rebel1 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Πας να δώσεις εικόνα σε τηλεόραση; Αν ναι, λογικό να μην σου ανοίγει. SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Συγνώμη εχω να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα εχω cosmote tv και έχω στο κινητό το cosmote tv go αλλά δεν παίζει μπαινω κανονικά μεσα και μόλις πατάω το κανάλι για να δω δεν ανοίγει. Με το android 6 δούλευε για λιγο τωρα με την 7 δεν δουλεύει ουτε μετα απο απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση. Αν ξέρει κάποιος να μου πεί θα ημουν υπόχρεος ευχαριστώ. Αν εχεις ενεργοποιημενο καποιο Adblocker, πρεπει να πας και να το απενεργοποιησεις για την εφαρμογη Tv Go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Καλημερα, υπάρχει κάποιο θέμα που να κανει τα εικονίδια οπως στην marshmallow ? Δυστυχώς αυτά τα εικονίδια της nougat δε μου αρέσουν καθολου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Αν εχεις ενεργοποιημενο καποιο Adblocker, πρεπει να πας και να το απενεργοποιησεις για την εφαρμογη Tv Go Ευχαριστώ πολύ ειχα το adguard μόλις εκανα αύτο που μου είπες και δούλεψε να, σαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Από το skroutz... Πως μπορώ να δω πότε είναι η ώρα μου αν μπορώ...επειδή δεν γνωρίζω.. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εφοσον το πηρες απο σκρουτζ σημαινει οτι ειναι παρα-εισαγωγης ( προορισμενο για αλλη ευρωπαικη χωρα ) και μπορει στην χωρα αυτη να μην εχει δωσει η τοπικη αντιπροσωπεια την νουγκατ. κατεβασε το phone info απο το google store για να δεις για ποια χωρα ειναι το κινητο σου . εναλλακτικα με το ιμει της συσκευης σου μπορεις να καλεσεις την σαμσουνγκ και να σου πουν! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Καλημερα, υπάρχει κάποιο θέμα που να κανει τα εικονίδια οπως στην marshmallow ? Δυστυχώς αυτά τα εικονίδια της nougat δε μου αρέσουν καθολου... Στα θέματα έχει πια επιλογή να αλλάξεις και τα εικονίδια με αρκετά διαθέσιμα Δες το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Καλημέρα σε όλους! Έχοντας διαβάσει πάρα πολλά σχόλια για την αναβάθμιση σε nougat είπα να μοιραστώ και την δική μου ταπεινή γνώμη! Την χρησιμοποιώ εδώ και μια εβδομάδα (αργησε να έρθει λόγω ελληνικής συσκευής αγορασμένη απο vodafone), για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα! Έκανα την αναβάθμιση ΟΤΑ χωρίς καμία επαναφορά δεδομένων. Όλα λειτουργούν άψογα μέχρι στιγμής σε αντίθεση με πολλά σχόλια που λένε το αντίθετο. Όσον αφορά τον stock launcher δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και χρησιμοποιώ τον nova prime. Παρολά αυτά ο νοβα δεν έχει κανένα θέμα, λειτουργεί όπως και στην ΜΜ. Η μπαταρία που είναι φλέγον θέμα απ όσο έχω δει κινείται στα ίδια επίπεδα με ΜΜ και ίσως λιγο καλύτερα μέχρι τώρα. Όσον αφορά το smoothness έχει χάσει ελάχιστα μετά την μετάβαση στην 7 αλλά όχι σε σημείο που να ενοχλεί. Η ραμ βρίσκεται στα ίδια επίπεδα, δλδ βλέπω μόνιμα ελεύθερη γυρώ στα 1,7-1,8 gb. Στην συλλογή που επίσης έχω δει αρκετά παράπονα δεν βλέπω κάποια διαφορά στην ταχύτητα. Ίδια με πριν. Γενικότερα μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός της 7 εκτός από τον τρόπο που εμφανίζει τις ειδοποιήσεις! Δεν μ αρέσει που όλα είναι σε λευκό φόντο. Τέλος όλες οι εφαρμογές και οι ειδοποιήσεις τους λειτουργούν άψογα! Συμπέρασμα : δεν ξέρω αν έτυχε στην συσκευή μου αλλά χωρίς ιδιαίτερο κόπο και διαδικασίες όλα κυλούν ομαλά και λίγο καλύτερα από πριν σχετικά με την μπαταρία. Οπότε μην έχετε κανένα ενδοιασμό να αναβαθμίσετε! Στην τελική κάνεις και ένα factory και όλα καλα!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Καλημέρα σε όλους! Έχοντας διαβάσει πάρα πολλά σχόλια για την αναβάθμιση σε nougat είπα να μοιραστώ και την δική μου ταπεινή γνώμη! Την χρησιμοποιώ εδώ και μια εβδομάδα (αργησε να έρθει λόγω ελληνικής συσκευής αγορασμένη απο vodafone), για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα! Έκανα την αναβάθμιση ΟΤΑ χωρίς καμία επαναφορά δεδομένων. Όλα λειτουργούν άψογα μέχρι στιγμής σε αντίθεση με πολλά σχόλια που λένε το αντίθετο. Όσον αφορά τον stock launcher δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και χρησιμοποιώ τον nova prime. Παρολά αυτά ο νοβα δεν έχει κανένα θέμα, λειτουργεί όπως και στην ΜΜ. Η μπαταρία που είναι φλέγον θέμα απ όσο έχω δει κινείται στα ίδια επίπεδα με ΜΜ και ίσως λιγο καλύτερα μέχρι τώρα. Όσον αφορά το smoothness έχει χάσει ελάχιστα μετά την μετάβαση στην 7 αλλά όχι σε σημείο που να ενοχλεί. Η ραμ βρίσκεται στα ίδια επίπεδα, δλδ βλέπω μόνιμα ελεύθερη γυρώ στα 1,7-1,8 gb. Στην συλλογή που επίσης έχω δει αρκετά παράπονα δεν βλέπω κάποια διαφορά στην ταχύτητα. Ίδια με πριν. Γενικότερα μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός της 7 εκτός από τον τρόπο που εμφανίζει τις ειδοποιήσεις! Δεν μ αρέσει που όλα είναι σε λευκό φόντο. Τέλος όλες οι εφαρμογές και οι ειδοποιήσεις τους λειτουργούν άψογα! Συμπέρασμα : δεν ξέρω αν έτυχε στην συσκευή μου αλλά χωρίς ιδιαίτερο κόπο και διαδικασίες όλα κυλούν ομαλά και λίγο καλύτερα από πριν σχετικά με την μπαταρία. Οπότε μην έχετε κανένα ενδοιασμό να αναβαθμίσετε! Στην τελική κάνεις και ένα factory και όλα καλα!:up: to smoothless μαλλον οφειλεται στο οτι δεν εκανες factory reset. απο οσο εχω διαβασει μολις εκαναν επαναφορα οι χρηστες εστρωσε και μετα ηταν καλυτερο απο το mm Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakouli21 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 εφοσον το πηρες απο σκρουτζ σημαινει οτι ειναι παρα-εισαγωγης ( προορισμενο για αλλη ευρωπαικη χωρα ) και μπορει στην χωρα αυτη να μην εχει δωσει η τοπικη αντιπροσωπεια την νουγκατ. κατεβασε το phone info απο το google store για να δεις για ποια χωρα ειναι το κινητο σου . εναλλακτικα με το ιμει της συσκευης σου μπορεις να καλεσεις την σαμσουνγκ και να σου πουν! Δηλαδή είναι απο ελβετια; Καλημέρα σε όλους! Έχοντας διαβάσει πάρα πολλά σχόλια για την αναβάθμιση σε nougat είπα να μοιραστώ και την δική μου ταπεινή γνώμη! Την χρησιμοποιώ εδώ και μια εβδομάδα (αργησε να έρθει λόγω ελληνικής συσκευής αγορασμένη απο vodafone), για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα! Έκανα την αναβάθμιση ΟΤΑ χωρίς καμία επαναφορά δεδομένων. Όλα λειτουργούν άψογα μέχρι στιγμής σε αντίθεση με πολλά σχόλια που λένε το αντίθετο. Όσον αφορά τον stock launcher δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και χρησιμοποιώ τον nova prime. Παρολά αυτά ο νοβα δεν έχει κανένα θέμα, λειτουργεί όπως και στην ΜΜ. Η μπαταρία που είναι φλέγον θέμα απ όσο έχω δει κινείται στα ίδια επίπεδα με ΜΜ και ίσως λιγο καλύτερα μέχρι τώρα. Όσον αφορά το smoothness έχει χάσει ελάχιστα μετά την μετάβαση στην 7 αλλά όχι σε σημείο που να ενοχλεί. Η ραμ βρίσκεται στα ίδια επίπεδα, δλδ βλέπω μόνιμα ελεύθερη γυρώ στα 1,7-1,8 gb. Στην συλλογή που επίσης έχω δει αρκετά παράπονα δεν βλέπω κάποια διαφορά στην ταχύτητα. Ίδια με πριν. Γενικότερα μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός της 7 εκτός από τον τρόπο που εμφανίζει τις ειδοποιήσεις! Δεν μ αρέσει που όλα είναι σε λευκό φόντο. Τέλος όλες οι εφαρμογές και οι ειδοποιήσεις τους λειτουργούν άψογα! Συμπέρασμα : δεν ξέρω αν έτυχε στην συσκευή μου αλλά χωρίς ιδιαίτερο κόπο και διαδικασίες όλα κυλούν ομαλά και λίγο καλύτερα από πριν σχετικά με την μπαταρία. Οπότε μην έχετε κανένα ενδοιασμό να αναβαθμίσετε! Στην τελική κάνεις και ένα factory και όλα καλα!:up: Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 ναι το κινητο σου ειναι απο ελβετια και δεν εχει παρει η χωρα την αναβαθμιση ακομα. ομως το δικτυο swisscom της ελβετιας στους πελατες του εχει δωσει την Nougat. κατι αντιστοιχο εγινε και ελλαδα. η cosmote εδωσε την Nougat για τις συσκευες της πριν την samsung hellas Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakouli21 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 ναι το κινητο σου ειναι απο ελβετια και δεν εχει παρει η χωρα την αναβαθμιση ακομα. ομως το δικτυο swisscom της ελβετιας στους πελατες του εχει δωσει την Nougat. κατι αντιστοιχο εγινε και ελλαδα. η cosmote εδωσε την Nougat για τις συσκευες της πριν την samsung hellas Υπάρχει κάποιο σαιτ η κάποιος τρόπος να δω την ημερομηνία της κάθε χώρας; έχει προκαθοριστει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Υπάρχει κάποιο σαιτ η κάποιος τρόπος να δω την ημερομηνία της κάθε χώρας; έχει προκαθοριστει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk απο οσο ξερω δεν υπαρχει. γιατι τοσο πολυ βιασυνη αν επιτρεπετε; :P Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakouli21 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 απο οσο ξερω δεν υπαρχει. γιατι τοσο πολυ βιασυνη αν επιτρεπετε; :P Απλά μου αρέσει να παίρνω τις. Αναβαθμίσεις πάντα στην ώρα τους.. Προτείνεις να την φλασαρω με odin.? Δεν είναι ροοτ κάτι τέτοιο έτσι; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Απλά μου αρέσει να παίρνω τις. Αναβαθμίσεις πάντα στην ώρα τους.. Προτείνεις να την φλασαρω με odin.? Δεν είναι ροοτ κάτι τέτοιο έτσι; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι αλλα η ωρα της συσκευης σου δεν ηρθε :P μπορει να βαλλεις αλλη επιση ρομ μεσω οντιν ναι. αλλα υπαρχει ενα πολυ μικρο ποσοστο να γραψει knox(απο οσο εχω διαβασει στα φορμουμ) και τοτε χανεις εγγυηση . Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakouli21 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Μου φαίνεται περίεργο πως γίνεται να έχει έρθει Ελλάδα κσι όχι ελβετια Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Μου φαίνεται περίεργο πως γίνεται να έχει έρθει Ελλάδα κσι όχι ελβετια Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οπως το ηνωμενο βασιλειο πηρε Nougat τον γεναρη ενω οι περισσοτερες αλλες πολεις δωσαν σταδιακα απο τον φλεβαρη η και μαρτη η και απριλη οπως παει ... Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakouli21 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Ότι να ναι γενικά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Στις τελευταίες δεκα σελίδες διαβάζουμε γιατί δεν πήρε η Ελβετία ακόμα αναβάθμιση. Τι να κάνουμε τώρα?! Δεν υπάρχει κανένας νόμος ορος η οτιδήποτε που να καθορίζει πότε πρέπει η κάθε χώρα να πάρει την αναβάθμιση. Απο κει και πέρα οποίος βιάζεται τόσο πολύ βάζει με οντιν οποία χώρα θέλει δεν υπάρχει περίπτωση να γράψει ο κνοξ με οντιν επίσημη ρομ φλασαρεις. Και όταν έρθει για την χώρα του αν. Θέλει το επαναφέρει μέσο Smart switch. Και εγώ που πήρα το 2ο s7 edge. Ηταν Ουγγαρίας ακομα δςν είχε πάρει 7αρα χωρίς να στήσω τίποτα με την μια φλασαρισμα με. Οντιν την αγγλική ρομ. Απλα τα πράγματα!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Στις τελευταίες δεκα σελίδες διαβάζουμε γιατί δεν πήρε η Ελβετία ακόμα αναβάθμιση. Τι να κάνουμε τώρα?! Δεν υπάρχει κανένας νόμος ορος η οτιδήποτε που να καθορίζει πότε πρέπει η κάθε χώρα να πάρει την αναβάθμιση. Απο κει και πέρα οποίος βιάζεται τόσο πολύ βάζει με οντιν οποία χώρα θέλει δεν υπάρχει περίπτωση να γράψει ο κνοξ με οντιν επίσημη ρομ φλασαρεις. Και όταν έρθει για την χώρα του αν. Θέλει το επαναφέρει μέσο Smart switch. Και εγώ που πήρα το 2ο s7 edge. Ηταν Ουγγαρίας ακομα δςν είχε πάρει 7αρα χωρίς να στήσω τίποτα με την μια φλασαρισμα με. Οντιν την αγγλική ρομ. Απλα τα πράγματα!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχουν πιθανότητες να γραψει Ο κνοξ όπως έχει υπωθει παλαιότερα άλλα είναι ελάχιστες Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 πως μπορω να γυρισω στην 6 αν χρειαστει χωρις να χασω εγγυηση?(με αναλυτικες οδηγιες?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Εγώ πάντως το έχω 1 βδομάδα το κινητό. Μόλις το άνοιξα είδα οτι είχε πορτογαλική rom. Τσέκαρα για ενημερώσεις πουθενά η 7. Οπότε πέρασα την BTU με odin, έκανα reset (αν και δεν είχα περάσει τίποτα ακόμη) και όλα μια χαρά "επίσημη έκδοση" και knox 0x0 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Από που την κατεβάζουμε? Από sam firmware θα κάνει κάνα χρόνο να κατέβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Από που την κατεβάζουμε? Από sam firmware θα κάνει κάνα χρόνο να κατέβει απο sam firmware το θεωρω αξιοπιστο. αν δεν θες να περιμενεις να κατεβει και βιαζεσαι γραφεσαι σαν Premium user και το κατεβαζεις αστραπη! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Από που την κατεβάζουμε? Από sam firmware θα κάνει κάνα χρόνο να κατέβει Επειδή όντως κάνει 100 ώρες απο Sammobile την κατέβασα απο εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Θέλει συνδρομή η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts