Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Διαφανη για την πλατη εννοεις;μηπως καλυτερα να παρω τυπου book
Οτι σε βολευει...εμενα τυπου book δεν με βολεύουν

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Καλησπερα,μολις απεκτησα το υπεροχο αυτο κινητο.εχετε να μου προτεινετε καποιο τζαμακι προςταςιας για την οθονη οχι πολυ ακριβο γιατι τρεμω μη μου σπασει καθως ειμαι λιγο αδεξια;ευχαριστω..:):):)
πόσο το πήρες αν επιτρέπεται; ενδιαφερομαι κ γω να το πάρω, αλλά βλεπω στο Σκρούτζ αντί να πέφτει η τιμή του ανεβαίνει

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διαφανη για την πλατη εννοεις;μηπως καλυτερα να παρω τυπου book

Η καλύτερη λύση όσον αφορά την προστασία, ειδικά αυτές που κλείνουν με μαγνητάκι. Χάνει φυσικά σε ομορφιά μιας και ουσιαστικά δεν φαίνονται καθόλου τα ομορφα πλαϊνά μεταλλικά πλαίσια της συσκευής.

Εγώ προσωπικά έχω την παρακάτω όμως από προστασία σε πτώσεις δεν νομίζω πως είναι η καλύτερη λύση:

https://www.skroutz.gr/s/8447499/Samsung-S-View-Cover-Black-Galaxy-S7-Edge.html

Konakis.

πόσο το πήρες αν επιτρέπεται; ενδιαφερομαι κ γω να το πάρω, αλλά βλεπω στο Σκρούτζ αντί να πέφτει η τιμή του ανεβαίνει

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δώρο από Αγγλία μου το έφεραν. Κ νομίζω 480 ευρώ... Δεν είμαι σίγουρη ομως

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυστυχώς κρύβεται το κινητό με αυτές τις θήκες αλλά φοβάμαι πολύ την οθόνη. Το S6 που μου είχε πέσει 2 με 3 φορες δεν έπαθε τίποτα!

Θέλει προστασία και προσοχή φυσικά... ειδικά αν σκάσει με επαφή στα κυρτα σημεία της οθόνης τότε οι πιθανότητες να ραγίσει ή να σπάσει το τζαμί είναι πάνω από 50% ...στο s8 που δεν έχει τόσο έντονη κυρτοτητα οι edge πλευρές του το τζάμι εφαρμόζει πολύ καλά, εδώ στο 7 είναι πολύ πιθανό να στο πετάξει εξ αρχής μάλιστα...
Konakis.

Δοκιμασα 3 τζαμακια δεν εκατσε κανενα... 60 ευρω πεταμενα... Καλυτερη επιλογη για να εχει προστασια και να μην χανει σε ομορφια μια απο τις θηκες της Spigen. Εγω εχω την thin fit, την liquid crystal και την ultra hybrid...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκιμασα 3 τζαμακια δεν εκατσε κανενα... 60 ευρω πεταμενα... Καλυτερη επιλογη για να εχει προστασια και να μην χανει σε ομορφια μια απο τις θηκες της Spigen. Εγω εχω την thin fit, την liquid crystal και την ultra hybrid...

μηπως εχεισ καποιο link?

Ψαξε στο Skroutz: Spigen S7 Edge

Δεν προστατευουν ομως την οθονη μονο το πισω μερος

Edited by anastasiah

Δεν προστατευουν ομως την οθονη μονο το πισω μερος
Εξεχουν αρκετα ωστε να προστατεψουν σε πτωσεις... Πληρη προστασια δεν εχεις.

Η το κρυβεις τελειως σε μια θηκη με πορτακι κλπ η παιρνεις το ρισκο με τετοια θηκη και να μην χανεις σε εμφανιση.

εβαλα το τζαμακι απο το media markt εδώ και 3μέρες και φαινεται μια χαρά - πριν ειχα μια ζελατινα πάλι απο Media Markt

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Θέλω να αγοράσω τον nova prime αλλά πήγα να αγοράσω στον κωτσοβολο κ είχε 20 ευρώ προπληρωμένη. Λέω να το πάρω με την χρεωστική μου αλλά εκεί έχω τα χρήματα μ και με πληρώνουν εκεί. Είναι έμπιστο η θα πάθω καμία λαχτάρα με καναν λογαριασμό;

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλησπέρα! Πριν από ενάμιση μήνα περίπου,παρήγγειλα από κατάστημα της Θεσσαλονίκης το S7 Edge. Το κινητό ήταν εκθεσιακό αλλά δεν είχε ανοιχτεί ποτέ, εγώ το άνοιξα για πρώτη φορά. Από τις πρώτες ημέρες έως κ τώρα ακόμη κάποιες φορές, ενώ μιλάω ξαφνικά νεκρώνει το ακουστικό κ δεν ακούω τον συνομιλητή μου ενώ εκείνοι με ακούνε. Υπάρχει περίπτωση να είναι χαλασμένο το ακουστικό του τηλεφώνου μου;

Επίσης, μπορεί αυτές οι 'διακοπές' να οφείλονται στο γεγονός ότι γενικά η βονταφον στην περιοχή που μένω έχει χάλια σήμα;

εβαλα το τζαμακι απο το media markt εδώ και 3μέρες και φαινεται μια χαρά - πριν ειχα μια ζελατινα πάλι απο Media Markt

Τι τζαμακι; κάποιο Που στο κολανε εκείνοι; μπορείς να ανεβάσεις καμία φώτο..

Θέλω να αγοράσω τον nova prime αλλά πήγα να αγοράσω στον κωτσοβολο κ είχε 20 ευρώ προπληρωμένη. Λέω να το πάρω με την χρεωστική μου αλλά εκεί έχω τα χρήματα μ και με πληρώνουν εκεί. Είναι έμπιστο η θα πάθω καμία λαχτάρα με καναν λογαριασμό;

Για το playstore της Google λες;

Χρονια τωρα με την χρεωστικη που με πληρωνουν κανω τις αγορες μου ιντερνετικα.

Παντα ομως με paypal.Προχωρα αφοβα!

Αγόρασα με την χρεωστική το νόβα χωρις PayPal οι όροι που διάβασα δεν μ άρεσαν έτσι στα γρήγορα που έριξα μια ματιά. Πιστεύω δεν θα υπάρξει θέμα με απώλεια χρημάτων. Μου κράτησαν ένα επιπλέον ευρώ μάλλον σαν εγγραφή; είναι με επιστροφή αυτό; κακώς το κράτησαν αλλά τεσπα. Αν έχετε κ καμία άλλη εφαρμογή για αγορα γράψτε.

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλησπέρα! Πριν από ενάμιση μήνα περίπου,παρήγγειλα από κατάστημα της Θεσσαλονίκης το S7 Edge. Το κινητό ήταν εκθεσιακό αλλά δεν είχε ανοιχτεί ποτέ, εγώ το άνοιξα για πρώτη φορά. Από τις πρώτες ημέρες έως κ τώρα ακόμη κάποιες φορές, ενώ μιλάω ξαφνικά νεκρώνει το ακουστικό κ δεν ακούω τον συνομιλητή μου ενώ εκείνοι με ακούνε. Υπάρχει περίπτωση να είναι χαλασμένο το ακουστικό του τηλεφώνου μου;

Επίσης, μπορεί αυτές οι 'διακοπές' να οφείλονται στο γεγονός ότι γενικά η βονταφον στην περιοχή που μένω έχει χάλια σήμα;

Για αρχή πήγαινε στις ρυθμίσεις, δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και πάτα εκεί που λέει λειτουργία δικτύου και δοκίμασε να αλλάξεις από 3g σε 4g ή το ανάποδο ανάλογα που το χες πριν για να δεις αν σου κάνει πάλι το ίδιο. Μετά δοκίμασε μια άλλη sim να δεις αν σου κάνει το ίδιο πάλι. Τέλος δοκίμασε με hands free, άμα δουλεύουν τα hands free μάλλον θα ναι θέμα ηχείου τότε οπότε το πας κατευθείαν για σέρβις εφόσον έχεις εγγύηση!

Το έκανα ,ευχαριστώ πολύ! Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια ,περιστασιακά κ νομίζω όταν δεν έχω καλό σήμα.. Ίδωμεν! Το έκανα σκέτο 3G. Αυτό θα επηρεάσει το ιντερνετ;

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για αρχή πήγαινε στις ρυθμίσεις, δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και πάτα εκεί που λέει λειτουργία δικτύου και δοκίμασε να αλλάξεις από 3g σε 4g ή το ανάποδο ανάλογα που το χες πριν για να δεις αν σου κάνει πάλι το ίδιο. Μετά δοκίμασε μια άλλη sim να δεις αν σου κάνει το ίδιο πάλι. Τέλος δοκίμασε με hands free, άμα δουλεύουν τα hands free μάλλον θα ναι θέμα ηχείου τότε οπότε το πας κατευθείαν για σέρβις εφόσον έχεις εγγύηση!

Το έκανα ,ευχαριστώ πολύ! Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια ,περιστασιακά κ νομίζω όταν δεν έχω καλό σήμα.. Ίδωμεν! Το έκανα σκέτο 3G. Αυτό θα επηρεάσει το ιντερνετ;

Ναι μεν θα έχεις καλύτερο σήμα στο να μιλάς. Αλλά στο 3 g θα είναι πιο αργό το ίντερνετ σου απτά δεδομένα. Κατέβασε εφαρμογή απτό playstore switch network λέγεται σε πηγαίνει στις ρυθμίσεις δικτύου κ αλλάζει από εκεί όποτε θες

S10+ <3

Ευχαριστώ. Μήπως γνωρίζετε εάν υπάρχει η δυνατότητα να φανεί εάν το κινητό έχει κάποια βλάβη χωρίς να χρειαστεί να ανοιχτεί;

Ευχαριστώ. Μήπως γνωρίζετε εάν υπάρχει η δυνατότητα να φανεί εάν το κινητό έχει κάποια βλάβη χωρίς να χρειαστεί να ανοιχτεί;
http://www.samsungsfour.com/tutorials/all-secret-codes-of-samsung-galaxy-s7-and-galaxy-s7-edge.html

Δες εδώ μήπως σε βοηθησει.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Σε ευχαριστώ! Έκανα κάποια τεστάκια κ δείχνει να έιναι όλα καλά. Εάν είχε καποιο πρόβλημα στο ακουστικό θα φαινόταν; Ή στις εφαρμογές που κυκλοφορούν;

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned