pavlidisc Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Όταν έκαμνα κλήση και ειχε και ο απέναντι συσκευή που υποστήριζε HD voice, την ωρα της συνομιλίας και κατα την κλήση έβγαινε επάνω αριστερά το HD. Τώρα δεν βγαίνει. Στο S7 που είχε την Ελβετική rom θυμάμαι 100% οτι έβγαινε (εξάλλου ήταν και τεράστια η διαφορά στην ποιότητα συνομιλίας). Με το edge (το πηρα με BTU) δεν θυμάμαι να είδα ποτέ το HD... Και μιλάω με τους ίδιους ανθρώπους οι οποίοι έχουν τις ίδιες συσκευές. from my S7 edge Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Μονο σε 3G βγαινει hd voice.δοκιμασε το! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Δηλαδή...να γυρίσω την συσκευή μονο σε 3G για να δουλέψει; Μα και στο απλό S7 που είχα....σε 4G το είχα και δούλευε (αρκεί να έχει και ο απέναντι ε....το τονίζω αυτό!) from my S7 edge Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Δηλαδή...να γυρίσω την συσκευή μονο σε 3G για να δουλέψει; Μα και στο απλό S7 που είχα....σε 4G το είχα και δούλευε (αρκεί να έχει και ο απέναντι ε....το τονίζω αυτό!) from my S7 edge Ουτε εμενα DBT το βγαζει παρολο που το παλιο s6 το εβγαζε. Και δεν υπαρχει και καμια ρυθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Οταν κανει κληση το τηλεφωνο και στο 4g να το εχετε γυριζει στο 3g κληση! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Οταν κανει κληση το τηλεφωνο και στο 4g να το εχετε γυριζει στο 3g κληση! Ναι βρέ...αυτό το ξέρουμε. Αφού απο το 4G δεν περνάει φωνή. Όταν γίνεται η κλήση γυρίζει σε 3G. Κατανοητό. HD voice γιατί δεν παίζει όμως. Και μιλάμε...όποιος δεν την δοκίμασε...δεν ξέρει τί χάνει! Μιλάμε για τρομερή ποιότητα και ένταση. Το θέμα είναι γιατί ΔΕΝ δουλεύει; Λέτε να φταίει η BTU; Για το VoLTE ξέρω οτι θέλει Branded firmware για να δουλέψει. Θέλει να φοράς Cosmote ή Vodafone ας πούμε. Εγώ που έχω BTU και cosmote ΔΕΝ έχω ρύθμιση για VoLTE. ΟΚ. Αυτό το γνωρίζω. Λέτε να συμβαίνει το ίδιο και με το HD voice; Αλλά στο S7 με Ελβετική Unbranded δούλευε ρε γμτ.... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Υπάρχει και το volte που έχει και η cosmote. Κλήσεις με 4G και HD voice. Μάλλον πάνε πακέτο. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Καλημερα σας και καλο μηνα. Αυτο το ρολοι οταν σβηνει η οθονη που παει και ερχεται πανω κατω...υπαρχει τροπος να το σταθεροποιησουμε στη μεση; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Υπάρχει και το volte που έχει και η cosmote. Κλήσεις με 4G και HD voice. Μάλλον πάνε πακέτο. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεχρι τωρα παντως δεν τα ειχε πακετο. Τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Καλημερα σας και καλο μηνα. Αυτο το ρολοι οταν σβηνει η οθονη που παει και ερχεται πανω κατω...υπαρχει τροπος να το σταθεροποιησουμε στη μεση; Καλο μήνα!!κουνιεται συνεχεια γιατι αμα παραμεινει σε μια θεση μπορει να καψει πιξελ..μπορει και να το κεω λαθος αλλα δεν γίνεται να παραμείνει στην ιδια θεαη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Καλημερα σας και καλο μηνα. Αυτο το ρολοι οταν σβηνει η οθονη που παει και ερχεται πανω κατω...υπαρχει τροπος να το σταθεροποιησουμε στη μεση; Οι αρχικές εκδόσεις του Always on ηταν σταθερές και αλλαξε για προστασία της οθόνης απο burn in. Αν ψάξεις στο Google λογικά θα βρεις τις παλιές εκδόσεις τώρα αν δουλεύει ακόμα δεν ξέρω. Δεν υπάρχει και λόγος νομίζω να είναι σταθερό πολλές ώρες κάνει ζημιά στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Το καλύτερο : Πήρα τηλέφωνο την Cosmote για να μου πούν τι πρέπει να κάνω ώστε να δουλεύει το HD voice. Ακόμα και να το πάω στον Γερμανό είπα (εφόσον απαιτείται) για να μου βάλει branded Cosmote ώστε να έχω τις υπηρεσίες που θέλω. Γιατί ΟΚ...το να έχω κορυφαία συσκευή και να μην μπορώ να εκμεταλλευτώ τέτοιες υπηρεσίες...για μένα είναι πολύ κουλό! Γενικά στην Samsung αυτό με τις 1000 επίσημες rom που η κάθε μία έχει τα δικά της κόλπά είναι ανέκδοτο από τα παλιά, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Απάντηση : Οι συσκευές S7 και S7 edge δεν υποστηρίζουν HD Voice! :lol::X Με κούφαναν! Μα τους λέω.. - στο S7 είχα HD voice. - Τί να σας πώ..εδώ λέει οτι δεν το υποστηρίζουν οι 2 συσκευές! :X Τέλος πάντων. Εάν κάποιος έχει να προτείνει κάτι...ας το κάνει. Επίσης : HD Voice και VoLTE ΔΕΝ πάνε πακέτο. ΑΛΛΟ η μία υπηρεσία και ΑΛΛΟ η άλλη. Για το HD δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Έπρεπε απλά να δουλεύει. Και στο S7 με την Ελβετική unbranded, δούλευε 100% (δεν ήταν μόνο η σήμανση που έβγαινε...αλλά και η ποιότητα συνομιλίας ήταν 10 επίπεδα επάνω). Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Το καλύτερο : Πήρα τηλέφωνο την Cosmote για να μου πούν τι πρέπει να κάνω ώστε να δουλεύει το HD voice. Ακόμα και να το πάω στον Γερμανό είπα (εφόσον απαιτείται) για να μου βάλει branded Cosmote ώστε να έχω τις υπηρεσίες που θέλω. Γιατί ΟΚ...το να έχω κορυφαία συσκευή και να μην μπορώ να εκμεταλλευτώ τέτοιες υπηρεσίες...για μένα είναι πολύ κουλό! Γενικά στην Samsung αυτό με τις 1000 επίσημες rom που η κάθε μία έχει τα δικά της κόλπά είναι ανέκδοτο από τα παλιά, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Απάντηση : Οι συσκευές S7 και S7 edge δεν υποστηρίζουν HD Voice! :lol::X Με κούφαναν! Μα τους λέω.. - στο S7 είχα HD voice. - Τί να σας πώ..εδώ λέει οτι δεν το υποστηρίζουν οι 2 συσκευές! :X Τέλος πάντων. Εάν κάποιος έχει να προτείνει κάτι...ας το κάνει. Επίσης : HD Voice και VoLTE ΔΕΝ πάνε πακέτο. ΑΛΛΟ η μία υπηρεσία και ΑΛΛΟ η άλλη. Για το HD δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι. Έπρεπε απλά να δουλεύει. Και στο S7 με την Ελβετική unbranded, δούλευε 100% (δεν ήταν μόνο η σήμανση που έβγαινε...αλλά και η ποιότητα συνομιλίας ήταν 10 επίπεδα επάνω). Εδω υποστηριζε το s4 hdvoice. Το προβλημα ειναι στανταρ στις ρομ. Και σε εμενα το ιδιο φιλε μου. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενα τηλεφωνο στην σαμσουνγκ πρεπει να κανουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 @Madness BTU έχεις και εσύ; Σκέφτομαι σοβαρά να το πάω Γερμανό για να μου βάλουν Cosmote rom. Στο site τους γράφουν οτι μπορούν να το κάνουν (για να προωθήσουν το VoLTE). Καλή η BTU, παίρνει και τις αναβαθμίσεις πρώτη, αλλά τί να το κάνω εάν δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ τις υπηρεσίες;;;; :worry: Απο την άλλη...δεν γουστάρω branded rom!!! Και όλα αυτά...εφόσον ευθύνεται η BTU για το HD...φταίει αυτό 100%;;;;; Είμαστε σίγουροι;;;;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 έβαλα το Touchwiz 6.1.01 αν τον εχει βάλει κάποιος άλλος μπορεί να μου πει αν κολλάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 @Madness BTU έχεις και εσύ; Σκέφτομαι σοβαρά να το πάω Γερμανό για να μου βάλουν Cosmote rom. Στο site τους γράφουν οτι μπορούν να το κάνουν (για να προωθήσουν το VoLTE). Καλή η BTU, παίρνει και τις αναβαθμίσεις πρώτη, αλλά τί να το κάνω εάν δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ τις υπηρεσίες;;;; :worry: Απο την άλλη...δεν γουστάρω branded rom!!! Και όλα αυτά...εφόσον ευθύνεται η BTU για το HD...φταίει αυτό 100%;;;;; Είμαστε σίγουροι;;;;; Είναι θέμα ρομ και κατά 99% θέμα modem (ή SIM κάρτας αν έχεις πολύ παλιά). Δεν πιστεύω πως θα σου φλασάρουν σε service Cosmote ή Γερμανός τόσο εύκολα άλλη ακόμα και αν είναι η δική τους γιατί υπάρχει ο knox που μπορεί να γράψει. Μόνο σε αναγνωρισμένο service της Samsung. Μπορείς να πάρεις ο ίδιος το ρίσκο αν θες και να αλλάξεις modem, να γίνει και η δουλειά σου. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Είναι θέμα ρομ και κατά 99% θέμα modem (ή SIM κάρτας αν έχεις πολύ παλιά). Δεν πιστεύω πως θα σου φλασάρουν σε service Cosmote ή Γερμανός τόσο εύκολα άλλη ακόμα και αν είναι η δική τους γιατί υπάρχει ο knox που μπορεί να γράψει. Μόνο σε αναγνωρισμένο service της Samsung. Μπορείς να πάρεις ο ίδιος το ρίσκο αν θες και να αλλάξεις modem, να γίνει και η δουλειά σου. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είναι θέμα sim γιατί αυτήν είχα και στο S7 όπου και το HD δούλευε κανονικά. Δές ΕΔΩ. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την ενεργοποίηση και χρήση της υπηρεσίας; 3. η συσκευή σου να είναι αγορασμένη από το Δίκτυο Πωλήσεων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να διαθέτει την τελευταία έκδοση λογισμικού. Σε περίπτωση που η συσκευή δεν είναι αγορασμένη από το Δικτύο Πωλήσεων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, υπάρχει η δυνατότητα για αναβάθμιση λογισμικού χωρίς χρέωση στα Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Βέβαια...όλα τα παραπάνω είναι για την υπηρεσία VoLTE, αλλά λογικά θα δουλέψει και το HD voice. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Παιδιά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να γράφει HD για να δουλέψει το HD voice,πιστεύω σε μερικές ρομ το γράφει και σε μερικές όχι... εγω που ειχα και Btu και ελληνική και πολωνική ποτέ δεν μου έγραφε HD και με καινούργια σιμ και κοσμοτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 @Madness BTU έχεις και εσύ; Σκέφτομαι σοβαρά να το πάω Γερμανό για να μου βάλουν Cosmote rom. Στο site τους γράφουν οτι μπορούν να το κάνουν (για να προωθήσουν το VoLTE). Καλή η BTU, παίρνει και τις αναβαθμίσεις πρώτη, αλλά τί να το κάνω εάν δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ τις υπηρεσίες;;;; :worry: Απο την άλλη...δεν γουστάρω branded rom!!! Και όλα αυτά...εφόσον ευθύνεται η BTU για το HD...φταίει αυτό 100%;;;;; Είμαστε σίγουροι;;;;; DBT. Sim καινουρια δικτυο cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 (edited) Παιδιά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να γράφει HD για να δουλέψει το HD voice,πιστεύω σε μερικές ρομ το γράφει και σε μερικές όχι... εγω που ειχα και Btu και ελληνική και πολωνική ποτέ δεν μου έγραφε HD και με καινούργια σιμ και κοσμοτε! Λές; Λές να είναι μόνο θέμα σήμανσης; Δηλαδή να δουλεύει η HD και απλά σε άλλες rom να βγαίνει το σήμα και σε άλλες όχι; Όμως...ρε γμτ...δεν βλέπω και την ποιότητα που είχα. Δηλαδή, με το S7, όταν μιλούσα με τα εταιρικά νούμερα στην δουλειά που υποστήριζαν HD (S7 edge, S7, iPhone 6s) η ένταση και η ποιότητα ήταν το κάτι άλλο! Προσωπικά, πρώτη φορά είχα τέτοια ποιότητα σε ακουστικό! Πιό μπάσος ήχος και πολύ πολύ δυνατός...στην μέση την πήγαινα την ένταση για να μπορώ να μιλήσω...εάν την είχα τέρμα...ήταν σαν ανοιχτή ακρόαση! :p Στο S7 edge με την BTU, οι ίδιες κλήσεις, δεν έχουν την ποιότητα που είχαν. Εάν λοιπόν αυτό που είχα λεγόταν HD, τώρα ΔΕΝ το έχω. DBT. Sim καινουρια δικτυο cosmote. Η DBT είναι γερμανική branded; Άρα δεν είναι "πρόβλημα" μόνο της BTU...ε; :confused: Edited May 1, 2017 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Ναι δεν ειναι θεμα μονο της btu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Βάλε τημ ελβετικη (aut)εγω εχω hd voice! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Βάλε τημ ελβετικη (aut)εγω εχω hd voice! Ακριβώς με αυτήν είχα και εγώ HD με το S7. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Εγώ πέρασα την Cosmote μόνος μου, (από EUR) γιατί ήθελα οπωσδήποτε το wifi calling (το οποίο με έχει σώσει). Μου έχει εμφανίσει αρκετές φορές το HD. Σε EUR δεν θυμάμαι, δεν το είχα προσέξει. Όσον αφορά το branding δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, μόνο στην εκκίνηση και τερματισμό φαίνεται. (πχ boot screen) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την εύκολη σίγαση στις έξυπνες λειτουργίες, μόλις αναποδογυρίζω το τηλέφωνο δεν λειτουργεί στο αθόρυβο εξακολουθεί να χτυπάει κανονικά. Είναι κάποιο bug του android nougat ξέρει κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts