elthis Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Εβαλα την nougat εχθες και εχει την εφαρμογή android pay μπορώ να βάλω και ελληνική κάρτα !? Ή δεν είναι διαθέσιμο Ελλάδα?? Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για Ελλάδα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Καλα κανω και το εχω κλειστο. 24% μπαταρια τη μερα μονο απο αυτο ειναι μεγαλο πσοστο... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να το ενεργοποιείς κάποιες συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, έχει χρονοδιάγραμμα. Εγώ για παράδειγμα το έχω να ενεργοποιείται μετα τις 16:00 μέχρι την ώρα που θα κοιμηθώ (περίπου 12 το βράδυ). Το πρωί το κινητό είναι συνέχεια μέσα σε ένα τσαντάκι και βγαίνει μόνο όταν χτυπήσει, άρα δεν το χρειάζομαι. Και εκτός αυτού, όταν το κινητό έχει αναμμένη οθόνη δεν τρώει μπαταρία το always on! Αν π.χ. μες την ημέρα έχεις 5 ώρες ενεργή οθόνη, τότε τις ώρες αυτές δεν καταναλώνει ενεργια το always on, αφού στην ουσία δε λειτουργεί! Άρα το 24% την ημέρα πρακτικά δεν ισχύει, ;) εκτός και αν το κινητό σου εχει όλη μέρα σβηστη οθόνη με ενεργό always on! Edited January 26, 2017 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καλησπέρα, Είμαι με αγγλική nougat και πείραξα στις ρυθμίσεις οθόνης τα Screen zoom and font, αλλα δυστυχώς δεν βλέπω κάπου να έχει επιλογή reset για να επαναφέρω τις παραπανώ στα default. Αν κάποιος με nougat μπορεί να μου πει τις μαμά ρυθμίσεις για το screen zoom και το font size θα βοηθούσε ιδιαίτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καλησπέρα, Είμαι με αγγλική nougat και πείραξα στις ρυθμίσεις οθόνης τα Screen zoom and font, αλλα δυστυχώς δεν βλέπω κάπου να έχει επιλογή reset για να επαναφέρω τις παραπανώ στα default. Αν κάποιος με nougat μπορεί να μου πει τις μαμά ρυθμίσεις για το screen zoom και το font size θα βοηθούσε ιδιαίτερα! Screen zoom στη μέση ακριβώς. Font size δύο κλικ από αριστερά. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 @Lakerdas είσαι ωραίος! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 παιδιά επειδή είναι το πρώτο μου android μπορεί κάποιος με αναλυτικά βήματα να μου πει πως πάμε σε Nougat; ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 παιδιά επειδή είναι το πρώτο μου android μπορεί κάποιος με αναλυτικά βήματα να μου πει πως πάμε σε Nougat; ευχαριστώ πολύ. αν δεν βιαζεσαι θα ερθει αναλογα απο που ειναι το κινητο, αν ειναι καποιου παροχου κλπ ειδαλως πρεπει να την φλασαρεις μονος σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Έβαλα κι εγώ την αγγλική έκδοση Nougat και τώρα δεν βλέπει το heart rate monitor. Πριν είχε επιλογή measure, τώρα βγάζει "This device cannot measure your heart rate"... Δεν έκανα "καθαρή" εγκατάσταση βέβαια, upgrade έκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Έβαλα κι εγώ την αγγλική έκδοση Nougat και τώρα δεν βλέπει το heart rate monitor. Πριν είχε επιλογή measure, τώρα βγάζει "This device cannot measure your heart rate"... Δεν έκανα "καθαρή" εγκατάσταση βέβαια, upgrade έκανα... Κάνε επαναφορά Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) ΟΚ ευχαριστώ, αυτό φαντάστηκα κι εγώ. Επίσης, επειδή δεν βρίσκω απάντηση ούτε στο google, στο download mode ενώ έχω WARRANTY VOID 0 (0X0000) κανονικά, κάτω στο AP SWREV έχω B:1 K:0 S:0. Μπορεί να μου πει κάποιος που δεν έχει κάνει τίποτα μέσω odin (έχει android 6 official), τι γράφει σε αυτόν στο download mode? Edit: επιβεβαίωσα από φίλο με official rom χωρίς να έχει κάνει τίποτα σε root, αναβάθμιση κλπ ότι γράφει και σε αυτόν AP SWREV B:1 K:0 S:0 Edited January 27, 2017 by klainmein Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 ρε παιδιά στην 7, δεν υπάρχει το galaxy labs που υπήρχε στην 6.0.1? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) 4 ώρες SOT για browsing με wifi και 50% μπαταρία. Μου φαίνεται απίστευτο. Φοράει 6.0.1 http://thumbnails117.imagebam.com/52889/10b599528882952.jpg Edited January 27, 2017 by AndreasL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 4 ώρες SOT για browsing με wifi και 50% μπαταρία. Μου φαίνεται απίστευτο. Φοράει 6.0.1 http://thumbnails117.imagebam.com/52887/10b599528868663.jpg Φωτεινότητα 0 είχες; :p :p Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Στο αυτόματο την είχα, με αρκετό φως όλη μέρα στο σπίτι, σε καμία περίπτωση δεν έπεσε χαμηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Στο αυτόματο την είχα, με αρκετό φως όλη μέρα στο σπίτι, σε καμία περίπτωση δεν έπεσε χαμηλά. Με τι χρήση έβγαλε 4 ώρες τότε;; στείλε κανα screenshot ακόμα , όχι μια θολή φωτογραφία με την οθόνη... Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Σε ελληνική συσκευή μου ήρθε ενημέρωση ότι υπάρχει αναβάθμιση λογισμικού. Ωραία λέω ήρθε επιτέλους και εδώ η nougat, πάω σπίτι ανοίγω wifi πατάω ενημέρωση και μου βγάζει το κινητό σας είναι ενημερωμένο!!! Τι έγινε? "Ζορίζεται" η nougat να έρθει???:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) Με τι χρήση έβγαλε 4 ώρες τότε;; στείλε κανα screenshot ακόμα , όχι μια θολή φωτογραφία με την οθόνη... Sent from my Galaxy s7 gold Καθαρά browsing και κανα-δυο βιντεάκια στο youtube, περιστασιακά από το πρωί μέχρι πριν από λίγο. Aπλά σήμερα δεν είχα καθόλου κλήσεις (μόνο 1) ούτε τράβηξα φωτογραφίες κλπ γι' αυτό κράτησε περισσότερο από συνήθως. Η φωτογραφία που ανέβασα είναι κροπαρισμενο screenshot, πατά πάνω της να σου ανοίξει σε πλήρη ανάλυση. Εδώ φαίνεται η κατανομή της κατανάλωσης ρεύματος: http://thumbnails117.imagebam.com/52889/e6e008528881568.jpg Edited January 27, 2017 by AndreasL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Καθαρά browsing και κανα-δυο βιντεάκια στο youtube, περιστασιακά από το πρωί μέχρι πριν από λίγο. Aπλά σήμερα δεν είχα καθόλου κλήσεις (μόνο 1) ούτε τράβηξα φωτογραφίες κλπ γι' αυτό κράτησε περισσότερο από συνήθως. Η φωτογραφία που ανέβασα είναι κροπαρισμενο screenshot, πατά πάνω της να σου ανοίξει σε πλήρη ανάλυση. Εδώ φαίνεται η κατανομή της κατανάλωσης ρεύματος: http://thumbnails117.imagebam.com/52889/e6e008528881568.jpg Πολύ καλό νούμερο για να ναι αληθινό :cool: Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Πολύ καλό νούμερο για να ναι αληθινό :cool: Sent from my Galaxy s7 gold Και γιατί να έλεγα ψέματα; Τι έχω να κερδίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 @AndreasL ποιο theme φοράς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) Το Material_Black, είναι λιτό και πανεμορφο. Τώρα έχω ξεπεράσει τις 6 ώρες και έχω ακόμη 23%. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι κλήσεις και οι φωτογραφίες μου τρώνε αρκετή ενέργεια, σήμερα που δεν μίλησα είδα τη διαφορά. Edited January 27, 2017 by AndreasL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Για πειτε κανενα θεμα που χρησιμοποιείτε σε χρυσο s7..εχω το material_gold αλλα το βαρεθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Σε ελληνική συσκευή μου ήρθε ενημέρωση ότι υπάρχει αναβάθμιση λογισμικού. Ωραία λέω ήρθε επιτέλους και εδώ η nougat, πάω σπίτι ανοίγω wifi πατάω ενημέρωση και μου βγάζει το κινητό σας είναι ενημερωμένο!!! Τι έγινε? "Ζορίζεται" η nougat να έρθει???:p ελληνικό είναι και το δικο μου, δε μου βγάζει καμία ενημέρωση.. υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλησπερα! Ηθελα να ρωτησω, επειδη δεν ειμαι κατοχος του κινητου, αν εχει καπου διπλο χτυπημα στην οθονη για κλειδωμα/ξεκλειδωμα η θα πρεπει να εγκαταστησω τον nova που το εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλησπερα! Ηθελα να ρωτησω, επειδη δεν ειμαι κατοχος του κινητου, αν εχει καπου διπλο χτυπημα στην οθονη για κλειδωμα/ξεκλειδωμα η θα πρεπει να εγκαταστησω τον nova που το εχει? Μόνο με nova, και μόνο για κλείδωμα. Δεν έχει double tap to wake..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts