riesiggeier Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Πας στην ενημέρωση λογισμικού κατεβάζεις την αναβάθμιση και όταν κατέβει πατάς έγκατασταση , αφού γίνει η εγκατάσταση θα πας στις ρυθμίσεις και θα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων Sent from Samsung Galaxy S7 Silver Titanium Αυτο που λενε καποιοι παραπανω για hard reset - wipe cache κτλ. ειναι καλο να γινει; αν ναι , τι κανω ακριβως; wipe cache partition + wipe data/factory reset και μετα κατεβαζω και εγκαθιστω το nougat? και αφου το κατεβασω τα ξανακανω;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Αυτο που λενε καποιοι παραπανω για hard reset - wipe cache κτλ. ειναι καλο να γινει; αν ναι , τι κανω ακριβως; wipe cache partition + wipe data/factory reset και μετα κατεβαζω και εγκαθιστω το nougat? και αφου το κατεβασω τα ξανακανω;:worry: Μετά την εγκατάσταση θέλει επαναφορά, πριν και να κάνεις δε θα αλλάξει κάτι.. Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riesiggeier Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Μετά την εγκατάσταση θέλει επαναφορά, πριν και να κάνεις δε θα αλλάξει κάτι.. Sent from my Galaxy s7 gold Οσον αφορα το wipe cache? βοηθαει καπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Οσον αφορα το wipe cache? βοηθαει καπου; Μπα όχι, δεν είναι όσο χρήσιμο το factory reset Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riesiggeier Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ Πάνο και Andy!:):) Edited March 12, 2017 by riesiggeier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ Πάνο και Andy!:):) Να 'σαι καλά Sent from Samsung Galaxy S7 Silver Titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Το wipe cache σβήνει ΜΟΝΟ την cache των προγραμμάτων. Θεωρητικά μπορεί να γίνει όποτε θέλουμε χωρίς να επηρεάσει τίποτα. Καθαρίζει τα σκουπίδια και ξελαφρώνει την συσκευή. Στο Redmi Note 3 που είχα, καθάριζα τις cache (μέσω TWRP) σχεδόν κάθε μήνα. Επίσης, αρκετές φορές το wipe cache βοηθάει να λυθούν προβλήματα που δημιουργούνται απο εφαρμογές (λόγω των αρχείων cache που αποθηκεύουν). Γενικά, το wipe cache μόνο καλό κάνει στην συσκευή χωρίς να πειράζει ρυθμίσεις - εφαρμογές κλπ. Στο S7 μέσω του stock recovery που έχει ΔΕΝ το έχω κάνει ποτέ. Θα το κάνω όταν επιτέλους καταφτάσει η 7άρα και στα Ελβετικά, πρίν στήσω την συσκευή, να δώ κατά πόσο λειτουργεί σωστά. Εάν λειτουργεί όπως και στο RN3, τότε το καθάρισμα μία φορά τον μήνα θα βοηθήσει να κρατιέται η συσκευή συνεχώς φρέσκια. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Να ρωτησω κατι ρε μαγκες Επειδη εχω να κανω hard reset επι εποχης αχαλινωτου φλασαρισματος με galaxy s1 Μπορω να κανω reset και να επαναφερω το κινητο μου στη κατάσταση που ειναι τωρα? Ρυθμισεις, προτιμησεις εφαρμογων, μηνυματα, αρχειο κλησεων κτλ Και αν γινεται υπαρχει λογος να το κανω? Η επειδη θα το επαναφερω οπως ηταν προηγουμενως τα οποια προβληματα υπηρχαν θα υπαρχουν και τωρα? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Να ρωτησω κατι ρε μαγκες Επειδη εχω να κανω hard reset επι εποχης αχαλινωτου φλασαρισματος με galaxy s1 Μπορω να κανω reset και να επαναφερω το κινητο μου στη κατάσταση που ειναι τωρα? Ρυθμισεις, προτιμησεις εφαρμογων, μηνυματα, αρχειο κλησεων κτλ Και αν γινεται υπαρχει λογος να το κανω? Η επειδη θα το επαναφερω οπως ηταν προηγουμενως τα οποια προβληματα υπηρχαν θα υπαρχουν και τωρα? οταν μια εφαρμογη( η οποια θα περιεχει και τα σκουπιδια της ) την κανεις backup , οταν την επαναφερεις θα επαναφερεις και τα σκουπιδια που προφανως καποια θα δημιουργουν προβληματα ! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ρομ. ειναι θεμα πλασματικου σηματος cosmote. σε παροτρινω να βαλεις καρτα vodafone για μια δυο μερες και να το δεις. 19 ατομα φιλου μ εχουν παρομοια προβληματα με το πλασματικο σημα. ενω βλεπεις μπαρες λες εχω σημα αλλα στην ουσια δεν μπορουν να χρησιμοποιουν την τηλεφωνια στις περισσοτερες φορες.. επισημες ρομ εχει εδω https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G930F/ Έχω το S7 edge περίπου 13 μήνες. Εταιρία wind. Μπορεί να μην έχει το καλύτερο δίκτυο αλλά στο σπίτι πότε μα πότε δεν είχα "χαμένες" κλήσεις. Από όταν έβαλα τη "N" με παίρνουν φίλοι τηλέφωνο και λένε ότι το κινητό είναι κλειστό. Το γύρισα σε 2g/ 3g και τα πράγματα είναι "λίγο" καλύτερα. Σημ.. έχω κάνει μόνο wipe cache & όχι factory reset. Κατά τα άλλα η N είναι super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Έχω το S7 edge περίπου 13 μήνες. Εταιρία wind. Μπορεί να μην έχει το καλύτερο δίκτυο αλλά στο σπίτι πότε μα πότε δεν είχα "χαμένες" κλήσεις. Από όταν έβαλα τη "N" με παίρνουν φίλοι τηλέφωνο και λένε ότι το κινητό είναι κλειστό. Το γύρισα σε 2g/ 3g και τα πράγματα είναι "λίγο" καλύτερα. Σημ.. έχω κάνει μόνο wipe cache & όχι factory reset. Κατά τα άλλα η N είναι super. οταν κανεις και factory reset ξανα πες εντυπωσεις ! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Factory reset χανοντας τα ολα ρε μαγκες δε κανω Το θεωρω αδιανοητο κατι τετοιο να γινεται καθε φορα που θα μας ερχεται μια αναβαθμιση, ελεος Και γυρισα στο android και το s6 απο προπερυσι γιατι πιστευα οτι ειχαν ληθει αυτα τα θεματα, αλλα μαλλον δεν εχουν λυθει Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Factory reset χανοντας τα ολα ρε μαγκες δε κανω Το θεωρω αδιανοητο κατι τετοιο να γινεται καθε φορα που θα μας ερχεται μια αναβαθμιση, ελεος Και γυρισα στο android και το s6 απο προπερυσι γιατι πιστευα οτι ειχαν ληθει αυτα τα θεματα, αλλα μαλλον δεν εχουν λυθει Δε χρειάζεται σε όλες αλλά βασικά στις μεγάλες, 2 θα είναι όλες & ολες. Και πάλι είναι συζητησιμο, αν κάποιος δεν έχει θέματα μπορεί να μην κάνει, αν εχει όμως από το να κλαίγεται στα φόρουμ & να σιχτιριζει τη συσκευή του, μπορείς να κάνει reset πρωτα. Άλλωστε αυτό είναι το 1ο που θα του προτείνουν και στα φόρουμ. (Γενικά αναφέρομαι, γιατί βλέπω πολλά θέματα που σχεδόν παντα συνοδεύονται από τη μαγική φράση "βέβαια την πέρασα χωρίς reset") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Ρε παιδιά αυτή η 7.1.X που την έχουν δωσει όλοι εκτός από τη Samsung τι στην ευχή διορθώνει ? Μήπως η 7.0 είχε θέμα με το σήμα ? Λέω τώρα ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει και σε εμάς τι διαφέρουν μεταξύ τους αυτές οι επιλογές και τι σημαίνουν?? hard reset, factory reset, wipe cache. Βασικά τα δύο πρώτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει και σε εμάς τι διαφέρουν μεταξύ τους αυτές οι επιλογές και τι σημαίνουν?? hard reset, factory reset, wipe cache. Βασικά τα δύο πρώτα!!! hard reset και factory reset ειναι τα ιδια..το wipe cache ειναι η διαγραφη των κατάλοιπων που αφηνουν οι εφαρμογες στην μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts