Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Με την τελευταία αναβάθμιση στο δίκαρτο, η εφαρμογή μνματα μου κρασάρει. Σε κανεναν αλλο ??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Καλησπέρα στα παιδιά. Υπάρχει κάπου ο s8 launcher και το AOD του? Να δουλεύουν δοκιμασμένα όμως μη φάμε κανένα bootloop και ψαχνόμαστε.

Με την τελευταία αναβάθμιση στο δίκαρτο, η εφαρμογή μνματα μου κρασάρει. Σε κανεναν αλλο ??

στο δικο μου δουλευει σωστα

Το πληκτρολόγιο είναι πως βολεύει στον καθένα...

Δούλευα παλιά το TouchPal, έχω αγορασμενα Swiftkey και το αρχικό πρωτοπόρο Swype, πλέον δουλεύω Gboard...

SM-G935F

Απλά εγώ επειδή δουλεύω πολύ flow, έχοντας δοκιμάσει όλα τα γνωστά πληκτρολόγια, μπορώ να πω με μεγάλη ασφάλεια πως το Gboard έχει την καλύτερη πρόβλεψη από όλα και την καλύτερη ροή. Κάνει πολύ σπάνια λάθος, σε πολύ δύσκολες λέξεις.

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απλά εγώ επειδή δουλεύω πολύ flow, έχοντας δοκιμάσει όλα τα γνωστά πληκτρολόγια, μπορώ να πω με μεγάλη ασφάλεια πως το Gboard έχει την καλύτερη πρόβλεψη από όλα και την καλύτερη ροή. Κάνει πολύ σπάνια λάθος, σε πολύ δύσκολες λέξεις.

Είναι όπως τα μάθεις.

Πχ στο TouchPal, αν βάζεις τις λέξεις σου στο λεξικό, έχει ακόμα καλύτερη πρόβλεψη μετά από λίγο καιρό

SM-G935F

έχει έρθει σε κανένα update ROM Cosmote?

Οι Ολλανδοί παίρνουν patch Νοεμβρίου ήδη.

Όχι, δεν έχει βγει προς το παρόν.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

στο δικο μου δουλευει σωστα

Ποια ειναι η τελεταια ρομ που περασες; για να δω αν εχω την ίδια

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

κανα καλό θέμα ποιο θα προτείνατε?

Θέλω να ακούσω και 'γω προτάσεις, γιατί τα βαριέμαι γρήγορα και τα αλλάζω συχνά!

Να σου πω αυτά που άρεσαν σε μένα, χωρίς να έχω ψάξει πάρα πολύ:

Για μαύρο theme, μου άρεσαν:

Oreo_Black

High_contrast_theme

Meterial_Black

Και για λευκό, το:

BLUEBerry

κανα καλό θέμα ποιο θα προτείνατε?

Προσδιόρισε το λίγο γιατί είναι και πολύ υποκειμενικό.

Έχω φίλο (είναι κι εδώ, ονόματα δεν αναφέρουμε, οικογένειες δε θίγουμε) που του αρέσουν τα θέματα "τσίρκο medrano", και άλλοι, όπως εγώ, πιο minimal και όσο πιο μαύρο.

Edit: για τα γούστα μου ωραίο το oreo black που προτείνει το παιδί από πάνω.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Oreo black με το πακέτο εικονιδίων dream play κανουν καλο σύνδεσμο και ενα καλο wallpaper απο το ultimate wallpapers 4k και είσαι κομπλέ

Υστερόγραφο: Μου ζητάνε το s7 edge με 360€ ... του εχω αλλάξει απο smartec: μπαταρία, οθόνη, πλακετα πριν 5 μήνες!

Κρατάει μπαταρία κοντα 7 ωρες.

Είμαι σε δίλημμα.... τι να κάνω!!!;;;

Edited by thanos1989

Δώσ'το κυκλοφορούν πολύ καλά used s8 ή s8 plus (αν σου αρέσει το μεγαλύτερο μέγεθος) ...εγώ δεν το δίνω διότι μου αρέσει πολύ το lens cover με τους φακους που χρησιμοποιώ

* το απλό s8 πολύ κόμπακτ εξίσου Καλή μπαταρία, το δε plus χορταστικό! Διαλέγεις και παίρνεις...

Konakis.

Είναι όπως τα μάθεις.

Πχ στο TouchPal, αν βάζεις τις λέξεις σου στο λεξικό, έχει ακόμα καλύτερη πρόβλεψη μετά από λίγο καιρό

SM-G935F

Θα το δοκιμάσω και αυτό, γιατί το Gboard τις τελευταίες μέρες, μετά από κάποια ενημέρωση μάλλον, εμφανίζει ένα bug, το οποίο σταματάει το flow write , όταν κάνεις εναλλαγή από μια γλώσσα σε άλλη. Και μου την έχει δώσει!! Το ματιασα! :-)

Δώσ'το κυκλοφορούν πολύ καλά used s8 ή s8 plus (αν σου αρέσει το μεγαλύτερο μέγεθος) ...εγώ δεν το δίνω διότι μου αρέσει πολύ το lens cover με τους φακους που χρησιμοποιώ

* το απλό s8 πολύ κόμπακτ εξίσου Καλή μπαταρία, το δε plus χορταστικό! Διαλέγεις και παίρνεις...

Εκει συγκλίνω και εγώ... σκεφτόμουν και note8.. λέτε να είναι υπερβολή;

πιο πολυ για τις δυο κάμερες

ερώτηση, αν αγοράσουμε πακέτο εικονιδίων από Samsung, στο επόμενο κινητό Samsung θα υπάρχει;
Φυσικά και θα υπάρχει αρκεί η συσκευή να έχει samsung theme store.

Sent from my Galaxy s8+

Samsung galaxy s21+

Εκει συγκλίνω και εγώ... σκεφτόμουν και note8.. λέτε να είναι υπερβολή;

πιο πολυ για τις δυο κάμερες

Αν δουλεύεις πενάκι και δεν σε ενοχλεί το μέγεθος, εννοείται πως αξίζει το πιο ολοκληρωμένο smartphone είναι αυτή τη στιγμή για κάθε είδους χρήση.

Konakis.

ρε παιδια εμενα εχει κανα 2 μερες κανει συνεχεια soft reboot στο ασχετο,και οταν πχ παω να ανοιξω καποιο αππ. πχ. δεν μου εμφανιζει πληκτρολογιο, τσουπ σοφτ reboot. τι παιζει;

ρε παιδια εμενα εχει κανα 2 μερες κανει συνεχεια soft reboot στο ασχετο,και οταν πχ παω να ανοιξω καποιο αππ. πχ. δεν μου εμφανιζει πληκτρολογιο, τσουπ σοφτ reboot. τι παιζει;

καλως, με hard reset εστρωσε

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned