papathvas Δημοσιεύτηκε January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2005 εχω την Asus Κ8Ν-Ε deluxe και προσπαθώ να κάνω τις usb->usb2.0 δεν έχω SP1-SP2 και λόγο εξεταστικής δεν θα μπορέσω να τα βρώ σύντομα:( εψαξα σε google και την σελίδα της asus αλλά δεν μπόρεσα να βρω τιποτα! έχει κανείς καμιά ιδέα please?? ευχαριστω Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 gia poio logo thes na to kaneis auto? ti tha allaxei nomizeis? den exoun provlima oi syskeyes pou einai usb2. Mporeis na tis xrisimopoiiseis aneta. Sto site ths asus exei ta panta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Τι chipset έχει; Για ψάξε μήπως βρεις drivers από το site της εταιρείας του chipset. Ρίξε μια ματιά κι σε αυτό το site: http://www.station-drivers.com/ Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonel Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Απ' ότι ξέρω, οι drivers για usb2.0 δεν υπάρχουν στα site των εταιρειών motherboard για νομικούς λόγους. Π΄ρεπει να εγκαταστήσεις SP1 ή SP2 για υποστήριξη usb2.0 :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 έχω εξωτερικό σκληρό ;) στη σελίδα της asus δεν έχει για usb τίποτα (δεν μπορώ να κάνω αντιγράφη της σελίδας) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Τι chipset έχει; Για ψάξε μήπως βρεις drivers από το site της εταιρείας του chipset. Ρίξε μια ματιά κι σε αυτό το site: http://www.station-drivers.com/ η σελίδα είναι στα γαλλικά και δεν καταλαβάινω τίποτα:wacko: και νομίζω δεν έχει και εύρεση:confused: chipset: nForce3 Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με nForce. Πάντως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις τους τελευταίους drivers από την nVidia. Στο το site που σου πρότεινα, η σελίδα για τα nForce είναι αυτή: http://www.station-drivers.com/page/nvidia%20nforce.htm (Δεν είχα προσέξει ότι είναι στα γαλλικά, sorry:o.) Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 εχω την Asus Κ8Ν-Ε deluxe και προσπαθώ να κάνω τις usb->usb2.0 δεν έχω SP1-SP2 και λόγο εξεταστικής δεν θα μπορέσω να τα βρώ σύντομα:( εψαξα σε google και την σελίδα της asus αλλά δεν μπόρεσα να βρω τιποτα! έχει κανείς καμιά ιδέα please?? ευχαριστωΜε το SP1 είχαν προστεθεί drivers για usb2 και τα περισσότερα προβλήματα λύθηκαν. Θα σου έλεγα να αποφύγεις να βάλεις άλλους drivers πριν βρεις κάποιο service pack. Καλύτερα το δεύτερο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Oπως σωστα ειπωθηκε πρεπει να εχεις τουλαχιστον sp1 για να εχεις υποστηριξη usb2. Oποτε η εγκατασταση sp1 (sp2 καλυτερα) ειναι μονοδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Πρωτα το SP1 ή SP2. Οι οδηγοι ειναι εκει μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Και γω που εβαλα SP2 δεν εχω τωρα USB 2.0!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 ok για μένα κατα τύχη βρήκα το sp2 και τώρα μια χαρα ολα :D Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts