Jump to content

Μπορώ να αλλάξω τις λειτουργίες των shortcutkeys στο kb

htrul18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα πληκτρολόγιο της Microsoft το Multimedia νομίζω. Είναι αυτό που έχει τα κουμπιά: My documents, My pictures, My music, media, mail, web/home, messenger και ένα πάνελ με κουμπιά play - pause, stop klp. Μπορώ να αλλάξω τις λειτουργίες τους? Δηλαδή όταν πατάώ το mypictures να μην ανοίγει ο φάκελος my pictures αλλά ένας άλλος? Επίσης θέλω όταν πατάω το Sleep αντί να μπαίνει σε κατάσταση αναμονής να κάνει τερματισμό. Γίνεται?
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Κανονικά αυτά ρυθμίζονται στο Control Panel --> Keyboard. Το κοίταξες και δεν υπάρχουν οι σχετικές επιλογές;

Και εγω έχω το ίδιο πληκτρολόγιο. Αν εγκαταστήσεις τους Drivers θα σου εγκαταστήσει και ένα πρόγραμμα για τη διαχείρηση αυτών των κουμπιών. Το πρόγραμμα δεν θα είναι ξεχωριστό αλλα θα προστεθεί άλλη μια καρτέλα στο "Control Panel --> Keyboard" και απο εκεί θα κάνεις τις οποιες αλλαγες... ;)

Ναι αυτό εννοούσα. Άλλωστε αν δεν βάλεις αυτό το software, αν θυμάμαι καλά, δεν δουλεύουν καν τα κουμπιά αυτά.

Έχετε δίκιο. Έκει βρίσκονται οι ρυθμίσεις για τα κουμπιά αυτά. Μια άλλη απορία: με το κουμπί media μου ανοίγει το Winamp αλλά τα κουμπια του πανελ δεν λειτουργούν σ' αυτό. Αντιθέτως, λειτουργούν κανονικά στο Windows Media Player αλλά και στο WinDVD. Γιατί?
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!