WolfBack Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Μια γρήγορη ερώτηση! Εδώ και περίπου 4 μήνες έχω την περίφημη ροζ γραμμή στην οθόνη μου και όποτε θέλω να την ξεφορτωθώ πατάω επάνω στο λογότυπο της samsung (αρκετές φορές μέχρι να το πετύχω) για να τη σβήσω. Το κινητό το έχω 2,5 χρόνια, η μπαταρία του αντέχει ακόμη και θέλω να το κρατήσω ακόμη για κανένα χρόνο πριν το αλλάξω, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Να το στείλω για επισκευή; Θα έχει την ίδια αδιαβροχοποίηση όπως είναι τώρα; (Έχει κάνει πάμπολλες βουτιές σε πισίνες στις διακοπές μου) ή να το αφήσω όπως έχει; Το κόστος είναι βαρύ; Είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχω μέχρι στιγμής (εκτός του ότι κολλάει ορισμένες φορές, αλλά μπορεί να θέλει κανα καλό format) και σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω για να αντέξει ακόμη λιγάκι μέχρι να το αντικαταστήσω (με το.... δεν ξέρω ποιο ακόμη) :p Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Μετά την αναβάθμιση Νοεμβρίου στο EUR δεν έχω Wi-Fi calling στην cosmote ενώ το volte λειτουργεί κανονικά έχετε και εσείς θέμα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Μια γρήγορη ερώτηση! Εδώ και περίπου 4 μήνες έχω την περίφημη ροζ γραμμή στην οθόνη μου και όποτε θέλω να την ξεφορτωθώ πατάω επάνω στο λογότυπο της samsung (αρκετές φορές μέχρι να το πετύχω) για να τη σβήσω. Το κινητό το έχω 2,5 χρόνια, η μπαταρία του αντέχει ακόμη και θέλω να το κρατήσω ακόμη για κανένα χρόνο πριν το αλλάξω, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Να το στείλω για επισκευή; Θα έχει την ίδια αδιαβροχοποίηση όπως είναι τώρα; (Έχει κάνει πάμπολλες βουτιές σε πισίνες στις διακοπές μου) ή να το αφήσω όπως έχει; Το κόστος είναι βαρύ; Είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχω μέχρι στιγμής (εκτός του ότι κολλάει ορισμένες φορές, αλλά μπορεί να θέλει κανα καλό format) και σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω για να αντέξει ακόμη λιγάκι μέχρι να το αντικαταστήσω (με το.... δεν ξέρω ποιο ακόμη) :p Ευχαριστώ πολύ! 250+ το κόστος της οθόνης... όπως καταλαβαίνεις τσούζει κάπως για τόσο παλιά συσκευή πια... Εσύ αποφασίζεις, εγώ πάντως το γουστάρω ακόμη αυτό το κινητό! ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 250+ το κόστος της οθόνης... όπως καταλαβαίνεις τσούζει κάπως για τόσο παλιά συσκευή πια... Εσύ αποφασίζεις, εγώ πάντως το γουστάρω ακόμη αυτό το κινητό! ✌️ Ευχαριστώ πολύ, konakis!!! Τρελαίνομαι γι'αυτό το κινητό. Μου κάνει όλα τα κέφια, είναι άψογο και δεν με έχει πουλήσει ποτέ! Αλλά, μ'αυτό το κόστος.... μάλλον θα αρχίσει να μ'αρέσει και η ροζ γραμμή στην οθόνη. Ίσως θα ήταν καλύτερα να βάλω στην μπάντα τα 250 γιούρια να αυγατίσουν μπας και πάρω κανένα κινητό του χρόνου (μέχρι το Πάσχα που το κινητό θα κλείσει 3 χρόνια). Εν κατακλείδι, όσο είναι λειτουργικό, το αφήνω όπως έχει. Να'σαι καλά φίλε!!! Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Τίποτα αδελφέ,την άποψη μου έγραψα...κι εγώ,25 μήνες το είχα και τώρα μάλιστα θα το ξαναπάρω σε άλλο χρώμα και με μεγάλο σχετικά υπόλοιπο εγγύησης έτσι επειδή το γουστάρω κι εγώ τρελά αυτό το κινητάκι... Σιγά μην κάθομαι να δίνω χιλιάρικα στην Χαβάη ή να κουβαλάω το μοναδικό για μένα αξιόλογο κινητό-εργαλείο Ν9 σε μέγεθος πλακάκι... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 S7 edge δεν ξαναβγαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Έτσι... αυτό και το G2 κινητά που έχουν αφήσει την υπογραφή τους όσον αφορά τον κόσμο των κινητών συσκευών... Σήμα κατατεθέν το καθένα στην εποχή του. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Έτσι... αυτό και το G2 κινητά που έχουν αφήσει την υπογραφή τους όσον αφορά τον κόσμο των κινητών συσκευών... Σήμα κατατεθέν το καθένα στην εποχή του.Όντος και το g2 αλλά μετά η LG τα έκανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Άστα...χα χα χα Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Μετά την αναβάθμιση Νοεμβρίου στο EUR δεν έχω Wi-Fi calling στην cosmote ενώ το volte λειτουργεί κανονικά έχετε και εσείς θέμα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαίζει κανονικά σε εμένα (με EUR). Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Σου δίνουν έντυπο με το τι άλλαξαν όταν το επισκεύασαν, βάση αυτού έχεις και εγγύηση στα κομμάτια που άλλαξαν γιατί αναγράφετε η ημερομηνία της επισκευής. Η εγγύηση είναι για δύο χρόνια.Μόλις πριν 25 λεπτά ήμουν στην Smartec, 02/11 άλλαξαν στο S7 edge μου, οθόνη, πλακέτα, μπαταρία. Η εγγύηση του κινητού λήγει τον Ιούνιο του 2019. Κατόπιν ερώτησής μου, για το πότε λήγει η εγγύηση των μερών που αντικαταστάθηκαν, μου απάντησαν ότι λήγει τον Ιούνιο του 2019. Αν είχαν αντικατασταθεί με χρέωσή μου, τότε και μόνο θα είχαν 2ετή εγγύηση. Νομίζω πως περί αξιοπιστίας της συγκεκριμένης εταιρείας, οποιαδήποτε αμφισβήτηση περισσεύει... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Μόλις πριν 25 λεπτά ήμουν στην Smartec, 02/11 άλλαξαν στο S7 edge μου, οθόνη, πλακέτα, μπαταρία. Η εγγύηση του κινητού λήγει τον Ιούνιο του 2019. Κατόπιν ερώτησής μου, για το πότε λήγει η εγγύηση των μερών που αντικαταστάθηκαν, μου απάντησαν ότι λήγει τον Ιούνιο του 2019. Αν είχαν αντικατασταθεί με χρέωσή μου, τότε και μόνο θα είχαν 2ετή εγγύηση. Νομίζω πως περί αξιοπιστίας της συγκεκριμένης εταιρείας, οποιαδήποτε αμφισβήτηση περισσεύει...Δηλαδή αν έληγε σε μια βδομάδα η εγγύηση σου δεν θα σου έδιναν καθόλου εγγύηση; Τι είναι αυτό πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Τίποτα αδελφέ,την άποψη μου έγραψα...κι εγώ,25 μήνες το είχα και τώρα μάλιστα θα το ξαναπάρω σε άλλο χρώμα και με μεγάλο σχετικά υπόλοιπο εγγύησης έτσι επειδή το γουστάρω κι εγώ τρελά αυτό το κινητάκι... Σιγά μην κάθομαι να δίνω χιλιάρικα στην Χαβάη ή να κουβαλάω το μοναδικό για μένα αξιόλογο κινητό-εργαλείο Ν9 σε μέγεθος πλακάκι... Τι μου'πες τώρα!!! Τελικά αυτό το σχόλιο σου με ξύπνησε και με έβγαλε από αναζητήσεις, reviews και video στο ΥΤ μέχρι να αποφασίσω τι να αγοράσω για το επόμενο κινητό μου. Αν συνεχίσει η διάθεση του και του χρόνου, τότε ναι... Σίγουρα θα πάω πάλι για το ίδιο. (αρκεί να το βρω πάλι σε μαύρο). :happy::happy::happy: Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Κάνε μια γύρα σε διάφορα μαγαζιά, σίγουρα υπάρχει πληθώρα εξαιρετικών συσκευών.Είμαι βέβαιος ότι πολλά καινούρια μοντέλα θα σε δελεάσουν πιθανόν να σε εντυπωσιάσουν και φυσικά παίζει ρόλο και το κατά πόσο θέλεις να φρεσκαρεις στο χέρι σου, στην όψη και στην χρήση σου γενικά το κινητό. Για τα γούστα μου και τα θέλω μου πάντως ακόμα μια χαρά κρατάει και το επέλεξα ξανα διότι με την χρήση του κιτ των lens cover φακών ιδιαίτερα του ευρυγωνιου με ελάχιστη παραμόρφωση στα άκρα, ουσιαστικά μηδαμινή για wide φακό , θα το έχω ως backup για φωτογράφιση εσωτερικών χώρων που με ενδιαφέρει πολύ ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 S7 edge δεν ξαναβγαίνει...Συμφωνώ. Το έχω από τον Αύγουστο του 16 έως σήμερα. Κανένα πρόβλημα ως τώρα από θέμα hardaware. Γενικά με Κανένα samaung δε χρειάστηκε ποτέ να επισκεφτώ το σερβις. Το έχω καταχαρει παρά πολύ το κινητό αυτό κ είναι το μόνο που δεν έδωσα όταν πήρα το s9 plus. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Keep on... ✌️ ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Οντως και για μενα το καλυτερο κινητο που εχει βγει. Εκανα λαθος που το εδωσα για να παρω το S8. Εν τελει το συνηθισα το 8αρι και ειναι εξαιρετικο σε ολα αλλα το ειχα ηδη αυτο με το S7 edge... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Από χτες ξανά εδώ.!Αυτή τη φορά με black onyx,μετά από 25μήνη αξέχαστη χρήση με την λευκή πέρλα...Το στησα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και έκανε και τις "κοντριτσες" του με τα άλλα δύο που έχω s8 plus & Nokia 8... :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Από χτες ξανά εδώ.!Αυτή τη φορά με black onyx,μετά από 25μήνη αξέχαστη χρήση με την λευκή πέρλα...Το στησα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και έκανε και τις "κοντριτσες" του με τα άλλα δύο που έχω s8 plus & Nokia 8... :) Και το αποτέλεσμα της κόντρας είναι?????? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Χα χα χα... φιλική ήταν, είναι λογικό να είναι πιο ακαριαία τα άλλα δύο ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Με κανεις και ζηλευω konakis! Αν επιτρεπεται σε τι κατασταση το πηρες; Υπολοιπο εγγυησης, κατασταση μπαταριας κλπ; Που και που το ψαχνω και εγω αλλα δεν το εχω βρει σε κατασταση που θα το αγοραζα να ειναι λογικη σε σχεση με την τιμη... Πχ πιστευω οτι θα ηταν λογικη μια τιμη γυρω στα 260 για 9-12 μηνων κινητο... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Χα χα χα... φιλική ήταν, είναι λογικό να είναι πιο ακαριαία τα άλλα δύο ;) Σίγουρα τα αλλά θα είναι ένα σκαλί ποιό πάνω. Αλλά οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται εύκολα. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Με κανεις και ζηλευω konakis! Αν επιτρεπεται σε τι κατασταση το πηρες; Υπολοιπο εγγυησης, κατασταση μπαταριας κλπ; Που και που το ψαχνω και εγω αλλα δεν το εχω βρει σε κατασταση που θα το αγοραζα να ειναι λογικη σε σχεση με την τιμη... Πχ πιστευω οτι θα ηταν λογικη μια τιμη γυρω στα 260 για 9-12 μηνων κινητο... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 13 μήνες υπόλοιπο εγγύησης, σαν καινούριο ( με ζελατίνες) ,αψεγάδιαστο! Τιμή ρεαλιστική και δελεαστική ταυτόχρονα θα έλεγα ;) ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σίγουρα τα αλλά θα είναι ένα σκαλί ποιό πάνω. Αλλά οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται εύκολα. Ακριβώς αυτό! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Έχουν περάσει από τα χέρια μου 3 7edge. Το παλιό μου 25μηνων το οποίο έδωσα πριν 3 μήνες περίπου τον Σεπτέμβριο και της γυναίκας μου με καλή θητεία κι αυτό. Θυμάμαι και στις δύο περιπτώσεις η διαχείριση της συσκευής μου έπαιζε γύρω στο 63% +,- κάθε φορά.... ετούτο εδώ δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από 90% με τις ίδιες φυσικά εφαρμογές σε κάθε περίπτωση. Απλά να τονίσω ότι έχω περασμένο το τελευταίο official update με τα επίπεδα ασφαλείας του Νοεμβρίου ....εύγε σαμμυ συνεχίζεις να με εκπλήσσεις αφάνταστα ευχάριστα τα τελευταία δύο χρόνια +... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Και όσο σκέφτομαι να το δώσω, άλλο τόσο σκέφτομαι "Και τι να πάρω...?" Κανένα παράπονο από την συσκευή (Blue Coral). Απλά με τρώει το χέρι μου για αλλαγή. Ακόμα 7 μήνες εγγύηση έχει σαν καινούρια... Και για πείτε, μετά το S7 Edge τι? Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts