Lippi Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Και το έχω κλείσει και έχω κάνει και καθαρισμό της system cache. Θα του δώσω λίγες μέρες ακόμα, αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Τόσο χάλια ούτε με το χειρότερο update που είχε δώσει η samsung αμέσως μετά την πρώτο firmware. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V1rus200 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Και εγώ έχω δει δυστυχώς διαφορά προς το χειρότερο μετά την τελευταία αναβάθμιση παρόλο που έκανα και φορμάτ μετά την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Και εγώ έχω δει δυστυχώς διαφορά προς το χειρότερο μετά την τελευταία αναβάθμιση παρόλο που έκανα και φορμάτ μετά την αναβαθμιση Και εγω τα ιδια η μπαταρια μετα το update φεύγει νεράκι Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 για ποια ROM μιλάτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 εχει παρατηρησει κανεις τπτ με το δαχτυλικο αποτυπωμα;;μου κανει κατι περιεργα δε το πιανει ενω το βαζω σωστα και το διαβαζει δε ξεκλειδωνει το κινητο..και αναγκαζομαι να βαλω κωδικο..ξερεις κανεις τι μπορει να παιζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 εχει παρατηρησει κανεις τπτ με το δαχτυλικο αποτυπωμα;;μου κανει κατι περιεργα δε το πιανει ενω το βαζω σωστα και το διαβαζει δε ξεκλειδωνει το κινητο..και αναγκαζομαι να βαλω κωδικο..ξερεις κανεις τι μπορει να παιζει;; Κάνε μια διαγραφή των δαχτυλικών και πέρασε τα πάλι, 2 φορές απο κάθε δάχτυλο που χρησιμοποιείς. Δε θα έχεις πρόβλημα μετά. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Εγω σε Ελβετικο με το τελευταιο update δεν βλεπω κατι αρνητικο στην μπαταρια. Ισως και λιγο καλυτερα απο πριν. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Μια από τα ίδια κι εγώ, Πορτογαλίας. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Εγώ με καινούργια μπαταρία πιάνω 6 με 7 ώρες οθόνη με 20 ως 28 ώρες χωρίς φόρτιση που βασικό είναι να βγάζεις πρωι ως το βράδυ που γυρίζεις. Αυτές τις μέρες θα πάρω τους τηλεφακους ελπίζω να αξίζει τον κόπο και να κρατήσω το εργαλείο όσο δεν έχω κρατήσει άλλη συσκευή Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) για ποια ROM μιλάτε?Για ελληνικη EUR unbranded μετά το update του Οκτωβρίου: DQJ1 20% κατω η μπαταρια με τέτοιο SOT κσι με ΒΤ 2' ομιλια και 15' συνολικά συνδεση ', GPS για 15 λεπτά ανοιχτό (χωρίς navigation κλπ), 1' ομιλία, έχω να δω από το HTC one M7. Edited November 15, 2017 by Lippi Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 εχει παρατηρησει κανεις τπτ με το δαχτυλικο αποτυπωμα;;μου κανει κατι περιεργα δε το πιανει ενω το βαζω σωστα και το διαβαζει δε ξεκλειδωνει το κινητο..και αναγκαζομαι να βαλω κωδικο..ξερεις κανεις τι μπορει να παιζει;; Μήπως κλειδωνεις την οθόνη με κάποια εφαρμογή και όχι με το power button; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Εγώ με καινούργια μπαταρία πιάνω 6 με 7 ώρες οθόνη με 20 ως 28 ώρες χωρίς φόρτιση που βασικό είναι να βγάζεις πρωι ως το βράδυ που γυρίζεις. Αυτές τις μέρες θα πάρω τους τηλεφακους ελπίζω να αξίζει τον κόπο και να κρατήσω το εργαλείο όσο δεν έχω κρατήσει άλλη συσκευή Όσο κρατήσει λέμε, μία από τα ίδια κι εγώ 14 μήνες το έχω και το κιτ με τους φακούς το επέλεξα για τα ταξίδια ειδικά τον ευρυγωνιο για σοκάκια και κλειστούς χώρους ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V1rus200 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Εγώ βλέπω 10 % κάτω ή μπαταρία μ μετα το update φεύγω από το σπίτι με 98% συνήθως και γύρω στα 50 λεπτά κάθε μέρα την ίδια χρήση με Spotify και browsing έφτανα με 90% και τώρα φτάνω με 80-82 με ακριβώς την ίδια χρήση. Πώς βλέπουμε ποια ΡΟΜ έχω παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Hello Guys Εδω και 2-3 μέρες το κινητό μου freezάρει , και κάνει force restart , χωρις να κάνω καποια απαιτητική χρήση , πχ τώρα μου το έκανε με το που μπήκα FB SM-G935F me 7.0 -G935FXXU1DQD7 Υποψιάζομαι οτι μπορέι να φταέι καποιο updtate εφαρμογής , πως μπορώ να το παρακαλουθήσω ; Εχει καποιος αλλος παρομοια εμπειρια; τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Σε κάτι lg g3 & g4 είδα να παραπονιούνται ότι κρασάρει η εφαρμογή τoυ fb είτε εδώ μέσα είτε εκτός φόρουμ μετά από πρόσφατο update. Εγώ χρησιμοποιώ το fb lite και της κυρας είναι απενεργοποιημένο για αυτόματες αναβαθμίσεις οπότε εδώ δεν έχουμε διαπιστώσει κάποιο θέμα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Εγώ βλέπω 10 % κάτω ή μπαταρία μ μετα το update φεύγω από το σπίτι με 98% συνήθως και γύρω στα 50 λεπτά κάθε μέρα την ίδια χρήση με Spotify και browsing έφτανα με 90% και τώρα φτάνω με 80-82 με ακριβώς την ίδια χρήση. Πώς βλέπουμε ποια ΡΟΜ έχω παιδιά?1. Settings->about phone -> software info και βλέπεις το build number Αλλιως: 2. Settings->software update επέλεξε να κάνεις update και θα σου δειξει την έκδοση που έχεις Μόλις τρέξει και βρει ότι έχεις την τελευταία διαθέσιμη. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Να ρωτησω κατι, σε δικαρτο μπορουμε να βαλουμε firmware της cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Εγω σε Ελβετικο με το τελευταιο update δεν βλεπω κατι αρνητικο στην μπαταρια. Ισως και λιγο καλυτερα απο πριν. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και το δικο μου Ελβετικο,ολα μια χαρά ειναι.Κανενα προβλημα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Να ρωτησω κατι, σε δικαρτο μπορουμε να βαλουμε firmware της cosmote;Ναι γίνεται κανονικά και αν θέλεις να έχεις volte και vowifi πρέπει να έχεις προεπιλεγμένη την κάρτα της κοσμοτε Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Ναι γίνεται κανονικά και αν θέλεις να έχεις volte και vowifi πρέπει να έχεις προεπιλεγμένη την κάρτα της κοσμοτε Sent from my SM-G935F using Tapatalk Ευχάριστο αυτο που ακούω , τωρα τα δυσκολα ,πως γινετε να το περασω; τι κατεβαζω και πως το σεταρω; οταν λες προεπιλεγμενη την καρτα της κοσμοτε τι εννοεις; για τις κλησεις ; να μη με ρωτα δηλαδη; Ευχαριστω , σιγουρα γινετε ε; μη παθουμε καμια πλακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Καποιος αλλος παιδια που γνωριζει να μου πει; βλεπω ο φιλος απο πανω δεν ειναι και τοσο σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Πάντως ο internet browser της Samsung είναι εξαιρετικός αν κι ελαφρώς πιο αργός σε σπιρτάδα από chrome είναι πολύ πιο smooth με πολλές δυνατοτητες παραμετροποίησης και φυσικά συνεχείς αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Εννοείται Samsung browser, θα ήθελα να κρατήσω και το πληκτρολόγιο της Samsung αλλά δε με βόλεψε τελικά. Swiftkey μόνο .. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Εννοείται Samsung browser, θα ήθελα να κρατήσω και το πληκτρολόγιο της Samsung αλλά δε με βόλεψε τελικά. Swiftkey μόνο .. Sent from my iPad using TapatalkΤο Gboard είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο πιστεύω Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Το πληκτρολόγιο είναι πως βολεύει στον καθένα... Δούλευα παλιά το TouchPal, έχω αγορασμενα Swiftkey και το αρχικό πρωτοπόρο Swype, πλέον δουλεύω Gboard... SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts