Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην εξοικονόμηση, ΧΩΡΙΣ δεδομένα κρατάει την τοποθεσία. Στο "συσκευή μόνο" δε κρατάει με κανένα τρόπο.

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Υπάρχει. Θα μπεις στα φοντο και θα πατήσεις πάνω δεξιά τις τρεις τελείες
Μα εκεί έχει να κάνει με το theme store. Εγώ θέλω να βάλω ένα live wallpaper στην οθόνη κλειδώματος κι έχω μόνο την επιλογή για αρχική οθόνη, ενώ πριν την nougat είχα και οθόνη κλειδώματος.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα εκεί έχει να κάνει με το theme store. Εγώ θέλω να βάλω ένα live wallpaper στην οθόνη κλειδώματος κι έχω μόνο την επιλογή για αρχική οθόνη, ενώ πριν την nougat είχα και οθόνη κλειδώματος.

Edit το βρήκα.χιλια ευχαριστώ.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βιάστηκα. Και πάλι μόνο στην αρχική οθόνη με αφήνει αφήνει να βάλω live wallpaper. Στην οθόνη κλειδώματος δεν βγάζει επιλογή για να βάλω ζωντανή ταπετσαρια.

Ποιός ο λόγος να βάλεις live photo στην οθόνη κλειδώματος;

Google Pixel 8 pro

Απο χθες χρησιμοποιώ αυτο το ad blocker και φαίνεται να κανει καλη δουλεια. Εκμεταλλεύεται το firewall του knox απ οτι καταλαβα

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/adhell-2-rootless-ad-blocking-t3663559

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βιάστηκα. Και πάλι μόνο στην αρχική οθόνη με αφήνει αφήνει να βάλω live wallpaper. Στην οθόνη κλειδώματος δεν βγάζει επιλογή για να βάλω ζωντανή ταπετσαρια.

Πας στο φοντο μου..Προβολή όλων..πάνω δεξιά τρεις τελείες. Αφού λες υπήρχε πριν στην 6.0.1 και το έχω και εγώ στην 7.1.1 δε μπορεί να μην υπάρχει στην 7

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Καλημέρα. Μια ερώτηση παιδιά γιατί θα σκάσω. Θυμάμαι πριν βάλω nougat μπορούσα να βάλω live wallpaper στην οθόνη κλειδώματος. Τώρα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.?

Δες αυτο https://forum.xda-developers.com/s7-edge/themes/app-7-0-live-wallpaper-picker-home-lock-t3503347

Και όμως μετά από πολύ ψάξιμο ανακάλυψα πως το έχουν αφαιρέσει.

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και όμως μετά από πολύ ψάξιμο ανακάλυψα πως το έχουν αφαιρέσει.

Πας στο φοντο μου..Προβολή όλων..πάνω δεξιά τρεις τελείες. Αφού λες υπήρχε πριν στην 6.0.1 και το έχω και εγώ στην 7.1.1 δε μπορεί να μην υπάρχει στην 7
Μπορείς να τραβήξεις μια Φωτο που να δείχνει πως το έχεις? Να μπορείς να βάλεις live wallpaper στην οθόνη κλειδώματος. Γιατί διάβασα ότι το έχουν αφαιρέσει από την nougat.

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ πολύ. Το είδα πριν καμιά ώρα το έβαλα και δούλεψε τέλεια. Πάντως αφού υπηρχε σαν χαρακτηριστικό αναρωτιέμαι γιατί το αφαίρεσαν πραγματικά.

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω...καμία λύση;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3503347

Να ορίστεc79e41dab3e3587ab91318def962d849.jpg

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και είσαι στην τελευταία έκδοση? Περίεργο.

Και είσαι στην τελευταία έκδοση? Περίεργο.

Είμαι στην 7.1.1 custom βέβαια

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Παιδια μου κλεψανε χθες 23-10-2017 το S7 edge.

Πειτε μου σας παρακαλω στο καινουριο που θα αγορασω πως να το προστατεψω και να μπορω να το εντοπισω;

Να παρουμε το σεναριο οτι σου κλεβουν το κινητο και αφαιρειται η sim και το κινητο φορμάρεται.

Πως εντοπιζεται;

Ευχαροστω και ευχομαι σε κανεναν να μην τυχει.

TCe

Πειτε μου σας παρακαλω στο καινουριο που θα αγορασω πως να το προστατεψω και να μπορω να το εντοπισω;

Να παρουμε το σεναριο οτι σου κλεβουν το κινητο και αφαιρειται η sim και το κινητο φορμάρεται.

Πως εντοπιζεται;

Αν φορμαριστει νομίζω πως η Google απαιτεί το Google account με το οποίο είχε γίνει ενεργοποίηση της συσκευής πρώτη φορά

Παιδια καλημερα..Θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος η εφαρμογη ωστε να κανω περιοροσμο δεδομενων σε καποιες εφαρμογες..δηλαδη να τους κλεινω το ιντερνετ και να μην το χρησημοποιουν απο μονες τους..ειναι μεγαλη αναγκη..

Παιδια καλημερα..Θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος η εφαρμογη ωστε να κανω περιοροσμο δεδομενων σε καποιες εφαρμογες..δηλαδη να τους κλεινω το ιντερνετ και να μην το χρησημοποιουν απο μονες τους..ειναι μεγαλη αναγκη..

Ρυθμίσεις-Συνδέσεις-Χρήση δεδομένων-εξοικονόμηση δεδομένων.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ρυθμίσεις-Συνδέσεις-Χρήση δεδομένων-εξοικονόμηση δεδομένων.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου..Μηπως ξερεις και που μπορω να βρω τι s.o.t. σκριν ον ταιμ κανει η συσκευη;

Ευχαριστω πολυ φιλε μου..Μηπως ξερεις και που μπορω να βρω τι s.o.t. σκριν ον ταιμ κανει η συσκευη;

Ρυθμίσεις-Διαχείριση Συσκευής-Μπαταρία-Χρήση μπαταρίας.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το πηγα σημερα κι εγω για αλλαγη μπαταριας στην σμαρτεκ μιας κι ειχα κλεισει χρονο κι ειχε πεσει το κινητο σε αυτονομια.

Τελικα μου αλλαξαν μονο μητρικη κι οχι μπαταρια (την βρηκαν καλη ειπαν και δεν χρειαζοταν αλλαγη).

Και τωρα θα πρεπει να το ξαναπαω αλλη φορα καποια στιγμη,να το ξανανοιξουν,να αλλαξουν μπαταρια κτλ.

Νταξει καλυτερα να με χρεωναν τα 25€ για την αλλαγη παρα αυτο...

Πως εντοπιζεται;

Δοκίμασε την lockwatch σε premium έκδοση. Σου στέλνει στο email φώτο αυτού που θα προσπαθήσει να το ξεκλειδώσει και την τοποθεσία του και μήνυμα αν βάλει άλλη sim

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

Παιδιά το βάζω εδώ, παρόλο που αφορά S7 flat, αλλά επειδή πρόκειται για την κάμερα.

Ξαφνικά ανοίγω την κάμερα για να τραβήξω μια φωτογραφία και ενώ βρίσκεται στη selfie camera βλέπω κάτι αλλοπροσαλα χρώματα, μήνυμα "παρουσιάστηκε σφάλμα στην εφαρμογή" και παίρνω απανωτά force closes!! Κάνω επανεκκίνηση, on-off, καθαρισμό ram κλπ, τίποτα.

Με τα πολλά ανοίγει και παρόλο που η πίσω είναι μια χαρά, στην selfie γίνεται το εξής:

Το πρόσωπο μου το έχω σβήσει με Snapseed.ddfbb22fc83e0dfb217425fcdfef28d6.jpg

Παιδιά το βάζω εδώ, παρόλο που αφορά S7 flat, αλλά επειδή πρόκειται για την κάμερα.

Ξαφνικά ανοίγω την κάμερα για να τραβήξω μια φωτογραφία και ενώ βρίσκεται στη selfie camera βλέπω κάτι αλλοπροσαλα χρώματα, μήνυμα "παρουσιάστηκε σφάλμα στην εφαρμογή" και παίρνω απανωτά force closes!! Κάνω επανεκκίνηση, on-off, καθαρισμό ram κλπ, τίποτα.

Με τα πολλά ανοίγει και παρόλο που η πίσω είναι μια χαρά, στην selfie γίνεται το εξής:

Το πρόσωπο μου το έχω σβήσει με Snapseed.ddfbb22fc83e0dfb217425fcdfef28d6.jpg

Προφανως το μονο που μπορεις να κανεις ειναι μια επαναφορα εργοστασιακων,να δεις αν εφαγε κανα κολλημα(δε νομιζω),αλλιως με την αποδειξουλα σου πας smartec και ζητας να στο φτιαξουν.

Το πιο πιθανο να ειναι hardware το προβλημα.

Το πηγα σημερα κι εγω για αλλαγη μπαταριας στην σμαρτεκ μιας κι ειχα κλεισει χρονο κι ειχε πεσει το κινητο σε αυτονομια.

Τελικα μου αλλαξαν μονο μητρικη κι οχι μπαταρια (την βρηκαν καλη ειπαν και δεν χρειαζοταν αλλαγη).

Και τωρα θα πρεπει να το ξαναπαω αλλη φορα καποια στιγμη,να το ξανανοιξουν,να αλλαξουν μπαταρια κτλ.

Νταξει καλυτερα να με χρεωναν τα 25€ για την αλλαγη παρα αυτο...

Με σωστο τροπο φορτισης ενας χρονος δεν αρκει να χαλασει η μπαταρια. Εχω Nexus 7 του 2013 που έχει κλείσει 3 ετια και η μπαταρία βγάζει 4 ωρες SOT. Με σωστές φορτίσεις (20-80% συνήθως), 1 φορά τη βδομάδα πλήρης φόρτιση απο 20% και 1 φορά το μήνα το αφήνω να πέσει μέχρι 5 % και κάνω πλήρη φόρτιση.

Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα τον τελευταίο καιρό, αναγκάζομαι να κάνω restart ανα 2με3 μέρες γιατί στα καλα καθούμενα το κινητό περνάει όλους του ήχους μόνο στο ακουστικό και οχι στο ηχείο (YouTube, αρχεία ήχου και βίντεο) ψάχνοντας το λίγο πρέπει να φταίει κάποια κακογραμμένη εφαρμογή που το κάνει αυτό γιατί αμέσως μετά το restart ολα είναι οκ. Απο οτι καταλαβαίνω το κινητό νομίζει ότι είναι ακομα σε κλήση και στέλνει τον ήχο στο ακουστικό.... Συνημμένο και το screenshot που το αποδεικνύει. Έχει τύχει σε κανέναν; κάτι να μου προτείνετε; ευχαριστώ προκαταβολικά! 58e9214ecf637aa187cbc22e49b2f469.jpg

Στην οθόνη αναμονής, ενώ έχει αναγνωρίσει ότι είμαι στο εξωτερικό με ροαμινγκ, δεν εμφανίζεται σωστά η ώρα Ελλάδος, ενώ εμφανίζει σωστά την ώρα στη χώρα που βρίσκομαι.

Δείχνει ακριβώς την ίδια, παρόλο που είμαι στη Γερμανία (μια ώρα πίσω) τη στιγμή που έχω όλες τις ρυθμίσεις ώρας στο αυτόματο..

Έχει άλλος παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα; Πώς λύνεται;

παιδιά αν το πάω σε σμαρτεκ Αθήνα τη Δευτέρα για μπαταρία αν έχει πέσει πολύ θα την αλλάξω και λογικά για οθόνη γιατι βλέπω μια ελαφρια γραμμούλα στη μέση κ αφού έχω εγγύηση λέω να τα φτιάξω. να υπάρχουν οθόνες; θα το πάρω όντως σε καμία ώρα; γιατί το θέλω σύντομα υπάρχουν σε πολλες περιοχές; εγώ Καισαριανή κ ζωγράφου θα είμαι

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned