sakis88888 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 αυτη φοραω ,πολυ καλη!!!!!!!!!! http://forum.xda-developers.com/s7-edge/development/rom-efficient-rom-1-0-t3452032 Εχθές αν και παιδευτηκα λίγο το ροοταρα και έλιωσα στο να δοκιμάζω ρομ Έβαλα έβγαλα 4 και κατέληξα σε μια που λέγεται On the edge lite Και είναι του Note 7 αλλά αυτό που με χάλασε είναι πως αναγνωρίζει το κινητό ως note 7;) και δεν κάνει επαναφορά το back up από το smart switch Βέβαια έχει όλα τα καλά του 7 μέχρι την αλλαγή ανάλυσης (ελπίζω όχι τα κακά :lol:) Είναι ωραία μέχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Τέλος καλό όλα καλά σήμερα πήγα στη Smarttech και είχαν διαθέσιμες οθόνες για το Gold και έγινε η αλλαγή οθόνης σε μια ώρα μέσα. Το κινητό καινούργιο!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραία φιλε αυτο ειπαμε από την αρχη. Λιγο υπομονή και χωρίς πανικο μια χαρά έγινε η δουλειά. Να το χαρείς είναι εξαιρετική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Παιδες μια γρηγορη ερωτηση. Μπορει καποιος με Ελληνικο S7edge να τσεκαρει αν δουλευει ο μετρητης αγχους στο Shealth? Εχω το ΝΟΤΕ 7 Ελληνικο και δεν μου δουλευει και σε επικοινωνια που ειχα με την Samsung Hellas μου ειπαν οτι ουτε στο ΝΟΤΕ 7 ουτε στο S7 Ελληνικα δεν δουλευει ο μετρητης αγχους.... Αληθευει; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Επειδή το ψιλοχρησιμοποιώ το s health δεν βλέπω μετρητή άγχους. Πού είναι για να σου πω αν δουλεύει; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Επειδή το ψιλοχρησιμοποιώ το s health δεν βλέπω μετρητή άγχους. Πού είναι για να σου πω αν δουλεύει; Sent from my SM-G935F using Tapatalk To ίδιο και γω...ψάχνω μετρητή άγχους και δεν βλέπω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Δες την εικόνα που επισυνάπτω. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160927/b9d6140df0ebb2c6b95b48d2c204c1cf.jpg Κανονικα θα επρεπε κατω απο την λεξη Αγχος να εχει και την ενδειξη Μετρηση.... Τουλαχιστον στα S7 και NOTE7 διακρτα που ειχα πριν το μετρουσε.... Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 27, 2016 by gnkgr Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Στο δικό μου έχει κανονικά τη μέτρηση κάτω από το Άγχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Στο δικό μου έχει κανονικά τη μέτρηση κάτω από το Άγχος Ελληνικο με Ελληνικη ROM? Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ελληνικο με Ελληνικη ROM? Πριν είχα την ελληνική unbraded ευρωπαϊκή Και δούλευε. Τώρα έχω μία custom rom Και πάλι δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Εμένα δεν το έχει και χωρίς ακόμα να το έχω πειράξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Πριν είχα την ελληνική unbraded ευρωπαϊκή Και δούλευε. Τώρα έχω μία custom rom Και πάλι δουλεύει Το εχεις αγορασει απο Ελλαδα; Δεν ειναι δικαρτο η αγορασμενο εκτος Ευρωπης . Και για να βγαλουμε μια ακρη οσοι απαντησετε παρακαλω γραψτε απο που ειναι αγορασμενο το κινητο και τι ROM φοραει. Ευχαριστω. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Το εχεις αγορασει απο Ελλαδα; Δεν ειναι δικαρτο η αγορασμενο εκτος Ευρωπης . Και για να βγαλουμε μια ακρη οσοι απαντησετε παρακαλω γραψτε απο που ειναι αγορασμενο το κινητο και τι ROM φοραει. Ευχαριστω. Ναι από Ελλάδα Αρχικά ήταν με πολωνική ρομ. Μετά πέρασα διάφορες επίσημες και τώρα αυτή που σου είπα Με όλες δούλευε. Στο λέω γιατί το χρησιμοποιώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Παιδες μια γρηγορη ερωτηση. Μπορει καποιος με Ελληνικο S7edge να τσεκαρει αν δουλευει ο μετρητης αγχους στο Shealth? Εχω το ΝΟΤΕ 7 Ελληνικο και δεν μου δουλευει και σε επικοινωνια που ειχα με την Samsung Hellas μου ειπαν οτι ουτε στο ΝΟΤΕ 7 ουτε στο S7 Ελληνικα δεν δουλευει ο μετρητης αγχους.... Αληθευει; Με συσκευή dual sim και περασμένη ρομ BTU και όχι UAE το έχει και δουλεύει κανονικά όπως το είπες και στο NOTE 7 duos που είχα δούλευε κανονικά... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Εχω ελληνικο cosmote και δν το εχει το αγχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Κι εμένα ελληνικό unbranded δεν το έχει τελικά. Να αγχωθώ; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Κι εμένα ελληνικό unbranded δεν το έχει τελικά. Να αγχωθώ; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Και εδώ τα ίδια αλλά δεν αγχώνομαι (έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να το μετρήσω :D ). Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Μην κολλατε. Ουσιαστικά είναι μια εκτίμηση με βάση τους καρδιακους παλμους Φαντάζομαι αυτό λειτουργεί ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι και εγώ για τα χρώματα της οθόνης... Όταν πχ βγάλετε σούρουπο φωτογραφία το κόκκινο του ουρανού το βγάζει και σε εσάς πορτοκαλί ή εμένα έχει πρόβλημα; στο αυτόματο πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Εχθές αν και παιδευτηκα λίγο το ροοταρα και έλιωσα στο να δοκιμάζω ρομ Έβαλα έβγαλα 4 και κατέληξα σε μια που λέγεται On the edge lite Και είναι του Note 7 αλλά αυτό που με χάλασε είναι πως αναγνωρίζει το κινητό ως note 7;) και δεν κάνει επαναφορά το back up από το smart switch Βέβαια έχει όλα τα καλά του 7 μέχρι την αλλαγή ανάλυσης (ελπίζω όχι τα κακά :lol:) Είναι ωραία μέχρι στιγμής αφου ρουταρες φανταζομαι εχεις και περασει και twrp, σωστα? ακου τι θα κανεις, 1. μπαινεις recovery, κανεις Nandroid Backup. 2. περνας μια ρομ αλλη του s7 edge και κανεις restore με smart switch. 3. βαζεις επειτα titanium backup και κανεις Backup ολες της εφαρμογες σου. 4. μπαινεις recovery, κανεις επαναφορα του Backup της ρομ που ειχες παρει στο 1 step. 5. κανεις recover τις εφαρμογες απο titanium και ετοιμος. αφου εισαι ροοτ = titanium πλεον (ξεχνα οτιδηποτε αλλο) αν κολησεις καπου στειλε P.m. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Καλησπερα σε ολους, Κατοχος του s7 edge εδω και καμμια 10ρια μερες(εχω ξεκινησει να διαβαζω το θεμα του συγκεκριμενου τηλ και εχω φτασει στην 310 σελιδα προς το παρων:)),ευχαριστημενος πολυ προερχομενος απο 2 LG συσκευες (G3 & V10),θα ηθελα να κανω 1 ερωτηση εαν καποιος μπορει να με βοηθησει και ευχαριστω προκαταβολικα! Ξερω οτι το τηλεφωνο εχει μια ρυθμιση που οταν το βαζεις στο αυτι σου σε μια εισερχομενη κληση απαντας χωρις να χρειασθει να πατησεις καποιο κουμπι. Οταν εχω εισερχομενη το βαζω στο αυτι μου,αλλα δεν ακουγεται η απαντηση μου ουτε ακουω τον συνομιλητη μου! Ξερει καποιος να με ενημερωσει σχετικα?:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Και εδώ τα ίδια αλλά δεν αγχώνομαι (έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να το μετρήσω :D ). Ωραία για δείτε τώρα σε όσους δεν δουλεύει αν έχετε ενεργό στο phone info τα original csc και firmware csc..... όπως φαίνονται μη ενεργοποιημένα στο δικό μου γιατί υποψιάζομαι ότι μάλλον αυτό φταιει. Το ότι δεν υπάρχουν....... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160927/6e7ccadb5daf504c47ec96c0198b96f8.jpg Και πείτε μπας και βγάλουμε καμία άκρη..... Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .. Θέλω να ρωτήσω.. όταν Κάνο μια κλήση τηλέφωνου και πατάω την ένταση + - στης κλείσει επάνω ώστε να ακούω χαμηλά το συνομιλητή μου δεν μου χαμηλώνει τέλειος η μπάρα … το ίδιο είναι και σε εσάς Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 αφου ρουταρες φανταζομαι εχεις και περασει και twrp, σωστα? ακου τι θα κανεις, 1. μπαινεις recovery, κανεις Nandroid Backup. 2. περνας μια ρομ αλλη του s7 edge και κανεις restore με smart switch. 3. βαζεις επειτα titanium backup και κανεις Backup ολες της εφαρμογες σου. 4. μπαινεις recovery, κανεις επαναφορα του Backup της ρομ που ειχες παρει στο 1 step. 5. κανεις recover τις εφαρμογες απο titanium και ετοιμος. αφου εισαι ροοτ = titanium πλεον (ξεχνα οτιδηποτε αλλο) αν κολησεις καπου στειλε P.m. Σε ευχαριστώ. Είχα χρόνο και κατέβασα ξανά όλες τις εφαρμογές μου. Μικρό το κακό Αυτό που αναγνωρίζει το κινητό ως note 7 ξέρεις πως να το αλλάξω? Καταλαβαίνω ότι είναι θέμα της ρομ αλλά είναι λιγάκι χαζό νομίζω Αν έχεις να προτείνεις κάποια αλλαγή ρομ με καλή μπαταρία και λίγες εφαρμογές θα το θελα Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ωραία για δείτε τώρα σε όσους δεν δουλεύει αν έχετε ενεργό στο phone info τα original csc και firmware csc..... όπως φαίνονται μη ενεργοποιημένα στο δικό μου γιατί υποψιάζομαι ότι μάλλον αυτό φταιει. Το ότι δεν υπάρχουν....... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160927/6e7ccadb5daf504c47ec96c0198b96f8.jpg Και πείτε μπας και βγάλουμε καμία άκρη..... Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λοιπόν σε εμένα που παίζει κανονικά και έχω αλλάξει ρομ (από UAE σε BTU) η εικόνα είναι διαφορετική windows 7 screen shot"]windows 7 screen shot[/url] Οπότε εκεί μπορεί να κρύβεται το θέμα...Εγω πάντως είχα φλασαρει με odin και τα 4 αρχεία Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ειναι κανει που έχει synology και κανει backup αυτόματα τη sd κάρτα ?εγω δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη ,κατι λέει οτι απο android 4 και μετά κανει μονο απο την internal μνήμη ,εναλλακτικά γίνεται είτε με σύνδεση είτε μα wifi να γίνεται backup αυτόματο στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts