Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα την nougat εχθες και εχει την εφαρμογή android pay μπορώ να βάλω και ελληνική κάρτα !? Ή δεν είναι διαθέσιμο Ελλάδα??

Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για Ελλάδα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλα κανω και το εχω κλειστο. 24% μπαταρια τη μερα μονο απο αυτο ειναι μεγαλο πσοστο...

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορείς να το ενεργοποιείς κάποιες συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, έχει χρονοδιάγραμμα.

Εγώ για παράδειγμα το έχω να ενεργοποιείται μετα τις 16:00 μέχρι την ώρα που θα κοιμηθώ (περίπου 12 το βράδυ). Το πρωί το κινητό είναι συνέχεια μέσα σε ένα τσαντάκι και βγαίνει μόνο όταν χτυπήσει, άρα δεν το χρειάζομαι.

Και εκτός αυτού, όταν το κινητό έχει αναμμένη οθόνη δεν τρώει μπαταρία το always on! Αν π.χ. μες την ημέρα έχεις 5 ώρες ενεργή οθόνη, τότε τις ώρες αυτές δεν καταναλώνει ενεργια το always on, αφού στην ουσία δε λειτουργεί!

Άρα το 24% την ημέρα πρακτικά δεν ισχύει, ;) εκτός και αν το κινητό σου εχει όλη μέρα σβηστη οθόνη με ενεργό always on!

Edited by Titarasaudi

Καλησπέρα,

Είμαι με αγγλική nougat και πείραξα στις ρυθμίσεις οθόνης τα Screen zoom and font, αλλα δυστυχώς δεν βλέπω κάπου να έχει επιλογή reset για να επαναφέρω τις παραπανώ στα default.

Αν κάποιος με nougat μπορεί να μου πει τις μαμά ρυθμίσεις για το screen zoom και το font size θα βοηθούσε ιδιαίτερα!

Καλησπέρα,

Είμαι με αγγλική nougat και πείραξα στις ρυθμίσεις οθόνης τα Screen zoom and font, αλλα δυστυχώς δεν βλέπω κάπου να έχει επιλογή reset για να επαναφέρω τις παραπανώ στα default.

Αν κάποιος με nougat μπορεί να μου πει τις μαμά ρυθμίσεις για το screen zoom και το font size θα βοηθούσε ιδιαίτερα!

Screen zoom στη μέση ακριβώς.

Font size δύο κλικ από αριστερά.

Μάκης

παιδιά επειδή είναι το πρώτο μου android μπορεί κάποιος με αναλυτικά βήματα να μου πει πως πάμε σε Nougat;

ευχαριστώ πολύ.

παιδιά επειδή είναι το πρώτο μου android μπορεί κάποιος με αναλυτικά βήματα να μου πει πως πάμε σε Nougat;

ευχαριστώ πολύ.

αν δεν βιαζεσαι θα ερθει αναλογα απο που ειναι το κινητο, αν ειναι καποιου παροχου κλπ

ειδαλως πρεπει να την φλασαρεις μονος σου

Έβαλα κι εγώ την αγγλική έκδοση Nougat και τώρα δεν βλέπει το heart rate monitor. Πριν είχε επιλογή measure, τώρα βγάζει "This device cannot measure your heart rate"... Δεν έκανα "καθαρή" εγκατάσταση βέβαια, upgrade έκανα...

Έβαλα κι εγώ την αγγλική έκδοση Nougat και τώρα δεν βλέπει το heart rate monitor. Πριν είχε επιλογή measure, τώρα βγάζει "This device cannot measure your heart rate"... Δεν έκανα "καθαρή" εγκατάσταση βέβαια, upgrade έκανα...

Κάνε επαναφορά

Sent from my Galaxy s7 gold

ΟΚ ευχαριστώ, αυτό φαντάστηκα κι εγώ.

Επίσης, επειδή δεν βρίσκω απάντηση ούτε στο google, στο download mode ενώ έχω WARRANTY VOID 0 (0X0000) κανονικά, κάτω στο AP SWREV έχω B:1 K:0 S:0.

Μπορεί να μου πει κάποιος που δεν έχει κάνει τίποτα μέσω odin (έχει android 6 official), τι γράφει σε αυτόν στο download mode?

Edit: επιβεβαίωσα από φίλο με official rom χωρίς να έχει κάνει τίποτα σε root, αναβάθμιση κλπ ότι γράφει και σε αυτόν AP SWREV B:1 K:0 S:0

Edited by klainmein

ρε παιδιά στην 7, δεν υπάρχει το galaxy labs που υπήρχε στην 6.0.1?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4 ώρες SOT για browsing με wifi και 50% μπαταρία. Μου φαίνεται απίστευτο. Φοράει 6.0.1

http://thumbnails117.imagebam.com/52889/10b599528882952.jpg

Edited by AndreasL

4 ώρες SOT για browsing με wifi και 50% μπαταρία. Μου φαίνεται απίστευτο. Φοράει 6.0.1

http://thumbnails117.imagebam.com/52887/10b599528868663.jpg

Φωτεινότητα 0 είχες; :p :p

Στο αυτόματο την είχα, με αρκετό φως όλη μέρα στο σπίτι, σε καμία περίπτωση δεν έπεσε χαμηλά.

Με τι χρήση έβγαλε 4 ώρες τότε;; στείλε κανα screenshot ακόμα , όχι μια θολή φωτογραφία με την οθόνη...

Σε ελληνική συσκευή μου ήρθε ενημέρωση ότι υπάρχει αναβάθμιση λογισμικού. Ωραία λέω ήρθε επιτέλους και εδώ η nougat, πάω σπίτι ανοίγω wifi πατάω ενημέρωση και μου βγάζει το κινητό σας είναι ενημερωμένο!!!

Τι έγινε? "Ζορίζεται" η nougat να έρθει???:p

Με τι χρήση έβγαλε 4 ώρες τότε;; στείλε κανα screenshot ακόμα , όχι μια θολή φωτογραφία με την οθόνη...

Καθαρά browsing και κανα-δυο βιντεάκια στο youtube, περιστασιακά από το πρωί μέχρι πριν από λίγο. Aπλά σήμερα δεν είχα καθόλου κλήσεις (μόνο 1) ούτε τράβηξα φωτογραφίες κλπ γι' αυτό κράτησε περισσότερο από συνήθως. Η φωτογραφία που ανέβασα είναι κροπαρισμενο screenshot, πατά πάνω της να σου ανοίξει σε πλήρη ανάλυση. Εδώ φαίνεται η κατανομή της κατανάλωσης ρεύματος:

http://thumbnails117.imagebam.com/52889/e6e008528881568.jpg

Edited by AndreasL

Καθαρά browsing και κανα-δυο βιντεάκια στο youtube, περιστασιακά από το πρωί μέχρι πριν από λίγο. Aπλά σήμερα δεν είχα καθόλου κλήσεις (μόνο 1) ούτε τράβηξα φωτογραφίες κλπ γι' αυτό κράτησε περισσότερο από συνήθως. Η φωτογραφία που ανέβασα είναι κροπαρισμενο screenshot, πατά πάνω της να σου ανοίξει σε πλήρη ανάλυση. Εδώ φαίνεται η κατανομή της κατανάλωσης ρεύματος:

http://thumbnails117.imagebam.com/52889/e6e008528881568.jpg

Πολύ καλό νούμερο για να ναι αληθινό :cool:

Πολύ καλό νούμερο για να ναι αληθινό :cool:

Και γιατί να έλεγα ψέματα; Τι έχω να κερδίσω;

Το Material_Black, είναι λιτό και πανεμορφο. Τώρα έχω ξεπεράσει τις 6 ώρες και έχω ακόμη 23%. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι κλήσεις και οι φωτογραφίες μου τρώνε αρκετή ενέργεια, σήμερα που δεν μίλησα είδα τη διαφορά. Edited by AndreasL

Σε ελληνική συσκευή μου ήρθε ενημέρωση ότι υπάρχει αναβάθμιση λογισμικού. Ωραία λέω ήρθε επιτέλους και εδώ η nougat, πάω σπίτι ανοίγω wifi πατάω ενημέρωση και μου βγάζει το κινητό σας είναι ενημερωμένο!!!

Τι έγινε? "Ζορίζεται" η nougat να έρθει???:p

ελληνικό είναι και το δικο μου, δε μου βγάζει καμία ενημέρωση.. υπομονή

Καλησπερα!

Ηθελα να ρωτησω, επειδη δεν ειμαι κατοχος του κινητου, αν εχει καπου διπλο χτυπημα στην οθονη για κλειδωμα/ξεκλειδωμα η θα πρεπει να εγκαταστησω τον nova που το εχει?

Καλησπερα!

Ηθελα να ρωτησω, επειδη δεν ειμαι κατοχος του κινητου, αν εχει καπου διπλο χτυπημα στην οθονη για κλειδωμα/ξεκλειδωμα η θα πρεπει να εγκαταστησω τον nova που το εχει?

Μόνο με nova, και μόνο για κλείδωμα.

Δεν έχει double tap to wake.....

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)