lymbe Δημοσιεύτηκε February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 22, 2016 καλησπέρα σε όλους του φίλους Έχω αγοράσει το συγκεκριμένο extender http://www.e-shop.gr/netis-e1-300mbps-wireless-n-range-extender-p-PER.617373 Προσπαθώ να το συνδέσω με το router της cyta Pirelli (μαυρο) P.RG A4201G και ενώ μου βρίσκει το δίκτυο δεν συνδέεται. :cry::cry: Το έχω δοκιμάσει με άλλο router και το extender λειτουργεί κανονικά. Να σημειώσω κάτι που παρατήρησα η ip του ρουτερ μου είναι 192.168.1.1. Ενώ στο άλλο που συνδέθηκε είναι 192.168.1.254. όπως ακριβώς και στο extender. Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο αυτό και εάν μπορώ να το αλλάξω κάπως. Κάποιος που μπορεί να βοηθήσει; Ευχαριστώ :worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Έχουν θέμα τα ρουτερ της cyta. Το είχα και εγώ το ίδιο θέμα. Άλλαξα Τρία WiFi repeater. Λύθηκε μόνο όταν η cyta άλλαξε το ρουτερ μου με ένα παλιό thomson. Τώρα δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lymbe Δημ. February 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Έχουν θέμα τα ρουτερ της cyta. Το είχα και εγώ το ίδιο θέμα. Άλλαξα Τρία WiFi repeater. Λύθηκε μόνο όταν η cyta άλλαξε το ρουτερ μου με ένα παλιό thomson. Τώρα δουλεύει μια χαρά. Eνημέρωσες κάποιον τεχνικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Eνημέρωσες κάποιον τεχνικο; Ναι. Αλλά για να αλλάξουν το ρουτερ έπρεπε να βρεθεί ελατωμα στο παλιό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts