giorgos_dinamik Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Σύστημα Android από χθες στα 24% . Η μπαταρία όμως δεν βλέπω να πέφτει μπαμ μπαμ. Vodafone de τελευταία έκδοση. Βέβαια το φορτησα μόνο μια φορά. Στο edge plus ήμουν 5-9% σύστημα Android .Για να δούμε τις επόμενες μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Προσοχή...γιατί ο ISIS σας έχει βάλει στο μάτι... http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S7-edge-buirns-while-charging_id84946 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Παιδιά SOS, ή μπροστινή μου κάμερα δε δουλεύει ούτε μόνη της αλλά και σε καμία εφαρμογή, πετάει error. Δοκιμασία όλα τα solution που βρήκα αλλά μάταια. Μένει μόνο hard reset αλλά έχω 200 εφαρμογές μεσα. Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Προσοχή...γιατί ο ISIS σας έχει βάλει στο μάτι... http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S7-edge-buirns-while-charging_id84946 Πες μου για ποιο τηλέφωνο θέλεις και θα σου βρω κατι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Παιδιά SOS, ή μπροστινή μου κάμερα δε δουλεύει ούτε μόνη της αλλά και σε καμία εφαρμογή, πετάει error. Δοκιμασία όλα τα solution που βρήκα αλλά μάταια. Μένει μόνο hard reset αλλά έχω 200 εφαρμογές μεσα. Φίλε μου αν βρεις λύση γράψε μάς εδώ γιατί είναι και άλλοι πού έχουν το ίδιο πρόβλημα Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Πες μου για ποιο τηλέφωνο θέλεις και θα σου βρω κατι αντίστοιχο. Ετσι ακριβώς, έχουν υπάρξει ανάλογα περιστατικα σχεδόν για καθε συσκευή. Απλα έκατσε τώρα η φάση και θα λενε διάφορα μέχρι να σιγησει και παλι. Η συσκευή κυκλοφορεί εδω και ένα 6 μηνο και είναι απο τις πιο ολοκληρωμένες εκει εξω με ελαχιστα θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλησπερα στην παρεα.Χθες το απογευμα πηρα και εγω το Galaxy S7 Edge ερχομενος απο Galaxy Note 4.Το κινητο ειναι διαμαντι το εχω κανει pairing με ενα Gear Fit 2 και ολα μεχρι στιγμης ειναι τελεια.Υπεροχη οθονη,καμερα,μπαταρια και ταχυτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλησπέρα, εγώ το έχω αλλά ή αλήθεια είναι πως δεν το έχω δουλέψει καθώς χθες πήγα σε edge από op3 Στάλθηκε από το SM-T815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν μπορεις στειλε μου σε ενα μηνυμα πως σου φαινεται η μεταβαση και ποιο αξιζει περισσότερο.Σ ευχαριστώ πολύ Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Αν μπορεις στειλε μου σε ενα μηνυμα πως σου φαινεται η μεταβαση και ποιο αξιζει περισσότερο.Σ ευχαριστώ πολύ Το χιλιομετανιωσα .... Πρόβλημα με την καμερα Στάλθηκε από το SM-T815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Το χιλιομετανιωσα .... Πρόβλημα με την καμερα Στάλθηκε από το SM-T815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ελλατωματικο hardware παντου μπορει να παιξει απλα ετυχε, αναγκαστηκα ξεκινα με hard reset και αν δεν λυθει το επιστρεφεις για επισκευη/αντικατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Το χιλιομετανιωσα .... Πρόβλημα με την καμερα Στάλθηκε από το SM-T815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τι έτσι ξαφνικα στο κανει? μπορει να εβαλες καποια εφαρμογη που μπλοκαρε την καμερα. καντο hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Μετά την αναβάθμιση δεν λειτουργεί η Led case που έχω... Βασικά δεν εμφανίζεται ούτε στο μενού αξεσουάρ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά την αναβάθμιση δεν λειτουργεί η Led case που έχω... Βασικά δεν εμφανίζεται ούτε στο μενού αξεσουάρ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ τελικά δούλεψε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmaister22 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλησπέρα, το Samsung Pay ακομα δεν δουλευει Ελλαδα ε? Εχουμε κανενα νεο ποτε θα το εχουμε και εμεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 H μόνη Ευρωπαική χώρα που το Samsung Pay δουλεύει είναι η Ισπανία. Το ΗΒ θα ακκολουθήσει φέτος κάποια στιγμή. Καταλαβαίνεις που θα βρίσκεται η Ελλάδα σε αυτή τη λίστα, έτσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmaister22 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 H μόνη Ευρωπαική χώρα που το Samsung Pay δουλεύει είναι η Ισπανία. Το ΗΒ θα ακκολουθήσει φέτος κάποια στιγμή. Καταλαβαίνεις που θα βρίσκεται η Ελλάδα σε αυτή τη λίστα, έτσι ? Κριμα γιατι πρεπει να ειναι πολυ βολικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompar2 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλησπέρα στο forum και καλώς σας βρήκα, είμαι φρέσκος εδώ μέσα και επειδή ενδιαφέρομαι να παραγγείλω το S7 Edge από το -- http://www.iphone6splusforsale.com -- θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει υπάρχει κάποιος που γνωρίζει άν είναι αξιόπιστοι οι εν λόγω τύποι ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Κριμα γιατι πρεπει να ειναι πολυ βολικο Εδώ ΗΒ παίζει πολύ Apple pay , android pay και κανονικά debit η Credit card. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 γεια σας ...θελω να παρω το edge το duos ομως ... εχει κανεις καμια προταση για το απο που να το αγορασω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 γεια σας ...θελω να παρω το edge το duos ομως ... εχει κανεις καμια προταση για το απο που να το αγορασω;;; Κοίτα αν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο απo skroutz η best price... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 ξέρει κανείς πως μπορούμε να σταματήσουμε αυτο το ατομα edge να τρέχει συνέχεια??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasp87 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Αφου βγαζαμε φωτογραφιες πριν λιγες μερες με το s7 edge φιλου μεσα στη θαλασσα και αφου ειδα βιντεο στο youtube να το ριχνουν μεσα χωρις κανενα προβλημα εκανα το λαθος σημερα να βαλω το δικο μου σε θαλασσινο νερο. Αποτελεσμα, δεν ανοιγει καν. Εβγαλα τη σιμ μετα απο 3 ωρες να τη βαλω σε αλλο κινητο και ηταν ακομα βρεγμενη. Καποιος που μπορει να βοηθησει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) Αφου βγαζαμε φωτογραφιες πριν λιγες μερες με το s7 edge φιλου μεσα στη θαλασσα και αφου ειδα βιντεο στο youtube να το ριχνουν μεσα χωρις κανενα προβλημα εκανα το λαθος σημερα να βαλω το δικο μου σε θαλασσινο νερο. Αποτελεσμα, δεν ανοιγει καν. Εβγαλα τη σιμ μετα απο 3 ωρες να τη βαλω σε αλλο κινητο και ηταν ακομα βρεγμενη. Καποιος που μπορει να βοηθησει??? Τα κλασσικά... Παιρνεις ΄μια σακούλα με μπόλικο ρύζι και βάζεις μέσα το κινητό. Μετά παρακαλάς να είσαι τυχερός και να επανέλθει..... Πιο πριν θα μπορούσες να ρίξεις καθαρή αλκοόλη μπας και απομακρύνεις τα άλατα που κάνουν και την μεγαλύτερη ζημιά. Edited September 4, 2016 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Ρε φίλε όταν λέμε αδιάβροχο εννοούμε όταν πέσει κανα ποτό σε καφετέρια να μην πάθει τίποτα. Δεν εννοούμε να κανεις μπάνιο μαζί του!! Μέγα λάθος. Και στην τελική με τόσα λεφτά ούτε που θα το σκεφτόμουν να κάνω κάτι τέτοιο ότι και να μου έλεγαν Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 ξέρει κανείς πως μπορούμε να σταματήσουμε αυτο το ατομα edge να τρέχει συνέχεια??? Με το Package disabler pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Ρε φίλε όταν λέμε αδιάβροχο εννοούμε όταν πέσει κανα ποτό σε καφετέρια να μην πάθει τίποτα. Δεν εννοούμε να κανεις μπάνιο μαζί του!! Μέγα λάθος. Και στην τελική με τόσα λεφτά ούτε που θα το σκεφτόμουν να κάνω κάτι τέτοιο ότι και να μου έλεγαν Sent from my iPhone using Tapatalk Εδώ ο άλλος έβαλε το g5 στην θάλασσα επειδή έβλεπε στο youtube να το βάζουν μέσα.... Δεν θέλω να είμαι δεικτικός αλλά τα κινητά αυτά είναι αδιάβροχα και αναφέρονται μόνο για το γλυκό νερό (ούτε καν για πισίνα) και για συγκεκριμένα βάθη. Επίσης που ξέρετε αν το κινητό που είδατε στο youtube μετά από δυο μέρες δεν τίναξε τα πέταλα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts