Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδια το κινητο μου κολλησε με ανοιχτη οθονη, δεν κανει τιποτα ουτε με recovery μπανει (volume up+home button+power button)

Ξερετε καμια αλλη λυση για να λειτουργησει ξανα?

Ευχαριστω.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδια το κινητο μου κολλησε με ανοιχτη οθονη, δεν κανει τιποτα ουτε με recovery μπανει (volume up+home button+power button)

Ευχαριστω.

Δοκίμασε power και volume down κρατα το 10 δευτερόλεπτα όμως

Ευχαριστω.

πάτα και κράτα το power button +volume down ταυτόχρονα για 10-12 δευτερόλεπτα και θα ξεκολλήσει

είδε κανείς καμία διαφορά στο καινούργιο update Δεκεμβρίου για official marsmalow??

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

Για να ξεκλειδώσει η συσκευή πρέπει πρώτα να πατήσεις το κουμπί (να ανάψει) & μετά συνεχίζεις απλά ακουμπώντας και ξεκλειδώνει.

Θα ήταν πιο πρακτικό απλά να ακουμπάς. (Κάτι που υπάρχει σε κάποιες συσκευές)

.... Πχ βλέπε το δακτύλικο του κινεζου oneplus 3 /3t που είναι φοβερό σαν υλοποίηση....

.... Πχ βλέπε το δακτύλικο του κινεζου oneplus 3 /3t που είναι φοβερό σαν υλοποίηση....

αν και ειμαι λατρης της samsung μια χαρα ξεκλειδωνει στα s7.αλλα πολυ μ αρεσει του iphone που σε παει στο κεντρικο μενου.αλλα στα samsung ειναι πολυ γρηγορο,δηλ να χανει 2 χιλιοστα του δευτερολεπτου απο το one plus 3 και τι εγινε.....

I Want To Believe

αν και ειμαι λατρης της samsung μια χαρα ξεκλειδωνει στα s7.αλλα πολυ μ αρεσει του iphone που σε παει στο κεντρικο μενου.αλλα στα samsung ειναι πολυ γρηγορο,δηλ να χανει 2 χιλιοστα του δευτερολεπτου απο το one plus 3 και τι εγινε.....

Άλλο λέμε, δεν σχολιάζουμε την ταχύτητα. :!:

Ναι κάτι τέτοιο. Θα ήταν πολύ καλό. :)

Edited by bas13

σαν υλοποιηση δεν ειναι του oneplus..ειναι του iphone,πρεπει να ειναι στρογγυλο το κεντρικο κουμπι.και ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτην την στιγμη
I Want To Believe

Άλλο λέμε, δεν σχολιάζουμε την ταχύτητα. :!:

Ναι κάτι τέτοιο. Θα ήταν πολύ καλό. :)

Να φύγει εντελώς λέμε ρε παίδες.

Τι μεσοβέζικες χαζομαρες και πράσινα άλογα τύπου oneplus.

Να μπει κάτω από την οθόνη 3D υλοποίηση.

Να μην υπάρχει σαν φυσική μορφή(να μην το βλέπεις καν) ούτε hardware ούτε capacitive ένα με την οθόνη να είναι.

Προϋπόθεση να γυρίσω σε Samsung είναι αυστηρά 3D υλοποίηση,αλλιώς δεν ασχολουμε με τους Κορεάτες.

Να δούμε επιτέλους εξέλιξη και όχι με το ίδιο απολιθώμα και τις παραλλαγές του.

Ευχαριστώ... Υπάρχει τρόπος ακόμι και σε χαμηλό φωτισμό να φένετε το always on ποιο φωτεινό?

Με το glance plus μπορείς.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thsoft.glance&hl=el

Απλά υπόψη καταναλώνει σε μπαταρία σε διπλάσιο βαθμό από ότι το εργοστασιακό της Sammy.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

αμα μεγαλωσει η οθονη οπως λενε στο s8 θα το βγαλουν..το θεμα ειναι να μην μπει πισω..
I Want To Believe

Να μην υπάρχει σαν φυσική μορφή(να μην το βλέπεις καν) ούτε hardware ούτε capacitive ένα με την οθόνη να είναι.

Προϋπόθεση να γυρίσω σε Samsung είναι αυστηρά 3D υλοποίηση,αλλιώς δεν ασχολουμε με τους Κορεάτες.

Sent from my iPad using Tapatalk

Βρε εννοείται πως κατι τετοιο θα ηταν η εξελιξη, θα το βαλει όμως στο s8? Κατι μου λεει πως απλα θα το μεταφερει στο πισω μερος της συσκευης. Το καλυτερο δακτυλικο αυτή τη στιγμη στην αγορα (χωρις καμια συζητηση) είναι αυτό του oneplus 3/3t (ταχυτατο, μηδενικα λαθη, καλη επιφανεια επαφης). Ξεκλειδωνει και κλειδωνει ακαριαια τη συσκευή, ακομα και με κακη τοποθετηση του δακτυλου. Ακολουθει αυτό του μηλου και μετα οι υπολοιποι.

Το δακτυλικο του s7/edge το κατατάσσω σε αμεσοτητα/ποσοστα επιτυχιας, σαν αυτό των μετριων κινεζικων...

ρε βαγγελη που ειναι του oneplus3 καλυτερο,αυτην την στιγμη το εχω διπλα με το δικο μου s7 edge το μονο στο oneplus3 ειναι οτι ξεκλειδωνει ελαχιστα ποιο γρηγορα απο του σ7 και εν θελει να το ξεκελειδωσεις πρωτα.πανω κατω ειναι τα ιδια με του s7..δεν βλεπω το κατι το διαφορετικο εγω.ισως με καποιο update να γινει σαν του oneplus3t.του iphone ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτην την στιγμη και το ξεχωριζει απο ολα τα αλλα..το δακτυλο καλιαζει ακριβως πανω στο πληκτρο και σου δινει την αισθηση της τελειας αφης,ειδικα στα 7 plus/ 7 δεν πατιεται καθολου το πληκτρο,το ακουμπας και δονειται..
I Want To Believe

Δεν είναι μονο η ταχυτητα, είναι και το ποσοστο ευστοχιας/επιτυχιας στην αναγνωριση, αλλα και το αν ξυπναει κατευθείαν από standby χωρις πιεση. Στο op3/3t αυτό είναι 100% και η ταχυτητα ξεκάθαρα ανωτερη από το s7 /edge (το οποιο 7/10 πιανει, θελει καλη επιφανεία επαφης με το δακτυλο που εχει γινει registered, ασε που πρεπει να το ξυπνήσεις πρωτα και μετα να το αγγίξεις για να ξεκλειδωσει). Με αλλα λογια, επιμενω πως δεν εχουν καμια σχεση.

Οσο για το iPhone, δεν αντιλεγω, το force feedback του δινει ποντους, αλλα υστερει σε ταχυτητα (κλασματα του δευτερολεπτου, αλλα υστερει) από αυτό του op3t, ασε που δεν υπαρχει επιλογή να κλειδωνει η συσκευη με παρατεταμενο πατημα. Συμπερασματικα, ναι, θεωρω πως αυτό του op3t είναι το καλυτερο της αγορας hands down...

Edited by v@gelis

Άλεξ, εννοείται το ιδεατό είναι να φύγει τελείως και να μπει στην οθόνη. Δεν το συζητάμε αυτό :)

Εγώ βασικά λέω πως θα έπρεπε να ήταν στο s7, εξαρχής.

Ακόμα και αν δώσει τέτοια υλοποίηση στο s8 (:cry:) δεν αρκεί (πλέον).

Εξίσου μεσοβέζικη λύση είναι να πάει πίσω.

Τέτοια λύση θα κερδίσει αισθητικά αλλά θα χάσει σε πρακτικότητα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αλλα και το αν ξυπναει κατευθείαν από standby χωρις πιεση.

Όλη η ουσία/διαφορά είναι σ'αυτό.

Τα άλλα που συζητάμε είναι λεπτομέρειες.

Παιδιά να περάσω τη Ν, η να μείνω με ΜΜ μέχρι να βγεί επίσημα το Update? Ξέρουμε πότε θα βγεί?

κατσε απο τον καινουργιο χρονο θα την δωσει γιατι ακομα εχει καποια θεματακια η 7 αρα την ειχα βαλει και εγω και ξαναγυρια στην 6αρα

κατσε απο τον καινουργιο χρονο θα την δωσει γιατι ακομα εχει καποια θεματακια η 7 αρα την ειχα βαλει και εγω και ξαναγυρια στην 6αρα

Οκ, ευχαριστώ... θα περιμένω

Ερωτησούλα :p

ποιός είναι κατά την γνώμη σας ο καλύτερος launcher για το S7 edge; η να μην βάλω καθόλου;

Εγώ έχω nova και είμαι αρκετά ευχαριστημένος

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ο Nova παίζει μπάλα μόνος του...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

giphy.gif

Βρε εννοείται πως κατι τετοιο θα ηταν η εξελιξη, θα το βαλει όμως στο s8? Κατι μου λεει πως απλα θα το μεταφερει στο πισω μερος της συσκευης. Το καλυτερο δακτυλικο αυτή τη στιγμη στην αγορα (χωρις καμια συζητηση) είναι αυτό του oneplus 3/3t (ταχυτατο, μηδενικα λαθη, καλη επιφανεια επαφης). Ξεκλειδωνει και κλειδωνει ακαριαια τη συσκευή, ακομα και με κακη τοποθετηση του δακτυλου. Ακολουθει αυτό του μηλου και μετα οι υπολοιποι.

Το δακτυλικο του s7/edge το κατατάσσω σε αμεσοτητα/ποσοστα επιτυχιας, σαν αυτό των μετριων κινεζικων...

ρε βαγγελη που ειναι του oneplus3 καλυτερο,αυτην την στιγμη το εχω διπλα με το δικο μου s7 edge το μονο στο oneplus3 ειναι οτι ξεκλειδωνει ελαχιστα ποιο γρηγορα απο του σ7 και εν θελει να το ξεκελειδωσεις πρωτα.πανω κατω ειναι τα ιδια με του s7..δεν βλεπω το κατι το διαφορετικο εγω.ισως με καποιο update να γινει σαν του oneplus3t.του iphone ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτην την στιγμη και το ξεχωριζει απο ολα τα αλλα..το δακτυλο καλιαζει ακριβως πανω στο πληκτρο και σου δινει την αισθηση της τελειας αφης,ειδικα στα 7 plus/ 7 δεν πατιεται καθολου το πληκτρο,το ακουμπας και δονειται..

Δεν είναι μονο η ταχυτητα, είναι και το ποσοστο ευστοχιας/επιτυχιας στην αναγνωριση, αλλα και το αν ξυπναει κατευθείαν από standby χωρις πιεση. Στο op3/3t αυτό είναι 100% και η ταχυτητα ξεκάθαρα ανωτερη από το s7 /edge (το οποιο 7/10 πιανει, θελει καλη επιφανεία επαφης με το δακτυλο που εχει γινει registered, ασε που πρεπει να το ξυπνήσεις πρωτα και μετα να το αγγίξεις για να ξεκλειδωσει). Με αλλα λογια, επιμενω πως δεν εχουν καμια σχεση.

Οσο για το iPhone, δεν αντιλεγω, το force feedback του δινει ποντους, αλλα υστερει σε ταχυτητα (κλασματα του δευτερολεπτου, αλλα υστερει) από αυτό του op3t, ασε που δεν υπαρχει επιλογή να κλειδωνει η συσκευη με παρατεταμενο πατημα. Συμπερασματικα, ναι, θεωρω πως αυτό του op3t είναι το καλυτερο της αγορας hands down...

Το ταχυτατο κατ'εμε απο ολα ειναι του mate 8 Huawei και του P9 plus - δεν πιανονται.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned