unitrax Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλημέρα τι λέτε αξίζει να πάρω ασύρματο φορτιστή είναι χρήσιμο αξεσουάρ? Το βρίσκω 35 ευρώ με τα μεταφορικά είναι καλή τιμή? Καλύτερα να περιμένεις μέχρι το τέλος του μήνα που θα κυκλοφορήσει ο νέος της samsung στον οποίο το κινητό κάθεται όρθιο ενώ φορτίζει και υποστηρίζει και fast charge. Ο προηγούμενος που ήταν "ξαπλωμένος" ήταν χάλια και το κινητό γλιστρούσε από πάνω του! Ο νέος επίσης θα έχει και ανεμιστήρα στην πλάτη για ψύξη, μιας και θα λειτουργεί μόνο όταν θα είναι σε fast charge mode. Αν απενεργοποιήσεις απο τις ρυθμίσεις της συσκευής τη γρήγορη ασύρματη φόρτιση, ο ανεμιστήρας δεν θα λειτουργεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Καλημέρα.Ηρθε σε κανένα η αναβάθμιση για Ελληνική Συσκευή EUR ;Γιατί στον server της Samsung έχει ανέβει το update.Εχθες εσείς που κάνατε το update κάνατε hard reset η την περάσατε απευθείας με ΟΤΑ; Πιστευω να το δώσουν και οτα συντομα... Πέρασε την χωρίς reset... Εμένα μια χαρά έκατσε. Αν δεις θέματα κάνεις μετά... Καλημερα Νικο.Επειδη ειναι ψιλο update δεν θα κανω reset.Με το smart switch το συνδεσα και εγω πρωτου γραψω το σχολιο και ειχε ερθει κανονικα απλα βαριεμαι να περιμενω να την κατεβασει ολοκληρη.Μας βλεπω απογευματακι να ερχετε ΟΤΑ. http://s10.postimg.org/ybkn71ty1/Screenshot_1.png Edited March 22, 2016 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλύτερα να περιμένεις μέχρι το τέλος του μήνα που θα κυκλοφορήσει ο νέος της samsung στον οποίο το κινητό κάθεται όρθιο ενώ φορτίζει και υποστηρίζει και fast charge. Ο προηγούμενος που ήταν "ξαπλωμένος" ήταν χάλια και το κινητό γλιστρούσε από πάνω του! Ο νέος επίσης θα έχει και ανεμιστήρα στην πλάτη για ψύξη, μιας και θα λειτουργεί μόνο όταν θα είναι σε fast charge mode. Αν απενεργοποιήσεις απο τις ρυθμίσεις της συσκευής τη γρήγορη ασύρματη φόρτιση, ο ανεμιστήρας δεν θα λειτουργεί. :) https://www.noelleeming.co.nz/shop/computers/tablets/apple-tablet-and-mobile-accessories/samsung-ep-ng930bbegww-galaxy-s7-fast-wireless-charging-stand-black/prod145073.html Αυτός είναι ο καινούργιος που μου λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ηρθε και η BTU ...να ρωτησω κατι .Οταν περναμε με odin τα αρχεια, στη θεση CSC ,περναμε το CSC BTU ? ή το HOME CSC BTU?(Βγαζει δυο αρχεια CSC ΤΟ Odin ,;)γι αυτο ρωταω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Έχετε πετύχει μαυρο απο Γερμανό να είναι branded? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 https://www.noelleeming.co.nz/shop/computers/tablets/apple-tablet-and-mobile-accessories/samsung-ep-ng930bbegww-galaxy-s7-fast-wireless-charging-stand-black/prod145073.html Αυτός είναι ο καινούργιος που μου λες? Ναι αν και αυτή η τιμή είναι τσιμπημένη! http://www.amazon.co.uk/Samsung-Quick-Charging-Station-Galaxy/dp/B01BSOPVDM/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1458649756&sr=8-3&keywords=samsung+wireless+charger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Έχετε πετύχει μαυρο απο Γερμανό να είναι branded? Μόλις το πήρα από Γερμανό και δεν το έχω ανοίξει ακόμα. Ο πωλητής μου είπε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Θα επανέλθω Τελικά είναι branded cosmote... Να μπω στη διαδικασία να ζητήσω την αλλαγή του; Αξίζει τον κόπο; Edited March 22, 2016 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Μόλις το πήρα από Γερμανό και δεν το έχω ανοίξει ακόμα. Ο πωλητής μου είπε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Θα επανέλθω Τελικά είναι branded cosmote... Να μπω στη διαδικασία να ζητήσω την αλλαγή του; Αξίζει τον κόπο; Eγω δεν θα εμπαινα σε αυτη τη διαδικασια μια χαρα ειναι και branded... απλα αν ειχα ορεξη θα πηγαινα να τους πω οτι δεν ξερουν τι κινητα πουλανε... Edited March 22, 2016 by em_seven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Αυτό εξαρτάτε απο το κόλλημα που έχει ο καθένας,εγώ προσωπικά δε γουστάρω να δωσω 800κ και να έχει υλικό cosmote πάνω,ούτε επιδότηση μας έκαναν ούτε μαζί το πληρώσαμε.Κατα τα άλλα δεν υπάρχει θέμα άντε με τα update ήτε φλασάρεις μια "καθαρή" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Μόλις το πήρα από Γερμανό και δεν το έχω ανοίξει ακόμα. Ο πωλητής μου είπε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Θα επανέλθω Τελικά είναι branded cosmote... Να μπω στη διαδικασία να ζητήσω την αλλαγή του; Αξίζει τον κόπο; Αν ειναι καθ΄ολα τελειο κομματι (οθονη κλπ) κατσε εκει που εισαι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Είναι όχι απλά τέλειο αλλά απόλυτα ερωτεύσιμο... Τους πήρα ένα τηλέφωνο έτσι για το γμτ και μου είπαν ότι δεν αλλάζει. Κατέβασε και μια ενημέρωση με το που άνοιξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Μόλις το πήρα από Γερμανό και δεν το έχω ανοίξει ακόμα. Ο πωλητής μου είπε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Θα επανέλθω Τελικά είναι branded cosmote... Να μπω στη διαδικασία να ζητήσω την αλλαγή του; Αξίζει τον κόπο; Στην ετικέτα πάνω στο κουτί, δεν είχε κάποια ένδειξη; Συνήθως υπάρχει κάποια ένδειξη 'cosmote'. Νομίζω ότι όσα δεν είναι branted έχουν απλά 'EUR' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καμμία απολύτως ένδειξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Είναι όχι απλά τέλειο αλλά απόλυτα ερωτεύσιμο... Τους πήρα ένα τηλέφωνο έτσι για το γμτ και μου είπαν ότι δεν αλλάζει. Κατέβασε και μια ενημέρωση με το που άνοιξε Καλα αυτο οτι δεν αλλαζει ειναι δικο τους καπελο... γιατι αν ηθελες να το κυνηγησεις θα μπορουσες να πας και να το πεις στον υπαλληλο που στο πουλησε... Αλλα νομιζω δεν υπαρχει λογος να μπεις σε τετοιες διαδικασιες, τσεκαρε αν ειναι ολα οκ στο κινητο, με γεια σου και καλωσήρθες στη παρεα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καμμία απολύτως ένδειξη Κατεβασε το phone info απο το playstore και απλα δες το CSC ειναι COS η EUR; Παντος ειναι κομπλε η συσκευη διχως θεμα δεν αξιζει η αλλαγη.Το πολυ πολυ φλασαρε αλλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Anyway όπως είπε και ο vagelis άν δέν έχεις θέμα με ελάττωμα κατασκευαστικό απλά καλορίζικο! **στο sammyfirmware βλέπω μόνο cosmote.Απο Vodafone wind είναι csc eur? Edited March 22, 2016 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Έίναι COS. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Να τα χαρούμε όσο μπορούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Έίναι COS. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Να τα χαρούμε όσο μπορούμε! Το χαιρομαστε εδω και 2 εβδομαδες.:D.Καλοριζικο!!! Καποιος moderator ας βαλει 1 φωτογραφια του s7 και s7 edge για να μπορεσουμε να αλλαξουμε το avatar. Βαρεθηκα του s6 edge. Edited March 22, 2016 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 O κωτσόβολος δίνει ακόμα 100ε και ασφάλεια τηλεφώνου? έχει πάρει πρόσφατα κάποιος απο εκει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Επιβεβαιώνω και εγω για την αναβάθμιση μιας και μου ήρθε πριν λιγο OTA η πρώτη ουσιαστικη για την συσκευη μου γερμανική unbranded την οποία την πέρασα απο πανω χωρις να προβώ σε hard reset μιας και πολυ φρέσκια η συσκευη μου. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160322/fb79f84df564a1895af8bf17d8d0e40c.jpg Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Παρατηρώ ότι σε ορισμένες συσκευές η αναβάθμιση που ήρθε είναι 84mb και σε άλλους 104mb... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εγώ έχω ένα Πολωνικό unbranded με την G935FXXU1APB9 και για την ώρα ούτε ota μου εμφανίζει κάτι ούτε και με το pc software. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Έχει κάνει κανείς παραγγελία σε Κωτσόβολο για να μας πει πότε λένε ότι θα φέρουν ξανά; Το Μαύρο δεν υπάρχει πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Μόλις το πήρα από Γερμανό και δεν το έχω ανοίξει ακόμα. Ο πωλητής μου είπε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Θα επανέλθω Τελικά είναι branded cosmote... Να μπω στη διαδικασία να ζητήσω την αλλαγή του; Αξίζει τον κόπο; ριξε με odin μια αλλη ρομ και τελος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 θελω να περασω με odin αλλη rom.υπαρχουν ομως στον φακελο 5 αρχεια.ποια πρεπει να χρησιμοποιησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts