Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για οποιον εχει παρομοιο προβλημα το εφτιαξα αφαιροντας το google account και το ξαναπροσθεσα.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ειχες κανει αναβαθμιση στην nougat χωρις να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα ; και ειδες το προβλημα με το gmail ?

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω βγαζω 5-6 ωρες στα νορμαλ μου με νουγκατ και αναλυση 1080Ρ..το Α5 δεν γνωριζω σε τι νουμερα κυμαινεται..

5-6 ωρες μονο ; με το s7 edge???

Huawei p20 pro

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειχες κανει αναβαθμιση στην nougat χωρις να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα ; και ειδες το προβλημα με το gmail ?

Βλεπεις σε ποιο νημα εισαι ή απλα ρωτας;;

Ειχα κανει επαναφορα.

Παιδιά, σε γενικές γραμμές είστε ευχαριστημένοι με την nougat ; Αξίζει να την εγκαταστήσω η να περιμένω Update?

Με την μπαταρία τελικά τι ισχύει; γιατί οι απόψεις διίστανται...

Αμα θεωρεις λιγο τις 6 ωρες στο S7 εσυ ποσες βγαζεις τοτε;; για ωρες οθονης λεω, οχι για αναμονη αν το μπερδεψες...

Ναι να την βαλεις την νουγκατ ειναι πολυ καλυτερη απο την μαρς με αρκετες διαφορες προς το καλυτερο οι οποιες εχουν αναφερθει 1-1 σε προηγουμενα ποστ

Αμα θεωρεις λιγο τις 6 ωρες στο S7 εσυ ποσες βγαζεις τοτε;; για ωρες οθονης λεω, οχι για αναμονη αν το μπερδεψες...

Ναι να την βαλεις την νουγκατ ειναι πολυ καλυτερη απο την μαρς με αρκετες διαφορες προς το καλυτερο οι οποιες εχουν αναφερθει 1-1 σε προηγουμενα ποστ

οταν λες οθονης εννοεις με το ποσες ωρες λειτουργεις την συσκευη σωστα ; οχι ποσες ωρες να την εχεις να καθεται

Huawei p20 pro

οταν λες οθονης εννοεις με το ποσες ωρες λειτουργεις την συσκευη σωστα ; οχι ποσες ωρες να την εχεις να καθεται

Ναι ναι, αυτό που λέει οθόνη στις λεπτομέρειες της μπαταρίας.. Αναμονή δεν είναι στάνταρ ανάλογα πόσο συχνά το πιάνεις στα χέρια σου.. Αναμονή έχει τύχει 2 μέρες, μου χει τύχει και 10 ώρες.. Το αρνητικό που είδα, μιας και λέμε για μπαταρία, είναι ότι ο Chrome τρώει πολύ μπαταρία, το διαπίστωσα τώρα που άρχισα πάλι την ενασχόληση με bet365, και ο χρομ ρουφάει αρκετά θα έλεγα ..

Sent from my Galaxy s7 gold

Ναι ναι, αυτό που λέει οθόνη στις λεπτομέρειες της μπαταρίας.. Αναμονή δεν είναι στάνταρ ανάλογα πόσο συχνά το πιάνεις στα χέρια σου.. Αναμονή έχει τύχει 2 μέρες, μου χει τύχει και 10 ώρες.. Το αρνητικό που είδα, μιας και λέμε για μπαταρία, είναι ότι ο Chrome τρώει πολύ μπαταρία, το διαπίστωσα τώρα που άρχισα πάλι την ενασχόληση με bet365, και ο χρομ ρουφάει αρκετά θα έλεγα ..

και γιατι δεν παιζεις με τον samsung explorer?

Huawei p20 pro

και γιατι δεν παιζεις με τον samsung explorer?

Κι αυτός αρκετά τρώει, δεν ξέρω αν φταίει η πλατφόρμα της 365 ενδεχομένως... Αλλά το βασικό είναι ότι ο χρομ βολεύει συγχρονισμού με τον χρομ στον υπολογιστή..

Κι αυτός αρκετά τρώει, δεν ξέρω αν φταίει η πλατφόρμα της 365 ενδεχομένως... Αλλά το βασικό είναι ότι ο χρομ βολεύει συγχρονισμού με τον χρομ στον υπολογιστή..

ναι για αυτο τον χρησιμοποιώ και εγω!

Huawei p20 pro

Το θεμα με το σημα με εχει βγαλει εκτος εαυτου

Χανω πλέον τις περισσοτερες κλησεις, δε μπορω να κανω τη δουλεια μου!!

Θα παρω την αντιπροσωπεια τηλεφωνα και θα τους παρει ο διαολος τη μανα και το πατερα, εχουμε δωσει 6 και 7 κατοστσρικα και δε μπορουμε να κανουμε τα βασικα

Μια ερωτηση σε οσους επισης εχουν το θεμα

Εχετε κανει factory reset μετα το περασμα της 7?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Θα παρω την αντιπροσωπεια τηλεφωνα και θα τους παρει ο διαολος τη μανα και το πατερα, εχουμε δωσει 6 και 7 κατοστσρικα και δε μπορουμε να κανουμε τα βασικα

Εννοείται

φιλε αφοθ εβαλες την Nougat εχεις κανει hard reset?

Huawei p20 pro

Καλησπερα.Εχω ενα θεμα με την καμερα.Μολις παω να βγαλω φωτο ειτε με την μπροστινη ειτε με την πισω καμερα το κινητο παγωνει η βγαζει σφαλμα καμερας και κανει επανεκινηση η συσκευη.Μου το εκανε και παλιοτερα...μετα εφτιαξε μονο του αλλα τωρα παλι το ιδιο προβλημα....η καμερα σε βιντεοκλησεις δουλευει κανονικα...σε φωτογραφιες ειναι το θεμα...

Πιστευα οτι με την αναβαθμιση στην 7 εκδοση αντροιντ θα στρωσει αλλα τιποτα...

Εχει αντιμετωπιςει κανεις παρομοιο προβλημα;

Iphone 7 Plus 128gb - Samsung Galaxy S7 - Ipad air - Macbook Pro

Καλησπερα.Εχω ενα θεμα με την καμερα.Μολις παω να βγαλω φωτο ειτε με την μπροστινη ειτε με την πισω καμερα το κινητο παγωνει η βγαζει σφαλμα καμερας και κανει επανεκινηση η συσκευη.Μου το εκανε και παλιοτερα...μετα εφτιαξε μονο του αλλα τωρα παλι το ιδιο προβλημα....η καμερα σε βιντεοκλησεις δουλευει κανονικα...σε φωτογραφιες ειναι το θεμα...

Πιστευα οτι με την αναβαθμιση στην 7 εκδοση αντροιντ θα στρωσει αλλα τιποτα...

Εχει αντιμετωπιςει κανεις παρομοιο προβλημα;

Huawei p20 pro

Οχι δεν εκανα hard reset με την Nougat...ειχα κανει με την προηγουμενη εκδοση αλλα τπτ...

Iphone 7 Plus 128gb - Samsung Galaxy S7 - Ipad air - Macbook Pro

Οχι δεν εκανα hard reset με την Nougat...ειχα κανει με την προηγουμενη εκδοση αλλα τπτ...

Έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές ! Όταν αλλάζουμε έκδοση η κάνουμε αναβάθμιση πριν και ιδίως μετά πρεπει πάντα να κάνουμε hard reset

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Huawei p20 pro

Έχω και εγώ ένα πρόβλημα. Είμαι με τη nougat και μόλις αγόρασα μια Samsung evο 64 gb. Ενώ μου την αναγνωρίζει κανονικά δεν μου επιτρέπεται καθολου η πρόσβαση. Δεν μπορώ να μεταφέρω τίποτα από την εσωτερική μνήμη, ούτε να διαγράψω μια φωτογραφία που μόλις έβγαλα η οτιδήποτε αλλο. Όταν πάω να παραχώρησε δικαιώματα πρόσβασης στη sd ο εσωτερικός χώρος δε μου εμφανίζεται όταν το τικαρω. Δε φαίνεται καθόλου η sd. Καμιά λύση ?

Έχω κι εγώ σοβαρό θέμα με τις κλήσεις. Με παίρνουν τηλέφωνο, το S7 δεν πιάνει σήμα (χωρίς όμως να το δείχνει στη μπάρα) και μου σκάνε συνεχώς μηνύματα για κλήσεις... Τουλάχιστον αισχρό.

Ελληνική συσκευή με αγγλική Nougat. Θέλω να βάλω την ελληνική να δω μπας και λυθεί με καθαρό πέρασμα λειτουργικού.

Υπάρχει κάποιο link για ελληνική Nougat (όχι όμως από sammobile που κατεβάζει πολύ αργά);

Καλησπερα στην παρεα. Μολις αλλαξα μερια ερχομενος απο iphone και εχω καποιες αποριες.

1.Υπαρχει αντιστοιχο του Itunes προγραμμα για υπολογιστη?

2.Δεν βρισκω πως αλλαζει απο 4g σε 3g στις ρυθμισεις (ειμαι με Nougat)

Έχω κι εγώ σοβαρό θέμα με τις κλήσεις. Με παίρνουν τηλέφωνο, το S7 δεν πιάνει σήμα (χωρίς όμως να το δείχνει στη μπάρα) και μου σκάνε συνεχώς μηνύματα για κλήσεις... Τουλάχιστον αισχρό.

Ελληνική συσκευή με αγγλική Nougat. Θέλω να βάλω την ελληνική να δω μπας και λυθεί με καθαρό πέρασμα λειτουργικού.

Υπάρχει κάποιο link για ελληνική Nougat (όχι όμως από sammobile που κατεβάζει πολύ αργά);

Τι εννοείς ελληνική συσκευή με αγγλική έκδοση ? Την έβαλες εσύ μέσω Odin ?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Huawei p20 pro

Καλησπερα στην παρεα. Μολις αλλαξα μερια ερχομενος απο iphone και εχω καποιες αποριες.

1.Υπαρχει αντιστοιχο του Itunes προγραμμα για υπολογιστη?

2.Δεν βρισκω πως αλλαζει απο 4g σε 3g στις ρυθμισεις (ειμαι με Nougat)

Για να αλλάξεις το 4g σε 3g πας -> ρυθμίσεις -> συνδέσεις -> δικτυα κινητής τηλεφωνίας -> λειτουργία δικτύου και επιλέγεις ότι θες

Sent from Samsung Galaxy S7 Silver Titanium

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)