Jump to content

Sites με ελληνικά Άλμπουμ

freenow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 619
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω παιδια χρησιμοποιω 5 sites παρομοια μεταξυ τους.Σε αυτο που εχω :blink: σταθεροτητα ειναι στο thegreekz.com και ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου,οσο για το greek-fun.com να ριχνει πορτα στα απλα μελη..που μαλιστα ανεβαζουν και αυτα μουσικη..ειναι απλα απαραδεκτο.:X

Ευχαριστώ Raver. Πάω να το δω.:)

Το greek-fun ειναι down 9 στις 10 μερες...:mad:

υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες...:p

εμενα αυτο που μ'εκνευριζει αφανταστα και ειναι ο κυριος λογος που δεν τα χρησιμοποιω, ειναι:

1. οτι πρεπει να κανεις ποστ για να δεις τα λινκς, λες και ειμαστε χαζοι και δε μπορουμε να τα δουμε αλλιως :shifty:

και

2. οτι βαζουν σε ολα τα στοιχεια των tag στα mp3 το ονομα του site, απαραδεκτο...

Για ξενη μειλαω και κυριως ηλεκτρονικη(psy-ambient).:)

ναι για ξενη δεν εχει τιποτα.πολυ λιγα πραγματα. κ ειδικα ηλεκτρονικη. αλλα για ελληνικα ειναι κορυφη

Να εξηγηθώ για το Greek-fun, αν και δεν είναι δικό μου το site..

Το συγκεκριμένο site έχει πρόβλημα εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των μελών που είναι εγγεγραμμένα, και επειδή μπαίνουν συνεχώς και για πολλές ώρες την ημέρα.

Δηλαδή αντί να έχει πχ 3000 χρήστες που μπαίνουν καθ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (δηλ. 3000/24=125 ανα ώρα), έχει 130 χρήστες ανα λεπτό * 60 λεπτά η ώρα = 7800 χρήστες συνδεδεμένους ανα ΩΡΑ!!

Η σύγκριση όπως καταλαβαίνεται είναι άδικη.

Πάντως εμένα μου αρέσει που έχει ξεκάθαρες κατηγορίες, και μπορείς να βρείς ότι ψάχνεις αναζητώντας στην αντίστοιχη γλώσσα και όχι σε greeklish.

garfield:

Όταν είχε επιτραπεί η είσοδος μόνο στα μέλη επι πληρωμή είχε γίνει για να αποσυμφορηθεί (λάθος το χω :) ), η κίνηση κάποιες μέρες που υπήρχε πρόβλημα, αντί να κλείσει όλο το site.

Psychedeleia:

Χμ, μήπως είσαι σε "περίοπτη" θέση στο site ή μου φαίνεται?:shifty:

Το συγκεκριμένο site έχει πρόβλημα εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των μελών που είναι εγγεγραμμένα, και επειδή μπαίνουν συνεχώς και για πολλές ώρες την ημέρα.

Δηλαδή αντί να έχει πχ 3000 χρήστες που μπαίνουν καθ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (δηλ. 3000/24=125 ανα ώρα), έχει 130 χρήστες ανα λεπτό * 60 λεπτά η ώρα = 7800 χρήστες συνδεδεμένους ανα ΩΡΑ!!

Νομιζω οτι αυτο θα μπορουσε να λυθει με ισχυροτερο server...Εγινε αυτο αλλα αποτελεσμα μαλλον δεν υπηρξε μιας και ειναι παλι down.:(

Οταν λειτουργει παντως, ειναι σωτηριο...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

NiCkOs_gr δεν αντιλέγω σε τίποτα απ' όσα γράφεις.

Αλλά (για μένα) είναι προκλητικό να γράφεται κάτι τετοιο: πληρώνεις, μπες.

Είναι άκομψο, πως να το πω καλύτερα?

Αυτό με χάλασε, την αιτία την ήξερα αλλα το σκεπτικό "όποιος πληρώνει έχει αλλου είδους εξυπηρέτηση" δεν το δεχομαι.

Και να σου πω και κάτι άλλο? Τον δικό μου τον χρονο και τον κόπο που προσφέρω για να ανεβάσω αυτο που θέλουν οι άλλοι χρήστες στα request, δεν το υπολογίζουν?

Ομως, όταν ειναι ανοιχτό, όντως, αυτό που θέλω το βρίσκω άνετα.:)

Η σύγκριση όπως καταλαβαίνεται είναι άδικη.

Πάντως εμένα μου αρέσει που έχει ξεκάθαρες κατηγορίες, και μπορείς να βρείς ότι ψάχνεις αναζητώντας στην αντίστοιχη γλώσσα και όχι σε greeklish.

garfield:

Όταν είχε επιτραπεί η είσοδος μόνο στα μέλη επι πληρωμή είχε γίνει για να αποσυμφορηθεί (λάθος το χω :) ), η κίνηση κάποιες μέρες που υπήρχε πρόβλημα, αντί να κλείσει όλο το site.

Psychedeleia:

Χμ, μήπως είσαι σε "περίοπτη" θέση στο site ή μου φαίνεται?:shifty:

Δεν είναι θέμα περίοπτης θέσης απλά υποστηρίζω την άποψή μου. Δεν νομίζω ότι είναι κακό. Όσο ότι σε αναγκάζει να πληρώσεις που είπε ο φίλος μας ο Γκαρφιλντ σε αυτό είναι πολύ λάθος. Όταν έλεγε ότι πρόσβαση έχουν μόνο τα premium μέλη δεν σου έδινε σύνδεσμο να πληρώσεις αν θες να μπεις, άρα δεν έχει σκοπό να μαζέψει λεφτά. Είναι πολύ λογικό όμως όταν ο σερβερ δεν αντέχει τόσο κόσμο ώσπου να βρεθεί κάποια λύση να αφήνει να συνδέοονται μόνο τα άτομα που έχουν πληρώσει. Αυτό δεν κατάλαβα γιατί είναι μεμτό; Ο Καθένας μας αυτό θα έκανε και πιστεύω ότι είναι πολύ σωστή αντιμετώπιση στα άτομα που έχουν πληρώσει.

NiCkOs_gr δεν αντιλέγω σε τίποτα απ' όσα γράφεις.

Αλλά (για μένα) είναι προκλητικό να γράφεται κάτι τετοιο: πληρώνεις, μπες.

Είναι άκομψο, πως να το πω καλύτερα?

Αυτό με χάλασε, την αιτία την ήξερα αλλα το σκεπτικό "όποιος πληρώνει έχει αλλου είδους εξυπηρέτηση" δεν το δεχομαι.

Και να σου πω και κάτι άλλο? Τον δικό μου τον χρονο και τον κόπο που προσφέρω για να ανεβάσω αυτο που θέλουν οι άλλοι χρήστες στα request, δεν το υπολογίζουν?

Ομως, όταν ειναι ανοιχτό, όντως, αυτό που θέλω το βρίσκω άνετα.:)

Να το θέσω αλλιώς..

αν είχες πληρώσει έστω και την ελάχιστη συνδρομή για να είσαι prem μέλος, θα σου άρεσε να είναι συνεχώς κλειστή η σελίδα?

Δεν είναι θέμα περίοπτης θέσης απλά υποστηρίζω την άποψή μου. Δεν νομίζω ότι είναι κακό. Όσο ότι σε αναγκάζει να πληρώσεις που είπε ο φίλος μας ο Γκαρφιλντ σε αυτό είναι πολύ λάθος. Όταν έλεγε ότι πρόσβαση έχουν μόνο τα premium μέλη δεν σου έδινε σύνδεσμο να πληρώσεις αν θες να μπεις, άρα δεν έχει σκοπό να μαζέψει λεφτά. Είναι πολύ λογικό όμως όταν ο σερβερ δεν αντέχει τόσο κόσμο ώσπου να βρεθεί κάποια λύση να αφήνει να συνδέοονται μόνο τα άτομα που έχουν πληρώσει. Αυτό δεν κατάλαβα γιατί είναι μεμτό; Ο Καθένας μας αυτό θα έκανε και πιστεύω ότι είναι πολύ σωστή αντιμετώπιση στα άτομα που έχουν πληρώσει.

Κι' όμως νομίζω ότι ξέρω με τι id μπαίνεις στο site:confused:

Πάντως αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν εμφανίζεται κάποιο μήνυμα που να αναφέρει τι έχει γίνει και πότε θα ανοίξει το site.

Ουτε εγω πιστευω οτι το να μπαινουν μονο τα premium members ειναι λαθος. Ετσι λειτουργει ολη η κοινωνια στο κατω κατω.Πληρωνεις; Εχεις παραπανω δικαιωματα. Εκει μας πειραξε;;) :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι ή φίλη μας η garfield και θα συμφωνήσω μαζί της.

Οτιδήποτε προσφέρετε στο premium μέλος μπορώ να στο βρώ δωρεάν απο αλλού.

Ακόμα και την επιβολή του ευχαριστώ βρίσκω άκομψη.

Να πεις ένα καλό λόγο αφού άκουσες το τραγούδι και το ευχαριστήθηκες, ΝΑΙ, το υποχρεωτικό ευχαριστώ όμως πριν κατεβάσεις το οτιδήποτε, το θεωρώ γελοίο και υποκριτικό γιατί ούτε οι μισοί από αυτούς που το λένε το εννοούνε.

Γιαυτό πλέον κατεβάζω ως επί το πλείστον από το thegreekz.

...

Χμ 9 στα 10 τέτοια sites ζητάνε να γράψεις κάτι για να δείς τα link, σαν "φόρο τιμής" προς τα μέλη που κάνουν τον κόπο να ανεβάσουν κάτι.

Αν είναι σωστό ή λάθος είναι σχετικό, αλλά πρέπει να "σεβαστείς" τον τρόπο λειτουργίας του κάθε site, όπως και τους κανόνες του. Το ίδιο ισχύει και γι αυτό το forum.

Χμ 9 στα 10 τέτοια sites ζητάνε να γράψεις κάτι για να δείς τα link, σαν "φόρο τιμής" προς τα μέλη που κάνουν τον κόπο να ανεβάσουν κάτι.

Αν είναι σωστό ή λάθος είναι σχετικό, αλλά πρέπει να "σεβαστείς" τον τρόπο λειτουργίας του κάθε site, όπως και τους κανόνες του. Το ίδιο ισχύει και γι αυτό το forum.

Δεν καταλαβαίνω γιατί γράφεις τα αυτονόητα.

Φυσικά αν τύχει και κατεβάσω κάτι απο κεί (λέμε τώρα :whistle: ) θα γράψω ευχαριστώ, αφού αλλιώς δεν μου το δίνουνε.

Αλλά το σεβασμό τον κερδίζεις φιλαράκι δεν τον απαιτείς.

Γιαυτό και προτιμώ-σέβομαι, όπως θες πες το, το thegreekz.

Η παραπληροφόρηση του στυλ πρέπει να πληρώσεις ή πρέπει να κάνεις το ένα και το άλλο για να πάρεις αυτό που θέλεις από το ίντερνετ πρέπει να σταματήσει.

Κάνει ΜΠΑΜ οτι τα κάνετε όλα για οικονομικό όφελος, προσπαθήστε να μην το δείχνετε τουλάχιστον τόσο, εσείς θα γίνετε ρεζίλι.

Εκτός και αν θέλει κάποιος να λέγεται νόμιμος, εκεί πληρώνει και παίρνει το κάθε τι με την αξία του (ξανά λέμε τώρα :whistle:).

Παράνομα όμως, τα πάντα είναι δωρεάν, αρκεί να ξέρεις που να τα ψάξεις.

...

Ουτε εγω πιστευω οτι το να μπαινουν μονο τα premium members ειναι λαθος. Ετσι λειτουργει ολη η κοινωνια στο κατω κατω.Πληρωνεις; Εχεις παραπανω δικαιωματα. Εκει μας πειραξε;;) :)

Kι εκεί με πείραξε και παντου. Είμαι εντελώς άλλης γενιάς και η νοοτροπία "με τα λεφτά μου, @@@ και την κυρά μου" μακριά απο μένα ;)

Και, ναι, θα μπορούσε να αναγράφεται κάπου, ότι τα premium members έχουν κι άααλλα δικαιώματα, εκτός απο το να κατεβάζουν τραγούδια.

NiCkOs_gr αν συνέβαινε αυτό που λες, θα περίμενα ένα πμ συγνώμης απο το σάιτ, με το οποίο θα μου παρέτεινε τον χρονο ως premium κι ακόμα παραπάνω απο αυτο που ειχα δικαίωμα και τίποτα περισσότερο. Αυτό θα περίμενα.:)

Τάσο τους μουσικούς μου χαιρετισμους. :D

Kι εκεί με πείραξε και παντου. Είμαι εντελώς άλλης γενιάς και η νοοτροπία "με τα λεφτά μου, @@@ και την κυρά μου" μακριά απο μένα ;)

Και, ναι, θα μπορούσε να αναγράφεται κάπου, ότι τα premium members έχουν κι άααλλα δικαιώματα, εκτός απο το να κατεβάζουν τραγούδια.

NiCkOs_gr αν συνέβαινε αυτό που λες, θα περίμενα ένα πμ συγνώμης απο το σάιτ, με το οποίο θα μου παρέτεινε τον χρονο ως premium κι ακόμα παραπάνω απο αυτο που ειχα δικαίωμα και τίποτα περισσότερο. Αυτό θα περίμενα.:)

Τάσο τους μουσικούς μου χαιρετισμους. :D

edit

Υπάρχει κάποιος να μου στειλει κι εμένα προσκληση για το thegreekz.com ?

Παιδια αυτα τα sites λογω του οτι ειναι forums και "κλειστα" με μελη

δεν κινδυνευουν (και κινδυνευουμε) για τυχον συνεπειες παρανομης

διακινησης υλικου κλπ κλπ? :O

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδια αυτα τα sites λογω του οτι ειναι forums και "κλειστα" με μελη

δεν κινδυνευουν (και κινδυνευουμε) για τυχον συνεπειες παρανομης

διακινησης υλικου κλπ κλπ? :O

Φυσικά και είναι παράνομα.

Τυπικά κινδυνεύουμε και εμείς και αυτοί αλλά αν γέρνει κάπου η πλάστιγγα είναι προς τη δική τους πλευρά... :lol:

...

Κάνει ΜΠΑΜ οτι τα κάνετε όλα για οικονομικό όφελος, προσπαθήστε να μην το δείχνετε τουλάχιστον τόσο, εσείς θα γίνετε ρεζίλι.

Το site δεν είναι δικό μου:p , παρ' ολα αυτά στην αρχή όλα τα ελληνικά sites του είδους ήταν χωρίς συνδρομή κλπ, αλλά εφόσον αυξάνονται οι χρήστες λογικό είναι να αυξάνονται και τα έξοδα για το hosting γι αυτό το λόγο άρχισαν οι συνδρομές και τα "προνόμια".

Παράνομα όμως, τα πάντα είναι δωρεάν, αρκεί να ξέρεις που να τα ψάξεις.

Αυτό ξανα πες το :D

Νομίζω ότι για το συγκεκριμένο δεν υπάρχει κάποιος χρόνος όσο αναφορά τα premium μέλη. Σε άλλα sites πληρώνεις ανα μήνα/ χρόνο κλπ, οπότε εκεί θα δικαιολογούνταν μια αύξηση για τις ημέρες που το site είναι down (ελπίζω να το κάνουν δεν είμαι πουθενά pro, premium, gold κλπ μέλος για να το γνωρίζω από 1ο χέρι).

Τελικά έχει και το thegkreekz Gold-Platin Member.

Κάθε site που σέβεται τον ευατό του ή κοιτάει στο μέλλον έχει:lol: :lol:

Το thegreekz.com ειναι "πεσμενο" εδω και κατι ωρες...:(

Eγώ μπαίνω κανονικά (και πριν καμιά ώρα και τώρα)....Για ξαναδοκίμασε...;)

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Eγώ μπαίνω κανονικά (και πριν καμιά ώρα και τώρα)....Για ξαναδοκίμασε...;)

Mόλις το ξαναδοκίμασα..:cool:

Tο Φόρουμ δεν ειναι διαθέσιμο αυτή την στιγμή λόγω εργασιών στον Server.

We apologize that the Forum is not available at this moment because of serverworks.

We will be back in awhile!

Gold & Platin Members + Staff have access!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mόλις το ξαναδοκίμασα..:cool:

Tο Φόρουμ δεν ειναι διαθέσιμο αυτή την στιγμή λόγω εργασιών στον Server.

We apologize that the Forum is not available at this moment because of serverworks.

We will be back in awhile!

Gold & Platin Members + Staff have access!

Mόλις ξαναμπήκα, όλα ο.κ....:confused:

Eγώ πάλι, δε μπορώ να μπω.

Ion μόνο εσύ μπαινεις μου φαίνεται.. Τυχερεεε :)

Mήπως επειδή είμαι ήδη γραμμένος;;:blink:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...