konakis Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Έτσι ότι εξυπηρετεί και βολεύει τον καθένα ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Με την τελευταία αναβάθμιση στο δίκαρτο, η εφαρμογή μνματα μου κρασάρει. Σε κανεναν αλλο ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanyf Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Καλησπέρα από πού μπορώ να κατεβάσω την τον της κοσμοτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Καλησπέρα στα παιδιά. Υπάρχει κάπου ο s8 launcher και το AOD του? Να δουλεύουν δοκιμασμένα όμως μη φάμε κανένα bootloop και ψαχνόμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Με την τελευταία αναβάθμιση στο δίκαρτο, η εφαρμογή μνματα μου κρασάρει. Σε κανεναν αλλο ?? στο δικο μου δουλευει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Το πληκτρολόγιο είναι πως βολεύει στον καθένα... Δούλευα παλιά το TouchPal, έχω αγορασμενα Swiftkey και το αρχικό πρωτοπόρο Swype, πλέον δουλεύω Gboard... SM-G935FΑπλά εγώ επειδή δουλεύω πολύ flow, έχοντας δοκιμάσει όλα τα γνωστά πληκτρολόγια, μπορώ να πω με μεγάλη ασφάλεια πως το Gboard έχει την καλύτερη πρόβλεψη από όλα και την καλύτερη ροή. Κάνει πολύ σπάνια λάθος, σε πολύ δύσκολες λέξεις. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Απλά εγώ επειδή δουλεύω πολύ flow, έχοντας δοκιμάσει όλα τα γνωστά πληκτρολόγια, μπορώ να πω με μεγάλη ασφάλεια πως το Gboard έχει την καλύτερη πρόβλεψη από όλα και την καλύτερη ροή. Κάνει πολύ σπάνια λάθος, σε πολύ δύσκολες λέξεις. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι όπως τα μάθεις. Πχ στο TouchPal, αν βάζεις τις λέξεις σου στο λεξικό, έχει ακόμα καλύτερη πρόβλεψη μετά από λίγο καιρό SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 έχει έρθει σε κανένα update ROM Cosmote? Οι Ολλανδοί παίρνουν patch Νοεμβρίου ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 έχει έρθει σε κανένα update ROM Cosmote? Οι Ολλανδοί παίρνουν patch Νοεμβρίου ήδη. Όχι, δεν έχει βγει προς το παρόν. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 στο δικο μου δουλευει σωστα Ποια ειναι η τελεταια ρομ που περασες; για να δω αν εχω την ίδια Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 κοίτα εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 κανα καλό θέμα ποιο θα προτείνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 κανα καλό θέμα ποιο θα προτείνατε? Θέλω να ακούσω και 'γω προτάσεις, γιατί τα βαριέμαι γρήγορα και τα αλλάζω συχνά! Να σου πω αυτά που άρεσαν σε μένα, χωρίς να έχω ψάξει πάρα πολύ: Για μαύρο theme, μου άρεσαν: Oreo_Black High_contrast_theme Meterial_Black Και για λευκό, το: BLUEBerry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 (edited) κανα καλό θέμα ποιο θα προτείνατε? Προσδιόρισε το λίγο γιατί είναι και πολύ υποκειμενικό. Έχω φίλο (είναι κι εδώ, ονόματα δεν αναφέρουμε, οικογένειες δε θίγουμε) που του αρέσουν τα θέματα "τσίρκο medrano", και άλλοι, όπως εγώ, πιο minimal και όσο πιο μαύρο. Edit: για τα γούστα μου ωραίο το oreo black που προτείνει το παιδί από πάνω. Edited November 19, 2017 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 για μαύρα και για λευκά θα ήθελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 (edited) Oreo black με το πακέτο εικονιδίων dream play κανουν καλο σύνδεσμο και ενα καλο wallpaper απο το ultimate wallpapers 4k και είσαι κομπλέ Υστερόγραφο: Μου ζητάνε το s7 edge με 360€ ... του εχω αλλάξει απο smartec: μπαταρία, οθόνη, πλακετα πριν 5 μήνες! Κρατάει μπαταρία κοντα 7 ωρες. Είμαι σε δίλημμα.... τι να κάνω!!!;;; Edited November 19, 2017 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Δώσ'το κυκλοφορούν πολύ καλά used s8 ή s8 plus (αν σου αρέσει το μεγαλύτερο μέγεθος) ...εγώ δεν το δίνω διότι μου αρέσει πολύ το lens cover με τους φακους που χρησιμοποιώ * το απλό s8 πολύ κόμπακτ εξίσου Καλή μπαταρία, το δε plus χορταστικό! Διαλέγεις και παίρνεις... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Είναι όπως τα μάθεις. Πχ στο TouchPal, αν βάζεις τις λέξεις σου στο λεξικό, έχει ακόμα καλύτερη πρόβλεψη μετά από λίγο καιρό SM-G935FΘα το δοκιμάσω και αυτό, γιατί το Gboard τις τελευταίες μέρες, μετά από κάποια ενημέρωση μάλλον, εμφανίζει ένα bug, το οποίο σταματάει το flow write , όταν κάνεις εναλλαγή από μια γλώσσα σε άλλη. Και μου την έχει δώσει!! Το ματιασα! :-) Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 ερώτηση, αν αγοράσουμε πακέτο εικονιδίων από Samsung, στο επόμενο κινητό Samsung θα υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Δώσ'το κυκλοφορούν πολύ καλά used s8 ή s8 plus (αν σου αρέσει το μεγαλύτερο μέγεθος) ...εγώ δεν το δίνω διότι μου αρέσει πολύ το lens cover με τους φακους που χρησιμοποιώ * το απλό s8 πολύ κόμπακτ εξίσου Καλή μπαταρία, το δε plus χορταστικό! Διαλέγεις και παίρνεις... Εκει συγκλίνω και εγώ... σκεφτόμουν και note8.. λέτε να είναι υπερβολή; πιο πολυ για τις δυο κάμερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 ερώτηση, αν αγοράσουμε πακέτο εικονιδίων από Samsung, στο επόμενο κινητό Samsung θα υπάρχει;Φυσικά και θα υπάρχει αρκεί η συσκευή να έχει samsung theme store. Sent from my Galaxy s8+ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Φυσικά και θα υπάρχει αρκεί η συσκευή να έχει samsung theme store. Sent from my Galaxy s8+ok, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Εκει συγκλίνω και εγώ... σκεφτόμουν και note8.. λέτε να είναι υπερβολή; πιο πολυ για τις δυο κάμερες Αν δουλεύεις πενάκι και δεν σε ενοχλεί το μέγεθος, εννοείται πως αξίζει το πιο ολοκληρωμένο smartphone είναι αυτή τη στιγμή για κάθε είδους χρήση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js3000 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 ρε παιδια εμενα εχει κανα 2 μερες κανει συνεχεια soft reboot στο ασχετο,και οταν πχ παω να ανοιξω καποιο αππ. πχ. δεν μου εμφανιζει πληκτρολογιο, τσουπ σοφτ reboot. τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js3000 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 ρε παιδια εμενα εχει κανα 2 μερες κανει συνεχεια soft reboot στο ασχετο,και οταν πχ παω να ανοιξω καποιο αππ. πχ. δεν μου εμφανιζει πληκτρολογιο, τσουπ σοφτ reboot. τι παιζει; καλως, με hard reset εστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts