deyan Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Πληροφορήθηκα ότι το Tweak2k2 θα μου προσφέρει λύση για το πρόβλημα που είχα αναφέρει προηγουμένως ότι το κινητό αργεί να κτυπήσει όταν με καλούν. Έτσι το κατέβασα (ipmart), το εγκατέστησα αλλά δυστυχώς μου λέει ότι δεν τρέχει στη γλώσσα του λειτουργικού μου. Έχω το HP και ναι έχει τα ελληνικά windows. τι μπορώ να κάνω...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Kapoio programma esodwn-exodwn gia wm5, aplo , oxi tipota to extreme exete na proteinete?? Epishs kapoio programma gia kleidwma fakelwn opws einai to "file securer" gia desktop pc ??? Dhladh na zhtaei password me to pou paei kapoios na to anoixei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Kapoio programma esodwn-exodwn gia wm5, aplo , oxi tipota to extreme exete na proteinete?? Epishs kapoio programma gia kleidwma fakelwn opws einai to "file securer" gia desktop pc ??? Dhladh na zhtaei password me to pou paei kapoios na to anoixei. εσοδων εξοδων ειναι πολυ καλο το spb finance που με την μετατροπη του Αγγελου γινεται και ελληνικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Παίδες μπορείται μήπως να μου πείτε κανένα πρόγραμμα με το οποίο πατώντας το Χ να κλείνει η εκάστοτε εφαρμογή και όχι να γίνεται minimized? Επίσης έχετε να μου προτείνεται κανένα καλό mp3 player; Για video players έχω ακούσει καλά λόγια για το tcpmp. Ποιά είναι η τελευταία έκδοση; Υπάρχει κανένας άλλος video player που να είναι καλύτερος; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicesat Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 File "Villi" Gia dokimase na patiseis to X gia ligo parapano (2-3sec) mipos klisei to programa sou!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Παίδες μπορείται μήπως να μου πείτε κανένα πρόγραμμα με το οποίο πατώντας το Χ να κλείνει η εκάστοτε εφαρμογή και όχι να γίνεται minimized? Επίσης έχετε να μου προτείνεται κανένα καλό mp3 player; Για video players έχω ακούσει καλά λόγια για το tcpmp. Ποιά είναι η τελευταία έκδοση; Υπάρχει κανένας άλλος video player που να είναι καλύτερος; 1) Μια καλή και ελαφριά λύση είναι Το Magic Button. Είναι δωρεάν από ΕΔΩ 2)Εμένα μου αρέσει ο pocketplayer 3)ο TCPMP είναι ο πιο διαδεδομένος δωρεάν player. Νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! Kαθ'οτι νέος στο άθλημα των pocket pc, να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για minimize (οπως στο pc windows) και για διαχείρηση ανοιχτών εφαρμογών? (εναλλαγή) ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 File "Villi" Gia dokimase na patiseis to X gia ligo parapano (2-3sec) mipos klisei to programa sou!!! Πλακίτσα;! :chair: Για άλλον προοριζόταν αλλά ομολογώ ότι και εγώ ψάρωσα...! Πατάω το x γιά x δευτερόλεπτα και τπτ...! Too simple to be true... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpougatsas Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Καλησπερα! Μπορει ο windows media player του S100 να "παιξει" τα βιντεακια .3gp και .mp4 οπως γινεται στα Windows Mobile 5 ? Γιατι το "Αλμπουμ" κολλαει αρκετες φορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 οχι φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Παιδια, να κανω μια ερωτηση. Γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα, που να απεικονιζει πληροφοριες του ατομου που σε καλει; Θελω κατι σαν αυτο: http://www.allaboutsymbian.com/software/item/Caller_Info.php που ειχα παλια σε Series 60. Γνωριζω παρομοια προγραμματακια (οπως το πολυ καλο Photo Contacts Pro), αλλα θελω να εμφανιζονται πληρεις πληροφοριες (οπως ονοματα συζυγου και παιδιων κ.λ.π σημειωσεις -αυτο δεν το κανει το photo contacts). Ιδεες; :) Παιδια, την "πατησα" λετε, δεν ξερει καποιος κατι (πολυ φοβαμαι οτι δεν παιζει τιποτα σχετικο) ; Κανεις που να εχει βαλει το innesoft address book 1.67 μηπως εχουν βαλει καμια επιλογη να εμφανιζεται το πεδιο των σημειωσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Παιδια, την "πατησα" λετε, δεν ξερει καποιος κατι (πολυ φοβαμαι οτι δεν παιζει τιποτα σχετικο) ; Κανεις που να εχει βαλει το innesoft address book 1.67 μηπως εχουν βαλει καμια επιλογη να εμφανιζεται το πεδιο των σημειωσεων? Στο 1.66 δεν το είχε. Την 67 δεν την έβαλα ακόμη, αλλά άκουσα γιατί αλλαγές στο callerID. Θα το βάλω και θα σου πω, αν δε με έχει προλάβει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Στο 1.66 δεν το είχε. Την 67 δεν την έβαλα ακόμη, αλλά άκουσα γιατί αλλαγές στο callerID. Θα το βάλω και θα σου πω, αν δε με έχει προλάβει κάποιος. Ναι, αυτο ειδα κι εγω, για αυτο ρωτησα για την 1.67. Αν το δοκιμασεις πες μου. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Καλησπερα! Μπορει ο windows media player του S100 να "παιξει" τα βιντεακια .3gp και .mp4 οπως γινεται στα Windows Mobile 5 ? Γιατι το "Αλμπουμ" κολλαει αρκετες φορες... Οντως κολλαει. Υπαρχει καποιο αλλο προγραμματακι να παιζει αυτα τα video? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 File "Villi" Gia dokimase na patiseis to X gia ligo parapano (2-3sec) mipos klisei to programa sou!!! Φίλε μου δυστυχώς τίποτα! Όση ώρα το πατάω, αυτό μένει πατημένο και δεν αλλάζει η λειτουργία του ώστε να σβήσει το πρόγραμμα. Με το που το αφήνω κάνει minimize! :( Thanks παντως! :) 1) Μια καλή και ελαφριά λύση είναι Το Magic Button. Είναι δωρεάν από ΕΔΩ 2)Εμένα μου αρέσει ο pocketplayer 3)ο TCPMP είναι ο πιο διαδεδομένος δωρεάν player. Νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή Δεν τα δοκίμασα ακόμα αλλά thanks! :happy: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 HTC X-Close Button !:D ht@p://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=31452&d=1164018828 Κλεινει τις εφαρμογες του PPC. Ειναι απο την "μανα" HTC των τελευταιων χρονων PPC's και ειναι free !:D Mipos iparhi kana kalo palikari na mas pi an (mata apo toso kero pou graftike afto to sholio) aksizi akomi afto to programataki, kai an na, pou tha to vroume? :shifty: :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 εχει κανεις φορτωμενο στο ppc το Tweaks2k2? αξιζει? oops....sorry....lathos parathesi.:) Afto to pragramataki ennoousa..... Thanks:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Mipos iparhi kana kalo palikari na mas pi an (mata apo toso kero pou graftike afto to sholio) aksizi akomi afto to programataki, kai an na, pou tha to vroume? :shifty: :ninja: Μια χαρα παιζει... το link ειναι μπροστα στα ματια σου!:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Μια χαρα παιζει... το link ειναι μπροστα στα ματια σου!:lol: :lol: :lol: Εγώ πάντως που το έβαλα στο 6815 δεν μου έκανε τπτ... edit: Άκυρο, μετά το reset λειτουργεί κανονικά. Ωραίο προγραμματάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Mipos iparhi kana kalo palikari na mas pi an (mata apo toso kero pou graftike afto to sholio) aksizi akomi afto to programataki, kai an na, pou tha to vroume? :shifty: :ninja:δεν μου αρεσε που κολλαει την συσκευη αν πατησεις το χ οταν εισαι στο πληκτρολογιο του τηλεφωνου:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 δεν μου αρεσε που κολλαει την συσκευη αν πατησεις το χ οταν εισαι στο πληκτρολογιο του τηλεφωνου:O Που σου κολλάει ακριβώς γιατί δεν κατάλαβα, εγώ δεν έχω παρατηρήσει ακόμα καμμία δυσλειτουργία πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 prwfanos ennoei to qwerty keyboard tou titana ;) pantws kai me to ilauncher ginetai ayti i doyleia ;) Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ποιός φίλος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του!! Έβαλα στο Ρ3300 μου το Smart Movie με τον κωδικό ξεκελίδωσε όλα καλά!! Δέν αναπαράγει αρχεία όμως. Μόλις πάω να ανοίξω ένα βίντεο μου γράφει ότι δεν βρέθηκε ο κώδικας xvid ενώ εγώ τον έχω εγκατασήσει!! Εκανα κάτι λαθος?? Βοηθήστε με!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Εφαρμογή με χρονόμετρα υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ποιός φίλος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του!! Έβαλα στο Ρ3300 μου το Smart Movie με τον κωδικό ξεκελίδωσε όλα καλά!! Δέν αναπαράγει αρχεία όμως. Μόλις πάω να ανοίξω ένα βίντεο μου γράφει ότι δεν βρέθηκε ο κώδικας xvid ενώ εγώ τον έχω εγκατασήσει!! Εκανα κάτι λαθος?? Βοηθήστε με!! Bάλε το tcpmp φίλε μου να δεις video!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts