Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

να ρωτησω στο viber ερχονται κανονικα οι ειδοποιήσεις φιλε μου?εννοω γραφει 1-2-3-4 κ.τ.λ?

μου έρχονται κανονικότατα φίλε μου!!!

μου έρχονται κανονικότατα φίλε μου!!!

οκ γιατι εμενα ερχονται αλλα δεν γραφει οπως στο fb 1,2,3,4 επανω στο εικονιδιο

οκ γιατι εμενα ερχονται αλλα δεν γραφει οπως στο fb 1,2,3,4 επανω στο εικονιδιο

Δες κι εδώ...

https://www.dropbox.com/s/9jmchsh6gpoja2n/Screenshot_20170113-190328.png?dl=0

:(:(:(:(:( εμενα δυστυχος οχιιι

χμμμ περίεργο... έχω launcher nova βέβαια... οχι τον stock... στον stock όντως viber δεν το δείχνει...ενω fb messenger το δείχνει...

χμμμ περίεργο... έχω launcher nova βέβαια... οχι τον stock... στον stock όντως viber δεν το δείχνει...ενω fb messenger το δείχνει...

και εγω το stock εχω φιλε μου ολα τα αλλα τα δειχνει μονο αυτο οποτε ειναι γενικο το προβλημα. οποτε περιμενουμε καποια update να στρωσει και αυτο....thanksssssss........:):):):):)

Πάντως εγώ βλέπω ότι η αυτονομία έχει πεσει!!! Μόνο η πρώτη αναβάθμιση beta ειχε άριστη αυτονομία.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Πάντως εγώ βλέπω ότι η αυτονομία έχει πεσει!!! Μόνο η πρώτη αναβάθμιση beta ειχε άριστη αυτονομία.

Μάλλον με καμμια εφαρμογή θα έχεις θέμα.

Άριστη αυτονομία απο την 1 βετα έως και την επίσημη, το έγραψα και στο θέμα της μπαταρίας.

Σε επίπεδα APC8 και ακόμα καλύτερα.

Καλησπέρα σκεφτομαι να το παραγκηλω αυτη την εβδομάδα αξίζει τον κοπο για τα λεφτα του;; το εχει ενας φιλος μου κ για λιγο που το εχω παρει για κανα δυο μερες το κινητό το γούσταρα πολυ ειδοικα για τισ φωτογραφίες ταχύτητα του δεν το θελω για κατι αλλο απλως να ειναι γρηγορο φωτογραφικη μηχανη κ να εχει μια καλη μπαταρια αυτο που εχω τωρα ενα χρονο ειναι το vibe ż2 pro :blink::blink::blink:

Καλησπέρα σκεφτομαι να το παραγκηλω αυτη την εβδομάδα αξίζει τον κοπο για τα λεφτα του;; το εχει ενας φιλος μου κ για λιγο που το εχω παρει για κανα δυο μερες το κινητό το γούσταρα πολυ ειδοικα για τισ φωτογραφίες ταχύτητα του δεν το θελω για κατι αλλο απλως να ειναι γρηγορο φωτογραφικη μηχανη κ να εχει μια καλη μπαταρια αυτο που εχω τωρα ενα χρονο ειναι το vibe ż2 pro :blink::blink::blink:

Για αυτά που το θες θα σε καλύψει απόλυτα.

Αν δεν έχεις θέμα με την edge οθόνη προχωρα.

Καλημέρα και από εμένα,

Παιδιά να κάνω εργοστασιακές Ρυθμίσεις πριν περάσω την Νougat σε λίγες ημέρες που θα βγεί, η να την περάσω πάνω από το ΜΜ?

Καλημέρα και από εμένα,

Παιδιά να κάνω εργοστασιακές Ρυθμίσεις πριν περάσω την Νougat σε λίγες ημέρες που θα βγεί, η να την περάσω πάνω από το ΜΜ?

Καλημέρα. Θα τη περάσεις μέσω ΟΤΑ πρώτα και μετά θα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Για να μπει η nougat θέλει οπωσδήποτε να κάνουμε επαναφορά πριν την κατεβάσουμε και ακόμα μια φορά μετα απο την εγκατάσταση.. για να θεωρείται εντελώς καθαρή εγκατάσταση!

Αυτος ο τρόπος εξασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθούν "νεα" προβλήματα απο το πέρασμα του νεου firmware.

Δεν ξέρω τώρα εαν κάποιος εχει ήδη κάποιο θέμα-πρόβλημα αν θα φτιάξει μετα το update.

Θα πρότεινα μια επαναφορα απο το smart switch που κατεβάζει ολη την ρομ απο την αρχη και την ξανα περνάει (αμα υπάρχει κάποιο πρόβλημα.. πχ με την μπαταρία ή με κάποια apps που υπολειτουργούν).

Δεν υπαρχει λογος και πριν και μετα.Την κανουμε εγκατασταση και κανουμε μια επαναφορα μετα την εγκατασταση.

Δεν υπαρχει λογος και πριν και μετα.Την κανουμε εγκατασταση και κανουμε μια επαναφορα μετα την εγκατασταση.

Πάντως για μένα είναι σωστό να γίνει πριν ή επαναφορά ώστε να πατήσει σε καθαρό κινητό. Συνήθως τα προβλήματα δημιουργούνται εκεί οπότε αν κάνεις πριν μετά δεν χρειάζεται..

Εγώ πάντως κάνω και πριν και μετά να είμαι σίγουρος.5λεπτά παραπάνω είναι.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

"So in summary, a factory reset before an update is not necessary. A factory reset after an update can be beneficial."

https://appuals.com/factory-reset-update-android/

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δεν υπάρχει "πρέπει".

Αν είναι όλα οκ δεν κάνεις τίποτα, αν δεις προβλήματα κάνεις. Simple.

me > you

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δεν υπάρχει "πρέπει".

Αν είναι όλα οκ δεν κάνεις τίποτα, αν δεις προβλήματα κάνεις. Simple.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όλες αναβαθμισης από την αγορά της συσκευής τον Απρίλιο μέχρι στιγμής ούτε μια επαναφορά, τώρα με Nougat όλα καλά κανένα πρόβλημα

Πάντως για μένα είναι σωστό να γίνει πριν ή επαναφορά ώστε να πατήσει σε καθαρό κινητό. Συνήθως τα προβλήματα δημιουργούνται εκεί οπότε αν κάνεις πριν μετά δεν χρειάζεται..

Εγώ πάντως κάνω και πριν και μετά να είμαι σίγουρος.5λεπτά παραπάνω είναι.

Οπως σε βολευει...Απλα ειναι τσαμπα 5 λεπτα.

"So in summary, a factory reset before an update is not necessary. A factory reset after an update can be beneficial."

https://appuals.com/factory-reset-update-android/

δε ξέρω τι λέει το παλικάρι αλλά η δικιά μου εμπειρία (πίστεψεμε είναι μεγάλη) σε android, όσοι έχουν χρόνο καλό θα ήταν να κάνουν factory reset ΠΡΙΝ! ώστε να γίνει σίγουρα καταχώρηση στο διαμέρισμα που υπάρχουν τα accounts (όχι αυτό δε σβήνει όσα factory reset και να κάνεις) γιατί αν για οποιοδήποτε λόγο δεν γίνει καταχώρηση στο update (δυστυχώς μπορεί να συμβεί!) υπάρχει το ενδεχόμενο να βγάλει το γνωστό error "failed to mount /data Invalid argument" και επειδή δε μιλάμε για nexus εδώ (s7/edge) υπάρχει το knox όπου κάποιες εφαρμογές κάνουν χρήση!

Όσοι έχουν χρόνο καλό θα ήταν να κάνουν και πριν λοιπόν, όσοι έχουν λίγο περισσότερο χρόνο στήσιμο από την αρχή = όχι επαναφορά ρυθμίσεων.

δε ξέρω τι λέει το παλικάρι αλλά η δικιά μου εμπειρία (πίστεψεμε είναι μεγάλη) σε android, όσοι έχουν χρόνο καλό θα ήταν να κάνουν factory reset ΠΡΙΝ! ώστε να γίνει σίγουρα καταχώρηση στο διαμέρισμα που υπάρχουν τα accounts (όχι αυτό δε σβήνει όσα factory reset και να κάνεις) γιατί αν για οποιοδήποτε λόγο δεν γίνει καταχώρηση στο update (δυστυχώς μπορεί να συμβεί!) υπάρχει το ενδεχόμενο να βγάλει το γνωστό error "failed to mount /data Invalid argument" και επειδή δε μιλάμε για nexus εδώ (s7/edge) υπάρχει το knox όπου κάποιες εφαρμογές κάνουν χρήση!

Όσοι έχουν χρόνο καλό θα ήταν να κάνουν και πριν λοιπόν, όσοι έχουν λίγο περισσότερο χρόνο στήσιμο από την αρχή = όχι επαναφορά ρυθμίσεων.

Αυτο συμβαινει αν φλασαρεις ρομ μεσω custom recovery,αφου φυσικα εισαι root κτλ.Οποτε ναι χρειαζεται πριν.

Εδω μεσω ΟΤΑ απλα κανεις ενα update 250mb κι οχι ολοκληρη ρομ.

Ακομα κι οταν δωθει σε ολους η nougat σαν ολoκληρη ρομ,μεσω odin κανει factory reset πριν την φλασαρει μονο του.Οποτε παλι δεν χρειαζεται.

Ολοκληρη ρομ μεσω ΟΤΑ οταν αυτη δωθει αρκει μετα μια επαναφορα.

Βεβαια πολλοι δεν κανουν καθολου και δεν εχουν και κανενα θεμα...

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned