mario_fit Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Το προγραμμα με την camera που ειναι καλο να το εγκαταστησουμε; Στην κυρια μνημη; Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Παιδιά, εκτός το SlovoEd ψάχνω και κάποιο πρόγραμμα για την Wireless κάρτα που έβαλα στο iPaq μου.. Πως μπορώ να 'ψάχνω' χειροκίνητα για ασύρματα δίκτυα που 'παίζουν' όπως γίνεται στον υπολογιστή μου? Το WiFi Companion (έχει μόνο Ping & TraceRoute) δεν κάνει αυτό που θέλω εγώ και το WiFiFoFum2 δεν τρέχει καν.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Δοκίμασε το MiniStumbler. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά το NetStumbler που έχω στο pc είναι πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Παιδιά, εκτός το SlovoEd ψάχνω και κάποιο πρόγραμμα για την Wireless κάρτα που έβαλα στο iPaq μου.. Πως μπορώ να 'ψάχνω' χειροκίνητα για ασύρματα δίκτυα που 'παίζουν' όπως γίνεται στον υπολογιστή μου? Το WiFi Companion (έχει μόνο Ping & TraceRoute) δεν κάνει αυτό που θέλω εγώ και το WiFiFoFum2 δεν τρέχει καν.. :( an βαλεις το CF 2 θα τρέχει λογικά... Για ποιό ppc μιλάμε btw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmc15 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Παιδια υπάρχει κάποιο Bluetooth Manager για Qtek 9100 που να σου δίχνει και ιδιότητες σύνδεσης κλπ και να σου εμφανίζει κι άλλες θύρες (εκτός από την 6 και 7)? Το υπάρχον manager που έχει το κινητό δεν λέει και τίποτα και δεν βοηθάει και πολύ! Ξέρει κανείς τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 an βαλεις το CF 2 θα τρέχει λογικά... Για ποιό ppc μιλάμε btw? Το iPaq 2210 με Wireless CF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Ψάχνω για πρόγραμμα GPS, ανεξαρτήτως χάρτη (πχ, όχι destinator), το οποίο να μπορεί να μετράει απόσταση, ταχύτητα, μήκος κλπ. Εχει υπόψη κάποιο κανένας? Thanks Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Ψάχνω για πρόγραμμα GPS, ανεξαρτήτως χάρτη (πχ, όχι destinator), το οποίο να μπορεί να μετράει απόσταση, ταχύτητα, μήκος κλπ. Εχει υπόψη κάποιο κανένας? Thanks Δες το GPS Speed Sentry Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 τα 15$ που ζητά είναι όμως πολλά....για αυτά που σου προσφέρει...κατα την γνώμη μου! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μην χρειαζεται gps και να κανει παρομοια πραγματα? Σαν το route 66 για τα s60 ενα πραγμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Δεν το δοκιμασα ,καλο ακουγεται παντως: PocketBackup For Windows Mobile Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmc15 Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Δεν το δοκιμασα ,καλο ακουγεται παντως: PocketBackup For Windows Mobile Odos fainetai kalo...ego xrisimopoio to Spb Backup kai eimai poli efxaristimenos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Μπορει κανεις να μου εξηγησει πως μπορω να κανω εγκατασταση τα εικονιδια που βρηκα στο sbsh forum? :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Μπορει κανεις να μου εξηγησει πως μπορω να κανω εγκατασταση τα εικονιδια που βρηκα στο sbsh forum? :( Για το ilauncher λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Δες το GPS Speed Sentry Ευχαριστώ elefas, βρήκα και το GPS tuner. φοβερό προγραμματάκι. Κατεβάζεις έναν χάρτη από google earth, και φτιάχνεις δικό σου σύστημα πλοήγησης με αεροφωτογραφία, σε περιοχές που δεν υπάρχουν δεδομένα δρόμων. Ιδανικό για πεζοπορίες, ποδήλατο κλπ. Συστήνεται. :) Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Για το ilauncher λες; Ναι, αλλα οκ ακυρο, τελικα το βρηκα :happy: τωρα το μονο που μενει να βρω ειναι εικονιδια για qvga οθονη γιατι τα vga δεν μου τα εμφανιζει :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Αν μιλάς για τα εικονίδια που σου έδωσα εγώ :rolleyes: είναι για large icon, πρώτα επιλέγεις με παρατεταμένο πάτημα "large" και μετά φαίνονται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Τα βρηκα στο ιδιο thread και για qvga συσκευες. :rolleyes: Λειτουργει αψογα. Το μονο προβλημα ειναι οτι το ilauncher δεν εχει κουμπι για reset και μπαρα για τον φωτισμο της οθονης (ακρως απαραιτητο για εμενα). Αρχιζει και μου λειπει το pocket plus :( Τα εχω βαλει μαζι τωρα... και δεν μου αρεσει το αποτελεσμα αλλα τα χρειαζομαι γμτ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Τα βρηκα στο ιδιο thread και για qvga συσκευες. :rolleyes: Λειτουργει αψογα. Το μονο προβλημα ειναι οτι το ilauncher δεν εχει κουμπι για reset και μπαρα για τον φωτισμο της οθονης (ακρως απαραιτητο για εμενα). Αρχιζει και μου λειπει το pocket plus :( Τα εχω βαλει μαζι τωρα... και δεν μου αρεσει το αποτελεσμα αλλα τα χρειαζομαι γμτ... Άσε τι ilauncher, βγάλε το spb plus και βάλε το HandyMenu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikapos Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 απο τον εξπλορερ, με ενεργοποιημενο το παραθυρο που παιζει το σταθμο, πατας κοντρολ+Ν και ανοιγει παράθυρο κανονικο με γραμμή διεύθυνσης που γράφει από που προέρχεται το πρόγραμμα του σταθμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikapos Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Έλα όμως που σε κανένα site δεν βρίσκω pls αρχεία. Απορώ, κρυφά τα έχουν;:confused: Θέλω για παράδειγμα να ακούσω Nitro Radio, αυτοί με στέλνουν στο live24.gr και δεν μπορώ να δω από που ακούω. Κοίταξα μήπως έχει τίποτα στο page source, αλλά μάταια.:O απο τον εξπλορερ, με ενεργοποιημενο το παραθυρο που παιζει το σταθμο, πατας κοντρολ+Ν και ανοιγει παράθυρο κανονικο με γραμμή διεύθυνσης που γράφει από που προέρχεται το πρόγραμμα του σταθμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Τα βρηκα στο ιδιο thread και για qvga συσκευες. :rolleyes: Λειτουργει αψογα. Το μονο προβλημα ειναι οτι το ilauncher δεν εχει κουμπι για reset και μπαρα για τον φωτισμο της οθονης (ακρως απαραιτητο για εμενα). Αρχιζει και μου λειπει το pocket plus :( Τα εχω βαλει μαζι τωρα... και δεν μου αρεσει το αποτελεσμα αλλα τα χρειαζομαι γμτ... Βάλε αυτό για task manager http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1272372#post1272372 που έχει επιλογή και για reset. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις αυτό http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=14504 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Ok παιδια ευχαριστω, την βρηκα την λυση :) απλα εκανα το plus μια γραμμη με τα ακρως απαραιτητα, τα αλλα τα εχω στο ilauncher. http://img332.imageshack.us/img332/6749/17go1.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Ok παιδια ευχαριστω, την βρηκα την λυση :) απλα εκανα το plus μια γραμμη με τα ακρως απαραιτητα, τα αλλα τα εχω στο ilauncher. http://img332.imageshack.us/img332/6749/17go1.jpg Sorry, αλλά είναι lame!:p Κατ'αρχήν θα σέρνεται λογικά. Όπως και να έχει πρέπει να βρεις μόνος σου τι είναι το καλύτερο για το ppc σου, εμείς προτάσεις κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vathilakkos24 Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ QTEC 9090i ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ DESKTOP's ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ. ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΙΣΩΣ? ΚΑΠΟΙΟ SITE ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ?:cool: Παράθεση ATTILAS POWER:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts