panosfx Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Ουτε το xiaomi mi band 1s συνδεεται μεσω bluetooth. Ευχομαι να βγαλει γρηγορα update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalone Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 (edited) εχω το s7 edge εδω και 3 μηνες σχεδον τωρα κανα δυο μερες μ τρωει σκαλωμα μ κολλαει και μ κλεινει στην συλλογη οταν μπαινω δεν το κανει παντα κ μ ξαναανοιγει να φταιει καμια εφαρμογη η να φταιει η τελευταια ενημερωση π εγινε μετα 29 mb ????Σας δημιουργησε κανενα προβλημα εσας?Μηπως ξερετε τι φταιει????? Edited November 11, 2016 by stalone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 εχω το s7 edge εδω και 3 μηνες σχεδον τωρα κανα δυο μερες μ τρωει σκαλωμα μ κολλαει και μ κλεινει στην συλλογη οταν μπαινω δεν το κανει παντα κ μ ξαναανοιγει να φταιει καμια εφαρμογη η να φταιει η τελευταια ενημερωση π εγινε μετα 29 mb ????Σας δημιουργησε κανενα προβλημα εσας?Μηπως ξερετε τι φταιει????? Δοκίμασε να μεταφέρεις τις φωτο σου στο pc και κανε μια εκκαθάριση της εφαρμογής cache + data μήπως ξεκολλήσει. Απλα μεταφερε τις φώτο γιατί θα χαθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Πάντως δεν με βλέπω να κρατάω πολύ τη στοκ Το θέμα ήχος με custom Rom φτιάχνεται πολύ και είναι μονόδρομος για μένα συν όλα τα άλλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Πάντως δεν με βλέπω να κρατάω πολύ τη στοκ Το θέμα ήχος με custom Rom φτιάχνεται πολύ και είναι μονόδρομος για μένα συν όλα τα άλλα καλά Που αντιμετωπίζεις πρόβλημα με το θέμα ήχος που λες? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Παιδιά έχω κατεβάσει ένα αρχείο zip που εχει καμια 5 αρχεια μεσα.είναι btu. Είναι για το απλο s7 edge. Εγώ έχω δικαρτο αλλά σκέφτομαι να βάλω btu για να έχω updates. Γίνεται? Θα παίρνω OTA? Να φλασαρω με Odin ; Τελικά φλασαρα με odin .btu Δουλεύει κανονικά σε δικαρτο. Που μπορώ να γραφτώ για την nougat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Τελικά φλασαρα με odin .btu Δουλεύει κανονικά σε δικαρτο. Που μπορώ να γραφτώ για την nougat Δε γράφεσαι κάπου μιας και δε λειτουργεί η εφαρμογή beta. Κατεβάζεις τη nugat και τη περνάς με odin Επίσης. http://forum.xda-developers.com/s7-edge/how-to/nougat-beta-g935fedge-password-links-t3497078 Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Ε δεν μπορω θα του απαντησω!!!!! Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Που αντιμετωπίζεις πρόβλημα με το θέμα ήχος που λες? Ε αφού ειναι χαμηλός. Με το sound mod γίνεται πολύ καλύτερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Δε γράφεσαι κάπου μιας και δε λειτουργεί η εφαρμογή beta. Κατεβάζεις τη nugat και τη περνάς με odin Επίσης. http://forum.xda-developers.com/s7-edge/how-to/nougat-beta-g935fedge-password-links-t3497078 Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λέει στο g935fd προσοχή....μάλλον δεν κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Λέει στο g935fd προσοχή....μάλλον δεν κανει εγω εχω δικαρτο και την περασα με το beta προγραμμα μια χαρα παντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Μου εβγαλε σφαλμα απο το 1ο βημα το odin :( με βλεπω να περιμενω το επισημο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 εγω εχω δικαρτο και την περασα με το beta προγραμμα μια χαρα παντος Σε δικαρτο και εμενα μια χαρά περασε με Odin. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Γινεται να φλασαρουμε (odin) χωρις να κανουμε/γινει επαναφορα; Ναι, ξερω, καλο θα ηταν, αλλα γινεται; Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Γινεται να φλασαρουμε (odin) χωρις να κανουμε/γινει επαναφορα; Ναι, ξερω, καλο θα ηταν, αλλα γινεται; Όχι δεν γινεται. Θα σβηστούν όλα γιαυτό πάρε μπακαπ. Το ιδανικό είναι αλλωστε να γίνει καθαρη. Μονο αν την κατεβαζες μέσω ΟΤΑ να έκανες αυτό που θες. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Γινεται να φλασαρουμε (odin) χωρις να κανουμε/γινει επαναφορα; Ναι, ξερω, καλο θα ηταν, αλλα γινεται; Γινεται αλλα στα 4 αρχεια που θα βαλεις στο odin στην θεση του CSC_HOME δεν θα βαλεις αυτο που κατεβασες αλλα αυτο που εχει η ρομ που φορας τωρα. Ετσι δεν θα σβηστει τιποτα. Δεν το προτεινω καθως ειναι μεγαλη αναβαθμιση και μαλιστα beta,απλα γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Εμένα που και που με κολλάει το φβ η το messenger πατάω να ανοίξει και δεν ανοίγει και μου την κλεινει την εφαρμογή...το κάνει και σε κανέναν άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Πρώτη φόρτιση σε Ν και παρατηρώ επίπεδα πάνω από την πολύ καλή APC8 SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Πρώτη φόρτιση σε Ν και παρατηρώ επίπεδα πάνω από την πολύ καλή APC8 SM-G935F Τέτοια λέγε μου να flashάρω νυχτιάτικα...! Γενικά πείτε λίγο όσοι την περάσατε τι λέει η αυτονομία της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161111/4272cab2258eb22d326bd3166c0ab371.jpg +1 ώρα κλήσεις από mobile voip +20 λεπτά κλήσεις viber, whatsapp SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 (edited) Πρώτη φόρτιση σε Ν και παρατηρώ επίπεδα πάνω από την πολύ καλή APC8 SM-G935F Τέτοια λέγε μου να flashάρω νυχτιάτικα...! Γενικά πείτε λίγο όσοι την περάσατε τι λέει η αυτονομία της? Εκει παιζει πανω κατω όντως. Ήμουν με APC8 πριν μπω στην beta και παρατηρω ελάχιστη διαφορά. Εχω ποσταρει και στο θέμα της μπαταρίας. Σε κάθε restart μου επαναφέρει την ανάλυση στο fhd το έχει αλλος αυτό το θέμα? Edited November 11, 2016 by marios_ch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Μια ερωτηση , το τηλεφωνο μου ειναι ελβετικο ,κατεβαζω τα αρχεια της Nougat και το odin 12 παω να φλασαρω και πριν ξεκινησει μου βγαζει FAIL. Μηπως πρεπει να κατεβάσω την τελευταια BTU πρωτα ..να την περασω ..και μετα Nougat? ή να βρω το τελευταιο csc αρχειο για την Ελβετικη και να υο προσθεσω στα 3 πρωτσ της Nougat και μετα να φλασαρω με odin? Το χει αντιμετωπισει κανεις? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Μια ερωτηση , το τηλεφωνο μου ειναι ελβετικο ,κατεβαζω τα αρχεια της Nougat και το odin 12 παω να φλασαρω και πριν ξεκινησει μου βγαζει FAIL. Μηπως πρεπει να κατεβάσω την τελευταια BTU πρωτα ..να την περασω ..και μετα Nougat? ή να βρω το τελευταιο csc αρχειο για την Ελβετικη και να προσθεσω στα 3 πρωτσ της Nougat? Το χει αντιμετωπισει κανεις? Το odin 12;Το odin 3 v3.11.1 χρειαζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Ωραίο το διπλό πάτημα, στο αριστερό"κουμπί" σε nougat ;) SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Το odin 12;Το odin 3 v3.11.1 χρειαζεσαι. Ακολουθησα αυτον τον οδηγο και αναφερει odin12.... Android Nougat 7.0 for S7 Edge - TUTORIAL - … | Samsung Galaxy S7 Edge http://forum.xda-developers.com/s7-edge/how-to/android-nougat-7-0-s7-edge-tutorial-t3497991 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts