xux99 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Εδώ μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς bluetooth Widcomm 5.1.0.2700 Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Εγω εχω ενα BT μαρκας Chronos, και δουλευε κανονικα με SP2. Εκανα format στο δισκο και τωρα δεν δουλευει. Οι drivers αυτοι θα λυσουν το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Εγω εχω ενα BT μαρκας Chronos, και δουλευε κανονικα με SP2. Εκανα format στο δισκο και τωρα δεν δουλευει. Οι drivers αυτοι θα λυσουν το προβλημα? Ναι, εφόσον δεν κάνουν conflict με αυτούς των XP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Να ρωτήσω τους ειδικούς των bluetooth: τι γίνεται στην περίπτωση που δεν θέλω να χρησιμοποιήσω dongle bluetooth (εξωτερικό bluetooth usb) αλλά το ενσωματωμένο bluetooth που έχει το laptop μου VAIO. Έχω παιδευτεί πάρα πολλές ώρες ακολουθώντας διάφορες οδηγίες που έχω βρει δεξιά-αριστερά στο net για να απαλλαχτώ από τα drivers των XP2 και να περάσω τα widcomm αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Μήπως τα widcomm είναι drivers μόνο για εξωτερικά dongle και όχι για ενσωματωμένα bluetooth; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Πάει ανάλογα το chip νομίζω. Δεν είναι συμβατοί με όλα οι drivers της Widcomm. Θα έλεγα να μείνεις με αυτούς των Windows. Είναι πολύ καλύτεροι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Δεν αντιλέγω ότι είναι καλύτεροι (ή τουλάχιστον πιο ελαφριοί). Απλά το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να συνδέσω ένα bluetooth ακουστικό/μικρόφωνο για να μιλάω ασύρματα στο Skype. Υπάρχει καμία λύση στην περίπτωσή μου. Δεν θέλω να βάλω εξωτερικό usb bluetooth γιατί δεν έχω κενές θύρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Δεν αντιλέγω ότι είναι καλύτεροι (ή τουλάχιστον πιο ελαφριοί). Απλά το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να συνδέσω ένα bluetooth ακουστικό/μικρόφωνο για να μιλάω ασύρματα στο Skype. Υπάρχει καμία λύση στην περίπτωσή μου. Δεν θέλω να βάλω εξωτερικό usb bluetooth γιατί δεν έχω κενές θύρες. Είναι πολύ πιθανό οι το Vaio σου να έχει bluetooth μη συμβατό με τους Widcomm. Σε αυτήν την περίπτωση, και υποθέτοντας ότι οι drivers που τυχόν δίνει η Sony δε σου κάνουνε, μπορείς μόνο να πάρεις ένα usb bluetooth και να παίξεις με τους Widcomm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 μπορείς μόνο να πάρεις ένα usb bluetooth και να παίξεις με τους Widcomm. Αυτό που θέλω να αποφύγω βασικά...Τέσπα, ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Δες αυτό το αρχείο για οδηγίες. Στο δικό μου laptop με ενσωματωμένο bluetooth οι οδηγοί της Widcomm δουλεύουν μια χαρά. Να ρωτήσω τους ειδικούς των bluetooth: τι γίνεται στην περίπτωση που δεν θέλω να χρησιμοποιήσω dongle bluetooth (εξωτερικό bluetooth usb) αλλά το ενσωματωμένο bluetooth που έχει το laptop μου VAIO. Έχω παιδευτεί πάρα πολλές ώρες ακολουθώντας διάφορες οδηγίες που έχω βρει δεξιά-αριστερά στο net για να απαλλαχτώ από τα drivers των XP2 και να περάσω τα widcomm αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Μήπως τα widcomm είναι drivers μόνο για εξωτερικά dongle και όχι για ενσωματωμένα bluetooth; Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Μια ερώτηση: Αν αφαιρέσω (Unistall) τελείως τα drivers των ΧΡ και ακολουθήσω την διαδικασία αλλά το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, υπάρχει δυνατότητα να εγκατασταθούν ξανά μόνα τους τα drivers των XP για να μην μείνω χωρίς bluettoth τελείως; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Ναι. Θα πρέπει πρώτα να ξαναβάλεις πίσω το bth.inf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Εδώ μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς bluetooth Widcomm 5.1.0.2700 Έχουν δύσκολη εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Πως μπορώ να επιστρέψω στους παλιούς drivers ... έσβησα τους widcomm drivers και εκανα το bth.bkc αλλά δεν λειτουργούν οι παλιοί :( SOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Εδώ μπορείς να βρεις οδηγίες. Πως μπορώ να επιστρέψω στους παλιούς drivers ... έσβησα τους widcomm drivers και εκανα το bth.bkc αλλά δεν λειτουργούν οι παλιοί :( SOS Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Εδώ μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς bluetooth Widcomm 5.1.0.3300 Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Εγώ για το λάπτοπ και το dongle του σταθερού χρησιμοποιώ ένα άλλο stack, το Toshiba Bluetooth Stack. Είναι πολύ σταθερό και απλό, και έχει όλες τις λειτουργίες του widcomm stack. Υποστηρίζει αρκετά dongles και bluetooth chips. Μπορείτε να το βρείτε και να το κατεβάσετε από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Εδώ μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς bluetooth Widcomm 5.1.0.3900 Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Οι οποιοι ειναι και για Vista? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Οι οποιοι ειναι και για Vista? 6.0.1.4900 είναι για vista. να έχει το 6 μπροστά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Εδώ μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς bluetooth Widcomm 6.0.1.5300 για Windows Vista. Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Thanks, ελπιζω αυτο να λυσει το τελευταιο μου προβλημα με τα Vista... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Αν τους δοκιμάσεις, πες μας. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabatia Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΧΩ VISTA KAI BLUETOOTH TIS WIDCOMM AUTOI OI DRIVERS THA DOYLEPSOYN Οδηγοί bluetooth Widcomm 6.0.1.5300 I THELOYN PALI ***** KAI MPOURDES???? PLEASE RESPOND Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Παιδιά εγώ έχω το bluetooth vivanco ver2.0+EDR. Δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω με το pc suite και όταν έβαλα το cdακι που μου δώσανε μου δημιούργησε πρόβλημα με το router( κάθε φορά που ήθελα να μπω στο internet μου έλεγε να μπω με modem το κινητό μου). Πως μπορώ να βάζω το bluetooth απλά και να συνδέομαι μο το pc suite μόνο; Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Παιδιά εγώ έχω το bluetooth vivanco ver2.0+EDR. Δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω με το pc suite και όταν έβαλα το cdακι που μου δώσανε μου δημιούργησε πρόβλημα με το router( κάθε φορά που ήθελα να μπω στο internet μου έλεγε να μπω με modem το κινητό μου). Πως μπορώ να βάζω το bluetooth απλά και να συνδέομαι μο το pc suite μόνο; Προφανώς αυτό γίνεται επειδή κάποιος (εσύ ή το πρόγραμμα) έβαλε σαν προεπιλεγμένη σύνδεση την σύνδεση μέσω bt. Άλλαξε το. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts