Jump to content

Xiaomi Mi 5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο mi cloud είχες κάνει backup πριν γίνουν όλα αυτά;;;; Εάν ναι τότε είσαι τυχερός...αλλιώς από την αρχη δυστυχώς...

Στον υπολογιστη βλεπει κανονικα την εσωτερικη και θα κανω backup απο εκει τους φακελους. Αλλα το στησιμο απο την αρχη (εγκαταστησεις εφαρμογων, σεταρισμα ολων των ρυθμισεων κλπ) δεν το γλυτωνω...

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Στον υπολογιστη βλεπει κανονικα την εσωτερικη και θα κανω backup απο εκει τους φακελους. Αλλα το στησιμο απο την αρχη (εγκαταστησεις εφαρμογων, σεταρισμα ολων των ρυθμισεων κλπ) δεν το γλυτωνω...

Δεν είσαι root να πάρεις backup με το titanium να φανταστώ;αυτή η βλακεια με encryption data στο twrp μου την έσπασε και εμένα όταν είχα το nexus 6p.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ούτε wipe, ούτε τίποτα, υπήρχε λύση να bypassαριστει το encryption και να γλύτωσε το format data : adb sideload.

Σε δέκα λεπτά καθάρισα χωρίς να χρειαστώ να ξαναστηνω τη συσκευή μου...

Χαιρεται,

σπανια γραφω. Ειχα το MI3 επειτα το ΜΙ4 και τωρα το ΜΙ5 .

Οπως καταλαβαινετε ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα κινητα της Xiaomi.

Το θεμα ειναι οτι το μι5 το χω 4-5 μερες και η μπαταρια του δεν αντεχει καθολου. αντεχει σχεδον το ιδιο οπως μια μπαταρια που την χρησιμοποιεις 1-1.5 χρονο.

Εχεις καποιος αναλογο προβλημα? Υπαρχει κανας τροπος να μεγαλωσει η διαρκεια της με την ιδια χρηση?

Ευχαριστω

Αν ασχολείστε με το στοίχημα , μπείτε στην παρέα μας . :)

http://whitefenix.co/captainbook/

Χαιρεται,

σπανια γραφω. Ειχα το MI3 επειτα το ΜΙ4 και τωρα το ΜΙ5 .

Οπως καταλαβαινετε ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα κινητα της Xiaomi.

Το θεμα ειναι οτι το μι5 το χω 4-5 μερες και η μπαταρια του δεν αντεχει καθολου. αντεχει σχεδον το ιδιο οπως μια μπαταρια που την χρησιμοποιεις 1-1.5 χρονο.

Εχεις καποιος αναλογο προβλημα? Υπαρχει κανας τροπος να μεγαλωσει η διαρκεια της με την ιδια χρηση?

Ευχαριστω

Απενεργοποιησε τον εντοπισμό συσκευής.Εγω έχω απενεργοποιήσει τα πάντα απο το mi cloud γιατί λόγο δεύτερης καρτας σιμ wind με χρεωνε στην σύνδεση για αποστολή μην. τίποτα πλεον δεν κρατώ απο mi cloud 10ευρω καθε μήνα πληρωνα για μηνύματα που δεν γνώριζα...

Poco F2 Pro 8/256

Απενεργοποιησε τον εντοπισμό συσκευής.Εγω έχω απενεργοποιήσει τα πάντα απο το mi cloud γιατί λόγο δεύτερης καρτας σιμ wind με χρεωνε στην σύνδεση για αποστολή μην. τίποτα πλεον δεν κρατώ απο mi cloud 10ευρω καθε μήνα πληρωνα για μηνύματα που δεν γνώριζα...

Σωστος, ο εντοπισμος συσκευης σκοτωνε και τη δικη μου μπαταρια. Τωρα βγαζω περιπου 5 ωρες οθονη...

sorry που επεμβαινω

εχοντας το redmi 1s και τωρα το RN2

αλλαζοντας dev rom

αλλα και απο την 6/7/8

παω παντα ρυθμισεις-- περισσοτερες ρυθμισεις--αντιγραφα και επαναφορα--τοπικα αντιγραφα

σβηνω το προηγουμενο παιρνω κανουργιο

κανω επαναφορα wipe data & cache & davlik

και παντα μετα ακολουθωντας το ιδιο path κανω επαναφορα αντιγραφου

και ολα ειναι οπως πριν

κουκουρουκου

sorry που επεμβαινω

εχοντας το redmi 1s και τωρα το RN2

αλλαζοντας dev rom

αλλα και απο την 6/7/8

παω παντα ρυθμισεις-- περισσοτερες ρυθμισεις--αντιγραφα και επαναφορα--τοπικα αντιγραφα

σβηνω το προηγουμενο παιρνω κανουργιο

κανω επαναφορα wipe data & cache & davlik

και παντα μετα ακολουθωντας το ιδιο path κανω επαναφορα αντιγραφου

και ολα ειναι οπως πριν

Ωραίος τρόπος,δεν τον γνωριζα. Ευχαριστώ φίλε μου.

Poco F2 Pro 8/256

Πηρα το 3/32 από το igogo στα 261€ και περιμένω να μου έρθει. Τι rom του βάζω για αγγλικό μενου με ota?

Με το καλό να το παραλάβεις με γειά σου,για ρομ με αγγλικά και ota την official global ή official αγγλοκινεζικη.

Poco F2 Pro 8/256

Επιτέλους η επίσημη miui 8 mi5 global 6.8.11 ειναι έτοιμη για κατέβασμα!!!!!

Μόνο factory reset την περνάς...και στο πρώτο setup αγγλικά... Είναι σαν την GTV δεν έχει πολλές διαφορές λόγο ότι ήμουν στους beta tester στην εν λόγο τον θέλει πολύ δουλεια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Μόνο factory reset την περνάς...και στο πρώτο setup αγγλικά... Είναι σαν την GTV δεν έχει πολλές διαφορές λόγο ότι ήμουν στους beta tester στην εν λόγο τον θέλει πολύ δουλεια...

Ναι Γιάννη ετσι θα την περάσω έχω προετοιμάσει το κινητό, την περίμενα πολύ καιρό αυτή την ρόμ τώρα μπορώ να την φτιάξω στα μέτρα μου.

edit:μάλλον θα την περάσω με fastboot καθαρή εγκατάσταση.

Edited by trifos
Poco F2 Pro 8/256

Μιάμιση μέρα περίπου με το κινητό και έχω να πω τα καλύτερα. Οθοναρα, ταχύτητα, ποιότητα κατασκευής, αίσθηση στο χέρι κάμερα, όλα κομπλέ .

Το μόνο μελανό σημείο που δυστυχώς είναι πολύ μελανό, είναι τα/το ηχείο του. Απλά απαράδεκτο το κινητό σε αυτό τον τομέα. Χαμηλό και χωρίς καθόλου ποιότητα. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν κλείσει τις 3 από τις 4 αριστερές τρύπες. Απογοητευμένος στον τομέα ήχου, και δεν έχω συνδέσει και ακόμα ακουστικά που Και εκεί από ότι διάβασα δεν τα πάει καθόλου καλά...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Μιάμιση μέρα περίπου με το κινητό και έχω να πω τα καλύτερα. Οθοναρα, ταχύτητα, ποιότητα κατασκευής, αίσθηση στο χέρι κάμερα, όλα κομπλέ .

Το μόνο μελανό σημείο που δυστυχώς είναι πολύ μελανό, είναι τα/το ηχείο του. Απλά απαράδεκτο το κινητό σε αυτό τον τομέα. Χαμηλό και χωρίς καθόλου ποιότητα. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν κλείσει τις 3 από τις 4 αριστερές τρύπες. Απογοητευμένος στον τομέα ήχου, και δεν έχω συνδέσει και ακόμα ακουστικά που Και εκεί από ότι διάβασα δεν τα πάει καθόλου καλά...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Οι 3 από τις 4 αριστερες τρυπες είναι... κουφιες για αυτό είναι κλειστες :lol:

Είναι το μικροφωνο εκει, δεν είναι ηχειο. Αν ηταν στερεο σιγουρα δεν θα απεδιδε τοσο μετρια (επιβαβαιωνω ότι το ηχειο είναι από τα λιγα μειονεκτήματα της συσκευης)

Παιδιά σκέφτομαι μέσα στην εβδομάδα να το παραγγείλω εσείς ποια rom προτείνεται για να δουλεύει χωρίς πρόβλημα

Οποία και να βάλεις δεν εχει πρόβλημα ολες καλές ειναι.Απο εχθές εχω την official miui8 global 6.8.11 καλή δουλειά δεν έχει βγάλει πρόβλημα.

Poco F2 Pro 8/256

καλημέρα και χρονια πολλα για χθες! από την παρασκευη 12/8 είμαι κατοχος ενός λευκου mi5 3/64. πρωτες εντυπώσεις πολύ καλες αν και ειχα καποια θεματα με τα notifications (τα οποια λυθηκαν). η εκδοση που εχω αυτή τη στιγμη είναι η global 7.3 stable (7.3.4.0.0 maacndd). εχω 3 ερωτήσεις...

1. καπου διαβασα ότι οι rom που εχουν 2 μηδενικα στο τελος (7.3.4.0.0) δεν είναι καλες. ισχυει κατι τετοιο? από το vickmall οπου το αγορασα αυτή μου βαλανε.

2. χθες για καποιο λογο μου εκανε η συσκευη 2 reboot ενώ βρισκοταν σε αναμονη. τι παιζει με αυτό?

3. τη miui 8 global stable (η οποια λεγανε ότι θα είναι σε διαθεσιμοτητα από σημερα) θα μπορω να την κατεβασω μεσω της εφαρμογης updater που εχει το κινητο? θελω να πω ότι οι ενημερώσεις λογισμικού γινονται το ιδιο απλα όπως π.χ στα samsung? δεν εχω και ιδιαιτερη σχεση με flashαρισμα, rootαρισμα, bootloader, κτλ. και για το λογο αυτό ρωταω πως γινονται οι ενημερώσεις.

τελος, είναι καλη η miui 8? ευχαριστω

καλημέρα και χρονια πολλα για χθες! από την παρασκευη 12/8 είμαι κατοχος ενός λευκου mi5 3/64. πρωτες εντυπώσεις πολύ καλες αν και ειχα καποια θεματα με τα notifications (τα οποια λυθηκαν). η εκδοση που εχω αυτή τη στιγμη είναι η global 7.3 stable (7.3.4.0.0 maacndd). εχω 3 ερωτήσεις...

1. καπου διαβασα ότι οι rom που εχουν 2 μηδενικα στο τελος (7.3.4.0.0) δεν είναι καλες. ισχυει κατι τετοιο? από το vickmall οπου το αγορασα αυτή μου βαλανε.

2. χθες για καποιο λογο μου εκανε η συσκευη 2 reboot ενώ βρισκοταν σε αναμονη. τι παιζει με αυτό?

3. τη miui 8 global stable (η οποια λεγανε ότι θα είναι σε διαθεσιμοτητα από σημερα) θα μπορω να την κατεβασω μεσω της εφαρμογης updater που εχει το κινητο? θελω να πω ότι οι ενημερώσεις λογισμικού γινονται το ιδιο απλα όπως π.χ στα samsung? δεν εχω και ιδιαιτερη σχεση με flashαρισμα, rootαρισμα, bootloader, κτλ. και για το λογο αυτό ρωταω πως γινονται οι ενημερώσεις.

τελος, είναι καλη η miui 8? ευχαριστω

Καλημέρα, η ρομ που τελειώνουν με 2 "0.0" ειναι τροποποιημένες ετσι ήρθε και το δικό μου γιαυτό σου κάνει τα reboot . Τώρα φορά την miui8 global 6.8.11 mi5 την εχω απο την μέρα που βγήκε πολύ καλή αλλά δεν έχει παντού ελληνικά περίπου σαν την ρομ που έχεις τώρα αλλά καλύτερή την προτιμώ.

Edited by trifos
Poco F2 Pro 8/256

Καλημέρα, η ρομ που τελειώνουν με 2 "0.0" ειναι τροποποιημένες ετσι ήρθε και το δικό μου γιαυτό σου κάνει τα reboot . Τώρα φορά την miui8 global 6.8.11 mi5 την εχω απο την μέρα που βγήκε πολύ καλή αλλά δεν έχει παντού ελληνικά περίπου σαν την ρομ που έχεις τώρα αλλά καλύτερή την προτιμώ.

ωραια. να φανταστω την miui8 global θα μπορεσω να την βαλω μεσω updater όταν είναι διαθεσιμη ετσι? εννοω δεν θα χρειαστεινα ξεκλειδωσω bootloader κτλ για να την βαλω...

Edited by vasiliswu

ωραια. να φανταστω την miui8 global θα μπορεσω να την βαλω μεσω updater όταν είναι διαθεσιμη ετσι? εννοω δεν θα χρειαστεινα ξεκλειδωσω bootloader κτλ για να την βαλω...

Πρώτα θα πρέπει να περασεις μια official rom γιατί η ρομ που φορά το κινητο σου ειναι τροποποιημένη.Οδηγος unbrick για το mi5 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/157-HowTo-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF/

Poco F2 Pro 8/256

Επιτέλους η επίσημη miui 8 mi5 global 6.8.11 ειναι έτοιμη για κατέβασμα!!!!!

γιατί υπήρχε κάποια καθυστέρησή και το λες με τόση χαρά ?:blink:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

γιατί υπήρχε κάποια καθυστέρησή και το λες με τόση χαρά ?:blink:

Αρχές του προηγούμενου μήνα βγήκε η miui 8 global για τις υπόλοιπες συσκευές εκτός του mi5 που ηταν καθε βδομάδα εκτός λίστας, δεν ξέρω εαν παρακολουθείς τα νεα στο επίσημο φόρουμ http://en.miui.com/forum-92-1.html

Poco F2 Pro 8/256

Στα 290$ πια... ο ανταγωνισμός με το ΖUK Z2, θα δώσει καλύτερες τιμές...

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi5-5-2inch-FHD-Android-6-0-OS-3GB-32GB-4G-LTE-Smartphone-64-Bit-Qualcomm-Snapdragon-820-Quad-Core-Type-C---Black-363113.html

Για τους γνωρίζοντες για μετατροπή της ROM στην global απαιτεί κάποια ιδιαίτερη διαδικασία;

Edited by kiriakosk

• The title was changed to [Προς κυκλοφορία] Xiaomi Μi 5
  • The topic was locked