Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανενα. Εγω πειραματιστικα κι ολας. Δεν ηθελα να χασω τα δεδομενα μου και εκανα αυτο. (δεν το διαβασα πουθενα, στην τυχη).

1. Περασα COS με το HOME_CSC του COS

2. Εννοειται πως εβγαλε error στο hidden.img

3. Εκανα restart το κινητο ξανα σε download mode

4. Περασα παλι COS μονο με AP, BL, CP. Στο CSC δεν εβαλα τιποτα.

5. Εκανε επανεκκινηση, εκανε 800 ωρες να ανοιξει, σαν να ειχα κανει επαναφορα, αλλα τα αρχεια ηταν ολα εκει :D

Δοκίμασα τη μέθοδο αλλά μου έβγαζε συνέχεια "com.sec.epdg has stopped" και κάποια άλλα και το κινητό ήταν πρακτικά αδύνατο να λειτουργήσει.

Έκαμα wipe cache αλλά δεν βελτιώθηκε

Αναγκαστικά factrory reset για να στρώσει

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πηγα να το παρω τωρα το μεσημέρι και μου λενε οτι ξανα λερασαν το λογισμικο...δεν προλαβαινω να φυγω απο το τετραγωνο..κολλησε και δεν ανοιγε..πηγα τους το ξανα αφησα και περιμενω αυριο να δουμε το θα γινει..εγω τους ειπα...πλακετα ή μπαταρια...

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και σε μένα το ίδιο έκαναν. Πρώτα μου πέρασαν από την αρχή το λογισμικό και δούλεψε 2-3 μέρες καλά και μετά που τα ξαναπαιξε μου άλλαξαν πλακέτα.

Πες μας αν σου αλλάξουν και μπαταρία για να δω αν ήταν μεμονωμένα τα φαινόμενα με τους φίλους που μας ανέφεραν πριν λίγες ημέρες.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τσάμπα σας ταλαιπωρούν με τα firmware κ τέτοια. Το pattern της συμπεριφοράς είναι συγκεκριμένο. Εδώ το καταλαβαίνουμε εμείς στα fora το πρόβλημα αμέσως μόλις περιγράφει συμπτώματα κάποιος.

Δεν είναι ιδιαίτερα πελατοκεντρική προσέγγιση να σου κάνει ένα format στο service, να απομακρύνεσαι 2 στενά κ να σβήνει.

Sent from my SM-G955F

me > you

Δοκίμασα τη μέθοδο αλλά μου έβγαζε συνέχεια "com.sec.epdg has stopped" και κάποια άλλα και το κινητό ήταν πρακτικά αδύνατο να λειτουργήσει.

Έκαμα wipe cache αλλά δεν βελτιώθηκε

Αναγκαστικά factrory reset για να στρώσει

Με ποια εκδοση του Odin δοκιμασες; Εγω το εκανα με την 3.12.3

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Τσάμπα σας ταλαιπωρούν με τα firmware κ τέτοια. Το pattern της συμπεριφοράς είναι συγκεκριμένο. Εδώ το καταλαβαίνουμε εμείς στα fora το πρόβλημα αμέσως μόλις περιγράφει συμπτώματα κάποιος.

Δεν είναι ιδιαίτερα πελατοκεντρική προσέγγιση να σου κάνει ένα format στο service, να απομακρύνεσαι 2 στενά κ να σβήνει.

Sent from my SM-G955F

παντως απο πολυ παλια αυτο κανουν ολες οι εταιρειες. ΠΡωτα "αναβαθμιση" να σε ξεφορτωθουν και να δωσουν μια πιθανοτητα στο να ειναι προβλημα λογισμικου και μετα σερβις. Και αυτο εχει μια λογικη γιατι μπορει εσυ να ξερεις οτι εχεις θεμα, ομως αυτοι βλεπουν οτι στα 10 προβληματικα κινητα, τα 9 πχ ισως ειναι θεμα λογισμικου οποτε σε βαζουν στον κουβα και σου λεει, αμα δεν φτιαξει ας ξανα ερθει.. και αυτο γιατι πολυς κοσμος δεν ξερει τα πολυ βασικα και παει σερβις ενω δε θα επρεπε. Εγω δεν το κατηγορω γιατι οι εταιρειες ουτε φιλανθρωπικα ιδρυματα ειναι να ξεκινανε επισκευες και κοστολογια μεγαλα αμεσως ουτε εχουν μαντεις υπαλληλους, πανε αποκλειοντας ενδεχομενα.

Η ταλαιπωρια ειναι λιγο παραπανω, αλλα δε γινεται να τα εχουμε ολα, αρκει να λυθει το θεμα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Νίκο κοίταξε. Το πρόβλημα το έπαθα.

Έμεινα χωρίς κινητό για 15 μέρες.

Ζήτησα ένα προσωρινό τηλ μέχρι να το επιδιορθώσουν και αρνήθηκαν. Είπαν είναι κάτι που γενικά δεν κάνουν.

Τους εξήγησα λοιπόν τι κινήσεις είχα κάνει στο τηλ, ότι τα είχα περάσει μόνος μου από την αρχή όλα κ το είχα δουλέψει κ με μηδέν εφαρμογές και το πρόβλημα υφίστατο και τόνισα πως δε θα δεχτώ να πράξουν απλώς το ίδιο, να μείνω χωρίς τηλ τόσες μέρες, να με καλέσουν να το πάρω για να διαπιστώσω απλώς πως το πρόβλημα δεν έχει εξαφανιστεί.

Ο υπάλληλος μου είπε " όχι μην ανησυχείς, αυτό που περιγράφεις είναι πρόβλημα μητρικής πλακέτας κατά 90%". Οπότε μου άλλαξαν πλακέτα με την πρώτη.

Αυτό έγινε σε επίσημο service στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα service εκτός Ελλάδος, χωρίς αποδείξεις, χωρίς ερωτήσεις από που το πήρα και τα σχετικά.

Μία επαγγελματικότατη εμπειρία που σε κάνει να νιώθεις σιγουριά. Έμεινα μεν χωρίς τηλ για αρκετό καιρό αλλά τι να κάνεις. Δε μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή.

Επίσης αναφορικά με την αλληλουχία των εργασιών που περιγράφεις, επιμένω πως από τα συμπτώματα που περιγράφει ο πελάτης, πρέπει να είναι σε θέση να πάνε σε ενδεχόμενα στο service βάση εμπειρίας. Αν δεν είναι σίγουροι, περνάνε το λογισμικό, δουλεύουν μετά το τηλέφωνο και τρέχουν benchmarks και το τηλέφωνο θα σβήσει 100% αν το ζορίσουν.

Η πρακτική περιμένω τηλ από το service, παραλαμβάνω τηλέφωνο με το πρόβλημα να παραμένει είναι πολλά χρόνια πίσω. Στο εξωτερικό που είναι δικομανείς θα είχαν φάει πολύ μήνυση για ζημία αν συνέβαινε αυτό σε τέτοιο βαθμό.

Τέλος, δεν θεωρώ ότι είναι πελατοκεντρική στρατηγική που έχουμε συνηθίσει τη Samsung τόσα χρόνια. Αυτά.

me > you

δε διαφωνω σε αυτα που λες, εγω απλα εξηγησα τι γινεται εδω. Προσωπικα μου εχει τυχει αναλογη περιπτωση και εχει γινει αντικατασταση συσκευης κατευθειαν, αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα τεχνικου ή θεμα αυτου του γελοιου στην υποδοχη που αλλα του λες και αλλα γραφει. Εχει τυχει πολλες φορες να κανεις αναλυτικη περιγραφη και ο αλλος να γραφει οτι "το κινητο σβηνει" και τελος.

Κατα τα αλλα μαζι σου ειμαι αλλα εδω στο Ελλαντα ειμαστε παντα 100 χρονια πισω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδιά καλημέρα! Άσχετο αλλά γνωρίζει κάποιος κόστος πλακέτας δίχως εγγύηση?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Παιδιά καλημέρα! Άσχετο αλλά γνωρίζει κάποιος κόστος πλακέτας δίχως εγγύηση?

Χωρίς να είμαι σίγουρος, γύρω στα 200€-250€.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

καλησπέρα χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους

μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος την απάντηση, θυμάμαι παλαιότερα υπήρχαν για το google fotos δυο επιλογές να ανεβαίνουν στο σύννεφο οι φωτογραφίες κατά την φόρτιση και μόνο σε wifi, τώρα βρίσκω μόνο αυτή κατά την φόρτιση που έχω ενεργοποιημένη και προχθές καθώς γυρνούσα από ταξίδι και το είχα στον φορτιστή αυτοκινήτου διαπίστωσα ότι μου έφαγε πολλά gb φορτώνοντας φωτο και βίντεο που είχα βγάλει.

γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ακόμη η επιλογή για ανέβασμα μόνο μέσω wifi και δεν την έχω βρει;

εγω εχω κσετσεκαρει κατα την φορτιση και την περιαγωγη και ανεβαινουν μονο οταν ειμαι σε wifi

Καλησπέρα στην ωραία παρέα σας! Σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση από τη σειρά Α στη σειρά S της samsung και συγκεκριμένα στο s7 edge το οποίο είναι τέλειο! Το μόνο που θέλω να ξέρω είναι αν είναι ανθεκτικό σε σπασίματα σε μικρές πτώσεις της καθημερηνότητας

Καλησπέρα στην ωραία παρέα σας! Σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση από τη σειρά Α στη σειρά S της samsung και συγκεκριμένα στο s7 edge το οποίο είναι τέλειο! Το μόνο που θέλω να ξέρω είναι αν είναι ανθεκτικό σε σπασίματα σε μικρές πτώσεις της καθημερηνότητας

Ολα εξαρτωνται απο το πως θα πεσει...σε σχεση με το φλατ ειναι πιο αδυναμο. Αλλα θα παρεις θηκη ουτως η αλλως. Το τηλεφωνο ειναι τελειο.

Ολα εξαρτωνται απο το πως θα πεσει...σε σχεση με το φλατ ειναι πιο αδυναμο. Αλλα θα παρεις θηκη ουτως η αλλως. Το τηλεφωνο ειναι τελειο.

Καλα οτι θα μπει θηκη απο την πρωτη μερα εννοειτε! Ανθρωποι ειμαστε ομως και δεν ξερεις καμια φορα

Δεν ξερω αν ρωταω στο καταλληλο topic,εχω το s7edge κ εχω βαρεθει τον μαμα launcher!εχει να προτεινει καποιος κανεναν αλλον?

Δεν ξερω αν ρωταω στο καταλληλο topic,εχω το s7edge κ εχω βαρεθει τον μαμα launcher!εχει να προτεινει καποιος κανεναν αλλον?
\

Απο εμενα nova launcher

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

δε διαφωνω σε αυτα που λες, εγω απλα εξηγησα τι γινεται εδω. Προσωπικα μου εχει τυχει αναλογη περιπτωση και εχει γινει αντικατασταση συσκευης κατευθειαν, αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα τεχνικου ή θεμα αυτου του γελοιου στην υποδοχη που αλλα του λες και αλλα γραφει. Εχει τυχει πολλες φορες να κανεις αναλυτικη περιγραφη και ο αλλος να γραφει οτι "το κινητο σβηνει" και τελος.

Κατα τα αλλα μαζι σου ειμαι αλλα εδω στο Ελλαντα ειμαστε παντα 100 χρονια πισω.

Πωπω μεγαλη αληθεια αυτο.

Και νομιζα οτι μονο σε εμενα συνεβη!:lol:

Του εξηγουσα για 5 λεπτα προβλημα της συσκευης και πανω στις παρατηρησεις εγραψε '' no or faulty display'' που εκτος οτι ειναι τρεχα γυρευε σαν περιγραφη, δεν ειχε και σχεση με το προβλημα που του εξηγουσα!:lol:

Ευτυχως, απ οτι καταλαβα επεσα σε καλο τεχνικο μετα.

\

Απο εμενα nova launcher

Τον ειχα βαλει κ μ αρεσε,τον εβγαλα γιατι δν μου εμφανιζε στο viber,fcbk κτλ.τις ειδοποιησεις που μ ερχονται στα εικονιδια των εφαρμογων

Τον ειχα βαλει κ μ αρεσε,τον εβγαλα γιατι δν μου εμφανιζε στο viber,fcbk κτλ.τις ειδοποιησεις που μ ερχονται στα εικονιδια των εφαρμογων

Πρέπει να βάλεις και το tesla unread. Σε μένα δουλεύει υποδειγματικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υστερα απο σημερινη μου επικοινωνια με το σερβις...θα αλλαξουν πλακετα στο τηλεφωνο αλλα δεν έχουν και περιμενουν...ειπαν απο βδομαδα θα το παραλαβω...

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Υστερα απο σημερινη μου επικοινωνια με το σερβις...θα αλλαξουν πλακετα στο τηλεφωνο αλλα δεν έχουν και περιμενουν...ειπαν απο βδομαδα θα το παραλαβω...

Αντε με το καλό. Σε ποιο service πήγες φίλε; Εγω είχα πάει smartec Χαϊδάρι. Μέσα σε μια ώρα μου άλλαξαν την μητρική. Πλέον καμία επανεκκίνηση άλλα χαμένες κλήσεις ακόμα λογικά φταίει το λογισμικό. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Να γυρίσεις σε 6..

Έχω γυρίσει εδω και 2 βδομάδες και ξεγνοιασα :)

Ασε που είμαι σχεδόν σίγουρος πλέον ότι η μπαταρία είναι καλύτερη στην 6.

Είμαι πανω απο 5ωρες καθημερινά,ενω πριν δεν ήμουν!

Να γυρίσεις σε 6..

Έχω γυρίσει εδω και 2 βδομάδες και ξεγνοιασα :)

Ασε που είμαι σχεδόν σίγουρος πλέον ότι η μπαταρία είναι καλύτερη στην 6.

Είμαι πανω απο 5ωρες καθημερινά,ενω πριν δεν ήμουν!

Δεν θέλω να το πειράξω φίλε γιατί δεν ξέρω και φοβάμαι για την εγγύηση περιμένω αναβάθμιση και αν δεν διορθωθεί θα τους το ξαναπάω και μετά βλεπω μηπως το πουλήσω για κατι άλλο.Όσον αφορά την μπαταρία πετάει πάντως.

Edited by vaggouras90

Αντε με το καλό. Σε ποιο service πήγες φίλε; Εγω είχα πάει smartec Χαϊδάρι. Μέσα σε μια ώρα μου άλλαξαν την μητρική. Πλέον καμία επανεκκίνηση άλλα χαμένες κλήσεις ακόμα λογικά φταίει το λογισμικό. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Στην micro tech στην Θεσσαλονίκη...κατι μου λεει οτι παραγγειλαν απο αθηνα γιατι δεν ειχαν και φανταζομαι δευτερα θα ειναι ετοιμο...χαμενες κλησεις υστερα απο κανα 2 φορες που αλλαξα ρομ δεν ξανα εχασα..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned