montoya_42 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος και εγώ από σήμερα της συσκευής . S7 Edge Black onyx και το iphone 6s πλέον θα είναι δεύτερη συσκευή..( Sorry Steve ..:)) Undate σε Nougat όταν το άνοιξα απο την συσκευασία και ύστερα ένα νέο update .. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές ,.. καταπληκτική ...:)οθόνη & camera.. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ , δεν είχα πολύ χρόνο , άυριο θα προχωρήσω στο στήσιμο και ελπίζω να δικαιωθώ για την επιλογή μου.. Καλώς σας βρήκα ... Γιατί βρε τσιγκούνη δεν πήγες σε s8? Τόσες μπίζνες κάνετε εκεί στην Κολομβία..... :lol: Με υγεία να το χαρείς. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Γιατί βρε τσιγκούνη δεν πήγες σε s8? Τόσες μπίζνες κάνετε εκεί στην Κολομβία..... :lol: Με υγεία να το χαρείς. Καλημέρα , thanks Κώστα !:) Είμουν σε σκέψη , αλλά ο φόβος του android δε συνδυαδμό με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στην πλάτη (και δεν μου αρέσει καθόλου ), με απέτρεψαν απο το να δώσω περισσότερα χρήματα.. Ελπίζω να έκανα σωστή επιλογή.. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Καλημέρα , thanks Κώστα !:) Είμουν σε σκέψη , αλλά ο φόβος του android δε συνδυαδμό με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στην πλάτη (και δεν μου αρέσει καθόλου ), με απέτρεψαν απο το να δώσω περισσότερα χρήματα.. Ελπίζω να έκανα σωστή επιλογή.. Εννοείται ότι έκανες σωστή επιλογή. Άλλωστε θεωρώ πως όλες οι ναυαρχίδες είναι μια χαρά και κάνουν με το παραπάνω την δουλειά τους. Απλά εμείς εδώ διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον........ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Εννοείται ότι έκανες σωστή επιλογή. Άλλωστε θεωρώ πως όλες οι ναυαρχίδες είναι μια χαρά και κάνουν με το παραπάνω την δουλειά τους. Απλά εμείς εδώ διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον........ Πότε θα τα στήσετε οι "συνονόματοι";:p:p Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Εννοείται ότι έκανες σωστή επιλογή. Άλλωστε θεωρώ πως όλες οι ναυαρχίδες είναι μια χαρά και κάνουν με το παραπάνω την δουλειά τους. Απλά εμείς εδώ διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον........Αυτο λεω και εγω σε φίλους που με ρωτανε. Οι ναυαρχίδες ολων των εταιρειών έχουν φτάσει σε πολυ υψηλα επίπεδα για την καθημερινή χρήση του μεσου χρήστη. Νομίζω πιο πολύ σημασια έχει τι ταιριάζει πιο πολύ στις ανάγκες σου παρά αν είναι ενα δευτερόλεπτο πιο γρήγορο και παει λεγωντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Φυσικά και δεν έκανες κακή επιλογή. Ανταποκρίνεται στο 100% των αναγκών ενός χρήστη με ευκολία το κινητό μας. Δε το πήραν δα και τα χρόνια. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Εχουμε καμια λυση για το προβλημα που εχει εμφανιστει με την nougat στο wifi? Αποσυνδεσεις και επανασυνδεσεις σε ολα τα wifi που εχω συνδεθει. Ακομα δε μπορω να βρω λυση Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Εχουμε καμια λυση για το προβλημα που εχει εμφανιστει με την nougat στο wifi? Αποσυνδεσεις και επανασυνδεσεις σε ολα τα wifi που εχω συνδεθει. Ακομα δε μπορω να βρω λυση δοκίμασες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Έχει δοκιμάσει κανεις να κολλήσει 2η sim πάνω στη κάρτα μνήμης και να την αναγνώρισε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Έχει δοκιμάσει κανεις να κολλήσει 2η sim πάνω στη κάρτα μνήμης και να την αναγνώρισε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δε νομίζω ότι πιάνει στο δικό μας κινητό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Έχει "φύγει" κανένας από BTU, για COS firm,για τον λόγο του VoLTE και VoWiFi; Και αν ναι, τον βόλεψε η μετάβαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 δοκίμασες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Clean install εκανα τη nougat. Το εχουν πολλοι αυτο το θεμα απο οτι διαβαζω και εξω. Μαλλον φταιει το firmware... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 (edited) Εννοείται ότι έκανες σωστή επιλογή. Άλλωστε θεωρώ πως όλες οι ναυαρχίδες είναι μια χαρά και κάνουν με το παραπάνω την δουλειά τους. Απλά εμείς εδώ διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον........ Αν και το έχω μόνο μία ημέρα , νομίζω ότι έκανα σωστή επιλογή ... Η οθόνη και η camera ειδικά , αλλά και η αυτονομία , είναι σε άλλο επίπεδο...:) Edited June 11, 2017 by Montoya_f1 Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Το θέμα με το wifi το είχα έντονο με το προηγούμενο update της BTU. Με το τρέχον είναι όλα καλά. Βέβαια ακόμα περιμένω το νέο update που βγήκε για όλες τις χώρες εκτός την BTU! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Πότε θα τα στήσετε οι "συνονόματοι";:p:p Καλό !!! :lol::lol: Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos555 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Έχει "φύγει" κανένας από BTU, για COS firm,για τον λόγο του VoLTE και VoWiFi; Και αν ναι, τον βόλεψε η μετάβαση; Έκανα την μετάβαση Πριν κάνα δυο μήνες πιο πολύ για το voLTE και όλα καλά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, με σίγουρα καλύτερη ποιότητα κλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanop Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 (edited) Ειναι φανταστικη και σε οικονομια μπαταριας αλλα εχω τις ειδοποιησεις επιτελους,το εικονιδιο N διπλα στο bluetooth τι ειναι? Edited June 11, 2017 by spanop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 δε νομίζω ότι πιάνει στο δικό μας κινητό. Πάντως σε πολλά βίντεο στο YouTube έχει δουλέψει κανονικά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Έκανα την μετάβαση Πριν κάνα δυο μήνες πιο πολύ για το voLTE και όλα καλά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, με σίγουρα καλύτερη ποιότητα κλήσεων Την πέρασα γιατί έχω θέμα με το σήμα, σε κάποια σημεία του σπιτιού, όντως λειτουργεί πολύ καλά το VoWiFI, θα τεσκαρω και το VoLTE, καθώς έχει παντού πλέον 4g+.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Πάντως σε πολλά βίντεο στο YouTube έχει δουλέψει κανονικά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε το τότε και πες μας :D Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Καλό !!! :lol::lol: "αυτος" μόνο καλά λέει. Όνομα και πράμα........:lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 παιδια εχετε περασει τον καιρό του s8? Εχω δοκιμασει πολλες φορες με διαφορους τροπους (απο δω, απο xda) και μου λεει συνεχεια οτι "το πακετο ενδεχεται να ειναι κατεστραμμενο". Φίλε εγώ πέρασα αυτό εδώ εχθές κ όλο το menu είναι s8 !! https://android.gadgethacks.com/how-to/get-galaxy-s8s-new-weather-widget-older-galaxy-phones-0177040/ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Φίλε εγώ πέρασα αυτό εδώ εχθές κ όλο το menu είναι s8 !! https://android.gadgethacks.com/how-to/get-galaxy-s8s-new-weather-widget-older-galaxy-phones-0177040/ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μπορείς να βάλεις λίγες φωτο να δουμε?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Ξερει καποιος γιατι μου κλεινει απο μονο του το κικ ή με κανει logout χωρις λογο; Η εφαρμογη ειναι σε αυτες χωρις παρακολουθηση...Μου εχει σπασει τα νευρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 "αυτος" μόνο καλά λέει. Όνομα και πράμα........:lol: :lol: :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts