Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα ξέρει κανείς αν κάνεις ροοτ το edge έχει τίποτα battery drain...?

Αν μείνεις στοκ έχει ναι λίγο παραπάνω. Αν πας σε custom Rom όχι.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά πως το βλέπετε πάω για αλλαγή οθόνης και εγώ? Σήμερα ξαφνικά μου παρουσίασε αυτό https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160920/7c0e2475670fe818928e4d58d0a06226.jpg

Τα ίδια ακριβώς και εγώ σήμερα ξαφνικά εντελώς. Το πήγα άμεσα στην microtech Θεσσαλονίκη. Δε βλέπω να ξεμπλεκω εύκολα. Λένε ότι δεν υπάρχει πουθενά οθόνη s7 edge gold και δεν έχουν εικόνα για το ποτε θα υπάρξει. Πήρα την Samsung και ζήτησα αντικατάσταση συσκευής. Δεν ξέρω αν θα γίνει αλλά για συσκευή τέτοιας τιμής θεωρώ εντελώς απαράδεκτη την απάντηση της Samsung (δεν έχουμε εικόνα για το πότε θα υπάρχουν ανταλλακτικά). Δηλαδή θα δίνουμε τόσα λεφτά για να έχουμε μια ποιοτική συσκευή και όταν χαλάει χωρίς δικιά μας υπαιτητιοτητα και είναι εντός εγγύησης θα παίρνουμε απάντηση (δεν έχουμε εικόνα ?) δεν με απασχολεί προσωπικά αν έχουν ανταλλακτικό η όχι. Το τηλ το πήρα ενάμιση μήνα πριν και το έχω όπως όταν βγήκε από το κουτί. Δε ηθελα να γίνει αντικατάσταση συσκευής αλλά απαιτώ να το έχω πίσω άμεσα ή τουλάχιστον να έχω συγκεκριμένη απάντηση και όχι στον αέρα... Αν δεν έχεις ανταλλακτικό να ζητάς συγγνώμη και να προχωράς σε άμεση αντικατάσταση συσκευής αν θες να είσαι σοβαρή εταιρία κυρία Samsung. Τι να πω δε παιδιά.. κάνω λάθος κάπου....?

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα ίδια ακριβώς και εγώ σήμερα ξαφνικά εντελώς. Το πήγα άμεσα στην microtech Θεσσαλονίκη. Δε βλέπω να ξεμπλεκω εύκολα. Λένε ότι δεν υπάρχει πουθενά οθόνη s7 edge gold και δεν έχουν εικόνα για το ποτε θα υπάρξει. Πήρα την Samsung και ζήτησα αντικατάσταση συσκευής. Δεν ξέρω αν θα γίνει αλλά για συσκευή τέτοιας τιμής θεωρώ εντελώς απαράδεκτη την απάντηση της Samsung (δεν έχουμε εικόνα για το πότε θα υπάρχουν ανταλλακτικά). Δηλαδή θα δίνουμε τόσα λεφτά για να έχουμε μια ποιοτική συσκευή και όταν χαλάει χωρίς δικιά μας υπαιτητιοτητα και είναι εντός εγγύησης θα παίρνουμε απάντηση (δεν έχουμε εικόνα ?) δεν με απασχολεί προσωπικά αν έχουν ανταλλακτικό η όχι. Το τηλ το πήρα ενάμιση μήνα πριν και το έχω όπως όταν βγήκε από το κουτί. Δε ηθελα να γίνει αντικατάσταση συσκευής αλλά απαιτώ να το έχω πίσω άμεσα ή τουλάχιστον να έχω συγκεκριμένη απάντηση και όχι στον αέρα... Αν δεν έχεις ανταλλακτικό να ζητάς συγγνώμη και να προχωράς σε άμεση αντικατάσταση συσκευής αν θες να είσαι σοβαρή εταιρία κυρία Samsung. Τι να πω δε παιδιά.. κάνω λάθος κάπου....?

Κρίμα.

Ενημέρωσε μας οταν σου απαντήσουν.

Οπως αναφερθηκε παραπανω ζητα εγγραφα αυτο που σου ειπανε και πας στο καταστημα , καλως η κακως το θεμα δεν ειναι αποκλειστικα ελλινικο (βεβαια τα capital control το κανουν ακομα χειροτερο) εννοειται δεν τους δικαιολογο παρολα αυτα οταν απο κινα το εργοστασιο στελνει το contaner στην κεντρικη αντιπροσωποια ευρωπη και απο εκει γινεται δοιμοιρασμος γινεται το μπαχαλο του αιωνα , γενικα οσοι εχετε τετοια προβληματα ζητατε την απαντηση τους εγγραφα και τους ζητατε χαρτι για το καταστημα οπου εγινε η αγορα ωστε να προχωρησει σε αντικατασταση

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κέρδισα στον διαγωνισμό της Samsung τα iconx!!! :) Edited by tp!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κέρδισα στον διαγωνισμό της Samsung τα iconx!!! :)

Μια απο τα ιδια μου ηρθε email εχθες , στο τηλεφωνο που μιλησα αφησε να εννοηθει οτι λογο μικρου αριθμου συμμετοχων υπαρχει περιπτωση να παραλαβουμε παραπανω απο 1 δωρα

Καμία ρομ απλή και σταθερή....? Έχουμε...? Δεν θέλω πολλά πολλά.... ίσα ίσα για το drain...

Τι drain έχεις φιλε?

Δοκιμασες αλλη ρομ με odin πριν κανεις ρουτ?

Γιατι χάνεις για πάντα την εγγύηση.

Μια απο τα ιδια μου ηρθε email εχθες , στο τηλεφωνο που μιλησα αφησε να εννοηθει οτι λογο μικρου αριθμου συμμετοχων υπαρχει περιπτωση να παραλαβουμε παραπανω απο 1 δωρα

ωραιος!,

μακάρι!!! δεν θα μας χαλάσει!!! :)

ωραιος!,

μακάρι!!! δεν θα μας χαλάσει!!! :)

Καλα οτι και να στειλουν δεν θα με χαλασει ετσι και αλλιως τα iconx ηταν το πιο ακριβο δωρο αν στειλουν κατι αλλο απλα θα ειναι ενα εξτρα Bonus προσωπικα θα προτιμουσα το vr headset για 2ο δωρο για να παιξω λιγο να δω τι φαση ειναι αλλα οχι οτι με καει κιολας

Οπως αναφερθηκε παραπανω ζητα εγγραφα αυτο που σου ειπανε και πας στο καταστημα , καλως η κακως το θεμα δεν ειναι αποκλειστικα ελλινικο (βεβαια τα capital control το κανουν ακομα χειροτερο) εννοειται δεν τους δικαιολογο παρολα αυτα οταν απο κινα το εργοστασιο στελνει το contaner στην κεντρικη αντιπροσωποια ευρωπη και απο εκει γινεται δοιμοιρασμος γινεται το μπαχαλο του αιωνα , γενικα οσοι εχετε τετοια προβληματα ζητατε την απαντηση τους εγγραφα και τους ζητατε χαρτι για το καταστημα οπου εγινε η αγορα ωστε να προχωρησει σε αντικατασταση

Επειδή φαίνεσαι ότι είσαι γνώστης του αντικειμένου, εξήγησε μου λίγο για να το προσπαθήσω. Να πάρω εγγράφως αυτό από την microtech η από την ίδια την Samsung? Γιατί το κουλό είναι ότι αυτή ήταν η απάντηση από την εξυπηρέτηση πελατών της ίδιας της Samsung. Και ότι έχει προωθηθει το θέμα μου σε προϊστάμενο για να με καλέσουν και να με πουν τι θα γίνει. Τους έχω κάνει ήδη 2 τηλ και ένα τσατ για να τους πιεσω. Και κάτι άλλο, η αντικατάσταση αν γίνει γίνεται από το μαγαζί που το πήρα? Όχι από την microtech? Και αν ναι αυτό το χαρτί από που το παίρνεις για να πας στο μαγαζί και να το αλλάξεις ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επειδή φαίνεσαι ότι είσαι γνώστης του αντικειμένου, εξήγησε μου λίγο για να το προσπαθήσω. Να πάρω εγγράφως αυτό από την microtech η από την ίδια την Samsung? Γιατί το κουλό είναι ότι αυτή ήταν η απάντηση από την εξυπηρέτηση πελατών της ίδιας της Samsung. Και ότι έχει προωθηθει το θέμα μου σε προϊστάμενο για να με καλέσουν και να με πουν τι θα γίνει. Τους έχω κάνει ήδη 2 τηλ και ένα τσατ για να τους πιεσω. Και κάτι άλλο, η αντικατάσταση αν γίνει γίνεται από το μαγαζί που το πήρα? Όχι από την microtech? Και αν ναι αυτό το χαρτί από που το παίρνεις για να πας στο μαγαζί και να το αλλάξεις ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αν μπορεις να παρεις και απο τους 2 χαρτι ακομα καλυτερα εξηγησε τους οτι πληρωσα ενα σκασμο λεφτα για να εχω το κινητο που πουλατε ως ναυαρχιδα και τωρα μου λετε δεν ξερουμε ποτε θα ερθει ανταλακτικο , αν εσεις φερετε ανταλακτικο σε 1 χρονο τι γινεται , και τους λες οτι θελεις ενα χαρτι οτι δεν υπαρχει ανταλακτικο διαθεσιμο με αγνωστο χρονο παραλαβεις του ανταλακτικου και πρεπει να γινει αντικατασταση , οπως αναφερα σε αλλο μυνημα εμενα μου το ειχε προτεινει το καταστημα τοτε, αν αρνηθουμε ξεκινα παλι οτι θελεις εστω και την αρνιτικη τους απαντηση εγγραφως για να προχωρησεις σε καταγγελεια σε ΙΝΚΑ, και γενικη γραμματεια καταναλωτη , οτι και αν κανεις κρατα ονοματα ωρες και να τα ζητας εγγραφως , γιατι οτι πουνε προφορικα μετα θα σε βγαζουν τρελο

δεν εχω drain αλλα θελω να κανω ρουτττττ και μου λεει ο φιλος οτι κανοντας εχουμε drain εκτος και αν βαλουμε ρομ... οποτε λεω εχοουμε καπια σταθερη η να το παρατεισβ το θεμα

δεν εχω drain αλλα θελω να κανω ρουτττττ και μου λεει ο φιλος οτι κανοντας εχουμε drain εκτος και αν βαλουμε ρομ... οποτε λεω εχοουμε καπια σταθερη η να το παρατεισβ το θεμα

Υπάρχει φίλε στο xda. Όταν βρω χρόνο θα μπω να σου πω. Απλά χάνεις εγγύηση να ξέρεις.

Δημήτρης

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κέρδισα στον διαγωνισμό της Samsung τα iconx!!! :)

Καλησπέρα τι διαγωνισμός ήταν αυτός ισχύ ακόμα?

spacer.png

Όχι φίλε μου ΔΕΝ υπάρχει drain κάνοντας root (απλά ροοτ) αλλά... ρουτ χωρίς τις γνωστές εφαρμογές ποιος ο λόγος? άρα ισχύει ότι και τώρα (χωρίς ρουτ) = εξαρτάται από τη χρήση - εφαρμογές, για να υπάρξει διαφορά σε κατανάλωση ενέργειας ανάμεσα σε roms με ίδια χρήση θα πρέπει να πειράξεις τα ρολόγια του επεξεργαστή που όμως σε πχ 4k βίντεο καταλαβαίνεις ότι θα υπάρχει πρόβλημα κ.α (και φυσικά ρίσκο μόνιμη ζημιά της συσκευής)

είμαστε στο 2016 και το τηλέφωνο έχει καλό επεξεργαστή, 4gb μνήμη, δυνατότητα για sd card, και καλή μπαταρία, είσαι σίγουρος ότι είναι απαραίτητο το root?

Αν τελικά αποφασίσεις να προχωρήσεις! και δε σου φτάνει απλά ρουτάρισμα, τότε για μένα η supeman είναι η καλύτερη λύση (για αρχή) έχει όλα τα features, έχουν αφαιρέσει το knox, αρκετά σταθερή (εξαρτάται πάντα από τη χρήση - εμπειρία χρήστη) αν ψάχνεις customization τότε θα πρέπει να ψάξεις κάποια άλλη ρομ

Να πω εδώ ότι εγώ σταμάτησα το σπορ γιατί δεν υπάρχει λόγος πια! (ίσως μόνο το ad-block μου λείπει, αν και γιαυτό υπάρχει λύση αν δεν σε νοιάζει να "μοιράζεις" τη ζωή σου σε κάποια vpn υπηρεσία) αυτά.

δεν θελω να πειραξω ρολογια θελω να βγαλω της εφαρμογες θελω αυτο που ειπες θελω να κανω πραγματακια χαλαρα που δεν μπορεις να κανεις...οποτε με ενδιαφερει απλα αν εχει drain με απλο ροοτ

Σεένα φίλο κάποια ποστ νωρίτερα είδα ότι τελικά του έδωσαν χαρτί να μεταβεί στην αγορά νέου κινητού τηλεφώνου μετά από πίεση σε παρόμοια κατάσταση..Προάγγελος κακών ειδήσεων έγινα καθώς χθες τα έλεγα...Αλίμονο σε εμάς με τα άσημένια..Ένα χρόνο θα ψάχνουν για οθόνη αν πάθει τίποτα:X ε'υχομαι να βρεις σύντομα λύση με την απαράδεκτη samsung..Κράτα μας ενήμερους με την εξέλιξη.. Edited by dchris79

s7 edge 935F

LG Gpad V500

δεν θελω να πειραξω ρολογια θελω να βγαλω της εφαρμογες θελω αυτο που ειπες θελω να κανω πραγματακια χαλαρα που δεν μπορεις να κανεις...οποτε με ενδιαφερει απλα αν εχει drain με απλο ροοτ

Όχι δε θα υπάρξει drain, αλλά δε θα βάλεις το adblock? εε μια αύξηση σε κατανάλωση θα την έχει! άρα εξαρτάται από το τι θα κάνεις, δες την superman που είπα (έχει τα πάντα pre-installed & aroma & δωράκι βελτίωση στον ήχο +) το μόνο που υστερεί είναι στο customization (εικονίδια - θέματα και άλλες βλακείες) βέβαια απλό ρουτ είναι πιο σταθερό άρα...

εφαρμογές χωρίς ρουτ δε βγαίνουν ΑΛΛΆ, γίνονται disable (δες πχ ez disabler) επιμένω να το ξανασκεφτείς

<a href="https://www.noreplied.com/how-to-insert-2-nano-sim-dual-sim-enabled-and-microsd-card-in-samsung-galaxy-s7-edge/" rel="nofollow" target="_blank" class="external">https://www.noreplied.com/...alaxy-s7-edge/</a><br />

<br />

Το έχει δοκιμάσει κανείς; λένε ότι δουλεύει κανονικά...<br />

<br />

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχεις-έχουμε 1000 δίκια και εμένα μου είπαν δεν υπάρχουν οθόνες για Gold στη Smarttech αλλά τηλεφωνικά, ο υπάλληλος μου είπε ότι κατά τις 5 Οκτωβρίου θα έχουν,θα κάνω υπομονή αν δω μετά ότι μου λένε ιστορίες θα προχωρήσω και εγώ αναλόγως....!!! Από τι στιγμή που είναι "δική" τους υπαιτητιοτητα ότι δεν μπορούν να καλύψουν τον πελάτη με επισκευή λόγω έλλειψης ανταλλακτικού θα έπρεπε αμέσως να προχωράνε σε αντικατάσταση συσκευής!!!

Edited by donkixoths

Καλησπέρα τι διαγωνισμός ήταν αυτός ισχύ ακόμα?

Όχι ο διαγωνισμός ήταν για όσους αγόρασαν κινητά Αύγουστο και μέχρι 10 Σεπτεμβρίου και είχε 3 δώρα μετά από κλήρωση 1) samsung gear iconx, 2)samsung vr headset, 3) powerbank της Samsung

http://eu.my-samsung.com/optiext/optiextension.dll?ID=lq4lTZ6P6x2FiIlIGpkAvzNLnAlTF7kuvH6O6pnlAuV8wSEEzimO2vq7PDTzBOe4CveoNlfKcWUllF

Να ο διαγωνισμος αλλα δεχοντουσαν συμμετοχες εως 20/9

Edited by evoluti0n

Έχεις-έχουμε 1000 δίκια και εμένα μου είπαν δεν υπάρχουν οθόνες για Gold στη Smarttech αλλά τηλεφωνικά, ο υπάλληλος μου είπε ότι κατά τις 5 Οκτωβρίου θα έχουν,θα κάνω υπομονή αν δω μετά ότι μου λένε ιστορίες θα προχωρήσω και εγώ αναλόγως....!!! Από τι στιγμή που είναι "δική" τους υπαιτητιοτητα ότι δεν μπορούν να καλύψουν τον πελάτη με επισκευή λόγω έλλειψης ανταλλακτικού θα έπρεπε αμέσως να προχωράνε σε αντικατάσταση συσκευής!!!

Για του λόγου τω αληθές.. Μαγική Samsung...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160924/f6df648fb5b0c0797cba9ddf56437c0b.jpg

Δυστυχώς έκανα τη χαζομάρα και άφησα το τηλέφωνο στη μικροτεκ και δε θα το έχω το σκ...

Edited by cmcostas

Ύστερα από την χθεσινή μας κουβέντα πήρα πριν λίγο τηλ στη Samsung τους είπα πάνω κάτω αυτά που γράψαμε πιο πριν και Δευτέρα είπαν θα με καλέσει ο προϊστάμενος μιας και τους ζήτησα και εγώ αλλαγή συσκευής εάν σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν θα έχουν ανταλλακτικές οθόνες!!! Γιατί να περιμένω άλλωστε? Στο φινάλε ένα σκασμό λεφτά δώσαμε και έχουμε απαιτήσεις 4 μηνών τηλ ε είπαμε

Ύστερα από την χθεσινή μας κουβέντα πήρα πριν λίγο τηλ στη Samsung τους είπα πάνω κάτω αυτά που γράψαμε πιο πριν και Δευτέρα είπαν θα με καλέσει ο προϊστάμενος μιας και τους ζήτησα και εγώ αλλαγή συσκευής εάν σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν θα έχουν ανταλλακτικές οθόνες!!! Γιατί να περιμένω άλλωστε? Στο φινάλε ένα σκασμό λεφτά δώσαμε και έχουμε απαιτήσεις 4 μηνών τηλ ε είπαμε

Στη δικιά μου περίπτωση ενάμιση μήνα συσκευή. Βέβαια όπως με έγραψαν και φαίνεται στην εικόνα που έχω ανεβάσει δεν με είπαν Δευτέρα αλλά το συντομότερο που ελπίζω να είναι Δευτέρα. Εγώ το έχω πάρει πολύ ανάποδα το όλο θέμα. Αν δεν μπορούν να τα επισκευασουν άμεσα εμάς τι μας νοιάζει? Δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Υποτίθεται ότι δίνουμε τόσα λεφτά 1ον για να έχουμε ποιότητα που δεν χαλάει εύκολα με βαριά χρηση και 2ον για τις περιπτώσεις που γίνεται αυτό να έχουμε άμεση επίλυση του προβλήματος μας με τα one hour services. Αντί αυτού θα ακούμε το μαγικό δεν έχουμε εικόνα η 5 Οκτωβρίου η 31 Δεκεμβρίου?

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned