sakis88888 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Aφου εφτασες ως εδω ψαξου με κανα κερνελ. Δυστυχώς δεν το κατέχω αυτό όπως έγραψα πιο πάνω, εννοώ με τους kernels Δηλαδή δεν ξέρω αν με αυτή που έχω ποιος ταιριάζει και αν πάθει κάτι το κινητό Ή επίσης αν θέλω να επιστρέψω σε άλλη ρομ αν θα πρέπει να ξανά βάλω τον αντίστοιχο kernel :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Δυστυχώς δεν το κατέχω αυτό όπως έγραψα πιο πάνω, εννοώ με τους kernels Δηλαδή δεν ξέρω αν με αυτή που έχω ποιος ταιριάζει και αν πάθει κάτι το κινητό Ή επίσης αν θέλω να επιστρέψω σε άλλη ρομ αν θα πρέπει να ξανά βάλω τον αντίστοιχο kernel :blink: Να σου προτεινω κερνελ δεν μπορω καθως δεν το εχω ρουταρει. Αλλα στο περιπου μπορω να σου εξηγησω τι παιζει. Υπαρχουν custom kernels στο xda που κανουν για την δικη σου ρομ που λογικα τους φλασαρεις οπως εκανες με την ρομ,κι εχουν ετοιμα profiles που δεν χρειαζεται να πειραξεις κατι. Πρεπει ομως αν η ρομ που εχεις βαλει ειναι βασισμενη σε ρομ του S7 να ειναι κι ο κερνελ το ιδιο.Δεν μπορεις να βαλεις ας πουμε κερνελ που ειναι για cyanogenmod rom. Ψαξου λιγο στο xda και διαβασε καλα πριν κανεις το οτιδηποτε.Στην αναγκη ρωτα κι εδω αν κανει καποιος κερνελ που ειδες. Ή περιμενε μηπως σε βοηθησει καποιος που πειραματιστηκε πριν απο σενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Ευχαριστώ Πάνο Θα το ψάξω καλά αν και έχω πάρει ήδη back up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Βασικά αφαίρεσε ότι σαβούρα σε ενοχλεί και τζάμπα καταλαμβάνει χώρο και μνήμη. Έχει μπόλικη μπόλικη σαβούρα από Google,MS,Samsung κοινωνικά δίκτυα κλπ. Εγώ έχω απενεργοποιήσει καμία 40αρια αλλά αν είχα root θα τα είχα διώξει εντελώς με uninstall. Αν ήταν να έβαζα κάτι θα ήταν κανα mod για double tap to wake χωρίς custom rom απαραίτητα μιας και με third party app από plays store το φέρνω στα μέτρα μου το UI. Ίσως να δοκίμαζα καμία rom που να βασίζεται σε Note 7 ανανεωμένο TW,θα έβαζα το ανανεωμένο AOD αν γινόταν και μην περιμένω του χρόνου έως τα δώσει η Samsung επίσημα. Δεν νομίζω custom rom θα προσφέρει κάτι παραπάνω πλέον. Πάνε αυτές οι εποχές που μια custom rom πέταγε σε σχέση με stock rom. Ακόμα και για ad free χρησιμοποιώ Adguard που είναι άψογο με ελάχιστη κατανάλωση και πολύ αποτελεσματική δουλειά. Sent from my iPad using Tapatalk Edited September 28, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Εμένα μια χαρά μου δουλεύει.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Mε το που παω να δωσω δικαιωματα admin , πετάγετε το knox (για να εγκατασταθεί) και εχει μασάω και ακυρώνω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriosakis Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Αυτο που λες οτι ειναι προεγκατεστημενο ειναι υπηρεσια που χρησιμοποιειται απο τετοιες εφαρμογες.. Συνεργαζεται αψογα με το Beep 'n Go.. Δοκιμασετο αν θες ειναι αρκετα καλο Ευχαριστω φιλος για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Mε το που παω να δωσω δικαιωματα admin , πετάγετε το knox (για να εγκατασταθεί) και εχει μασάω και ακυρώνω ... Προχωρα φιλε, κανένα θέμα και εγω την 1 φορά το φοβήθηκα. Ολα καλα όμως και στο σ6 και εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istorikosg3 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλησπέρα σας,μια βοηθεια αν γνωρίζετε,εδω και 2-3 μερες εκει που σερφαρω με το κινητο κολλαει και κανει επανεκινηση μονο του ,σημερα εγινε ακομα πιο εντονο που σε καποια φαση κολησε τελειως και πατωντας τα κουμπια το ξεκινησα μονος μου,πριν 20 μερες αλλαξα στη σμαρτεκ οθονη γιατι ειχε σπασει,παιζει να οφείλεται σε αυτό? η είναι κατι άλλο??? Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Βασικά αφαίρεσε ότι σαβούρα σε ενοχλεί και τζάμπα καταλαμβάνει χώρο και μνήμη. Έχει μπόλικη μπόλικη σαβούρα από Google,MS,Samsung κοινωνικά δίκτυα κλπ. Εγώ έχω απενεργοποιήσει καμία 40αρια αλλά αν είχα root θα τα είχα διώξει εντελώς με uninstall. Αν ήταν να έβαζα κάτι θα ήταν κανα mod για double tap to wake χωρίς custom rom απαραίτητα μιας και με third party app από plays store το φέρνω στα μέτρα μου το UI. Ίσως να δοκίμαζα καμία rom που να βασίζεται σε Note 7 ανανεωμένο TW,θα έβαζα το ανανεωμένο AOD αν γινόταν και μην περιμένω του χρόνου έως τα δώσει η Samsung επίσημα. Δεν νομίζω custom rom θα προσφέρει κάτι παραπάνω πλέον. Πάνε αυτές οι εποχές που μια custom rom πέταγε σε σχέση με stock rom. Ακόμα και για ad free χρησιμοποιώ Adguard που είναι άψογο με ελάχιστη κατανάλωση και πολύ αποτελεσματική δουλειά. Sent from my iPad using Tapatalk Εχουν βγαλει double tap to wake? δεν εχω δει κατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παιδια το κινητο φοραει απο την ..μαμα του gorilla glass ? Οχι οτι πιστευω στα απιστευτα video αλλα θα το παρει αυριο η κορη μου και θα απαρνηθει το μηλοφωνο !!! Εγω θα μεινω στο S5 ακομα λογω...:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παιδια το κινητο φοραει απο την ..μαμα του gorilla glass ? Οχι οτι πιστευω στα απιστευτα video αλλα θα το παρει αυριο η κορη μου και θα απαρνηθει το μηλοφωνο !!! Εγω θα μεινω στο S5 ακομα λογω...:( φυσικα και φοραει, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν σπαει! εμενα και τουλαχιστον 5-6 αλλων φιλων που ξερω εχουν σπασει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istorikosg3 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Mobile Member Περιοχή: Άγνωστη Μηνύματα: 61 Εγγραφή: Ιαν. 2011 Καλησπέρα σας,μια βοηθεια αν γνωρίζετε,εδω και 2-3 μερες εκει που σερφαρω με το κινητο κολλαει και κανει επανεκινηση μονο του ,σημερα εγινε ακομα πιο εντονο που σε καποια φαση κολησε τελειως και πατωντας τα κουμπια το ξεκινησα μονος μου,πριν 20 μερες αλλαξα στη σμαρτεκ οθονη γιατι ειχε σπασει,παιζει να οφείλεται σε αυτό? η είναι κατι άλλο??? Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 φυσικα και φοραει, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν σπαει! εμενα και τουλαχιστον 5-6 αλλων φιλων που ξερω εχουν σπασει! Ευχαριστω.Σπαει ευκολα ομως ή θελει καποιο "βαρυ" πεσιμο ?Αυτα τα video που ...δεν σπαει ποιος τα ανεβαζει ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Ευχαριστω.Σπαει ευκολα ομως ή θελει καποιο "βαρυ" πεσιμο ?Αυτα τα video που ...δεν σπαει ποιος τα ανεβαζει ? Μπορεί να σπάσει πέφτοντας από 20 εκατοστά ύψος, μπορεί όχι πέφτοντας από 1 μέτρο. Είναι θέμα γωνίας, πως θα πέσει. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. *SM-G935F* Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Εχουν βγαλει double tap to wake? δεν εχω δει κατι.. Δεν γνωρίζω,απλά λέω αν υπάρχει μια πιθανότητα να βρεθεί μια λύση είναι να είσαι root και των δυνατοτήτων που παρέχει :p Mε το που παω να δωσω δικαιωματα admin , πετάγετε το knox (για να εγκατασταθεί) και εχει μασάω και ακυρώνω ... Κανένα θέμα τόσους μήνες που το έχω. Απλά λίγο προσοχή τι απανεργοποιεις ειδικά υπηρεσίες αν δεν είσαι σίγουρος μην το κανείς,αν δεν θες να καταλήξεις με μπρικαρισμενη συσκευή :p Δες εδώ ποιες με ασφάλεια να απενεργοποιήσεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=437672 Εδω σε εμένα που έχω απενεργοποιήσει εγώ με συμβουλές του Ηλια(elthis) σαν πιο έμπειρο μέλος. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160928/12295fc13b50fbc3ee8946326d43ac98.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160928/c5dff76da00390abf01a9a4b3d7534de.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160928/2d6cafb0252b50741ea76d09ed98e9c3.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160928/73b232ca1489b7308967499832dc383f.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160928/46d5e5308c225e05183996e10c871825.jpg Sent from my iPad using Tapatalk Edited September 28, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Εχουν βγαλει double tap to wake? δεν εχω δει κατι..Υπάρχει εφαρμογή στο play KnockOn.Pro αλλά θα έχεις σίγουρα κατανάλωση στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Υπάρχει εφαρμογή στο play KnockOn.Pro αλλά θα έχεις σίγουρα κατανάλωση στην μπαταρία. Αναξιόπιστη είναι. Την δοκίμασα και έφυγε μετά λίγες ώρες. Αν δεν είναι ενσωματωμένη στο kernel οι τρίτες λύσεις είναι για κλωτσιές. Είχε και το θράσος και λεφτά να ζητάει ο developer. Έχει και 1 χρόνο ολόκληρο να ενημερωθεί. Sent from my iPad using Tapatalk Edited September 28, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλησπέρα σας,μια βοηθεια αν γνωρίζετε,εδω και 2-3 μερες εκει που σερφαρω με το κινητο κολλαει και κανει επανεκινηση μονο του ,σημερα εγινε ακομα πιο εντονο που σε καποια φαση κολησε τελειως και πατωντας τα κουμπια το ξεκινησα μονος μου,πριν 20 μερες αλλαξα στη σμαρτεκ οθονη γιατι ειχε σπασει,παιζει να οφείλεται σε αυτό? η είναι κατι άλλο??? Σας ευχαριστω Δεν έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο από κάποιον άλλο εδώ φίλε. Πήγαινε πάλι στη smartec να το δούνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Αναξιόπιστη είναι. Την δοκίμασα και έφυγε μετά λίγες ώρες. Αν δεν είναι ενσωματωμένη στο kernel οι τρίτες λύσεις είναι για κλωτσιές. Είχε και το θράσος και λεφτά να ζητάει ο developer. Έχει και 1 χρόνο ολόκληρο να ενημερωθεί. Sent from my iPad using Tapatalk Εγώ χρησιμοποιώ το smartWake pro κάθε φορα που θέλω να ξεκλειδώσω το κινητό περνάω απλά το χέρι μου πάνω από τον αισθητήρα και ανοίγει η οθόνη και μετά βάζω αποτύπωμα και μπαίνω δεν τρώει και πολύ μπαταρία βεβαια έχει και άλλες δυνατότητες όπως με το που πιάσεις το κινητό και καταλάβει κίνηση να ανοίγει η οθόνη η όταν το βγάζεις από την τσάντα η την τσέπη να ανοίγει πάλι αλλα αυτές καταναλώνουν περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ το smartWake pro κάθε φορα που θέλω να ξεκλειδώσω το κινητό περνάω απλά το χέρι μου πάνω από τον αισθητήρα και ανοίγει η οθόνη και μετά βάζω αποτύπωμα και μπαίνω δεν τρώει και πολύ μπαταρία βεβαια έχει και άλλες δυνατότητες όπως με το που πιάσεις το κινητό και καταλάβει κίνηση να ανοίγει η οθόνη η όταν το βγάζεις από την τσάντα η την τσέπη να ανοίγει πάλι αλλα αυτές καταναλώνουν περισσότερο Αυτό φιλε το κανει και χωρις εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvascy Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παιδιά συγνώμη που επαναφέρω το θέμα... Αλλά παρατηρώ κολλήματα στο s7 edge μου. Συνήθως όταν το ανοίξω και πατήσω σε κάποια εφαρμογή θα κολλήσει για 1-2 δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει. Κάποιες φορές μπορεί να κολλάει και λίγο όταν ανοίξω ένα φάκελο. Όλα αυτά θα τα κάνει την πρώτη φορά και μετά θα λειτουργεί ομαλά χωρίς πρόβλημα συνήθως. Μικροκολλήματα μεν, αλλά δεν είναι κάτι που παραβλέπεις. Δεν θα μου έκανε τόση αίσθηση αν ήταν κανα κινέζικο αλλά εδώ μιλάμε για ένα από τα καλύτερα κινητά. Μόνο εγώ το παρατηρώ; Κατέβασα και anti-virus μπας και είναι λόγω ιού ή κάτι αλλά όλα μια χαρά. Δεν θέλω να κάνω hard reset και να μην φτιαχτεί, ίσως να είναι έτσι το κινητό και απλά εγώ να είμαι ιδιότροπος... Πείτε μου σας παρακαλώ αν συμβαίνει και σε εσάς κάτι τέτοιο ΥΣ. Τα animation τα έβαλα ήδη στο 0.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Εγώ να ρωτησω κάτι offtopic διαβάζοντας το προηγούμενο ποστ και συγχωρέστε με..Antivirus σε android κινητά βάζουμε? Θεωρείτε έχει κάποια χρησιμότητα? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παιδιά συγνώμη που επαναφέρω το θέμα... Αλλά παρατηρώ κολλήματα στο s7 edge μου. Συνήθως όταν το ανοίξω και πατήσω σε κάποια εφαρμογή θα κολλήσει για 1-2 δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει. Κάποιες φορές μπορεί να κολλάει και λίγο όταν ανοίξω ένα φάκελο. Όλα αυτά θα τα κάνει την πρώτη φορά και μετά θα λειτουργεί ομαλά χωρίς πρόβλημα συνήθως. Μικροκολλήματα μεν, αλλά δεν είναι κάτι που παραβλέπεις. Δεν θα μου έκανε τόση αίσθηση αν ήταν κανα κινέζικο αλλά εδώ μιλάμε για ένα από τα καλύτερα κινητά. Μόνο εγώ το παρατηρώ; Κατέβασα και anti-virus μπας και είναι λόγω ιού ή κάτι αλλά όλα μια χαρά. Δεν θέλω να κάνω hard reset και να μην φτιαχτεί, ίσως να είναι έτσι το κινητό και απλά εγώ να είμαι ιδιότροπος... Πείτε μου σας παρακαλώ αν συμβαίνει και σε εσάς κάτι τέτοιο ΥΣ. Τα animation τα έβαλα ήδη στο 0.5 Φιλε μου δεν είναι φυσιολογικα αυτά που αναφέρεις. Μάλλον χρειάζεσαι φόρματ, στον βαθμό που τα αναφέρεις δεν υπάρχουν τέτοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παιδιά συγνώμη που επαναφέρω το θέμα... Αλλά παρατηρώ κολλήματα στο s7 edge μου. Συνήθως όταν το ανοίξω και πατήσω σε κάποια εφαρμογή θα κολλήσει για 1-2 δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει. Κάποιες φορές μπορεί να κολλάει και λίγο όταν ανοίξω ένα φάκελο. Όλα αυτά θα τα κάνει την πρώτη φορά και μετά θα λειτουργεί ομαλά χωρίς πρόβλημα συνήθως. Μικροκολλήματα μεν, αλλά δεν είναι κάτι που παραβλέπεις. Δεν θα μου έκανε τόση αίσθηση αν ήταν κανα κινέζικο αλλά εδώ μιλάμε για ένα από τα καλύτερα κινητά. Μόνο εγώ το παρατηρώ; Κατέβασα και anti-virus μπας και είναι λόγω ιού ή κάτι αλλά όλα μια χαρά. Δεν θέλω να κάνω hard reset και να μην φτιαχτεί, ίσως να είναι έτσι το κινητό και απλά εγώ να είμαι ιδιότροπος... Πείτε μου σας παρακαλώ αν συμβαίνει και σε εσάς κάτι τέτοιο ΥΣ. Τα animation τα έβαλα ήδη στο 0.5 Το κινητό σίγουρα δεν είναι έτσι. Είναι το καλύτερο Android που είχα ποτέ. Το δουλεύω σαν iphone. Δεν ασχολούμαι με τίποτα εκτός από το να το φορτίζω. Λειτουργεί καλύτερα από το ipad mini 4 ios 10. Δεν θυμάμαι ποτέ το έκλεισα τελευταία φορά. Για reset δεν το συζητάμε. Δεν έχω κάνει ποτέ από το Πάσχα που το αγόρασα, εκτός περιπτώσεων μετά από αναβάθμιση. Θα σκεφτώ για άλλη συσκευή μετά από δύο χρόνια. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvascy Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αύριο θα προσπαθήσω να κάνω καταγραφή της οθόνης όταν ανοίξω κάποιο folder ή καμια εφαρμογή απλά για να δείτε τι εννοώ. Ίσως να είναι η ιδέα μου... Αλλά δεν το πιστεύω. Το κόλλημα που αναφέρω είναι ίσως και 1 δευτερόλεπτο αλλά υπάρχει (όχι πάντα). Θα επανέλθω αύριο. Εγώ να ρωτησω κάτι offtopic διαβάζοντας το προηγούμενο ποστ και συγχωρέστε με..Antivirus σε android κινητά βάζουμε? Θεωρείτε έχει κάποια χρησιμότητα? Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν χρησιμοποιώ. Κάποιοι λένε ότι κάποια antivirus τρώνε και αρκετή μπαταρία. Εξαρτάται από τον καθένα βέβαια. Edited September 28, 2016 by savvascy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts