vag74 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 φίλε θα πάρω αύριο την smartec τηλέφωνο...το θέμα είναι δεν ξέρω αυτή η βουλιτσα πόσα pixel είναι.....πρέπει να το στείλω να το δουν......μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις φώτο να δω το δικό σου να συγκρίνω? Είχα στο s6 edge πέρσι το ίδιο πρόβλημα τέρμα αριστερά στην πάνω edge γωνία και μου άλλαξαν οθόνη στην εγγύηση για καμένα πιξελ στη microtec στη Θεσσαλονίκη με άριστα αποτελέσματα δεν κατάλαβα ποτέ αν άλλαξε οθόνη η συσκευή :rolleyes: Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos90 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 παιδια ενος μηνα κινητο αρχισε τα flickering η οθονη οταν ειναι στο always on display..δλδ μου εμφανιζει πρασινες γραμμες στην οθονη και τρεμοπαιζει..το εχω στο σερβις και περιμενω........ παιδια απλα για ενημερωση παλαιοτερης μου αναρτησης να γνωριζετε πως το εστειλα στην ομνιτεκ στο γερακα και αυτο που μου εκαναν ηταν να αλλαξουν μπαταρια και αναβαθμιση λογισμικου..η κοπελα στο γραφειο δεν ηξερε παραπανω στην ερωτηση μου για την οθονη. ελπιζω να μην εχει καποιο θεμα μελλοντικα γιατι μου μυριζει λιγο φαση να την βγαλουμε οσο πιο τζαμπα γινεται..σε ξενα φορουμ και απο οτι διαβαζω σε αλλους αλλαζαν οθονη..προς το παρον παει καλα..αλλα το flickering δεν μου το εκανε συνεχεια..ελπιζω να μην δω πρασινα φωτα αλλα "ντισκο" παλι στο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλημέρα!Μόλις τηλεφωνησα στην Smartec το αναλαμβάνουν οι ίδιοι ειναι επίσημο εξουσιοδοτημενο κατάστημα απλα πληρωνω τα μεταφορικα. Μπορεί να γράψει κάποιος με εμπειρία απο το εν λόγο κατάστημα? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλημέρα!Μόλις τηλεφωνησα στην Smartec το αναλαμβάνουν οι ίδιοι ειναι επίσημο εξουσιοδοτημενο κατάστημα απλα πληρωνω τα μεταφορικα. Μπορεί να γράψει κάποιος με εμπειρία απο το εν λόγο κατάστημα? Απλά προχώρα άφοβα με τη smartec. Αν έχεις αρνητική εμπειρία στο τέλος θα πρόκειται για πολύ μεμονωμένο γεγονός. Και η δουλειά τους είναι εξαιρετική και γρήγορη. *SM-G935F* Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Απλά προχώρα άφοβα με τη smartec. Αν έχεις αρνητική εμπειρία στο τέλος θα πρόκειται για πολύ μεμονωμένο γεγονός. Και η δουλειά τους είναι εξαιρετική και γρήγορη. *SM-G935F* κ Samsung που τηλεφωνησα μου ανεφεραν την Smartec και οτι ειναι κεντρικό επίσημο εξουσιοδοτημενο κατάστημα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλημέρα!Μόλις τηλεφωνησα στην Smartec το αναλαμβάνουν οι ίδιοι ειναι επίσημο εξουσιοδοτημενο κατάστημα απλα πληρωνω τα μεταφορικα. Μπορεί να γράψει κάποιος με εμπειρία απο το εν λόγο κατάστημα?Είναι ότι καλύτερο για κινητά samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Είναι ότι καλύτερο για κινητά samsung. ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 φίλε θα πάρω αύριο την smartec τηλέφωνο...το θέμα είναι δεν ξέρω αυτή η βουλιτσα πόσα pixel είναι.....πρέπει να το στείλω να το δουν......μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις φώτο να δω το δικό σου να συγκρίνω? Ορίστε. Δίπλα στο δάχτυλο μου είναι. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/84b50241c87affbfe15fedc4f6c8a54f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/d456f827211b1ba31d777a50289ee015.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/ab3ecc47507151abc56deeb6c29783d1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/64eb9990f87eee4a76348c101c425392.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ορίστε. Δίπλα στο δάχτυλο μου είναι. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/84b50241c87affbfe15fedc4f6c8a54f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/d456f827211b1ba31d777a50289ee015.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/ab3ecc47507151abc56deeb6c29783d1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/64eb9990f87eee4a76348c101c425392.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk να τη κ μένα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/5be90990d7070ce1ba00648c0ca22e61.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/15a1d36e41763a8e535e416895d2e423.jpg Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Smartec και στην αλλάζουν σε μία ώρα. Το ίδιο έπαθα και επειδή δεν είχε γρατζουνίες μου το άλλαξαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Smartec και στην αλλάζουν σε μία ώρα. Το ίδιο έπαθα και επειδή δεν είχε γρατζουνίες μου το άλλαξαν! εχουν σχέση οι γρατζουνιες για το καμενο pixel??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 εχουν σχέση οι γρατζουνιες για το καμενο pixel??? Οχι αλλα δεν θα το θεωρουσα απιθανο να σου πουνε οτι το κινητο επεσε και απο το πεσιμο ειναι τα καμενα πιξελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) να τη κ μένα Προσωπικά για ένα τόσο μικρό σημαδάκι (που αν δεν το δείχνατε με το δάκτυλο δεν θα το πρόσεχε κάποιος), δεν θα έμπαινα στον κόπο να αλλάξω την οθόνη. Αν ήταν καμιά τεράστια βούλα (όπως σε κάποιες οθόνες υπολογιστών) που έκανε μπαμ, τότε ναι. Ερώτηση: Τελευταία αναβάθμιση (security patch Σεπτεμβρίου) είναι το G935FXXU1BPHJ ? Edited September 15, 2016 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Οχι αλλα δεν θα το θεωρουσα απιθανο να σου πουνε οτι το κινητο επεσε και απο το πεσιμο ειναι τα καμενα πιξελ Με κάλυψες! Το πρώτο πράγμα που κοίταξε ο υπάλληλος στην υποδοχή ήταν αν ήταν χτυπημένο! Και εμένα ήταν μικρό το σημάδι αλλά φοβήθηκα μελλοντικά μη χειροτερέψει για αυτό το πήγα και αξίζει να το πας, τώρα που είναι στην εγγύση. Δεν ξέρεις αν έχει μεγαλύτερο πρόβλημα η οθόνη. Σε μία ώρα στο αλλάζουν! Έκατσα εκεί ήπια καφέ και έτοιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Προσωπικά για ένα τόσο μικρό σημαδάκι (που αν δεν το δείχνατε με το δάκτυλο δεν θα το πρόσεχε κάποιος), δεν θα έμπαινα στον κόπο να αλλάξω την οθόνη. Αν ήταν καμιά τεράστια βούλα (όπως σε κάποιες οθόνες υπολογιστών) που έκανε μπαμ, τότε ναι. Ερώτηση: Τελευταία αναβάθμιση (security patch Σεπτεμβρίου) είναι το G935FXXU1BPHJ ? ναι ειναι Σεπτεμβρίου.... εννοείται οτι θα μπω στον κόπο πλάκα κάνουμε δεν παει να είναι μικρό σημάδι 4 μηνων κινητό κ θα το αφησω έτσι???δεν υπάρχει καμια περίπτωση.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Smartec και στην αλλάζουν σε μία ώρα. Το ίδιο έπαθα και επειδή δεν είχε γρατζουνίες μου το άλλαξαν! Θεσσαλονίκη φίλε μου? Αν ναι που ακριβώς είναι γιατί θα είμαι της Δευτέρα αν είναι εύκολη διαδικασία να περάσω μια βόλτα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Θεσσαλονίκη φίλε μου? Αν ναι που ακριβώς είναι γιατί θα είμαι της Δευτέρα αν είναι εύκολη διαδικασία να περάσω μια βόλτα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θεσσαλονίκη φίλε έχει service στο τέρμα της Τσιμισκή νομίζω λέγεται microtec και πρέπει να έχει και ανατολικά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Εμένα με την αλλαγή της οθόνης το μόνο σπαστικό που απέκτησα και φοβόμουν είναι το κουμπί. Κάποιες φορές κάνει αυτό το σπαστικό κλακ λες και σπάει. Δεν το είχα πριν. Αλλά δεν πρόκειται να το πάω πάλι πίσω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Εμένα με την αλλαγή της οθόνης το μόνο σπαστικό που απέκτησα και φοβόμουν είναι το κουμπί. Κάποιες φορές κάνει αυτό το σπαστικό κλακ λες και σπάει. Δεν το είχα πριν. Αλλά δεν πρόκειται να το πάω πάλι πίσω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ξαναγυρνας πισω κ στο δίνουν σαν καινούργιο ετσι πρέπει Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Θεσσαλονίκη φίλε έχει service στο τέρμα της Τσιμισκή νομίζω λέγεται microtec και πρέπει να έχει και ανατολικά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι το έψαξα στην Δωδεκανήσου είναι γωνία με Τσιμισκή. Θα πάρω τηλ αύριο και βλέπω. @prioxx τι έγινε ρε μαν? Έχασα επεισόδια. Πότε έσπασε η οθόνη? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsidesp Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Πριν λίγο παρατήρησα στην χρήση μπαταρίας οτι το σύστημα Android ειναι 22%..ηταν παντα περιπου στο 17%. Απο τι μπορει να αυξανεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 ξαναγυρνας πισω κ στο δίνουν σαν καινούργιο ετσι πρέπει Πάει μαζί με οθόνη οπότε δεν το ξαναδινω. Άσε που το κάνει σπάνια. Ίσως με τα πατήματα να στρώσει. @firekostas Έλα μαν, μου είχε πέσει με τη μούρη αλλα δεν είχε σπάσει ή ραγισει. Και έκαψε πιξελ αρκετά σε ένα σημείο. Ευτυχώς περαστηκε εγγύηση και βγήκε καινούριο! Συν το πλαίσιο γύρω γύρω που είχε κάτι μικρές γδαρσιες. Ναι το έψαξα στην Δωδεκανήσου είναι γωνία με Τσιμισκή. Θα πάρω τηλ αύριο και βλέπω. @prioxx τι έγινε ρε μαν? Έχασα επεισόδια. Πότε έσπασε η οθόνη? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Ρε παιδιά είμαι στις εικόνες στην έκθεση αλλάζω ρολά Ρολαρει τέλεια η αφή σε πολλές εικόνες και ξαφνικά όταν σβήνω κάποια το βλέπω να σκαλωνει μερικές φορές αρκετά και δεν αλλάζει η εικόνα με τη δεύτερη η την Πέμπτη φορά μου το κάνει. Για ρίξτε μια ματιά. Μου φαίνεται περίεργο να έχει θέμα η αφή. Επίσης στο fb δεν μου διώχνει τις εικόνες που βγάζω πρόσφατες ενώ παταω το χ δεν φεύγουν. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Χαιρετώ! 2 άμεσες ερωτήσεις γιατί έμεινα ξαφνικά από συσκευή και θέλω να πεταχτώ στον πάροχό μου στο lunch break να πάρω το συγκεκριμένο μιας και χρειάζομαι άμεσα συσκευή. Έχει διαφορετικές εκδόσεις; Στο S4 ο πάροχος μου έιχε δώσει το ι9515 που δεν είχε το ανάλογο support όπως το ι9505 και δεν θέλω να φάω φόλα πάλι. Μπορώ να τσεκάρω πιο είναι έξω από το κουτί; Στο S4 ο διαθέσιμος χώρος για εφαρμογές δεν ήταν όλη η μνήμη της συσκευής, πράγμα αρκετά εκνευριστικό. Ισχύει ακόμα ή έχουμε απεριόριστο όσο η μνήμη της συσκευής; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Χαιρετώ! 2 άμεσες ερωτήσεις γιατί έμεινα ξαφνικά από συσκευή και θέλω να πεταχτώ στον πάροχό μου στο lunch break να πάρω το συγκεκριμένο μιας και χρειάζομαι άμεσα συσκευή. Έχει διαφορετικές εκδόσεις; Στο S4 ο πάροχος μου έιχε δώσει το ι9515 που δεν είχε το ανάλογο support όπως το ι9505 και δεν θέλω να φάω φόλα πάλι. Μπορώ να τσεκάρω πιο είναι έξω από το κουτί; Στο S4 ο διαθέσιμος χώρος για εφαρμογές δεν ήταν όλη η μνήμη της συσκευής, πράγμα αρκετά εκνευριστικό. Ισχύει ακόμα ή έχουμε απεριόριστο όσο η μνήμη της συσκευής; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Α: το μοντέλο που βρίσκεις σε όλη την Ευρώπη, και φυσικά στην Ελλάδα, είναι ένα. SM 935F. B: σε καμία συσκευή ο χώρος αποθήκευσης δεν είναι ολόκληρος διαθέσιμος, έτσι το ίδιο ισχύει και στο s7 edge. Περίπου 20 GB θα είναι διαθέσιμα σε σένα, αλλά με μια κάρτα SD θα είσαι υπερκαλυμμενος. *SM-G935F* Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts