Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σύστημα Android από χθες στα 24% . Η μπαταρία όμως δεν βλέπω να πέφτει μπαμ μπαμ. Vodafone de τελευταία έκδοση. Βέβαια το φορτησα μόνο μια φορά. Στο edge plus ήμουν 5-9% σύστημα Android .Για να δούμε τις επόμενες μέρες

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Προσοχή...γιατί ο ISIS σας έχει βάλει στο μάτι...

http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S7-edge-buirns-while-charging_id84946

Παιδιά SOS, ή μπροστινή μου κάμερα δε δουλεύει ούτε μόνη της αλλά και σε καμία εφαρμογή, πετάει error. Δοκιμασία όλα τα solution που βρήκα αλλά μάταια. Μένει μόνο hard reset αλλά έχω 200 εφαρμογές μεσα.
Konstantinos Metaxas - 6972727220

Προσοχή...γιατί ο ISIS σας έχει βάλει στο μάτι...

http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S7-edge-buirns-while-charging_id84946

Πες μου για ποιο τηλέφωνο θέλεις και θα σου βρω κατι αντίστοιχο.

Παιδιά SOS, ή μπροστινή μου κάμερα δε δουλεύει ούτε μόνη της αλλά και σε καμία εφαρμογή, πετάει error. Δοκιμασία όλα τα solution που βρήκα αλλά μάταια. Μένει μόνο hard reset αλλά έχω 200 εφαρμογές μεσα.

Φίλε μου αν βρεις λύση γράψε μάς εδώ γιατί είναι και άλλοι πού έχουν το ίδιο πρόβλημα

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Πες μου για ποιο τηλέφωνο θέλεις και θα σου βρω κατι αντίστοιχο.

Ετσι ακριβώς, έχουν υπάρξει ανάλογα περιστατικα σχεδόν για καθε συσκευή.

Απλα έκατσε τώρα η φάση και θα λενε διάφορα μέχρι να σιγησει και παλι.

Η συσκευή κυκλοφορεί εδω και ένα 6 μηνο και είναι απο τις πιο ολοκληρωμένες εκει εξω με ελαχιστα θέματα.

Καλησπερα στην παρεα.Χθες το απογευμα πηρα και εγω το Galaxy S7 Edge ερχομενος απο Galaxy Note 4.Το κινητο ειναι διαμαντι το εχω κανει pairing με ενα Gear Fit 2 και ολα μεχρι στιγμης ειναι τελεια.Υπεροχη οθονη,καμερα,μπαταρια και ταχυτητα.

Καλησπέρα, εγώ το έχω αλλά ή αλήθεια είναι πως δεν το έχω δουλέψει καθώς χθες πήγα σε edge από op3

Στάλθηκε από το SM-T815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν μπορεις στειλε μου σε ενα μηνυμα πως σου φαινεται η μεταβαση και ποιο αξιζει περισσότερο.Σ ευχαριστώ πολύ

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Αν μπορεις στειλε μου σε ενα μηνυμα πως σου φαινεται η μεταβαση και ποιο αξιζει περισσότερο.Σ ευχαριστώ πολύ

Το χιλιομετανιωσα .... Πρόβλημα με την καμερα

Konstantinos Metaxas - 6972727220

Ελλατωματικο hardware παντου μπορει να παιξει απλα ετυχε, αναγκαστηκα ξεκινα με hard reset και αν δεν λυθει το επιστρεφεις για επισκευη/αντικατασταση

τι έτσι ξαφνικα στο κανει? μπορει να εβαλες καποια εφαρμογη που μπλοκαρε την καμερα. καντο hard reset.

Μετά την αναβάθμιση δεν λειτουργεί η Led case που έχω... Βασικά δεν εμφανίζεται ούτε στο μενού αξεσουάρ

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μετά την αναβάθμιση δεν λειτουργεί η Led case που έχω... Βασικά δεν εμφανίζεται ούτε στο μενού αξεσουάρ

Οκ τελικά δούλεψε

H μόνη Ευρωπαική χώρα που το Samsung Pay δουλεύει είναι η Ισπανία. Το ΗΒ θα ακκολουθήσει φέτος κάποια στιγμή. Καταλαβαίνεις που θα βρίσκεται η Ελλάδα σε αυτή τη λίστα, έτσι ?

H μόνη Ευρωπαική χώρα που το Samsung Pay δουλεύει είναι η Ισπανία. Το ΗΒ θα ακκολουθήσει φέτος κάποια στιγμή. Καταλαβαίνεις που θα βρίσκεται η Ελλάδα σε αυτή τη λίστα, έτσι ?

Κριμα γιατι πρεπει να ειναι πολυ βολικο

Καλησπέρα στο forum και καλώς σας βρήκα, είμαι φρέσκος εδώ μέσα και επειδή ενδιαφέρομαι να παραγγείλω το S7 Edge από το

-- http://www.iphone6splusforsale.com -- θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει υπάρχει κάποιος που γνωρίζει άν είναι αξιόπιστοι οι εν λόγω τύποι ; Ευχαριστώ.

Κριμα γιατι πρεπει να ειναι πολυ βολικο

Εδώ ΗΒ παίζει πολύ Apple pay , android pay και κανονικά debit η Credit card.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

γεια σας ...θελω να παρω το edge το duos ομως ... εχει κανεις καμια προταση για το απο που να το αγορασω;;;

Κοίτα αν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο απo skroutz η best price...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

ξέρει κανείς πως μπορούμε να σταματήσουμε αυτο το ατομα edge να τρέχει συνέχεια???

IPhone 15 Pro 

Αφου βγαζαμε φωτογραφιες πριν λιγες μερες με το s7 edge φιλου μεσα στη θαλασσα και αφου ειδα βιντεο στο youtube να το ριχνουν μεσα χωρις κανενα προβλημα εκανα το λαθος σημερα να βαλω το δικο μου σε θαλασσινο νερο. Αποτελεσμα, δεν ανοιγει καν. Εβγαλα τη σιμ μετα απο 3 ωρες να τη βαλω σε αλλο κινητο και ηταν ακομα βρεγμενη. Καποιος που μπορει να βοηθησει???

Αφου βγαζαμε φωτογραφιες πριν λιγες μερες με το s7 edge φιλου μεσα στη θαλασσα και αφου ειδα βιντεο στο youtube να το ριχνουν μεσα χωρις κανενα προβλημα εκανα το λαθος σημερα να βαλω το δικο μου σε θαλασσινο νερο. Αποτελεσμα, δεν ανοιγει καν. Εβγαλα τη σιμ μετα απο 3 ωρες να τη βαλω σε αλλο κινητο και ηταν ακομα βρεγμενη. Καποιος που μπορει να βοηθησει???

Τα κλασσικά...

Παιρνεις ΄μια σακούλα με μπόλικο ρύζι και βάζεις μέσα το κινητό. Μετά παρακαλάς να είσαι τυχερός και να επανέλθει.....

Πιο πριν θα μπορούσες να ρίξεις καθαρή αλκοόλη μπας και απομακρύνεις τα άλατα που κάνουν και την μεγαλύτερη ζημιά.

Edited by enigma84

Ρε φίλε όταν λέμε αδιάβροχο εννοούμε όταν πέσει κανα ποτό σε καφετέρια να μην πάθει τίποτα. Δεν εννοούμε να κανεις μπάνιο μαζί του!! Μέγα λάθος. Και στην τελική με τόσα λεφτά ούτε που θα το σκεφτόμουν να κάνω κάτι τέτοιο ότι και να μου έλεγαν

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ρε φίλε όταν λέμε αδιάβροχο εννοούμε όταν πέσει κανα ποτό σε καφετέρια να μην πάθει τίποτα. Δεν εννοούμε να κανεις μπάνιο μαζί του!! Μέγα λάθος. Και στην τελική με τόσα λεφτά ούτε που θα το σκεφτόμουν να κάνω κάτι τέτοιο ότι και να μου έλεγαν

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εδώ ο άλλος έβαλε το g5 στην θάλασσα επειδή έβλεπε στο youtube να το βάζουν μέσα....

Δεν θέλω να είμαι δεικτικός αλλά τα κινητά αυτά είναι αδιάβροχα και αναφέρονται μόνο για το γλυκό νερό (ούτε καν για πισίνα) και για συγκεκριμένα βάθη. Επίσης που ξέρετε αν το κινητό που είδατε στο youtube μετά από δυο μέρες δεν τίναξε τα πέταλα;;;

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned