Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπαρχει κανενα θεμα πλακετας αν δειτε λιγο στους xda το θεωρουν νορμαλ μετα την εμανεκκινηση να χανει την βαθμονομηση εχω δυο συσκευες και συμπεριφερονται το ιδιο οποτε μην περνουμε φορα και λεμε οτι ναναι.....

https://forum.xda-developers.com/s7-edge/help/compass-problem-t3508274

https://forum.xda-developers.com/s7-edge/help/magnetic-sensor-compass-problem-t3339976

Ειναι τοσο απλη η βαθμονομηση και δεν χρειαζεται κατι το ιδιαιτερο δεστ το βιντεο οπως ειπε και καποιος φιλος πιο πανω με απλες κινησεις γινεται η βαθμονομηση ουτε οκταρια ουτε κατι το συγκεκριμενο ...

Σωστός ο φίλος κ εγώ δύο συσκευές κ μου έδειχναν το ίδιο​ ! τώρα συγουρευτικα 100%100 ! :D

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχει πρόβλημα η πυξίδα από την κυκλοφορία του s7 παιδιά. Τα γράφανε στο xda ένα χρόνο τώρα..

Εγώ έχω αλλάξει κ πλακέτα (για άλλο λόγο) και συνεχίζει να έχει πρόβλημα.

Στο Google maps πχ οι κατευθύνσεις στο navigation είναι εντελώς ανάποδα. Ο βαράς στο νότο και η ανατολή στη δύση. Ακριβώς ανάποδα.

me > you

Παιδιά σήμερα παρατήρησα με δύο διαφορετικούς φορτιστές ταχείας για το s7 edge ενώ το έχω στην γρήγορη φόρτιση νομίζω και καθυστερεί αρκετα σε σχέση με άλλες φορές ένα χρόνο συσκευή.. Μόνο επανεκκίνηση έκανα.

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ως κάτοχος του απλού S7 και αρκετών άλλων ναυαρχίδων στο παρελθόν έχω παρατηρήσει ότι η πυξίδα ήθελε calibration μετά από reboot στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν είναι πρόβλημα μην αγχώνεστε..

Ηλία μήπως δεν χρησιμοποιείς τον stock dialer??

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τον stock dialer χρησιμοποιώ Αχιλλέα. Κανένα secret code δε μπαίνει.

Λίγο που το έψαξα πάω μάλλον για φλασαρισμα firmware από την αρχή.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ναι φιλε μου κανει περιστροφη.εννοεις στην βαθμονομηση της πυξιδας η γενικα μεσα στο τηλεφωνο

οκ. εμενα δε λειτουργουσε ο gyroscope sensor και δεν μπορουσε να κανει καλιμπραρισμα, μου εδωσαν νεα συσκευη.

Οσο για τη βαθμονομηση γενικα, επειδη αλλαξα πολλα s7, παντα οταν ανοιγα την πυξιδα ελεγε να κανω ξανα βαθμονομηση (μιας και κλεινω συχνα τη συσκευη) ομως αμα το αφηνα μερικα δευτερα εβρισκε προσανατολισμο (με δεδομενα και wifi ανοιχτα, οχι τοποθεσια). Αυτο συνεβαινε σε ολα οσα ειχα εκτος απο το τελευταιο που λογω gyroscope δεν δουλεψε ποτε.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Επειδή, τρελαθήκαμε..Στην δουλειά παίζουν πολλά Samsung (s5,s6,s7...) κι έχω γίνει ο χαζός της παρέας..Οοοοολααα ,μετά από την επανεκκίνηση, θέλουν καλιμπραρισμα ...και μετά κάθομαι και τους κάνω 8αρια και γελάνε..Αυτα..

πήγα στην smartec για να μου αλλάξουν κάμερα μου έκαναν format και μου είπαν οτι έκαναν και αναβάθμιση είχα πορτογαλικό και πάλι πορτογαλικό έχω αλλα δεν ξέρω αν έκαναν το τελευταίο update που βγήκε πριν κάτι μέρες τώρα έχω G935FXXU1DQB3/G935FTPH1DQA8/G935FXXU1DQB1

αυτή είναι με το τελευταίο update???

Αυτή είναι η τελευταία έκδοση που υπάρχει για το πορτογαλικό αλλά είναι από Μάρτιο https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7-edge/SM-G935F/TPH/

Το τελευταίο security update που έχουν πάρει άλλες χώρες δεν έχει βγει ακόμα για τα πορτογαλικά.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Αυτή είναι η τελευταία έκδοση που υπάρχει για το πορτογαλικό αλλά είναι από Μάρτιο https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7-edge/SM-G935F/TPH/

Το τελευταίο security update που έχουν πάρει άλλες χώρες δεν έχει βγει ακόμα για τα πορτογαλικά.

καλημέρα σε ευχαριστώ άρα λογικά που θα πάει τις επόμενες μέρες θα την πάρω

spacer.png

Για να πω και εγώ την άποψη μου για το θέμα.Περυσι που αγόρασα την συσκευή είχα το συγκεκριμένο πρόβλημα δηλαδή μετά από reboot και χωρίς ανοιχτά δεδομένα ή WiFi η συσκευή δεν κλείδωνε δορυφόρους με τίποτα και ουσιαστικά δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω ως GPS κάτι που χρειάζομαι για την δουλειά μου. Όταν επικοινώνησα με την Samsung Hellas ο τεχνικός από το τηλέφωνο μου είπε να κάνω αυτά που έγραψα με το service menu και το χαρακτήρισε σαν μη φυσιολογική συμπεριφορά το να θέλει κάθε φορά βαθμονόμηση μετά από restart καθώς και το να μη βρίσκει δορυφόρους όπως είπα πριν.Η απάντηση του ήταν ότι μπαίνει στην εγγύηση για αντικατάσταση πλακέτας ή συσκευής ανάλογα την διαθεσιμότητα. Δεν το έκανα εν γνώσει μου γιατί δεν είχα άλλη συσκευή και γιατί τότε βρισκόμουν σε νησί και ήθελε αρκετό καιρό η όλη διαδικασία. Ακόμα και τώρα 14 μήνες μετά και μετα από πολλά φλασαρίσματα firmware δεν έχει διορθωθεί και κάνει ακριβώς το ίδιο. Ένα εσάς σας φαίνεται φυσιολογικό οκ. Εγώ αναφέρω το τι μου είπε ο τεχνικός της Samsung. Απο κει και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του και αναλόγως πράττει.

Μετά από σχεδόν 6 μήνες με το S7 edge, έκανα την αλλαγή, και από χθες είμαι LG G6 (μαύρο φυσικά)...το κόσμημα που λέγεται S8, το φοβήθηκα...είναι τόσο γυαλί παντού, που αν πέσει κάτω θα γίνει θρυψαλα.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά από σχεδόν 6 μήνες με το S7 edge, έκανα την αλλαγή, και από χθες είμαι LG G6 (μαύρο φυσικά)...το κόσμημα που λέγεται S8, το φοβήθηκα...είναι τόσο γυαλί παντού, που αν πέσει κάτω θα γίνει θρυψαλα.

Μακάρι να σου βγει τέλειο αλλά πάλι σε σαμι θα γυρίσεις..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Με υγεία να το χαρείς.

Γράψε μας εντυπώσεις και ένα συγκριτικό.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ευχαριστώ πολύ. Δεν κάνω καμία σύγκριση φυσικά... άλλο sammy, άλλο LG. Αυτό που βλέπω άμεσα είναι ένα πολύ πιο ελαφρύ και smooth os, χωρίς τα "περιττά" της sammy. Κατασκευή άριστη, οθόνη φοβερή (όχι S7 edge/S8 στα χρώματα φυσικά), και αν και είμαι στην πρώτη φόρτιση, η μπαταρία δείχνει πολύ καλύτερη από ότι περίμενα! Με έτοιμο screen protector περασμένο επάνω από την εταιρεία (ξέρετε όλοι εδώ την πικρή ιστορία με τα edge... ). Το UI δεν με τρελαίνει, αλλά μπήκε άμεσα Nova launcher...αυτά προς το παρόν. Άντε να δούμε πόσο θα αντέξω, πριν πάω για S8. Ενώ όμως πήγα για S8, ειλικρινά μου περάσανε από το μυαλό όλα αυτά που έχω περάσει με το S7 edge (μην πέσει ούτε σε χαλί, μην ακουμπήσει πουθενά, μην το ένα μην το άλλο...) Και είδα το LG και μου άρεσε! Η απλότητα και η λιτή flat κατασκευή!

Παιδια καλησπερα.Μαλλον εκανα πατατα...Εβαλα μια εφαρμογη την easyHome - Fingerprint Actions v3.12 και τη ρυθμισα με κωδικο κτλ.Την διεγραψα καποια στιγμη και τωρα που χρειαστηκα και εκανα επανεκινηση το κινητο μου ζηταει τον κωδικο που ειχα βαλει.Αλλα δυστυχως δεν μπαινω μεσα πλεον.Λειπει προφανως η εφαρμογη αφου την διεγραψα; Τι κανω τωρα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Το πατάς λάθος φίλος θέλει *#0*#0 έτσι πάτα κ θα στο βγάλει!

Λάθος φίλε ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι σωστά. Το σωστό είναι *#0*#

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

Παιδια καλησπερα πριν που μιλησα με ανθρωπο της samsung για το θεμα της βαθμονομησης πυξιδας μου ειπε οτι δεν ειναι σωστο να χανεται το καλιμπραρισμα μετα απο επανεκινηση και οτι οσα samsung κινητα εχει δει ειναι ολα μπλε και με το 3 στο κυκλο.μου ειπε να κανω επαναφορα και αν δεν φτιαχτει κατευθειαν για service ειναι θεμα hardware.και οτι οταν ψαχνει για τοποθεσια μετα απο επανεκινηση και ζηταει βαθμονομηση της πυξιδας εχει προβλημα.μου λετε τι φταιει?

Παιδια καλησπερα πριν που μιλησα με ανθρωπο της samsung για το θεμα της βαθμονομησης πυξιδας μου ειπε οτι δεν ειναι σωστο να χανεται το καλιμπραρισμα μετα απο επανεκινηση και οτι οσα samsung κινητα εχει δει ειναι ολα μπλε και με το 3 στο κυκλο.μου ειπε να κανω επαναφορα και αν δεν φτιαχτει κατευθειαν για service ειναι θεμα hardware.και οτι οταν ψαχνει για τοποθεσια μετα απο επανεκινηση και ζηταει βαθμονομηση της πυξιδας εχει προβλημα.μου λετε τι φταιει?

Ότι είχαν πει και σε μένα δηλαδή και μίλησα για προβληματική συμπεριφορά και αντικατάσταση ή πλακέτα. Το τι φταίει θα στο πουν οι ίδιοι. Μπορεί να φταίει το γυροσκόπιο μπορεί ο σένσορας του GPS. Όπως και να έχει Αφού το καλύπτει η εγγύηση μην αγχώνεσαι.

Παιδια καλησπερα.Μαλλον εκανα πατατα...Εβαλα μια εφαρμογη την easyHome - Fingerprint Actions v3.12 και τη ρυθμισα με κωδικο κτλ.Την διεγραψα καποια στιγμη και τωρα που χρειαστηκα και εκανα επανεκινηση το κινητο μου ζηταει τον κωδικο που ειχα βαλει.Αλλα δυστυχως δεν μπαινω μεσα πλεον.Λειπει προφανως η εφαρμογη αφου την διεγραψα; Τι κανω τωρα;

Μήπως σου ζητάει άλλο κωδικό, αυτόν από το σύστημα; Υπάρχει η επιλογή να σου ζητάει κωδικό στην εκκίνηση (επιλογή ασφάλειας) και δεν έχει σχέση με την εφαρμογή. Μήπως έχεις ενεργοποιήσει αυτό;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Μήπως σου ζητάει άλλο κωδικό, αυτόν από το σύστημα; Υπάρχει η επιλογή να σου ζητάει κωδικό στην εκκίνηση (επιλογή ασφάλειας) και δεν έχει σχέση με την εφαρμογή. Μήπως έχεις ενεργοποιήσει αυτό;

To κωδικο που μπαινω ενταξει.Μετα ζηταει αυτον που εβαλα μεσω προγραμματος αλλα τιποτα.Κωδικος συστηματος ποιος ειναι;Μπας και θελει αυτο; Παντως ειδοποιησεις κτλ τα παιρνω κανονικα.Αλλα στο μενου δεν μπαινω... παω για hard reset;

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Δηλαδη φιλε μου εδω μεσα επειδη εχουν ολοι προβλημα με τη πυξιδα πρεπει να πανε service.

Προφανως και οχι απο οτι συμπεραινω. Σε καποιους μετα απο restart ειναι πρασινη η γραμμη και εχει το νουμερο 2 αρα ειναι βαθμονομημενη. Σε μενα που ειναι μονιμως στο 0 και ΔΕΝ κλειδωνει δορυφορους εχει προβλημα. Σε καποιους που ειναι στο 0 αλλα κλειδωνει δορυφορους τοτε δεν εχει θεμα για αντικατασταση απλα θελει βαθμονομηση. Αυτα συμπεραινω εγω. Αμα πας στο Service ενημερωσε μας να ξερουμε.

Λάθος φίλε ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι σωστά. Το σωστό είναι *#0*#

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι σωστά έβαλα ένα μηδενικό παραπάνω αλλά κ έτσι άμα το πατήσεις πριν φτάσεις στο μηδενικό που έβαλα με βάζει αμέσως μέσα :D

Edited by Xaron

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned