Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Θα πάω να δω πάντως στο s6 θυμάμαι το μαύρο ήταν λίγο μπλε και μου άρεσε. Στο s7 πως να είναι? Εδώ είναι κανονικό μαύρο και σύμφωνα με τις απόψεις που επικρατούν... αρέσει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ετσι ακριβώς. Στις 7 ώρες δεν πάει χαλαρά,κι αν πάει θα πάει αποκλειστικά και μόνο με χρήση wifi.αντε και κανένα 5αλεπτο ομιλία. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδή ξέρω ότι έχεις και το απλό και το edge. Πόση διαφορά έχουν περίπου στη διάρκεια της μπαταριας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Επειδή ξέρω ότι έχεις και το απλό και το edge. Πόση διαφορά έχουν περίπου στη διάρκεια της μπαταριας ? φιλε μου,τις 5-6 ωρες τις εχει χαλαρα και το μικρο και με πολυ χρηση,δεν εχουν τεραστια διαφορα παρα τα 600 περισσοτερα mha Που εχει το edge. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 φιλε μου,τις 5-6 ωρες τις εχει χαλαρα και το μικρο και με πολυ χρηση,δεν εχουν τεραστια διαφορα παρα τα 600 περισσοτερα mha Που εχει το edge. Φιλε ξέρω ότι ασχολείσαι και είσαι αξιόπιστος για αυτό ρωταω. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Θα μπορούσε αν υπάρχει κάποιος που πήγε απο Note 5 σε S7 να μας κάνει ενα μίνι συγκριτικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Θα μπορούσε αν υπάρχει κάποιος που πήγε απο Note 5 σε S7 να μας κάνει ενα μίνι συγκριτικό; αν και το συγκεκριμενο θεμα ειναι αποκλειστικα για το s7 κι οχι για συγκρισεις θα απαντησω περιληπτικα. σε note 5 θα πας αν εχεις αναγκη το πενακι και την μεγαλη και απολαυστικη οθονη που ουτε στο 7 edge θα βρεις,αλλα ουτε και στο προηγουμενο 6 edge plus.η κυρτοτητα τρωει οθονη,ξεκαθαρο. κατα τα αλλα,το note 5 ειναι ενα παρα πολυ καλο περσινο τηλεφωνο,καμμενο απο την samsung και μιλαω για το θεμα εγγυησης,πιο αργο αισθητα απο το s7 και σαφως με λιγοτερη αυτονομια στη μπαταρια.πρωην κατοχος του.στην καμερα ειναι επισης λιγο κατωτερο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aliki1984 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Καλημέρα! Θα ήθελα γνώμες από κάποιον που το έχει ήδη στα χέρια του! ΤΟ φοβάμαι γιατί είναι ακόμα καινούργιο... Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να έχει ελαττώματα... Και τόσα που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες, αγχώθηκα ακόμα πιο πολύ!!! Μπορείτε να βοηθήσετε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Καλημέρα! Θα ήθελα γνώμες από κάποιον που το έχει ήδη στα χέρια του! ΤΟ φοβάμαι γιατί είναι ακόμα καινούργιο... Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να έχει ελαττώματα... Και τόσα που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες, αγχώθηκα ακόμα πιο πολύ!!! Μπορείτε να βοηθήσετε;;;; Βεβαιος να σε βοηθησουμε αλλα σε τι ακριβως θες ?? Ετσι οπως τα λες δεν μπορω να καταλαβω τι ψαχνεις...??? ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aliki1984 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Βεβαιος να σε βοηθησουμε αλλα σε τι ακριβως θες ?? Ετσι οπως τα λες δεν μπορω να καταλαβω τι ψαχνεις...??? ;) ;) Διάβασα σε πιο πάνω ποστ οτι υπερθερμαίνεται, κολλάει, σε κάποιους είχε πρόβλημα η κάμερα και το πήγαν πίσω.... Έτσι που τα βλέπω πανικοβλήθηκα λίγο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Διάβασα σε πιο πάνω ποστ οτι υπερθερμαίνεται, κολλάει, σε κάποιους είχε πρόβλημα η κάμερα και το πήγαν πίσω.... Έτσι που τα βλέπω πανικοβλήθηκα λίγο.... Καλησπέρα,μην το φοβάσαι. ΣΟΥ εχω στείλει και μήνυμα στο fb. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Διάβασα σε πιο πάνω ποστ οτι υπερθερμαίνεται, κολλάει, σε κάποιους είχε πρόβλημα η κάμερα και το πήγαν πίσω.... Έτσι που τα βλέπω πανικοβλήθηκα λίγο.... Δεν υπαρχει κανενα προβλημα υπερθερμανσης ειδικα στην καθημερινοτητα. Πολυ σπανια και αυτο οταν φορτιζει ισως... γενικα καθολου..!!! ;) ;) Edited April 9, 2016 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Κατοχος ολων των Galaxy και κατεληξα σε Alpha τελικα πιο πολυ για λογους διαστασεων, Μετα απο 20 σελιδες τελικα πειστηκα να παρω το S7 Black αν και ψιλο-ξυνομουν για πρωτη φορα σε μηλο. :X Ελπιζω οπως διαβασα να μην εχω υπερθερμανσεις, κολληματακια και καθε βραδυ στις 10 να ψαχνω power. Θα επανελθω με εντυπωσεις Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Κατοχος ολων των Galaxy και κατεληξα σε Alpha τελικα πιο πολυ για λογους διαστασεων, Μετα απο 20 σελιδες τελικα πειστηκα να παρω το S7 Black αν και ψιλο-ξυνομουν για πρωτη φορα σε μηλο. :X Ελπιζω οπως διαβασα να μην εχω υπερθερμανσεις, κολληματακια και καθε βραδυ στις 10 να ψαχνω power. Θα επανελθω με εντυπωσεις ασε το Iphone στην ακρη,εδω μιλαμε για πραγματικο smartphone. δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα το τηλεφωνο. και να παρουσιασει κατι θα το δειξει σχετικα αμεσα,αλλα υπαρχει και το doa. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Χαιρετώ την παρέα... Ευτυχής κάτοχος εδώ και μερικές μέρες... Ήρθα από g4... Μια συσκευή που την χάρηκα Π. Πολύ αλλά με χαλουσαν 2 πράγματα.... Μέγεθος και μπαταρία... 3.5ωρες οθόνη με τα 1000 ζόρια... Με την ίδια χρήση έβγαλα με το s7... 6 και ώρες.... Και το μέγεθος πολύ βολικό... Και θα μείνω σ αυτή τη διάσταση... Ευχές για μια απολαυστική Κυριακή σε όλους.. Την Καλημέρα μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 το σκέφτομαι κι'εγώ να πάρω το s7. μου αρέσει πάρα πολύ εκτός από 1 πράγμα. η γλοιώδης πίσω όψη του. από τι είναι φτιαγμένο? γυαλί? αφήνει δαχτυλιές και κάτι σαν λίγδα που το είδα στο public. μόνο αυτό με αποτρέπει. αλλά αφού θα βάλω θήκη γιατί έχω κλάψει το s2 και το g2 από πτώση οπότε μάλλον δεν θα το βλέπω και θα το ανέχομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Χαιρετώ την παρέα... Ευτυχής κάτοχος εδώ και μερικές μέρες... Ήρθα από g4... Μια συσκευή που την χάρηκα Π. Πολύ αλλά με χαλουσαν 2 πράγματα.... Μέγεθος και μπαταρία... 3.5ωρες οθόνη με τα 1000 ζόρια... Με την ίδια χρήση έβγαλα με το s7... 6 και ώρες.... Και το μέγεθος πολύ βολικό... Και θα μείνω σ αυτή τη διάσταση... Ευχές για μια απολαυστική Κυριακή σε όλους.. Την Καλημέρα μου :) Φιλιε μου +1000 γιαυτα πουλες.Ετσι ακριβως ειναι, και εγω το g4 που ειχα παρει δεν το κρατησα ουτε μηνα και το εδωσα. Καλο χρυσο αλλα τεραστιο και αυτονομια γιοκ κατω απο 4ωρες σιγουρα..Το s7 βγαζει ανετα 5+ ωρες και μεγεθος σπεσιαλ. ;) το σκέφτομαι κι'εγώ να πάρω το s7. μου αρέσει πάρα πολύ εκτός από 1 πράγμα. η γλοιώδης πίσω όψη του. από τι είναι φτιαγμένο? γυαλί? αφήνει δαχτυλιές και κάτι σαν λίγδα που το είδα στο public. μόνο αυτό με αποτρέπει. αλλά αφού θα βάλω θήκη γιατί έχω κλάψει το s2 και το g2 από πτώση οπότε μάλλον δεν θα το βλέπω και θα το ανέχομαι Γυαλι ειναι απο πισω απο οτι διαβαζω αν δεν κανω λαθος και ναι κανει δαχτυλιες και αν εχεις υγρα χερια αφηνει αυτο που λες κατι σαν λιγδα αλλα αυτα ειναι σταγονα στον ωκεανο αν σκεφτεις ολα τα αλλα καλα που εχει... Παρτο αφοβα και βαλτου θηκη αν θες !! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 το σκέφτομαι κι'εγώ να πάρω το s7. μου αρέσει πάρα πολύ εκτός από 1 πράγμα. η γλοιώδης πίσω όψη του. από τι είναι φτιαγμένο? γυαλί? αφήνει δαχτυλιές και κάτι σαν λίγδα που το είδα στο public. μόνο αυτό με αποτρέπει. αλλά αφού θα βάλω θήκη γιατί έχω κλάψει το s2 και το g2 από πτώση οπότε μάλλον δεν θα το βλέπω και θα το ανέχομαι Στην οθόνη δεν ξέρω τι έχουν κάνει... Αλλά δεν κρατάει ούτε μια δαχτυλια εν αντιθέσει με την πίσω του επιφάνεια.... Εξαιρετική οθόνη... Τόσο σε χρώμα... Σε αίσθηση... Είναι πάντα καθαρή... Δεν ξέρω τι έχουν κάνει πραγματικά......! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 ε ναι θα του βάλω μία θήκη και θα το πάρω. αν είχε και ράδιο θα ήταν τέλειο! κάθε μέρα μπαίνω στο skroutz και κοιτάω την τιμή του. που θα πάει δεν θα πέσει άλλα 100 ευρώ να το τσιμπήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 ε ναι θα του βάλω μία θήκη και θα το πάρω. αν είχε και ράδιο θα ήταν τέλειο! κάθε μέρα μπαίνω στο skroutz και κοιτάω την τιμή του. που θα πάει δεν θα πέσει άλλα 100 ευρώ να το τσιμπήσω? Θέμα ημερών κ γω αυτο περιμένω να πέσει για το edge Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Από το Σάββατο είμαι και εγώ κάτοχος του S7σε μαύρο (το χρώμα τα σπαέι). Πριν είχα S6 edge σε λευκο και έχω να πω τα εξής, καμία σχέση το ένα τηλέφωνο με το άλλο, καλύτερη μπαταρία με διαφορά, micro sd, αδιάβροχο και γενικά καλύτερη αίσθηση στο χέρι. Πήρα μια διαφανή θήκη από το πλαίσιο αλλά κάνει νερά στην πλάτρη του κινητού, πήρα και ένα γυαλί το οποίο έβαλα αλλά να ξέρετε ότι αφηνει λίγο κενό περιμετρικά, θήκη πάντως ψάχνω ακόμηαλλά όχι book. Παρατήρησα μόνο το εξής περίεργο το οποίο θα του δώσω χρόνο να δώ τι είναι εκτός και αν φταίει το σήμα της κινητής και δεν μου μπουν ιδέες στο μυαλό για doa... Λοιπόν όταν μιλάω κάποιες φορές (μέσα στο ΣΚ το έκανε 5 φορές) ακούγεται στιγμιαία 2-3msecs ένα παράσιτο, ξέρετε σαν να φυσάμε. Υποθέτω ότι είναι θέμα σήματος (το δουλέυω σε 4G) και όχι συσκευής, το ίδιο μου είπε και ένας άλλος φίλος που έχει S7 edge αλλά ήταν λέει το σήμα, έχετε καμιά ιδέα? Edited April 11, 2016 by xroikon_46 Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Λοιπόν τέρμα οι πλάκες και τα χαζολογηματα :-D. Ήρθε η ώρα για καυτά και καιρια ερωτήματα. Άσπρο η μαύρο; Παρακαλώ μόνο σοβαρές και τεκμηριωμενες απαντήσεις από κατόχους των παραπάνω χρωμάτων! :-) :-) Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Λοιπόν τέρμα οι πλάκες και τα χαζολογηματα :-D. Ήρθε η ώρα για καυτά και καιρια ερωτήματα. Άσπρο η μαύρο; Παρακαλώ μόνο σοβαρές και τεκμηριωμενες απαντήσεις από κατόχους των παραπάνω χρωμάτων! :-) :-)Λοιπον, εγω το εχω παρει σε λευκο(εχω βεβαια το edge), το λευκό του κανει μερικα ''νερα'' στο πισω μερος που μου αρεσουν πολυ και δεν δινουν την αισθηση του πλαστικου στο ματι, οπως σε αλλες λευκες συσκευες που ειχα πιάσει στα χερια μου, αυτος ειναι και ενας λογος που ποτε μου δεν ειχα λευκο κινητο. Αν σκεφτεσαι να κανεις μια αλλαγη ή παντα ειχες μαυρα κινητα ειναι μια καλη επιλογη νομιζω... ;) σε καθε περιπτωση πηγαινε δες το και απο κοντα, εγω προσωπικα δεν χρειαστηκε να το δω γιατι ειχα μπουχτίσει το μαυρο χρωμα και πηγα κατευθειαν στο λευκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Λοιπόν τέρμα οι πλάκες και τα χαζολογηματα :-D. Ήρθε η ώρα για καυτά και καιρια ερωτήματα. Άσπρο η μαύρο; Παρακαλώ μόνο σοβαρές και τεκμηριωμενες απαντήσεις από κατόχους των παραπάνω χρωμάτων! :-) :-) Φιλε μαυρο δαγκωτο στον μαυρογιαλουρο , μαυρο δαγκωτο και στο s7 !!! Νομιζω ειναι το ποιο ωραιο χρωμα. Δες τα ολα απο κοντα πριν διαλεξεις...!! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Η φάση είναι ότι έχω πάει σε public και πλαίσιο (Γλυφάδα) καθώς και σε κάμποσα Γερμανούς /ΟΤΕ/κωτσοβολους κλπ και κανείς δεν έχει το άσπρο έξω. Μόνο το μαύρο έχουν όλοι και ένας είχε και το χρυσό. Οκ ωραίο το μαύρο (που κάνει και λίγο μπλε ημιχρωματισμους στο πίσω μέρος) αλλά με δαχτυλιες κλπ τι γίνεται; Θεωρώ ότι με το μαύρο θα είμαι στο καθάρισε /τριψε όλη μέρα :-). Άντε να δούμε τι θα δούμε και από λεφτά τι θα μείνει από βαφτηστηρια /ικα /ΦΠΑ και μάλλον μετά το Πάσχα θα το πάρω :-D Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Λοιπόν τέρμα οι πλάκες και τα χαζολογηματα :-D. Ήρθε η ώρα για καυτά και καιρια ερωτήματα. Άσπρο η μαύρο; Παρακαλώ μόνο σοβαρές και τεκμηριωμενες απαντήσεις από κατόχους των παραπάνω χρωμάτων! :-) :-) Εξαρτάται και από τι χρώμα κινητό έρχεσαι. Εγώ πχ που είχα το s6 gold, ξαναπήρα σε χρυσό το s7 (που είναι πιο όμορφο από το περσινό) αλλά το βαρέθηκα γρήγορα! Ηταν σαν να είχα το ίδιο κινητό (οπτικά εννοώ). Το έδωσα λοιπόν για να πάρω το edge σε μαύρο αλλά λόγω μη διαθεσιμότητας ξαναπήρα το s7, σε μαύρο χρώμα όμως. Καμία σχέση με τα μαύρα που ξέρεις και φυσικά καμμία μα καμμία σχέση με το περσινό. Το χρώμα είναι πάρα πολύ όμορφο! Και δεν αλλάζει ανάλογα με το πώς το κοιτάς. Τώρα το λευκό εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει:) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts