argp Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 (edited) Έχει wipe cache partition. Αυτό ενοει Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αυτό ακριβώς "wipe cache partition". Δεν το θυμόμουν καλά... Όχι δεν χρειάζεται custom recovery. Το εργοστασιακό της samsung το έχει κανονικά. Edited February 14, 2018 by argp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Καλησπερα παιδια.Εχω το 7 το απλό και ήθελα να ρωτήσω κάτι ΤΗΝ παρέα.Ακουω για το edge ότι ευκολα σπάει Η ΟΘΌΝΗ,τζαμί δεν κάθεται καλά...καποιος ΦΙΛΟΣ σε παλαιότερη ανάρτηση είχε πάθει ζημιά με ΣΠΙΓΚΕΝ ΘΉΚΗ και τζαμί ΜΈΤΡΙΟ πέσιμο.Ενας γνωστος μου με θήκη βιβλίο ΊΣΑ που ακούμπησε την οθονη στο σίδερο που πιανωμαστε στο λεωφορείο και γύρισε σπίτι με ρωγμή.. ..τελικα είναι τόσο ευπαθείς Η οθόνη; Μετά κάποια ΚΛΙΠ στο TUBE δείχνουν τις άκρες του πληκτρογιου να μην πετιούνται ΚΑΛΆ και ΚΆΤΙ τέτοια.. ..Αυτα με αποτρεψαν να το πάρω και προτίμησα ΤΟ απλό.. . Τι ισχύει τελικά από αυτα;Μπορεί να μου πει καποιος; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Προφανώς και επειδή η οθόνη "αγκαλιάζει" το πλαϊνό κομμάτι είναι και πιο επίφοβο σε σπάσιμο αν το χτυπήσεις. Είχα το edge σχεδόν 1 χρόνο χωρίς κάποια προστασία οθόνης και μόνο με μια απλή tpu θήκη. Το πρόσεχα βέβαια αρκετά αλλά δεν μου έκανε κάποιο ράγισμα κλπ η οθόνη. Έμεινα ευχαριστημένος, πιο πολύ για την εμφάνιση είναι η κυρτότητα, φαίνεται κάπως φουτουριστικό αλλά δεν έχει κάποια λειτουργική χρήση δηλαδή ότι κάνεις με το απλό κάνεις και με το edge. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Οταν γραφεις μηνυμα τα πλαϊνά πληκτρα πατιωνται κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Οταν γραφεις μηνυμα τα πλαϊνά πληκτρα πατιωνται κανονικα; Κανονικά δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Η μπαταρία κάνει νερά το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα το κινητό μερικές φορές σαν να "αγκομαχάει". Η φταίει κάποια εφαρμογή, ή κάποια ενημέρωση ασφαλείας έκανε τον πύραυλο, zastava. Πάω για factrory reset και βλέπουμε...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Χα χα χα... μόλις στρώσει όμως θα τσακίζει και την φερραρι όπως στην διαφήμιση :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Καλησπερα. Τελικά για το edge υπαρχει κυρτο γυαλι προστασιας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zstephanos Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Παιδιά καλησπέρα, έχει η γυναίκα μου το S7 Και χθες μου παραπονέθηκε ότι όταν γράφει στο viber με το smart text (αν το λέω καλά) ενεργό της βγάζει λάθος λέξεις λέξεις που έχουν όλους τους τόνους και κάτι κουφες προτεινόμενες λέξεις. Έχει κάνει όλα τα τελευταία update. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Παιδιά καλησπέρα, έχει η γυναίκα μου το S7 Και χθες μου παραπονέθηκε ότι όταν γράφει στο viber με το smart text (αν το λέω καλά) ενεργό της βγάζει λάθος λέξεις λέξεις που έχουν όλους τους τόνους και κάτι κουφες προτεινόμενες λέξεις. Έχει κάνει όλα τα τελευταία update. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ας κάνει κ καμία επανεκκίνηση μήπως στρώσει Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Καλησπερα. Τελικά για το edge υπαρχει κυρτο γυαλι προστασιας;Ναι, από mobilefun UK, Whitestone dome glass. Ότι καλύτερο υπάρχει, δες το και στο youtube. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Καλησπερα. Τελικά για το edge υπαρχει κυρτο γυαλι προστασιας;http://www.protectionfilms24.com/article/savvies-xtreme-glass-full-cover-tempered-glass-screen-protector-samsung-galaxy-s7-edge-900068.html .το έχω μια εβδομάδα και είμαι ευχαριστημένος καμιά σχέση με τις μεμβράνες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 http://www.protectionfilms24.com/article/savvies-xtreme-glass-full-cover-tempered-glass-screen-protector-samsung-galaxy-s7-edge-900068.html .το έχω μια εβδομάδα και είμαι ευχαριστημένος καμιά σχέση με τις μεμβράνες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχεις μαζί με θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Το έχεις μαζί με θήκη;Ναι με μια spigen flip wallet την πήρα από Σκρουτζ και έκατσε μια χαρά,Δεν πετάει στις άκρες το τζάμι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Ναι με μια spigen flip wallet την πήρα από Σκρουτζ και έκατσε μια χαρά,Δεν πετάει στις άκρες το τζάμι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πόσο καιρό έκανε να έρθει το tempered glass και πιο το συνολικό κόστος;Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι με μια spigen flip wallet την πήρα από Σκρουτζ και έκατσε μια χαρά,Δεν πετάει στις άκρες το τζάμι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πόσο καιρό έκανε να έρθει το tempered glass και πιο το συνολικό κόστος;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Πόσο καιρό έκανε να έρθει το tempered glass και πιο το συνολικό κόστος;Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πόσο καιρό έκανε να έρθει το tempered glass και πιο το συνολικό κόστος;Ευχαριστώ.5 μέρες έκανε να έρθει και πλήρωσα 9 ευρώ συνολικά,δεν αργούν τα δέματα από Ευρώπη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Καλησεπρα στην ομαδα εχω ενα θεμα παρατηρησα σημερα οτι πισω απτην αρχικη οθονη του κινητου εχει κολλησει η αρχικη του fb δηλαδη οπως βλεπω την αρχικη οθονη απο πισω φαινεται το φβ και το προβλημα γινεται πιο εντονο οταν το φοντο ειναι ασπρο γτ μπορει να γινεται αυτος;;εβγαλα το φβ εκανα επανεκκινηση καθαρισα και τη μνημη τπτ..δηλαδη οπως ειναι τα θεματα του κινητου απο πισω να υπαρχει η αρχικη του φβ..καμια λυση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Καλησεπρα στην ομαδα εχω ενα θεμα παρατηρησα σημερα οτι πισω απτην αρχικη οθονη του κινητου εχει κολλησει η αρχικη του fb δηλαδη οπως βλεπω την αρχικη οθονη απο πισω φαινεται το φβ και το προβλημα γινεται πιο εντονο οταν το φοντο ειναι ασπρο γτ μπορει να γινεται αυτος;;εβγαλα το φβ εκανα επανεκκινηση καθαρισα και τη μνημη τπτ..δηλαδη οπως ειναι τα θεματα του κινητου απο πισω να υπαρχει η αρχικη του φβ..καμια λυση;;Λεγεται image retention.. πήγαινε το για αλλαγη οθονης.. δεν ειναι θεμα του fb αλλα της οθονης Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Λεγεται image retention.. πήγαινε το για αλλαγη οθονης.. δεν ειναι θεμα του fb αλλα της οθονης που να το παω για αλλγη οθονης;;ειναι αγορασμενο απο skroutz οριακα εντος εγγυησης γτ το εχω 2 χρονια σχεδον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Smartec εφόσον είσαι στην εγγύηση βρες και την απόδειξη...λογικά μπορεί να μην χρειάζεται αφού αποκλείεται να είναι πριν τον Μάρτιο η ημερομηνία παραγωγής του. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Εγώ το πήγαν στην Macron Θεσσαλονίκη. Μου είχε πέσει στο γυμναστήριο και χτύπησε η οθόνη και έβγαλε μια μαύρη κηλίδα. Ευτυχώς εξωτερικά δεν έπαθε τίποτα. Μου άλλαξαν την οθόνη αλλα και την μπαταρία δωρεάν εντός εγγύησης!!! Εχω πλέον καινούριο τηλέφωνο. Η οθόνη είναι λες και μου βάλανε καλύτερη η προηγούμενη πρεπει να είχε χάσει την απόδοση της δεν ήταν τόσο ζωντανά τα χρώματα. Αρχές Απριλίου κλείνω 2 χρονια Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Smartec εφόσον είσαι στην εγγύηση βρες και την απόδειξη...λογικά μπορεί να μην χρειάζεται αφού αποκλείεται να είναι πριν τον Μάρτιο η ημερομηνία παραγωγής του. μετα θα παψει να ειναι και αδιαβροχο να μπει χερι στο κιν ε;;σωστα;;ή κανουν τοσο καλη δουλεια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Όχι βέβαια...διάβασε και μερικές σελίδες πιο πίσω το κινητό παραδίδεται όπως πρέπει να πληρεί τις προδιαγραφές του..τεστάρετε κανονικά η αδιαβροχοποιηση του. ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει και επίσημο σέρβις στα νότια προάστια περιοχή Γλυφάδα αν θυμάμαι καλά ένα μέλος το είχε πάει κι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος τότε όπως είχε αναφέρει. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Καλησεπρα στην ομαδα εχω ενα θεμα παρατηρησα σημερα οτι πισω απτην αρχικη οθονη του κινητου εχει κολλησει η αρχικη του fb δηλαδη οπως βλεπω την αρχικη οθονη απο πισω φαινεται το φβ και το προβλημα γινεται πιο εντονο οταν το φοντο ειναι ασπρο γτ μπορει να γινεται αυτος;;εβγαλα το φβ εκανα επανεκκινηση καθαρισα και τη μνημη τπτ..δηλαδη οπως ειναι τα θεματα του κινητου απο πισω να υπαρχει η αρχικη του φβ..καμια λυση;; Στείλ'το στη smartec. Είχα παρόμοιο θέμα όχι τόσο έντονο όσο το περιγράφεις απλά εμφανιζόταν οριζόντιες γραμμές σε γκρι φόντο. Λεπτομέρεια δηλαδή αλλά εγώ το παρατηρούσα και με ενοχλούσε. Το έστειλα, μου έβαλαν καινούρια οθόνη, καινούριο home button και καινούρια μπαταρία. Σε 1 εργάσιμη κιόλας. Εννοείται πως παραμένει αδιάβροχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Καλησπερα, ειμαι κατοχος του κινητου για δευτερη φορα και ειμαι ικανοποιημενος αλλα δυστηχως εχω το μικροβιο που θελω να αλλαζω κινητα αρκετα συχνα. Το μονο κινητο που δεν εχω παρει ειναι το note 5 λογω του οτι δεν ηρθε ελλαδα. Σκεφτομαι λοιπον να κανω την αλλαγη μιας και ημουν φαν της σειρας μεχρι το 4. Πιστευεται οτι θα δω κατι αρνητικο? δεν με νοιαζει αν ειναι ειναι στα ιδια επιπεδα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts