Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την απάντηση.Ειχα την εντύπωση ότι δεν εισάγεται στην Ελλαδα το ασημί χρώμα καθώς δεν το έχω δει πουθενά σε κατάστημα.Οσοι το έχετε είστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση; ρωταω γιατί μόνο από φωτό το έχω δει και μου αρέσει περισσότερο από το μαύρο..

Και Ελλάδα να μην εισάγεται, απο τη στιγμή που έχει εισαχθεί Ευρώπη είσαι οκ.

Το χρώμα είναι καθαρά υποκειμενικό και θα σου έλεγα να μη παίρνεις συμβουλές από άλλους.

Εγώ έχω ασημί και είχα και μαύρο. Η αλήθεια είναι ότι και τα 3 χρώματα είναι πολύ όμορφα αλλά μόνο εσύ θα αποφασίσεις ποιο σου αρέσει περισσότερο. Δε θα σου πει κανείς που έχει ασημί ότι δε του αρέσει.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Είπα να δοκιμάσω το always on display

Πολύ fail για μενα όσον αφορά την κατανάλωση μπαταρίας

ενταξει δεν εισαι υποχρεωμενος να το βαλεις.. αν το βαλεις θα καψει μπαταρια, δε γινεται να τα εχουμε ολα. Εγω τις ημερες που το χρησιμοποιω και βλεπω οτι θα χρειαστω φορτιση το βραδυ το βαζω γιατι με φτανει η μπαταρια (απλα αντι να κλεισω με 40-50 κλεινω με 30-40%..Τωρα τις μερες που ειμαι σε wifi και βγαζω και 2η δεν το βαζω γιατι και λιγοτερη χρηση κανω και δε θελω παω σε φορτιση μονο εξ αιτιας αυτου.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ενταξει δεν εισαι υποχρεωμενος να το βαλεις.. αν το βαλεις θα καψει μπαταρια, δε γινεται να τα εχουμε ολα. Εγω τις ημερες που το χρησιμοποιω και βλεπω οτι θα χρειαστω φορτιση το βραδυ το βαζω γιατι με φτανει η μπαταρια (απλα αντι να κλεισω με 40-50 κλεινω με 30-40%..Τωρα τις μερες που ειμαι σε wifi και βγαζω και 2η δεν το βαζω γιατι και λιγοτερη χρηση κανω και δε θελω παω σε φορτιση μονο εξ αιτιας αυτου.

Καλά εννοείται αλλά αν καταφέρουν και σε διάρκεια πχ 12 ωρών καταναλωσει 2% μπαταρία τότε θα αξίζει για μενα

Καλά εννοείται αλλά αν καταφέρουν και σε διάρκεια πχ 12 ωρών καταναλωσει 2% μπαταρία τότε θα αξίζει για μενα

δυσκολο, μιλαμε για αναμμενη οθονη ολη μερα. Για μενα αν πεσει στο μισο, δηλαδη μεχρι 0,5% την ωρα παλι θα ειναι κατορθωμα, θα θες 6% σε 12 ωρες χρησης, δεν ειναι πολυ. Τωρα ομως το να κλεισω το βραδυ με 60% ειναι ασφαλες για μενα, την επομενη μερα θα το φτασω 10-20% και θα μπει για φορτιση, ομως αν το ανοιξω το AOD θα με παει κατω απο 50% και θα πρεπει να φορτισω για να ειμαι σιγουρος οτι θα βγαλω τη 2η..εκει δεν το θυσιαζω γιατι θελω να ταλαιπωρω λιγο την μπαταρια (πολλες φορτισεις= περισσοτερη θερμοτητα = περισσοτερη φθορα..) . Οχι οτι τα κραταω χρονια τα κινητα, αλλα θελω ο επομενος να το παρει αριστο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Και Ελλάδα να μην εισάγεται, απο τη στιγμή που έχει εισαχθεί Ευρώπη είσαι οκ.

Το χρώμα είναι καθαρά υποκειμενικό και θα σου έλεγα να μη παίρνεις συμβουλές από άλλους.

Εγώ έχω ασημί και είχα και μαύρο. Η αλήθεια είναι ότι και τα 3 χρώματα είναι πολύ όμορφα αλλά μόνο εσύ θα αποφασίσεις ποιο σου αρέσει περισσότερο. Δε θα σου πει κανείς που έχει ασημί ότι δε του αρέσει.

Έχεις δίκιο για το χρώμα αλλά θυμάμαι με το Νοτε 4 συγκεκριμένο χρώμα το οποίο δεν εισάγονταν στην Ελλαδα, το χρυσό αν θυμάμαι, δεν είχε κάλυψη σέρβις απο τη Samsung hellas και υπήρχε θεμα εκτός αν κάνω λάθος.ο ποτέ και ασημί αν πάρουμε υπάρχει κάλυψη στο σέρβις απο την εγχώρια Samsung;

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Έχεις δίκιο για το χρώμα αλλά θυμάμαι με το Νοτε 4 συγκεκριμένο χρώμα το οποίο δεν εισάγονταν στην Ελλαδα, το χρυσό αν θυμάμαι, δεν είχε κάλυψη σέρβις απο τη Samsung hellas και υπήρχε θεμα εκτός αν κάνω λάθος.ο ποτέ και ασημί αν πάρουμε υπάρχει κάλυψη στο σέρβις απο την εγχώρια Samsung;

Εγώ αυτό που γνωρίζω και ξέρω χρόνια είναι η Samsung Hellas καλύπτει οποιαδήποτε χρώμα εισάγεται επίσημα στην Ευρώπη.

Τώρα αν πει ''θα καθυστερήσει το ανταλλακτικό γιατί δεν υπάρχει Ελλάδα'' είναι άλλο θέμα.

Πάντως το ασημί καλύπτεται κανονικά.

Follow me on XDA

Εγώ αυτό που γνωρίζω και ξέρω χρόνια είναι η Samsung Hellas καλύπτει οποιαδήποτε χρώμα εισάγεται επίσημα στην Ευρώπη.

Τώρα αν πει ''θα καθυστερήσει το ανταλλακτικό γιατί δεν υπάρχει Ελλάδα'' είναι άλλο θέμα.

Πάντως το ασημί καλύπτεται κανονικά.

Ευχαριστώ για την απάντηση.Να ρωτησω και κάτι άλλο.Ο ταχυφορτιστης έχει έξοδο 2Α ? Είναι ίδιος με του Note 4?

Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

s7 edge 935F

LG Gpad V500

ξέρουμε ποσο εγγύηση έχουμε απο Samsung??

2 χρόνια.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Follow me on XDA

Wifi only?

γιατι και γω σε wifi δεν είδα διαφορά τουλάχιστον δεν κατάλαβα αλλά με data είδα αρκετή διαφορά! (5-10%) όπως και άλλα θεματάκια = λίγο χειρότερο σήμα (cosmote) στις κλήσεις αν και βελτιώθηκε το σήμα στα δεδομένα!!!

Αυτά παρατήρησα στις 3 μέρες με το update

Μετά από 3 φορτισεις περίπου μπορώ να συμφωνήσω ότι καίει λίγο παραπάνω. Με δεδομένα τσιμπάει λίγο μπαταρία παραπάνω. Αλλά νομίζω ότι βλέπω και καλύτερο σήμα.

Δημήτρης

Ξέρει κανείς τις αλλαγές της νέας ενημέρωσης;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160826/8703ff9bb693c76a5e60004c9a538902.jpg

Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου

Μετά από 3 φορτισεις περίπου μπορώ να συμφωνήσω ότι καίει λίγο παραπάνω. Με δεδομένα τσιμπάει λίγο μπαταρία παραπάνω. Αλλά νομίζω ότι βλέπω και καλύτερο σήμα.

Εμένα μπορώ να πω ότι είναι στα ίδια και ίσως και καλύτερη η μπαταρία

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160826/1dc6fa46779d73956742db406cb90390.jpg

Διάσταση απόψεων βλέπω :lol:

Και εγώ αυτό βλέπω φιλέ μου!!εγώ δεν μπορώ να πω και ακόμα φορά την μπαταρία αλλά αυτό που παρατήρησα είναι ακόμα πιο smooth η λειτουργία του τηλεφώνου ειδικά στης επαφές!!

Παίδες ψήνομαι να το ξαναπάρω..μετα την διαφορά τιμής με το note 7 πιστεύω αξίζει τα χρήματα του και κρατάω και το note 5 για το spen.Τι γίνεται με τα updates κτλ; εχει στρώση η κατάσταση με τα drains και τα google services η ξαναγυρίζετε σε παλιά version?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Παίδες ψήνομαι να το ξαναπάρω..μετα την διαφορά τιμής με το note 7 πιστεύω αξίζει τα χρήματα του και κρατάω και το note 5 για το spen.Τι γίνεται με τα updates κτλ; εχει στρώση η κατάσταση με τα drains και τα google services η ξαναγυρίζετε σε παλιά version?

Φιλε εγω ήμουν στην APC8 2 μιση μηνες και είπα να κανω το update τελικά να δω τι γίνεται.

Ολα καλα δεν παρατηρησα ουτε drain ούτε καμια σημαντική διαφορά.

Με το τελευταίο update πάντως μου εχει δοθεί η εντύπωση ότι έχει βελτιωθεί η μπαταρία, δεν έχω τα drains που είχα με την προηγούμενη. Αυτό έχω δει τις πρώτες μέρες τουλάχιστον, θα δείξει στην πορεια.

Φιλε εγω ήμουν στην APC8 2 μιση μηνες και είπα να κανω το update τελικά να δω τι γίνεται.

Ολα καλα δεν παρατηρησα ουτε drain ούτε καμια σημαντική διαφορά.

Μάριε ποια έβαλες?

BTU δεν είχες πριν?

https://promos.samsungpromotions.com/galaxyoffer/Mobile

Γνωρίζει κανείς αν τρέχει κάποιο promotion Ελλάδα? Στο κοτσοβολο μου είπαν να κοιτάξω την σελίδα της Samsung γιατί τρέχει promotion καινούργιο αλλά ακόμα δεν πήραν ενημέρωση (πήρα s7 edge) από ότι βλέπω το παραπάνω είναι για Αμερική εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος

Εμένα μπορώ να πω ότι είναι στα ίδια και ίσως και καλύτερη η μπαταρία

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160826/1dc6fa46779d73956742db406cb90390.jpg

Τι να πω ίσως επηρέασε λίγους ανάλογα με τη χρήση του καθενός, πάντως εγώ βλέπω μια μικρή (ελάχιστη) διαφορά! και χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στα στατιστικά μου (πχ το περιβόητο adroid system είναι σταθερό στο 12%) όσο για τη βελτίωση στο scroll στις επαφές = ναι ισχύει

Το δικό μου screenshot https://www.dropbox.com/s/mld8iy4dut9ln8a/Screenshot_20160826-205805.png?dl=0 που όμως πριν 4 μέρες ήταν καλύτερο (όλα ανοικτά 24 ώρες)

Έτσι από περιέργεια, πόσες εφαρμογές έχεις περασμενες, γιατί εγώ με καμιά 150αρια αυτά τα νούμερα τα βλέπω με το κυάλι....

έχει κανεις πορτογαλικό να μου πει αν του έχει έρθει το update εγώ ακόμα το περιμένω

spacer.png

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned