stolidi Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ππρεπει να ειναι θεμα λογικα software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλημέρα εχει κανενας αναλογο πρόβλημα? Με googlarisma εοδα οτι και στο xda συζητιεται και δεν υπαρχει λυση... Ημουν στην εθνικη και το google maps η πλοηγηση εκανε τρελά πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλημέρα εχει κανενας αναλογο πρόβλημα? Με googlarisma εοδα οτι και στο xda συζητιεται και δεν υπαρχει λυση... Ημουν στην εθνικη και το google maps η πλοηγηση εκανε τρελά πραγματα... Μήπως είχες κατεβάσει χάρτη offline; διαδρομή εννοώ. Γτ και μένα μου έκανε κάτι τρελά την Κυριακή. Μόλις την έσβησα και το έβαλα με ανοιχτά data νέα διαδρομή επανήλθε. Δεν ξέρω τι σκαλωμα έφαγε το maps. Επίσης τσέκαρε και με άλλο πρόγραμμα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το έγραψα και στο νήμα για τις τηλεοράσεις αλλά δεν πήρα απάντηση. Έχω την samsung es8000 και το S7e, το οποίο δεν υποστηρίζει τη σύνδεση με mhl ανταπτοράκι. Η δε τηλεόραση δεν υποστηρίζει τη λειτουργία smaet view. Από την εφαρμογή YouTube μου δίνει τη δυνατότητα και συνδέεται. Σε κάποιους άλλους players που χρησιμοποιώ για ταινίες υποστηρίζουν τη δυνατότητα αυτή, συνδέεται, αλλά μου βγάζει μήνυμα η τηλεόραση ότι το συγκεκριμένο αρχείο δεν υποστηρίζεται ακόμα. Υπάρχει τρόπος να βλέπω ταινίες από το κινητό στη συγκεκριμένη τηλεόραση; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το έγραψα και στο νήμα για τις τηλεοράσεις αλλά δεν πήρα απάντηση. Έχω την samsung es8000 και το S7e, το οποίο δεν υποστηρίζει τη σύνδεση με mhl ανταπτοράκι. Η δε τηλεόραση δεν υποστηρίζει τη λειτουργία smaet view. Από την εφαρμογή YouTube μου δίνει τη δυνατότητα και συνδέεται. Σε κάποιους άλλους players που χρησιμοποιώ για ταινίες υποστηρίζουν τη δυνατότητα αυτή, συνδέεται, αλλά μου βγάζει μήνυμα η τηλεόραση ότι το συγκεκριμένο αρχείο δεν υποστηρίζεται ακόμα. Υπάρχει τρόπος να βλέπω ταινίες από το κινητό στη συγκεκριμένη τηλεόραση; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Ίσως με το Samsung all share cast dongle? *SM-G935F* Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το έγραψα και στο νήμα για τις τηλεοράσεις αλλά δεν πήρα απάντηση. Έχω την samsung es8000 και το S7e, το οποίο δεν υποστηρίζει τη σύνδεση με mhl ανταπτοράκι. Η δε τηλεόραση δεν υποστηρίζει τη λειτουργία smaet view. Από την εφαρμογή YouTube μου δίνει τη δυνατότητα και συνδέεται. Σε κάποιους άλλους players που χρησιμοποιώ για ταινίες υποστηρίζουν τη δυνατότητα αυτή, συνδέεται, αλλά μου βγάζει μήνυμα η τηλεόραση ότι το συγκεκριμένο αρχείο δεν υποστηρίζεται ακόμα. Υπάρχει τρόπος να βλέπω ταινίες από το κινητό στη συγκεκριμένη τηλεόραση; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Δυστυχώς από την αρχή η συσκευή πολύ φτωχή σε δυνατότητες συνδεσιμότητας. Ο μόνος τομέας που η Samsung τσιγκουνεύτηκε αδικαιολόγητα σε σχέση με τη απόλυτη πληρότητα σε όλους τους άλλους τομείς. http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-S7-Edge-Smartphone-Review.161628.0.html Cons - no infrared sensor - no radio receiver - Live View in Pro Mode not always reliable - micro-USB 2.0 only - no MHL or SlimPort support Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istorikosg3 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλησπέρα, τι ακριβώς σου έκαναν στο service και πόσο χρόνο χρειάστηκαν?Καλησπερα ,αλλαγη σπασμενης οθονης στα 280 ευρω και αδιαβροχο οπως πριν,1 ωρα χρειαστηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 την εφαρμογη game launcher πρεπει να την κατεβασουμε;;γτ δε τη βλεπω εγκατεστημενη..και επισης καποια βιντεο μου τα κοβει και δε τα δειχνει και στην κυρτη οθονη δηλαδη στις γωνιες...θελει καποια ρυθμιση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Δυστυχώς από την αρχή η συσκευή πολύ φτωχή σε δυνατότητες συνδεσιμότητας. Ο μόνος τομέας που η Samsung τσιγκουνεύτηκε αδικαιολόγητα σε σχέση με τη απόλυτη πληρότητα σε όλους τους άλλους τομείς. http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-S7-Edge-Smartphone-Review.161628.0.html Cons - no infrared sensor - no radio receiver - Live View in Pro Mode not always reliable - micro-USB 2.0 only - no MHL or SlimPort support Sent from my iPad Air 2 Κάτσε βρε φίλε Και πως θα σε κάνει να πάρεις το 8αρι; :p :p :p Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ίσως με το Samsung all share cast dongle? *SM-G935F* Δυστυχώς δεν το βρίσκω κάπου στην Ελλάδα για να ρωτήσω αν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 (edited) Κάτσε βρε φίλε Και πως θα σε κάνει να πάρεις το 8αρι; :p :p :p Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Αν κρίνω από το Note 7 είμαι βέβαιος ότι όλο και κάποια έκπτωση θα κάνει και στο s8 για να το αφήσει για την μεθεπόμενη γενιά :p Sent from my iPad Air 2 Edited September 22, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Εχει βρει κανεις τρόπο να κανουμε να δουλεψει το Smart view 2.0 Samsung στο κινητό?! παλια μπορουσα με αυτό το προγραμμα μεχρι και το νοτε4. Να κανεις την τηλεόραση mirroring στο κινητό! Δλδ ότι καναλι επαιζε η τηλεόραση το έβλεπες στο κινητό! Αλλα το προγραμμστακι το παρατησαν και δεν το αναβαθμιζουν!! Εχου βγαλει το αλλο smart view αλλα ειναι για να κανεις το κινητό στην τηλεόραση αυτο το κανω και χωρις εφαμρογη!!!!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolidi Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ξερει κανεις ρε παιδια τι γινεται με τη καμερα στη λειτουργεια slow motion που σε χαμηλο φωτισμό σκοτεινιαςει η οθόνη ενω σε κανονικο φωτισμό η οθονη κανει λες και εχει υπερβολικό ζουμ.κατι αλλο η καμερα εχει προστατευτικο αυτοκόλλητο ;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Nα θεωρήσω φυσιολογικό το ότι έχει ζεσταθεί το κινητό καθώς εγκαθιστώ όλες τις εφαρμογές μου για πρώτη φορα ε;; :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Nα θεωρήσω φυσιολογικό το ότι έχει ζεσταθεί το κινητό καθώς εγκαθιστώ όλες τις εφαρμογές μου για πρώτη φορα ε;; :worry: Πολύ λογικό οταν το στήνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ξερει κανεις ρε παιδια τι γινεται με τη καμερα στη λειτουργεια slow motion που σε χαμηλο φωτισμό σκοτεινιαςει η οθόνη ενω σε κανονικο φωτισμό η οθονη κανει λες και εχει υπερβολικό ζουμ.κατι αλλο η καμερα εχει προστατευτικο αυτοκόλλητο ;ευχαριστω Με την καμερα πάντα ετσι ηταν αποτι θυμαμαι και σε s6 note5 και τετοια και στο galaxy alpha σκοτεινιαζει σε χαμηλο φωτισμο!!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Δυστυχώς δεν το βρίσκω κάπου στην Ελλάδα για να ρωτήσω αν γίνεται. Με Chromecast έχεις δοκιμάσει; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Με Chromecast έχεις δοκιμάσει; Sent from my iPad using Tapatalk Απ' ότι διαβάζω στις σελίδες των καταστημάτων που το πουλάνε μπορείς να δεις βίντεο αποθηκευμένα στο κινητό, δεν λέει κάτι για ταινίες. Δεν ξέρω μήπως είναι διάφοροι οι τύποι των αρχείων και δεν υποστηρίζονται όλοι. Θα τους ρωτήσω. Σε ευχαριστώ πολύ. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Απ' ότι διαβάζω στις σελίδες των καταστημάτων που το πουλάνε μπορείς να δεις βίντεο αποθηκευμένα στο κινητό, δεν λέει κάτι για ταινίες. Δεν ξέρω μήπως είναι διάφοροι οι τύποι των αρχείων και δεν υποστηρίζονται όλοι. Θα τους ρωτήσω. Σε ευχαριστώ πολύ. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Οτιδήποτε σε streaming (YouTube, Netflix κλπ.) παίζει άψογα πάντως... Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 εχει τολμησει κανενας να το βαλει στο νερο να δει την αδιαβροχοποιηση του;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos555 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το έβαλα μια μέρα κάτω από τη βρύση δεν έπαθε τίποτα όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 εχει τολμησει κανενας να το βαλει στο νερο να δει την αδιαβροχοποιηση του;; Όλα τα κινητά που βλέπεις στην υπογραφή μου και είναι αδιάβροχα τα δοκίμασα σε πισίνες, ποτάμια κτλ και κανένα θέμα. Αλλά τα πρόσεχα και τα έβαζα εφόσον ήταν σε άριστη κατάσταση.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το έγραψα και στο νήμα για τις τηλεοράσεις αλλά δεν πήρα απάντηση. Έχω την samsung es8000 και το S7e, το οποίο δεν υποστηρίζει τη σύνδεση με mhl ανταπτοράκι. Η δε τηλεόραση δεν υποστηρίζει τη λειτουργία smaet view. Από την εφαρμογή YouTube μου δίνει τη δυνατότητα και συνδέεται. Σε κάποιους άλλους players που χρησιμοποιώ για ταινίες υποστηρίζουν τη δυνατότητα αυτή, συνδέεται, αλλά μου βγάζει μήνυμα η τηλεόραση ότι το συγκεκριμένο αρχείο δεν υποστηρίζεται ακόμα. Υπάρχει τρόπος να βλέπω ταινίες από το κινητό στη συγκεκριμένη τηλεόραση; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Εχω εχω την d8000 και βλέπω κανονικά ταινίες απο το κινητό ασύρματα στην τηλεόραση. Από τον player του κινητού πανω δεξιά πατάς περισσοτερα μετά κοινη χρήση και μετά κατω αριστερά σμαρτ βιου. Πρέπει κινητό και τηλεόραση να ειναι στο ιδιο wifi Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Φίλε καλημέρα. Έχεις απόλυτο δίκιο και σε ευχαριστώ πολύ. Με mx player και κάποιον άλλο που χρησιμοποιούσα μου έβγαζε μήνυμα η τηλεόραση ότι δεν υποστηρίζεται το αρχείο... Με τον default όλα καλά! Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Καλημέρα ξέρει κανείς αν κάνεις ροοτ το edge έχει τίποτα battery drain...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts