jimmys Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ευχαριστω πολυ φιλε μου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Εγω με το S5, μετα την αναβάθμιση σε 6.0.1. βλέπει την σιμ αλλα δεν εχει σημα (Μονο στο τηλ μου). Αυριο θα το παρω απο την σαμσουνγκ που τους το εχω παει 2 φορες για αυτο το λογο Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ρε παιδιά έχει κάνεις ρολόι polar; δε μπορώ να κάνω συγχρονισμό με τπτ Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 (edited) Που απενεργοποιω το pin της κάρτας? Το είχα βρει παλιά αλλά τώρα δεν θυμάμαι που βρίσκεται... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit Ok το βρήκα:) Edited August 30, 2016 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Το λευκό χρώμα είναι ευρωπαϊκό, έχει εγγύηση κανονικά εδώ στην Ελλάδα?? Σκέφτομαι να δοκιμάσω το S7 edge (έχω το Oneplus 3 τώρα, αξίζει να αλλάξω?) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Το λευκό χρώμα είναι ευρωπαϊκό, έχει εγγύηση κανονικά εδώ στην Ελλάδα?? Σκέφτομαι να δοκιμάσω το S7 edge (έχω το Oneplus 3 τώρα, αξίζει να αλλάξω?) Κοίτα να δεις...Εγώ έχω το λευκό και σκέφτομαι να δοκιμάσω το one plus 3...Ναι έχει εγγύηση κανονικά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Με ποιό κουμπί βλέπουμε τις ρυθμίσεις ενός app? Σε προηγούμενες εκδόσεις του Android μας εμφάνιζε τις γραμμούλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Για όποιον του αρέσουν κάποια θέματα για τη συσκευή αλλά θέλει στοκ εικονίδια και όχι τα..φραμπαλα που τα συνοδεύουν, υπάρχει ο παρακάτω τρόπος που όντως κάνει δουλειά και προσωπικά μου έλυσε τα χέρια. Με όλα τα θέματα λοιπόν μπορούμε να έχουμε τα στοκ εικονίδια: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3434232 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Για όποιον του αρέσουν κάποια θέματα για τη συσκευή αλλά θέλει στοκ εικονίδια και όχι τα..φραμπαλα που τα συνοδεύουν, υπάρχει ο παρακάτω τρόπος που όντως κάνει δουλειά και προσωπικά μου έλυσε τα χέρια. Με όλα τα θέματα λοιπόν μπορούμε να έχουμε τα στοκ εικονίδια: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3434232 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραίο, αλλα αν έχεις κάποιον launcher παλι μένουν αυτα που έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ωραίο, αλλα αν έχεις κάποιον launcher παλι μένουν αυτα που έχεις Δίκιο έχεις. Απλά χρησιμοποιώ TW και δε το ανέφερα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Για όποιον του αρέσουν κάποια θέματα για τη συσκευή αλλά θέλει στοκ εικονίδια και όχι τα..φραμπαλα που τα συνοδεύουν, υπάρχει ο παρακάτω τρόπος που όντως κάνει δουλειά και προσωπικά μου έλυσε τα χέρια. Με όλα τα θέματα λοιπόν μπορούμε να έχουμε τα στοκ εικονίδια: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3434232 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα το δοκιμάσω και στο s7 μου να το δω... Μπράβο στον φίλο για την ανακάλυψη...!!!;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Σήμερα έκανα και εγώ την μετάβαση από S6 edge plus gold σε edge 7 gold. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Να το χαρείς φίλε το εργαλείο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Να το χαρείς φίλε το εργαλείο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ φίλε.δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην ευκαιρία. Έδωσα 330 το παλιό και το 7αρι μου το άφησε η Vodafone στα 540.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Πωπω ρε μάγκες τι μου έτυχε....έπεσα στην περίπτωση σημερα και λέω να παίξω και κάνα τζόκερ με τέτοια τύχη που με γυρνά.... Μόλις αγόρασα από αγγελία εκτός των γνωστών φορουμ Ελληνικού s7 edge χρυσό χρώμα Αγορά από κότσοβολο 07/2016 με εγγύηση σπασίματος κτλ που προσφέρει ο κότσο και το πήρα 300 ευρώ κομπλέ στο κουτάκι του με τις αποδείξεις με όλα..... Να είναι καλά το παλικάρι...χίλια χρόνια να ζήσει Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Πωπω ρε μάγκες τι μου έτυχε....έπεσα στην περίπτωση σημερα και λέω να παίξω και κάνα τζόκερ με τέτοια τύχη που με γυρνά.... Μόλις αγόρασα από αγγελία εκτός των γνωστών φορουμ Ελληνικού s7 edge χρυσό χρώμα Αγορά από κότσοβολο 07/2016 με εγγύηση σπασίματος κτλ που προσφέρει ο κότσο και το πήρα 300 ευρώ κομπλέ στο κουτάκι του με τις αποδείξεις με όλα..... Να είναι καλά το παλικάρι...χίλια χρόνια να ζήσει Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχεις πάρει στα χέρια σου είναι σίγουρα original είδες το imei και την απόδειξη είδες άμα έχει γραμμένο knox;κάτι μου βρωμάει με τόσο χαμηλή τιμή Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Το έχεις πάρει στα χέρια σου είναι σίγουρα original είδες το imei και την απόδειξη είδες άμα έχει γραμμένο knox;κάτι μου βρωμάει με τόσο χαμηλή τιμή Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδιά και εμένα με βρωμούσε μέχρι που το πήρε ο αδερφός μου....το τηλ είναι Αθήνα από εκεί το πήρε ο αδερφός μου και περιμένω να μου το φέρει Θεσσαλονίκη. Είναι χάκερ και κάτοχος του s7 edge και σίγουρα ξέρει αν είναι οριτζιναλ. Ένα πράγμα μου είπε....Πόσο τυχερός ειμαι ..... Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Παιδιά και εμένα με βρωμούσε μέχρι που το πήρε ο αδερφός μου....το τηλ είναι Αθήνα από εκεί το πήρε ο αδερφός μου και περιμένω να μου το φέρει Θεσσαλονίκη. Είναι χάκερ και κάτοχος του s7 edge και σίγουρα ξέρει αν είναι οριτζιναλ. Ένα πράγμα μου είπε....Πόσο τυχερός ειμαι ..... Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μακάρι αδερφέ μου να είναι οκ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdims Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Εχει καταφέρει κανείς να δει notifications απο το outlook στα edge feeds? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Άλλαξε το μέγεθος προβολής των φακέλων στη συλλογή με το νέο update. Έγιναν πολύ μικρά τα thumbnails. Τρίτη εφαρμογή για προβολή της συλλογής( καλή κ δοκιμασμένη)? Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Άλλαξε το μέγεθος προβολής των φακέλων στη συλλογή με το νέο update. Έγιναν πολύ μικρά τα thumbnails. Τρίτη εφαρμογή για προβολή της συλλογής( καλή κ δοκιμασμένη)? Τι εννοείς...τα album με τις φωτογραφίες? Αν εννοείς αυτά με τα 2 δάχτυλα ζουν ιν άουτ δεν αλλάζουν μέγεθος? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Τι εννοείς...τα album με τις φωτογραφίες? Αν εννοείς αυτά με τα 2 δάχτυλα ζουν ιν άουτ δεν αλλάζουν μέγεθος? Πω ναι έχεις δίκιο, τώρα νιώθω αυτό το άβολο συναίσθημα που νιώθει κάποιος που κάνει μια ερώτηση με προφανή απάντηση Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Πω ναι έχεις δίκιο, τώρα νιώθω αυτό το άβολο συναίσθημα που νιώθει κάποιος που κάνει μια ερώτηση με προφανή απάντηση Μπα... don't worry about...ξερεις πόσες τέτοιες ερωτήσεις έχει κάνει ο κάθε ένας από εμάς μέσα στο φόρουμ? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση για να δούμε καλά για να κάτσω να στήσω απτην αρχη δεν παίζει θα την περάσω και ότι βγει.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση για να δούμε καλά για να κάτσω να στήσω απτην αρχη δεν παίζει θα την περάσω και ότι βγει.. και εγω ετσι την πέρασα απλα πριν την κάνω την αναβάθμιση το φόρτησα 100% διαγραφή άχρηστων αρχείων και μνήμης cache Και ολλα μια χαρά,τέλεια 138000+βγάζει πλέον στο αντούτού και φαίνεται και στην πράξη,πάντα έτσι εχω κάνει ολλες τής αναβαθμίσεις σε οτι κινητό είχα, ποτέ μου δεν ειχα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts