mkbhd Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να αλλάξει ανάλυση του κινητου και να δει αν η μπαταρία είναι καλύτερη πχ στο full hd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να αλλάξει ανάλυση του κινητου και να δει αν η μπαταρία είναι καλύτερη πχ στο full hd? Μεσα ατις επομενες μερες ολο και καποιος θα ποσταρει γι'αυτο.Λιγο υπομονη γιατι ολοι τωρα φλασαρανε. Αλλαξε η καμερα;Μπορει καποιος να δει ποσα δευτερα μπορεις να εχεις το κλειστρο ανοιχτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Μέχρι 10 SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Γειά δεν άλλαξε η κάμερα Γενικά δε βλέπω κάποια μεγάλη αλλαγή Δεν υπάρχει το ημερολόγιο να προσθέσω και επίσης δεν λειτουργεί σε εμένα το s7 health γιατί λέει πως έχει παραβιαστει η συσκευή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Γειά δεν άλλαξε η κάμερα Γενικά δε βλέπω κάποια μεγάλη αλλαγή Δεν υπάρχει το ημερολόγιο να προσθέσω και επίσης δεν λειτουργεί σε εμένα το s7 health γιατί λέει πως έχει παραβιαστει η συσκευή μου Οoo με χάλασε αυτό για το s health.. Όντως δεν δουλεύει σε κανέναν ούτε με update & cache clear? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καποιες στοκ εφαρμογες μπειτε στο galaxy app και καντε τις αναβαθμισεις Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Το always on επιτέλους υποστηρίζει 3 party. To 1 δεν το βρηκα ακομα. Edit το βρήκα υπάρχει κανονικά Πολύ θετικό με third party app σε AOD. Μήπως επανέφεραν τη δυνατότητα να αλλάζει θέση εντός οθόνης κάθε ελάχιστα λεπτά η κλασικά παρέμεινε η ανα 1 ώρα αλλαγή θέσης η μόνο αν ανοίξεις/σβήσεις οθόνη;; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Πολύ θετικό με third party app σε AOD. Μήπως επανέφεραν τη δυνατότητα να αλλάζει θέση εντός οθόνης κάθε ελάχιστα λεπτά η κλασικά παρέμεινε η ανα 1 ώρα αλλαγή θέσης η μόνο αν ανοίξεις/σβήσεις οθόνη;; Sent from my iPad using Tapatalk Αλεξ αυτο γιατι σε χαλαει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Οoo με χάλασε αυτό για το s health.. Όντως δεν δουλεύει σε κανέναν ούτε με update & cache clear? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ για το ημερολόγιο απλά έχει αλλάξει το widget και δεν το έβλεπα Έχει σχέση που είχα κάνει ροοτ τη συσκευή και δεν λειτουργεί το Samsung health ή σε όλους έτσι ειναι Νόμιζα τώρα που φλασαρα τη στοκ θα διαγραφοταν το ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Αλεξ αυτο γιατι σε χαλαει; Μου αρέσει βρε εσυ να αλλάζει θέση εντός οθόνης,δεν μου αρέσει στατικό να είναι. Το νιώθω όταν αλλάζει θέση ότι είναι ζωντανό ενώ αν είναι στατικό με χαλάει. Πιο eye catching είναι όταν αλλάζει θέση κάθε λίγα λεπτά. Sent from my iPad using Tapatalk Edited November 10, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Μπορεις με την 7αρα να ενωσεις την καρτα SD με τον εσωτερικο χωρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Την βελτιστοποίηση των εφαρμογών την βλέπεται κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Οκ για το ημερολόγιο απλά έχει αλλάξει το widget και δεν το έβλεπα Έχει σχέση που είχα κάνει ροοτ τη συσκευή και δεν λειτουργεί το Samsung health ή σε όλους έτσι ειναι Νόμιζα τώρα που φλασαρα τη στοκ θα διαγραφοταν το ροοτ No root, σε μένα λειτουργεί κανονικά το s health SM-G935F ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την βελτιστοποίηση των εφαρμογών την βλέπεται κάπου; Ρυθμίσεις Μπαταρία Χρήση μπαταρίας Πάνω δεξιά SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Πολύ θετικό με third party app σε AOD. Μήπως επανέφεραν τη δυνατότητα να αλλάζει θέση εντός οθόνης κάθε ελάχιστα λεπτά η κλασικά παρέμεινε η ανα 1 ώρα αλλαγή θέσης η μόνο αν ανοίξεις/σβήσεις οθόνη;; Sent from my iPad using Tapatalk Δεν το έχω δει ακόμα αυτό γιατί είμαι στο στήσιμο. Γενικα από οτι βλέπω μέχρι τώρα με την μουσική και τα θέματα έχω πρόβλημα. Δεν είχα πριν θέματα αποθηκευμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Κι επειδή το τηλέφωνο είναι πρώτα από όλα τηλέφωνο, έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που πλέον λειτουργεί το μενού του τηλεφώνου και οι επαφές SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Εχει παρατήρησει κάνεις αμα αλλαξε το ξεκλειδωμα με το αποτυπωμα;; έγινε κατευθείαν σαν το note7;; η έμεινε το ίδιο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Επιλογή απενεργοποιησης γρήγορης φόρτισης έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Επειδή το πρόγραμμα δεν αφήνει νέες εγγραφές . Εάν το κατεβάσουμε απο το XDA θα παίρνουμε τα update της beta η θα θέλει κάθε φορά φλασάρισμα ? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Επιλογή απενεργοποιησης γρήγορης φόρτισης έχει? Ρυθμίσεις Μπαταρία Πάνω δεξιά σύνθετες ρυθμίσεις SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 παιδια να ρωτησω οσοι εβαλαν την 7 εκαναν και εργοστασιακες ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Εχει παρατήρησει κάνεις αμα αλλαξε το ξεκλειδωμα με το αποτυπωμα;; έγινε κατευθείαν σαν το note7;; η έμεινε το ίδιο;;; Μου φαίνεται πιο γρήγορο αλλα οχι κατευθείαν δεν είναι. Επιλογή απενεργοποιησης γρήγορης φόρτισης έχει? Ναι υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 παιδια να ρωτησω οσοι εβαλαν την 7 εκαναν και εργοστασιακες ρυθμισεις? Γω όχι SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλημέρα , Μπορείς να μου πεις που θα βρώ οδηγίες για αλλαγή BTU, κι αν ισχύει η εγγύηση μετά την αλλαγή; Ευχαριστώ. την κατεβαζεις απο εκει που σου εστειλα φιλε μου εχει 4αρχεια και μεσο odin βαζεις την rom. δες και κανενα βιντεο στο youtube να παρεις μια εικονα φιλε μου να δεις πως βαζεις γενικα ετσι τις official rom samsung.οσο για την εγγυηση τωρα τι να σου πω? εαν δεν εχει γραψει ο knox και εχεις official ισχυει πιστευω ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατεβαζω και εγωωω.....................http://i1061.photobucket.com/albums/t473/giannakis1975/Screenshot_20161110-164929_zpsn1cpvyhg.png' alt='Screenshot_20161110-164929_zpsn1cpvyhg.png'> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 την κατεβαζεις απο εκει που σου εστειλα φιλε μου εχει 4αρχεια και μεσο odin βαζεις την rom. δες και κανενα βιντεο στο youtube να παρεις μια εικονα φιλε μου να δεις πως βαζεις γενικα ετσι τις official rom samsung.οσο για την εγγυηση τωρα τι να σου πω? εαν δεν εχει γραψει ο knox και εχεις official ισχυει πιστευω ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατεβαζω και εγωωω.....................http://i1061.photobucket.com/albums/t473/giannakis1975/Screenshot_20161110-164929_zpsn1cpvyhg.png' alt='Screenshot_20161110-164929_zpsn1cpvyhg.png'> Εμένα μου λέει ότι έχει συμπληρωθεί ο αριθμός εγγραφών..... :( Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Μολις φλασαρα μεσω odin απο xda. Παμε στησιμο απο την αρχη! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts