Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πώς σας φαίνεται το s8 μου :p :p :p :p

https://cloud.tapatalk.com/s/58de14cd642a1/screener_20170331%2811%3A30%3A41%29.png?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εξαιρετικο, χθες σκεφτομουν που να βρω το widget, για δωσε λεπτομερειες στα γρηγορα μην βγουμε πολυ οφφ :lol::lol:

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εξαιρετικο, χθες σκεφτομουν που να βρω το widget, για δωσε λεπτομερειες στα γρηγορα μην βγουμε πολυ οφφ :lol::lol:

Όλα περιγράφονται εδώ... https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3321656 Απλά εγώ το έχω κάνει σε Νόβα, γιατί δεν την παλεύω χωρίς gestures κλπ καλούδια του...σε αυτή την περίπτωση μην κάνεις το βήμα με τα εικονίδια κλπ. Απλά κατέβασε ένα icon pack και τελείωσες...

Όλα περιγράφονται εδώ... https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3321656 Απλά εγώ το έχω κάνει σε Νόβα, γιατί δεν την παλεύω χωρίς gestures κλπ καλούδια του...σε αυτή την περίπτωση μην κάνεις το βήμα με τα εικονίδια κλπ. Απλά κατέβασε ένα icon pack και τελείωσες...

ναι και εγω παντα με νοβα ειμαι, σε θυμαμαι σε αυτα τα customization εισαι μανουλα :lol:

θενκς θα το παλεψω μες την μερα

ναι και εγω παντα με νοβα ειμαι, σε θυμαμαι σε αυτα τα customization εισαι μανουλα :lol:

θενκς θα το παλεψω μες την μερα

Τα νιάτα μου έχω φάει...άστα...

Εγω εχω το package disabler pro αλλα βρισκω μονο το themecenter και το themestore

Να απενεργοποιησω μονο το ενα?

Εγώ το έκανα με zooper pro και nova οποιος θέλει του στέλνω τα αρχεία

ανεβασε τα αν θελεις φιλε καπου, το zooper pro εμενα δεν μου τα ανοιγε αυτα που κατεβασα απο το λινκ του Βλαση

Να ρωτήσω μπας και έχει κάνεις άλλος το ίδιο θέμα. Έχω τώρα καμία βδομάδα που το facebook και το messenger κολλάει αρκετά σε σημείο να σκαλωνει κ το πληκτρολόγιο. Ακόμα δεν σκέφτομαι για επαναφορά. Θα τα διαγράψω μια αλλά δεν νομίζω ότι θα φτιάξει έτσι. Το κάνει όταν είσαι πολύ ώρα στην εφαρμογή και γράφεις συνέχεια. Χτες παραλίγο να το πετάξω στο τοίχο. Σκέφτομαι να βρω τις παλιές εφαρμογές και να μην κάνω ενημέρωση. Ξέρω οτι είναι σκατ@εφαρμογες απλά λέω αν κάνει τα ίδια σε σας

Edited by DINFUN
Δημήτρης

Για νοβα που βρήκατε εικονίδια απο το s8?

Στάλθηκε από το SM-G935F Blue Coral χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Καλησπερα δεν λειτουργεί η αυτοματη διωρθωση στο gmail γνωρίζουμε γιατι; ευχαριστω

Να ρωτήσω μπας και έχει κάνεις άλλος το ίδιο θέμα. Έχω τώρα καμία βδομάδα που το facebook και το messenger κολλάει αρκετά σε σημείο να σκαλωνει κ το πληκτρολόγιο. Ακόμα δεν σκέφτομαι για επαναφορά. Θα τα διαγράψω μια αλλά δεν νομίζω ότι θα φτιάξει έτσι. Το κάνει όταν είσαι πολύ ώρα στην εφαρμογή και γράφεις συνέχεια. Χτες παραλίγο να το πετάξω στο τοίχο. Σκέφτομαι να βρω τις παλιές εφαρμογές και να μην κάνω ενημέρωση. Ξέρω οτι είναι σκατοεφαρμογες απλά λέω αν κάνει τα ίδια σε σας

Το κανει και σε εμενα.. Και στο viber. Απο τοτε που εβαλα Νougat.

Διορθωθηκε ειτε βαζοντας το Gboard ειτε απενεργοποιωντας την αυτοματη εισαγωγη λεξεων μεσα απο τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου της samsung.

Δεν εχω καταλαβει τι φταιει.. δεν νομιζω παντως οι εφαρμογες..

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Για όσους έχουν το θέμα με το play store στην 7, που βγάζει το μήνυμα​ οτι σταμάτησε η εφαρμογή, βάλτε την τελευταία έκδοση. Την έχω από τις 8/3 και δεν το έχω ξαναδεί μέχρι στιγμής, και δουλεύει άψογα!

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-7-6-08-release/google-play-store-7-6-08-n-all-0-pr-149245622-android-apk-download/

Επειδή είχα το ίδιο θέμα το εγκατέστησα, αλλά στις πληροφορίες εφαρμογών γράφει την ακόμα την έκδοση 10.2.98 Όχι την έκδοση που εγκατέστησα

Για αλλαγή οθόνης, θα πρέπει να έχει πρόβλημα την ώρα που θα το πάω στο service? Γιατί πάλι έστρωσε μόνο του. Το θέμα είναι ότι θέλω να το πουλήσω και θέλω να τελειώνω μ'αυτο το πράγμα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dtaf.alonso.icon8

Για αλλαγή οθόνης, θα πρέπει να έχει πρόβλημα την ώρα που θα το πάω στο service? Γιατί πάλι έστρωσε μόνο του. Το θέμα είναι ότι θέλω να το πουλήσω και θέλω να τελειώνω μ'αυτο το πράγμα.

Λογικα επειδη ειναι γενικευμενο προβλημα θα στο αναγνωρισουν. Απλα αν το δειξεις εκεινη τη στιγμη θα ειναι πιο ευκολο.

Αν δεν τις βγαζει στην οθονη τις γκρι γραμμες δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το ελεγξουν.

Εγω το πηγα με γκρι γραμμες.. και ειχσ τραβηξει και screenshot σε περιπτωση που ξανα εφευγαν.

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Το κανει και σε εμενα.. Και στο viber. Απο τοτε που εβαλα Νougat.

Διορθωθηκε ειτε βαζοντας το Gboard ειτε απενεργοποιωντας την αυτοματη εισαγωγη λεξεων μεσα απο τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου της samsung.

Δεν εχω καταλαβει τι φταιει.. δεν νομιζω παντως οι εφαρμογες..

Σε ευχαριστώ. Θα το δω αυτό που λες

Δημήτρης

εκανε 2 επανεκκινησεις σημερα το κινητο και στην 3η μου εβγαλε μια οθονη με 5 κοκκινες γραμμες και ξεκιναει με το bootloader exception...και δεν μπαινει ουτε σε recovery ουτε σε download mode....

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Εγώ το έκανα με zooper pro και nova οποιος θέλει του στέλνω τα αρχεία

Με zooper το έκανα και εγώ αλλά δεν με βγάζει βαθμούς Κελσίου... Είναι όντως σαν το s8? Γιατί κάπου είδα και κάτι εικονίτσες όπως ηλίου κλπ

http://i66.tinypic.com/14xi2yh.png

Λογικα επειδη ειναι γενικευμενο προβλημα θα στο αναγνωρισουν. Απλα αν το δειξεις εκεινη τη στιγμη θα ειναι πιο ευκολο.

Αν δεν τις βγαζει στην οθονη τις γκρι γραμμες δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το ελεγξουν.

Εγω το πηγα με γκρι γραμμες.. και ειχσ τραβηξει και screenshot σε περιπτωση που ξανα εφευγαν.

αυτή τη στιγμη είναι λιγο αναποφασιστο. από το μεσημερι και μετα το εχω για κανα 20λεπτο με γραμμες, μετα στρωνει για το επομενο 20λεπτο και μετα ξαναγινεται ριγε!!! θα επικοινωνήσω με το service πανω Θεσσαλονικη αν είναι να τους το παω το Πασχα που θ'ανεβω για τις διακοπες. φωτογραφια εχω βγαλει από την πρωτη κιολας φορα που μου το εκανε.

να ρωτησω και κατι άλλο. εχουμε καμια ιδεα για το ποσο πανε μεταχειρισμένα?

Κάτοχος και'γω παιδιά εδω και μερικές μέρες για 2η φορά.. Η πιο ολοκληρωμένη συσκευή μιας και γυρισα αρκετές τελευταία.

Πάντως μετά απο απο Htc10,oneplus και mi 5s plus μπορώ να πω ότι έχει τα μικρο λαγκακια του, περισσότερο απο τα 3 αλλα.

Σαν πακετακι όμως δεν παίζει κάτι καλύτερο κατα την αποψη μου!

Είναι πολύ σημαντικό να διαβάζουν οι προς αναζήτηση νέας συσκευής συμφορουμιτες τέτοια ποστ.

Αν σου ζητούσα να μας δώσεις μια κατάταξη από το χειρότερο προς το καλύτερο ως αναφορά το lag στις 4 συσκευές που πέρασες πώς θα ήταν ;

Εγώ πάντως 10 μέρες τώρα lag δεν εχω δει.

Stuttering απειροελάχιστο έχει η συσκευη αλλά μέχρι εκεί.

Edited by jonos

iPhone 16 Pro Max

Ούτε stutter ούτε lags εδώ.

Είχα κάτι stutters και frame drops στη γκαλερί μόλις πήρα την 7 πριν καιρό αλλά έχει φτιάξει κ αυτό.

Σε όλα τα κινητά απενεργοποιώ εντελώς τα animations από τα developer options,κυρίως επειδή τα θεωρώ άχρηστα όχι για λόγους απόδοσης αν κ σίγουρα συμβάλει.

me > you

Εγω εχω το package disabler pro αλλα βρισκω μονο το themecenter και το themestore

Να απενεργοποιησω μονο το ενα?

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από public, από το οποίο είχα πάρει πέρυσι το s7 edge. Μου είπαν ότι μου παίρνουν το s7 edge στα 250, για να προπαραγγείλω το s8. Απλά δεν...

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από public, από το οποίο είχα πάρει πέρυσι το s7 edge. Μου είπαν ότι μου παίρνουν το s7 edge στα 250, για να προπαραγγείλω το s8. Απλά δεν...

Απλά ντροπή ειλικρινά δηλαδή, ούτε καν τα βασικά.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned