panos_27 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 έχει παρατηρήσει κανείς ανεξήγητα μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας όταν είναι ανοικτό το bluetooth? το είχα ανοικτό για 1-2 ώρες και στη χρήση της μπαταρίας μου γράφει ότι ήταν ανοικτό 18 μέρες :blink: Μηπως εχεις ανοιχτο το gps και το χεις βαλει να ψαχνει και με το ΒΤ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Μηπως εχεις ανοιχτο το gps και το χεις βαλει να ψαχνει και με το ΒΤ? έχω μόνιμα κλειστό το gps αλλά παρ'όλα αυτά μπήκα στις ρυθμίσεις του bt και ενώ ήταν κλειστό, ήταν ενεργοποιημένη η σάρωση για προσδιορισμό τοποθεσίας και κάτι τέτοια και το απενεργοποίησα για να δούμε :worry: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 έχω μόνιμα κλειστό το gps αλλά παρ'όλα αυτά μπήκα στις ρυθμίσεις του bt και ενώ ήταν κλειστό, ήταν ενεργοποιημένη η σάρωση για προσδιορισμό τοποθεσίας και κάτι τέτοια και το απενεργοποίησα για να δούμε :worry: Λογικα αυτο θα ηταν. μενει να δεις για σιγουρια κιολας. Ενημερωσε για την προοδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Όσοι έχετε βάλει την beta Nougat τι λέει;;;Εγω πήγα να την βάλω αλλά μάλλον δεν προλαβα το χρονικό όριο,γιατι δεν μου βγάζει πια αοο το Samsung Galaxy Apps την επιλογή Galaxy beta program. Λογικά μέσα στον Γεμάτη θα την δωσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 καλησπερα ! μολις παρελαβα το s7 black μου ! και αρχισα να το στηνω ! εχω ομως ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα με το δαχτυλικο αποτυπωμα! πιανει μια φορα στις 10 !!! εχω ξενερωσει απιστευτα !!!!! υπαρχει λετε καποιο προβλημα ?:(:(:(:(:(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Είναι σχεδόν άριστο το δακτυλικό του, ξαναπέρασε το αλλά να το κρατάς όπως το ξεκλειδώνεις στη χρήση κι όχι πάνω σε κάποιο τραπέζι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 το εκανα οπως μου ειπες! βελτιωθηκε η κατασταση αλλα παλι εχω αποτυχημενες προσπαθειες! απογοητευτηκα λιγο ειναι η αληθεια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Εγώ δε πατάω από πάνω ακριβώς, πατάω από δεξιά η αριστερά στο κενό και μπαίνω μέσα στο κουμπί, 9/10 έπιανε Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Εγώ δε πατάω από πάνω ακριβώς, πατάω από δεξιά η αριστερά στο κενό και μπαίνω μέσα στο κουμπί, 9/10 έπιανε Sent from my iPhone using Tapatalk το πατας αρχικα και το κρατας πατημενο μεχρι να ξεκλειδωσει???? ή το πατας και μετα με το touch για να ξεκλειδωσει ? πρεπει να το συνηθισω και να το κανω σωστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Κάνω κλικ, επανέρχεται το κουμπί αλλά το δάχτυλο μένει πάνω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) Κάνω κλικ, επανέρχεται το κουμπί αλλά το δάχτυλο μένει πάνω Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν χρειάζεται να το πατήσεις το κουμπί. Απλά ακουμπάς το δάχτυλο επάνω. Και ούτε χρειάζεται να κρατάς το τηλέφωνο όπως το κρατούσες όταν ρυθμιζες το αποτύπωμα. Οπουδήποτε και να έχω το τηλέφωνο (στο χέρι, στο τραπέζι αφημενο) μόλις ακουμπήσω το πλήκτρο ξεκλειδώνει Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 16, 2016 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 ξερει κανεις πως συνδεουμε το τηλεφωνο σε linux?υπαρχουν αλλοι drivers? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 ξερει κανεις πως συνδεουμε το τηλεφωνο σε linux?υπαρχουν αλλοι drivers? https://community.linuxmint.com/tutorial/view/1185 http://www.debugpoint.com/2016/03/how-to-access-android-devices-internal-storage-and-sd-card-in-ubuntu-linux-mint-using-media-transfer-protocol-mtp/ Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Αν είναι σβηστή η οθόνη θέλει και πάτημα το κουμπί για να ξεκλειδώσει με τον σενσορα, δε γίνεται με σκέτη αφή Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Δεν χρειάζεται να το πατήσεις το κουμπί. Απλά ακουμπάς το δάχτυλο επάνω. Και ούτε χρειάζεται να κρατάς το τηλέφωνο όπως το κρατούσες όταν ρυθμιζες το αποτύπωμα. Οπουδήποτε και να έχω το τηλέφωνο (στο χέρι, στο τραπέζι αφημενο) μόλις ακουμπήσω το πλήκτρο ξεκλειδώνει Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν δεν πατήσεις το κουμπί να ανάψει η οθόνη δεν ξεκλειδώνει. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Αν είναι σβηστή η οθόνη θέλει και πάτημα το κουμπί για να ξεκλειδώσει με τον σενσορα, δε γίνεται με σκέτη αφή Sent from my Galaxy s7 gold Εγώ την αναβω με πέρασμα του χεριού από τον αισθητήρα φωτός και μετά ακουμπάς το πλήκτρο για ξεκλείδωμα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλησπέρα !!! Επειδή έχω απογοητευτεί μπορεί κάποιος να μου πει κάποιο κατάστημα να πάρω τζαμάκι για την συσκευή που να καλύπτει όλη την οθόνη ;;; Γύρισα όλα τα καταστήματα στο Ηράκλειο μικρά και μεγάλα και δεν βρήκα τίποτα παρά μόνο κάποια που άφηναν μεγάλο κενό στην οθόνη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλησπέρα !!! Επειδή έχω απογοητευτεί μπορεί κάποιος να μου πει κάποιο κατάστημα να πάρω τζαμάκι για την συσκευή που να καλύπτει όλη την οθόνη ;;; Γύρισα όλα τα καταστήματα στο Ηράκλειο μικρά και μεγάλα και δεν βρήκα τίποτα παρά μόνο κάποια που άφηναν μεγάλο κενό στην οθόνη . Έχει γίνει πολύ μεγάλη συζήτηση στο νήμα με τα αξεσουάρ και η απάντηση είναι μια. Δε θα βρεις σωστό γυαλί για το s7! Ακόμα και οι απλες ζελατίνες είναι...περιεργες, γιατί όλα αυτά τα ξεκολλάνε οι θήκες. Για περισσότερα στο αντίστοιχο νήμα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 καλησπερα ! μολις παρελαβα το s7 black μου ! και αρχισα να το στηνω ! εχω ομως ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα με το δαχτυλικο αποτυπωμα! πιανει μια φορα στις 10 !!! εχω ξενερωσει απιστευτα !!!!! υπαρχει λετε καποιο προβλημα ?:(:(:(:(:(:(:(:(:( σε εμένα πιάνει 1 στις 3 Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 σε εμένα πιάνει 1 στις 3 Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εδω τα ιδια απο την αρχη που το πηρα..1 στις 3 κατα μεσο ορο για να καταλαβει και να ανοιξει... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Παιδιά, βάλτε από 2 φορές το κάθε δάχτυλο στα δακτυλικά και με διαφορετική θέση. Θα δείτε ότι δουλεύει πολύ καλύτερα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ρε παιδιά ξέρετε κανένα άλλο σαιτ πέραν του sammobile για να κατεβάσουμε στοκ firmware γιατί το sammobile έχει κάτω τους σερβερς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ρε παιδιά ξέρετε κανένα άλλο σαιτ πέραν του sammobile για να κατεβάσουμε στοκ firmware γιατί το sammobile έχει κάτω τους σερβερς; http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647 Ευχαριστώ πολύ αδερφούλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 εγω για να ειμαι σιγουρος εχω βαλει το ιδιο δαχτυλο, δεξι αντίχειρα, 4 φορες και το πετυχαινω 9 στις 10 φορες, εξαλλου μ αυτο κραταω το κινητο, οποτε δε χρειαζεται κι αλλο δαχτυλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts