andreas443 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Δεν εχει βγει κατι επισημα, αυτό που λένε είναι apk ported απο την ρομ του s8. Αυτο που λες γίνεται με το Update που έρχεται σε κάθε συσκευή δεν έρχονται όλες οι εφαρμογές με update στην συσκευή ποτε δεν μου έχει βγάλει για το email,gallery,Αριθμομηχανή,samsung browser και πάντα τις βάζω μονος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Καταρχήν...πόσο offtopic μπορεί να είμαι όταν μιλάω στο θέμα σου S7 edge...για την μπαταρία του S7 edge!!!!:confused: Επίσης : εννοείται ότι παίζουν 2 δισεκατομμύρια λόγοι ρόλο για στο τελικό νούμερο του SOT. Συν οτι ο μόνος με τον οποίο μπορείς να συγκινήσεις αυτό το νούμερο είναι...ο ίδιος σου ο εαυτός :cool: Ο φίλος είπε ότι "του είπαν κάποιοι" πως βγάζουν 8 ώρες SOT...ο τρόπος που το έγραψε φάνηκε σαν να νομίζει οτι τον κοροιδεύουν. Ε απλά του λέω ότι ΔΕΝ τον κοροϊδεύουν. :!: Σε ευχαριστώ για την απάντηση...γιατί ψαχνόμουν στα update αλλά γιοκ. :-) Αυτόματο. Καταρχήν...πόσο offtopic μπορεί να είμαι όταν μιλάω στο θέμα σου S7 edge...για την μπαταρία του S7 edge!!!!:confused: αυτο ακριβως που λεει ο Στρατος, μαλίστα σου ειπα οτι υπαρχει ξεχωριστο θεμα για την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 (edited) δεν έρχονται όλες οι εφαρμογές με update στην συσκευή ποτε δεν μου έχει βγάλει για το email,gallery,Αριθμομηχανή,samsung browser και πάντα τις βάζω μονος μου Και πού πας για να τις βάλεις χειροκίνητα; Στο Galaxy Apps - Οι εφαρμογές μου - Ενημέρωση; @marios_ch @StratosGR Βρε παλικάρι μου...ΕΔΩ ρώτησε ο άνθρωπος...ΕΔΩ του απάντησα...!!!! Τέλος πάντων...εγώ το αφήνω εδώ γιατί τζάμπα λόγια λέμε τώρα. Υπάρχουν νομίζω συντονιστές οι οποίοι επεμβαίνουν εάν υπάρξει κάτι OffSide. Ο άνθρωπος ρώτησε και απλά του απάντησα. Και μάλιστα με screenshot για να μην νομίζει ότι του λέω μπαρούφες. Αυτά. Edited April 4, 2017 by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 δεν έρχονται όλες οι εφαρμογές με update στην συσκευή ποτε δεν μου έχει βγάλει για το email,gallery,Αριθμομηχανή,samsung browser και πάντα τις βάζω μονος μου φιλε Αντρεα αυτες ειναι οι εφαρμογες συστηματος που λες και γινονται update οταν ερχεται update στην συσκευη επισημα. Ανεπισημα ομως μπορεις να κανεις αυτο που λες με καποιο απκ και το σχετικο ρισκο καποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 φιλε Αντρεα αυτες ειναι οι εφαρμογες συστηματος που λες και γινονται update οταν ερχεται update στην συσκευη επισημα. Ανεπισημα ομως μπορεις να κανεις αυτο που λες με καποιο απκ και το σχετικο ρισκο καποτε. 6 μήνες που είχα την συσκευή ποτε δεν έβγαλε αναβάθμιση για email και gallery ποτε θα ερχόταν δηλαδή στο samsung store? αναγκάζομαι και τα περνάω μονος μου απο εδώ https://www.sammobile.com/apk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 6 μήνες που είχα την συσκευή ποτε δεν έβγαλε αναβάθμιση για email και gallery ποτε θα ερχόταν δηλαδή στο samsung store? αναγκάζομαι και τα περνάω μονος μου απο εδώ https://www.sammobile.com/apk/ στο samsung store βγαινουν καποιες, αλλα οχι ολες οι εφαρμογες συστηματος. εσυ καλα κανεις και τα περνας ετσι, απλα λεω οτι επισημα οι εφαρμογες συστηματος γινονται update με τα update που ερχονται για ολη την συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 καλησπερα παιδια,,εβαλα το κινητο πρωτη φορα σε ενα ποτηρι νερο να δω την αδιαβροχοποιηση για καποια δευτερα!! μετα απο κανα τεταρτο που εβαλα να ακουσω το ηχειο παιζει με παρεμβολες σαν να θολωσε ο ηχος!! τι πρεπει να κανω? που να απευθηνθω?? Έτσι κάνει φίλε για καποια λεπτά. Μετά από λίγο θα παίζει όπως πριν . Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 τιποτα. Θα περιμενεις να στεγνωσει η μεμβρανη και θα παιζει μια χαρα... Δεν ξερω αν εχεις μαθει στο σχολειο για το πως μεταδιδεται ο ηχος, αλλα ειναι απλο, μεσω του παλμου του μεσου, δηλαδη η μεμβρανη που υπαρχει μεσα παλλεται. Αμα βραχει, φυσικα και η δυνατοτητα της αυτη χανεται για μερικες ωρες.. οποτε περιμενε να στεγνωσει. Φιλε μου πρωτα να το στεγνωσει και μετα να το δει αν λειτουργει. μην τον πανικοβαλλεις αδικα. μια χαρα θα ειναι σε λιγο Μόλις γύρισα απο γερμανό! Υπάλληλος ετοιμος να το παρει για να το στειλει σέρβις, ο υπεύθυνος, μου ειπε ακριβως αυτό που λέτε, να το αφησω καπου ζεστα για καποιες ωρες και θα περασει!το θεμα ειναι οτι περα απο τον ηχο ειναι και το ακουστικο,,στο τηλ με ακουνενπολυ βαθος!!δεν εχω παρα να το αφησω και να δω πως θα παει!η αληθεια ειναι πως αγχωθηκα και ειμαι ακομα αγχωμενος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 (edited) Μόλις τώρα παρατήρησα κάτι όταν είχα την 6 είχα βάλει κάποιες επαφές στην οθόνη edge και όταν είχα κάποια αναπάντητη η μήνυμα μου έβγαζε στην οθόνη edge ειδοποίηση δηλαδή ξεκλείδωνα το κινητό και μου έβγαζε από τα δεξιά στην edge μια μπάρα και έβλεπα ποιος με κάλεσε από αυτές τις συγκεκριμένες επαφές στην 7 δεν υπάρχει αυτό τώρα????? http://cdne.gadgetguideonline.com/s7/wp-content/uploads/sites/4/2016/10/use_people_edge_in-edge_screen_of_galaxy_s7_edge_6_check_notifications.jpg Edited April 4, 2017 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Μόλις γύρισα απο γερμανό! Υπάλληλος ετοιμος να το παρει για να το στειλει σέρβις, ο υπεύθυνος, μου ειπε ακριβως αυτό που λέτε, να το αφησω καπου ζεστα για καποιες ωρες και θα περασει!το θεμα ειναι οτι περα απο τον ηχο ειναι και το ακουστικο,,στο τηλ με ακουνενπολυ βαθος!!δεν εχω παρα να το αφησω και να δω πως θα παει!η αληθεια ειναι πως αγχωθηκα και ειμαι ακομα αγχωμενος!! Κάνε αυτό που σου λένε τα παιδιά μιας απο πάνω και το γνωρίζουν καλύτερα. Αυτό που έπρεπε να σε αγχώσει ήταν να το βάλεις σε ποτήρι με νερό, όχι το τι θα επακολουθήσει. Όταν είχα επισκευθεί τη Smartec μου είχε αναφέρει ο διευθυντής ότι είναι λάθος αυτό που πιστεύουμε ότι αδιάβροχο= βουτιές το κινητό όπου βρούμε. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι ακόμα κι αν το βάλουμε κάτω απο τη βρύση, αυτή η μικρή πίεση του νερού, μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην οθόνη. Η αδιαβροχοποίηση είναι, κατά τα λεγόμενα του, για κάποιες έκτακτες ανάγκες που δε μπορούμε να αποφύγουμε το νερό. Πχ κάποια κλήση στη βροχή ή να γλιτώσει απο κάποιο υγρό ατύχημα. Αυτή ξαναλέω ήταν η άποψή του. Προσωπικά δε μπαίνω σε κόπο να το δοκιμάσει και ούτε με ενδιαφέρει κι όλας. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 το samsung pass τι είναι ρε παιδιά το έχει δουλέψει κανείς?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Μόλις τώρα παρατήρησα κάτι όταν είχα την 6 είχα βάλει κάποιες επαφές στην οθόνη edge και όταν είχα κάποια αναπάντητη η μήνυμα μου έβγαζε στην οθόνη edge ειδοποίηση δηλαδή ξεκλείδωνα το κινητό και μου έβγαζε από τα δεξιά στην edge μια μπάρα και έβλεπα ποιος με κάλεσε από αυτές τις συγκεκριμένες επαφές στην 7 δεν υπάρχει αυτό τώρα????? http://cdne.gadgetguideonline.com/s7/wp-content/uploads/sites/4/2016/10/use_people_edge_in-edge_screen_of_galaxy_s7_edge_6_check_notifications.jpg μετα απο καποιο update αφαιρεθηκε η επιλογη αυτη, μαλλον με την ελευση της νουγκατ, κατι για προσωπικα δεδομενα καπου διαβασα υπηρχε ενας λογος τετοιος το samsung pass τι είναι ρε παιδιά το έχει δουλέψει κανείς?? αποθηκευει τους κωδικους σου απο σιτε και με ενα απλο αγγιγμα του fingerprint σε κανει log in, απιστευα ευκολο και λειτουργικο το χρησιμοποιω συχνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Μόλις γύρισα απο γερμανό! Υπάλληλος ετοιμος να το παρει για να το στειλει σέρβις, ο υπεύθυνος, μου ειπε ακριβως αυτό που λέτε, να το αφησω καπου ζεστα για καποιες ωρες και θα περασει!το θεμα ειναι οτι περα απο τον ηχο ειναι και το ακουστικο,,στο τηλ με ακουνενπολυ βαθος!!δεν εχω παρα να το αφησω και να δω πως θα παει!η αληθεια ειναι πως αγχωθηκα και ειμαι ακομα αγχωμενος!! Φιλε μου εχω βαλει στο νερο ολα τα αδιαβροχα τηλεφωνα που ειχα (εκτος απο το Ζ, δες υπογραφη μου) και ολα εχουν το ιδιο προβλημα, κατι φυσιολογικο καθως με τη φυσικη δεν μπορεις να τα βαλεις. Οσο για το ακουστικο, δεν χρειαζοταν να στο αναφερω ξεχωριστα, οτιδηποτε παραγει ηχο στη συσκευη εχει προβλημα αν βραχει. Θελει και 3-4 ωρες για να συνελθει πληρως, μην αγχωνεσαι. Εγω τα βρεχω οπως εχω ξανα πει day one για να σιγουρευτω οτι θα με βγαλουν ασπροπροσωπο σε μια δυσκολη στιγμη, απο εκει και περα εχω κανει διαφορα κατα καιρους, απο βουτια σε πισινα με Ζ3 στο χερι μεχρι rafting με s7 edge παρεα για φωτο.. χωρις κανενα προβλημα. Ομως παντα τα χρησιμοποιουσα εντος προδιαγραφων (ενταξει η βουτια με το Ζ3 ηταν λιγο εκτος) και ποτε σε θαλασσινο νερο. Παντα στεγνωμα και ποτε φορτιση μετα το νερο. Επισης αποφευγω τις κλησεις γιατι δεν ξερω αν παθαινει καποια ζημια η μεμβρανη οσο ειναι βρεγμενη και παλευει να παλλεται.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 μετα απο καποιο update αφαιρεθηκε η επιλογη αυτη, μαλλον με την ελευση της νουγκατ, κατι για προσωπικα δεδομενα καπου διαβασα υπηρχε ενας λογος τετοιος αποθηκευει τους κωδικους σου απο σιτε και με ενα απλο αγγιγμα του fingerprint σε κανει log in, απιστευα ευκολο και λειτουργικο το χρησιμοποιω συχνα E τώρα τι να πω είναι για πολλές κλοτσιές εκεί στην samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Κάνε αυτό που σου λένε τα παιδιά μιας απο πάνω και το γνωρίζουν καλύτερα. Αυτό που έπρεπε να σε αγχώσει ήταν να το βάλεις σε ποτήρι με νερό, όχι το τι θα επακολουθήσει. Όταν είχα επισκευθεί τη Smartec μου είχε αναφέρει ο διευθυντής ότι είναι λάθος αυτό που πιστεύουμε ότι αδιάβροχο= βουτιές το κινητό όπου βρούμε. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι ακόμα κι αν το βάλουμε κάτω απο τη βρύση, αυτή η μικρή πίεση του νερού, μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην οθόνη. Η αδιαβροχοποίηση είναι, κατά τα λεγόμενα του, για κάποιες έκτακτες ανάγκες που δε μπορούμε να αποφύγουμε το νερό. Πχ κάποια κλήση στη βροχή ή να γλιτώσει απο κάποιο υγρό ατύχημα. Αυτή ξαναλέω ήταν η άποψή του. Προσωπικά δε μπαίνω σε κόπο να το δοκιμάσει και ούτε με ενδιαφέρει κι όλας. παντως εγω επειδη ειχα μιλησει με τα παιδια, τους τεχνικους λιγο πιο χαλαρα απο τα τυπικα, μου ειχαν πει οτι αντεχει σε χρηση μες το νερο κτλ, αλλα καλο ειναι να μην το παιρνεις για να κανεις surf με το κινητο στην τσεπη. Το οτι μπορει να αντεχει δε σημαινει οτι φτιαχτηκε γιαυτο και οτι δε θα σε πουλησει καποια στιγμη. Παρολα αυτα αν το βαλεις στο νερο και χαλασει,σε καλυπτουν αν δεν εχει καποιο σημαδι οτι ειναι δικο σου λαθος... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Ηδη βλεπω βελτίωση! Ευχαριστώ παιδια για τις απαντήσεις και την βοηθεια, να ειστε καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Παιδιά όσοι περάσατε το καινούριο καινούριο AOD σας εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 η 2.0.25 ειναι η τελευταια? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Παιδιά όσοι περάσατε το καινούριο καινούριο AOD σας εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, χρειάστηκε επανεκκίνηση της συσκευής. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Έβαλα το ΑΟD του s8 αλλά δεν μου άρεσε σε σχέση με του s7 που μπορούσες να αλλάξεις και χρώμα στα νούμερα. Δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει? Προσωπικά νομίζω χειρότερο είναι. Πως μπορώ να επιστρέψω σε αυτό που είχα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Έβαλα το ΑΟD του s8 αλλά δεν μου άρεσε σε σχέση με του s7 που μπορούσες να αλλάξεις και χρώμα στα νούμερα. Δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει? Προσωπικά νομίζω χειρότερο είναι. Πως μπορώ να επιστρέψω σε αυτό που είχα? Θα πας ρυθμίσεις, εφαρμογές, θα βρεις το aod και θα επιλέξεις επάνω δεξιά που λέει κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 όντως ήθελε επανεκκίνηση... Εμένα πάντως μ'αρέσει πιο πολύ από το παλιό. Ειδικά το animation που κάνει όταν εμφανίζεται... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 όντως ήθελε επανεκκίνηση... Εμένα πάντως μ'αρέσει πιο πολύ από το παλιό. Ειδικά το animation που κάνει όταν εμφανίζεται... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο s8 στο aod κάνει ένα εφέ κινούμενο όπως και το Wallpaper το κινούμενο που έχει και φαίνεται ωραία η αλλαγή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetraxasa Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Καλησπερα στο forum ειμαι ενας κατοχος s7 edge που δεν εχω παρει ακομα το nougat ακομα υπαρχει καποιος απο εδω που εχει χρησιμοποιησει ποιο προσφατη ρομ απο το sammobile ? εχω την g935fxxu1bh6 (pda g935fxxs1bpi8) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Στο s8 στο aod κάνει ένα εφέ κινούμενο όπως και το Wallpaper το κινούμενο που έχει και φαίνεται ωραία η αλλαγή ... Ρε παιδία το κατέβασα 2 φορές και στο δικό μου δεν περνάει, κρασαρει συνεχώς εκανα και restart τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts