Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα

Σκέφτομαι να ερθω κ γω στην παρεα του s7 edge! Με λίγα λόγια, προέρχομαι από το σκυλί LG G2 και λέω να κάνω το μεγάλο βήμα να το αποχωριστώ. Αξίζει πιστεύετε? Ξέρω ότι σε μπαταρία δεν θα βρω την ίδια αλλά κατα τα άλλα νομίζω ότι ακόμα κ τώρα με το s8 να πέφτει η τιμή του μέρα με τη μέρα, συνεχίζει να έχει νόημα η αγορά του s7 edge.

Φίλε μου από LG G2 πήγα σε s7 edge. Πολύ πιο σταθερό και γρήγορο σαν κινητό. Από μπαταρία στα ίδια επίπεδα θα είσαι. Αν μπορείς κάνε την αναβάθμιση με κλειστά μάτια!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδια καλημεαρ εμενα λεει XXU1BPJG τι χωρα ειναι?και επισης γενικα βλεπω οτι στο σημα ρε παιδια δεν ειναι και πολυ περιφανο το τηλεφωνακι,πολυ δυσκολευεται,σε σημεια ιδια,με κοσμοτε αλλα δυο τηλεφωνα Xiaomi 3 και redmi note 4x,εχουν 4 παυλες και το S7 χαροπαλευει με 1 παυλα,γενικα ειναι ετσι το τηλεφωνο?η εμενα κανει σχεδια?ειμαι με 6.0.1 δεν εχω κανει update σε 7.

Καλημέρα έχω ένα προβλήματα με το τελευταίο update που μου ήρθε προχτές πριν δεν το ειχα όλα δούλευαν ρολόι κάθε φορά που ξεκλειδώνω το κινητό συνδέεται στο wifi δεν το κρατά συνδεδεμένο συνέχεια τί φταίει?

spacer.png

Παιδια τα κοσμοτε ειναι branded? Σε σχεση με κινητα απο κοτσοβολο?

Ναι, έτσι λέγεται μιας και έχει το logo της εταιρείας, κάποιες πρόσθετες εφαρμογες που μπορείς να απεγκαταστήσεις αλλά και το volte,wificall.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Οποτε δημιουργει καποιο προβλημα στη συσκευη? Απενεργοποιουνται αυτες οι εφαρμογες?

Και 2η ερωτηση, μπορω καπως να απενεργοποιησω τις αυτοματες ενημερωσεις? Για να μη μου βγαινει η ειδοποιηση?

Καλημέρα. Έδωσα παραγγελία το coral blue στα 399 από public με παραλαβή την επόμενη εβδομάδα. Γνωρίζει κάποιος κάποια θήκη βιβλίο ποιοτική και πρακτική να ταιριάζει σε αυτό?Ευχαριστώ.

Οποτε δημιουργει καποιο προβλημα στη συσκευη? Απενεργοποιουνται αυτες οι εφαρμογες?

Και 2η ερωτηση, μπορω καπως να απενεργοποιησω τις αυτοματες ενημερωσεις? Για να μη μου βγαινει η ειδοποιηση?

Κανένα πρόβλημα και όπως έγραψα απο πάνω μπορείς να τις απεγκαταστήσεις ή να τις απενεργοποιήσεις.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Σ ευχαριστω πολύ.

Αν γνωριζει καποιος κατι γι αυτο που ρωτησα σχετικα με τις ενημερωσεις λογισμικου, ας το γράψει.

Φίλε μου από LG G2 πήγα σε s7 edge. Πολύ πιο σταθερό και γρήγορο σαν κινητό. Από μπαταρία στα ίδια επίπεδα θα είσαι. Αν μπορείς κάνε την αναβάθμιση με κλειστά μάτια!

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ μπροστά σε πολλά σημεία σε σχέση με το G2... Όσον αφορά την προστασία της οθόνης έχεις βάλει κάποιο γυαλί? το g2 μου έχει γλυτώσει από πολλές πτώσεις χωρίς το παραμικρό θέμα...

Όσο το προλαβαίνεις βέβαια... Χτύπα το...

Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το παρήγγειλα στα 399 ... Δεν είχα σκοπό για αγορά κινητού ακόμα, αλλά σε τέτοια τιμή.... το παίρνεις θες , δεν θες :lol:

The package conflicts with a package by the same name.αυτο μου βγάζει όταν πάω να περάσω κάποιες εφαρμογές του s8 π.χ τον καιρό.ξερει κάποιος τι μπορώ να κάνω?

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ μπροστά σε πολλά σημεία σε σχέση με το G2... Όσον αφορά την προστασία της οθόνης έχεις βάλει κάποιο γυαλί? το g2 μου έχει γλυτώσει από πολλές πτώσεις χωρίς το παραμικρό θέμα...

Φιλε μου το g2 ειναι βραχος!!! Οπως βραχος ηταν και το 3gs iphone που ειχα καποτε :)

Αντιθετα ολες οι σειρες της σαμσουνγκ τοσο οι S οσο και τα ΝΟΤΕ εχουν θεμα με τις τουμπες. Θελουν θηκες...

καλησπερα παιδια,μια ερωτηση θελω να κανω! εκανα μπακ της συσκευης sto samsubg cloud και εκανα επαναφορα εργοστασιακων,,μολις την ξαναενεργοπιησα την συσκευη απο την αρχη εκανα συχρονισμο λογικα μεσω cloud και μου επανεφερε τις φωτος μονο και οχι εφαρμογες αρχεια κλησεις μηνυματα!! το ερωτημα ειναι εγινε καθαρισμος της συσκευης η με τον συχγρονισμο και επαναφορα των φωτογραφιων επανεφερε και τις τυχον σαβουρες?

κανεις????? ;)

ΔΕν υπάρχει πουθενά ακομα στα 399 ε..Ψαχνω αλλα δεν..

Μόλις το τσιμπησα 399 από μαγαζιά Γερμανός..

Καλώς ήρθα στη παρέα σας.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Το παρήγγειλα στα 399 ... Δεν είχα σκοπό για αγορά κινητού ακόμα, αλλά σε τέτοια τιμή.... το παίρνεις θες , δεν θες :lol:

Κι εγω με G2 ημουν για χρονια, αλλα δεν αντεξα και το τσιμπησα χθες απο Γερμανο.

Πιστευω οτι ηταν αριστη επιλογη, ειδικα σε αυτη την τιμη.

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Να ρωτήσω κάτι..

Από Γερμανό έχει το λογκο της κοσμοτε στο ανοιγμα.. Μέσα έχει 2-3 εφαρμογες που τις βγάζεις ευκολα.

Από εκεί και πέρα τη διαφορά έχει με το unbranded..

Επίσης κατάλαβα ότι αν θες μπορείς να περάσεις την οφισιαλ unbranded με το ρίσκο να γράψει το knox.. Σωστά;

Όπου σε αυτή τη περίπτωση χάνεις την εγγύηση ουσιαστικά.

Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να το κάνω unbranded?

Sent from my MX5 using Tapatalk

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Η εφαρμογή λέγεται οθόνη στρογγηλεμενων γωνιών υπάρχουν κι άλλες σίγουρα. Εμένα μ άρεσε αλλά την έβγαλα γιατί μου μπλόκαρε τις εφαρμογές τις Πειραιώς

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλημέρα. Έδωσα παραγγελία το coral blue στα 399 από public με παραλαβή την επόμενη εβδομάδα. Γνωρίζει κάποιος κάποια θήκη βιβλίο ποιοτική και πρακτική να ταιριάζει σε αυτό?Ευχαριστώ.

Κάτσε να παραλάβεις πρώτα στα 399 και μετά αγοράζεις θηκη:)

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Κάτσε να παραλάβεις πρώτα στα 399 και μετά αγοράζεις θηκη:)

Εννοείται:).Ας έχω βρεί όμως κάποια που αααν έρθει να μην μήν μείνει πολύ στο κουτί του.

Παιδια καλημερα εμενα λεει XXU1BPJG τι χωρα ειναι?και επισης γενικα βλεπω οτι στο σημα ρε παιδια δεν ειναι και πολυ περιφανο το τηλεφωνακι,πολυ δυσκολευεται,σε σημεια ιδια,με κοσμοτε αλλα δυο τηλεφωνα Xiaomi 3 και redmi note 4x,εχουν 4 παυλες και το S7 χαροπαλευει με 1 παυλα,γενικα ειναι ετσι το τηλεφωνο?η εμενα κανει σχεδια?ειμαι με 6.0.1 δεν εχω κανει update σε 7. Edited by wolf_35

Παιδια καλημεαρ εμενα λεει XXU1BPJG τι χωρα ειναι?και επισης γενικα βλεπω οτι στο σημα ρε παιδια δεν ειναι και πολυ περιφανο το τηλεφωνακι,πολυ δυσκολευεται,σε σημεια ιδια,με κοσμοτε αλλα δυο τηλεφωνα Xiaomi 3 και redmi note 4x,εχουν 4 παυλες και το S7 χαροπαλευει με 1 παυλα,γενικα ειναι ετσι το τηλεφωνο?η εμενα κανει σχεδια?ειμαι με 6.0.1 δεν εχω κανει update σε 7.
αν θες να εχεις καλυτερο σημα πανε ρυθμισεις και βαλτο 2g κατευθειαν θα ανεβει 2-3 γραμμες

αν θες να εχεις καλυτερο σημα πανε ρυθμισεις και βαλτο 2g κατευθειαν θα ανεβει 2-3 γραμμες

Δεν εχει 2g σκετο,εχει 3g-2g αυτοματο και μια 3g επιλογη σκετη.Εγω το εχω 3g/2g και ειναι ετσι χαλια

Edited by wolf_35

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned