Cadfael Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Μια ερώτηση παιδιά. Πως μπορώ να αντιγράψω ολες τις επαφές ΚΑΙ στην μνημη του τηλεφώνου;(το θέλω για να εμφανίζεται στο smartwatch το όνομα αυτού που καλεί).τωρα στις ρυθμίσεις βρίσκονται στο όλες οι επαφές. εάν είναι δυνατόν πείτε το βήμα βήμα. Ευχαριστώ Ποιο ρολόι έχεις; Συνήθως όλα είτε με android wear είτε με tizen εμφανίζουν τα ονόματα των επαφών ακόμα κι αν είναι σωσμένες στο google και όχι στο τηλέφωνο. Μήπως θέλει το ρολόι κάποια ρύθμιση... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Το viber, παιδιά, χώρια το ότι δεν δείχνει τις ειδοποιήσεις στο εικονίδιο.. Μήπως σας κολλάει και γενικότερα? Αργεί λίγο όταν ανοίξω τα emoticon ή όταν θέλω να κλείσει το πληκτρολόγιο. Έκανα και τη χθεσινή αναβάθμιση αλλά δεν έφτιαξε.. Και δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το πληκτρολόγιο ή το viber. Υποψιάζομαι το viber.. Γιατί το πληκτρολόγιο στις άλλες εφαρμογές δουλεύει ρολόι.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoyet Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Ποιο ρολόι έχεις; Συνήθως όλα είτε με android wear είτε με tizen εμφανίζουν τα ονόματα των επαφών ακόμα κι αν είναι σωσμένες στο google και όχι στο τηλέφωνο. Μήπως θέλει το ρολόι κάποια ρύθμιση... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Time Owner KW 18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Time Owner KW 18 εγω εχω αυτο KINGWEAR KW88 και μου εμφανιζει κακονικα το ονομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Είχα αποφασίσει να αγοράσω το honor 8 και ξαφνικά εμφανίστηκε ένας συνάδελφος και πουλάει το s7 edge του 400 ευρώ. Από ότι το είχα δει λίγο είναι της κούτας. Το είχε πάρει με αναβάθμιση νομίζω και δεν το έχει δουλέψει πολύ. Το έχει αφήσει τώρα και χρησιμοποιεί ένα άλλο. Έχει εγγύηση απ' ότι ξέρω. Δεν είχα σκοπό να δώσω πάνω από 350 για κινητό αλλά μου ακούγεται καλή ευκαιρία. Τι λέτε; Αξίζει η αγορά; εννοειτε πως αξιζει, επισης δεν συγκρινετε με το honor 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Εχω mac και προσπαθώ να περάσω την Nugat! Μου βγάζει όμως το Jodin οτι λείπει ο pit φάκελος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Τα έκανα αλλά όταν ξανατρεχω το play, μου τα ζητάει... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εμενα δεν μου ζηταει τιποτα και τα εχω ολα απενεργοποιημενα και η μπαταρια βγαζει τρελλους χρονους πχ απο το πρωι στο 90℅ τωρα που γραφω 86% βασικα πανε στον διαχ.εφαρμογων βρες τις υπηρεσιες google play πατα πανω μετα πανε στις αδειες και ξετσεκαρισε εκει που λεει αισθητηρες σωματος εγω ολα απενεργοποιημενα τα εχω και οταν το τρεχω δεν μου ζηταει δικαιωματα δοκιμασε και βλεπεις ποια μπορεις να απενεργοποιησεις εκτος απο τους αισθητηρες σωματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Time Owner KW 18 Τι λειτουργικό φοράει; Δε νομίζω να φταίει ότι δεν είναι σωσμένες οι επαφές στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoyet Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Τι λειτουργικό φοράει; Δε νομίζω να φταίει ότι δεν είναι σωσμένες οι επαφές στο τηλέφωνο. Specifics Case Material Alloy Type On Wrist Brand Name Time Owner Application Age Group Adult Function Passometer,Sleep Tracker,Message Reminder,Call Reminder,Answer Call,Dial Call,Push Message,Alarm Clock,Calendar,Other Band Material Silica Gel Language English,Russian,Spanish,Polish,Portuguese,Turkish,Italian,French,German Style Fashion Compatibility Other Model KW18 CPU MTK2502C RAM 128Mbit+64Mbit; support 16GB TF max. Display 1.3 Inch Circular screen IPS HD LCD Resolution 240*240 pixel SIM card Mini SIM card ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Specifics Case Material Alloy Type On Wrist Brand Name Time Owner Application Age Group Adult Function Passometer,Sleep Tracker,Message Reminder,Call Reminder,Answer Call,Dial Call,Push Message,Alarm Clock,Calendar,Other Band Material Silica Gel Language English,Russian,Spanish,Polish,Portuguese,Turkish,Italian,French,German Style Fashion Compatibility Other Model KW18 CPU MTK2502C RAM 128Mbit+64Mbit; support 16GB TF max. Display 1.3 Inch Circular screen IPS HD LCD Resolution 240*240 pixel SIM card Mini SIM card Όταν με καλούν δεν εμφανίζονται. στις άλλες λειτουργίες εμφανίζονται κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Καλησπέρα, εχω το εξης πρόβλημα στα ξαφνικά οταν παταω να κανει ενημέρωση λογισμικού μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Το λειτουργικό σύστημα της συσκευης σας εχει τροποποιηθεί με μη εξουσιοδοτημενο τρόπο. Δοκιμάστε τη λήψη ενημερώσεων χρησιμοποιώντας το Smart Switch στον υπολογιστη σας η επισκεφτείτε ενα κεντρο εξυπηρετησης πελατων.":wacko::X Μεχρι προσφατα οταν πάταγα ενημέρωση λογισμικού μου εβγαζε απλως οτι εχω την τελευταία εκδοσή και απο κατω πια έκδοση εχω. Ξερει κάποιος τη συμβαίνει; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Καλησπέρα, εχω το εξης πρόβλημα στα ξαφνικά οταν παταω να κανει ενημέρωση λογισμικού μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Το λειτουργικό σύστημα της συσκευης σας εχει τροποποιηθεί με μη εξουσιοδοτημενο τρόπο. Δοκιμάστε τη λήψη ενημερώσεων χρησιμοποιώντας το Smart Switch στον υπολογιστη σας η επισκεφτείτε ενα κεντρο εξυπηρετησης πελατων.":wacko::X Μεχρι προσφατα οταν πάταγα ενημέρωση λογισμικού μου εβγαζε απλως οτι εχω την τελευταία εκδοσή και απο κατω πια έκδοση εχω. Ξερει κάποιος τη συμβαίνει; Εχεις κανει ρουτ?μαλλον για αυτο σου γραφει ετσι Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Εχεις κανει ρουτ?μαλλον για αυτο σου γραφει ετσι Οχι δεν εχω κανει:confused: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Οχι δεν εχω κανει:confused: Δοκιμασε τοτε να ξαναπερασεις τη ρομ μεσω υπολογιστη αν δε βαριεσαι.μου φενεται παντως αυτο το μνμ που σου βγαζει οτι κατι τετοιο ειναι....μηπως περασες αλλη ρομ η οτιδηποτε αλλο και εγραψε ο knox? Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Τελικά όπως το πέρασα έτσι το έβγαλα το HomeTouch. Χρησιμοποιώ κατά κόρον τις εφαρμογές Εθνικής, Πειραιώς, PayPal, και η λειτουργικότητα του HomeTouch δε τις ξεπερνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Καλησπερα, εχω ενα θεμα με τις επαφες. Ξαφνικα εχουν εξαφανιστει απο τον καταλογο. Εχω κανει συγχρονισμο το mail που εχω τις επαφες αλλα τιποτα. Εχω αφαιρεση και ξαναπροσθεση τον λογοριασμο αλλα παλι δεν μου τις εμφανιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Καλησπερα, εχω ενα θεμα με τις επαφες. Ξαφνικα εχουν εξαφανιστει απο τον καταλογο. Εχω κανει συγχρονισμο το mail που εχω τις επαφες αλλα τιποτα. Εχω αφαιρεση και ξαναπροσθεση τον λογοριασμο αλλα παλι δεν μου τις εμφανιζει Εφαρμογή Contacts ->more (πάνω δεξια) -> settings-> contacts to display. Δες αν είναι επιλεγμένο το all Contacts ή το λογαριασμό του Email που τις έχεις σωσει. Αν όχι τότε επέλεξέ το και δες αν βλέπεις τις επαφές σου. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Το viber, παιδιά, χώρια το ότι δεν δείχνει τις ειδοποιήσεις στο εικονίδιο.. Μήπως σας κολλάει και γενικότερα? Αργεί λίγο όταν ανοίξω τα emoticon ή όταν θέλω να κλείσει το πληκτρολόγιο. Έκανα και τη χθεσινή αναβάθμιση αλλά δεν έφτιαξε.. Και δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το πληκτρολόγιο ή το viber. Υποψιάζομαι το viber.. Γιατί το πληκτρολόγιο στις άλλες εφαρμογές δουλεύει ρολόι.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και εγω εκανα σημερα ενημερωση αλλα τιποτα τις ειδοποιησεις στο εικονιδιο δηλαδη που γραφει κιολας δεν εφτιαξε. ΣΚ...ΤΑ:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Δοκιμασε τοτε να ξαναπερασεις τη ρομ μεσω υπολογιστη αν δε βαριεσαι.μου φενεται παντως αυτο το μνμ που σου βγαζει οτι κατι τετοιο ειναι....μηπως περασες αλλη ρομ η οτιδηποτε αλλο και εγραψε ο knox? Ουτε Rom εχω πειράξει ουτε root έχω κάνει, υπάρχει περίπτωση να δημιούργησε αυτο το θέμα κάποια εφαρμογή;;:confused::worry: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandroid Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Για το viber παιδιά εχω και εγω θέμα με ενα σ4 που εχω και η μητέρα μου με ενα lg fino και ενας φίλος με iPhone6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Καλησπέρα, εχω το εξης πρόβλημα στα ξαφνικά οταν παταω να κανει ενημέρωση λογισμικού μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Το λειτουργικό σύστημα της συσκευης σας εχει τροποποιηθεί με μη εξουσιοδοτημενο τρόπο. Δοκιμάστε τη λήψη ενημερώσεων χρησιμοποιώντας το Smart Switch στον υπολογιστη σας η επισκεφτείτε ενα κεντρο εξυπηρετησης πελατων.":wacko::X Μεχρι προσφατα οταν πάταγα ενημέρωση λογισμικού μου εβγαζε απλως οτι εχω την τελευταία εκδοσή και απο κατω πια έκδοση εχω. Ξερει κάποιος τη συμβαίνει; Τελικά το πρόβλημα λύθηκε αφού απενεργοποιησα της "Επιλογές προγραμματιστή" και έκανα επανεκκίνηση. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Τελικά όπως το πέρασα έτσι το έβγαλα το HomeTouch. Χρησιμοποιώ κατά κόρον τις εφαρμογές Εθνικής, Πειραιώς, PayPal, και η λειτουργικότητα του HomeTouch δε τις ξεπερνά. Λογικο ειναι φιλε μου σε μερικους να μη βολευει, εγω προσωπικα δεν το αλλαζω με τιποτα και δεν ζω χωρις αυτο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Είχα αποφασίσει να αγοράσω το honor 8 και ξαφνικά εμφανίστηκε ένας συνάδελφος και πουλάει το s7 edge του 400 ευρώ. Από ότι το είχα δει λίγο είναι της κούτας. Το είχε πάρει με αναβάθμιση νομίζω και δεν το έχει δουλέψει πολύ. Το έχει αφήσει τώρα και χρησιμοποιεί ένα άλλο. Έχει εγγύηση απ' ότι ξέρω. Δεν είχα σκοπό να δώσω πάνω από 350 για κινητό αλλά μου ακούγεται καλή ευκαιρία. Τι λέτε; Αξίζει η αγορά;πριν παρω το s7 edge ειχα το honor8, παρα πολυ καλο κινητο ταχυτατο πανεμορφο αλλα δεν ειναι και s7 αλλα σιγουρα την δουλεια σου την κανεις ανετα με τπ 8 ,τωρα αν θες κατι παραπανω οπως καλυτερη οθονη καμερα αδιαβροχο κλπ πας μια σκαλα παραπανω και παιρνεις το s7 δικια σου η αποφαση παντος στην τιμη που στο δινει ο φιλος σου αν ειναι οντως αψεγαδιαστο εγω δεν θα το σκεφτομουν και πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Specifics Case MaterialAlloy TypeOn Wrist Brand NameTime Owner Application Age GroupAdult FunctionPassometer,Sleep Tracker,Message Reminder,Call Reminder,Answer Call,Dial Call,Push Message,Alarm Clock,Calendar,Other Band MaterialSilica Gel LanguageEnglish,Russian,Spanish,Polish,Portuguese,Turkish,Italian,French,German StyleFashion CompatibilityOther ModelKW18 CPUMTK2502C RAM128Mbit+64Mbit; support 16GB TF max. Display1.3 Inch Circular screen IPS HD LCD Resolution240*240 pixel SIM cardMini SIM card ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν με καλούν δεν εμφανίζονται. στις άλλες λειτουργίες εμφανίζονται κανονικά Δεν βλέπω να έχει υποστήριξη ελληνικών το ρολόι. Τις επαφές τις έχεις σωσμένες στα ελληνικά; δοκίμασε να γυρίσεις και τη γλώσσα του τηλεφώνου μια στα αγγλικά μήπως και δουλέψει. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Τελικά όπως το πέρασα έτσι το έβγαλα το HomeTouch. Χρησιμοποιώ κατά κόρον τις εφαρμογές Εθνικής, Πειραιώς, PayPal, και η λειτουργικότητα του HomeTouch δε τις ξεπερνά. Ακομα και αν αγορασεις την εφαρμογη και τις βαλεις στα exceptions δεν λειτουργεί σωστα το δακτυλικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 οσοι εχετε battery drain δοκιμαστε να κανετε το εξης στα δικαιωματα εφαρμογων και απενεργοποιηστε τις υπηρεσιες google play και μετα πηγαινετε στο ασφαλεια και απορρητο και εκει που λεει αισθητηρες σωματος απενεργοποιηστε τις υπηρεσιες του google play πιστευω να δειτε διαφορα Δεν με αφήνει να κάνω απενεργοποίηση. Privacy and safety > App permissions > Body sensors : όλα είναι ενεργά :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts