Pwpwpw Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Η κουρμπαριστη οθονη θελει το χρονο της να τη συνηθισεις αλλα επιπλεον χρειαζεσαι οπωσδηποτε θηκη η οποια θα σου δωσει μια επιπλεον αποσταση στα frames κι ετσι δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Προσωπικα εχω βαλει αυτην απο την πρωτη μερα και ειμαι μια χαρα, και χωρις να γινεται το τηλ ...κουμουτσα. http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-and-membrani-samsung-galaxy-s7-edge-sbs-aero-cover-diafanes/prod8000033pp/ Αυτη η θηκη που δειχνεις συνοδευεται και απο μεμβρανη προστασιας οπως δειχνει στην φωτο? Αν ναι, η μεμβρανη σε συνδιασμο με την θηκη καθεται, η δημιουργειται το γνωστο προβλημα οπου η θηκη "σπρωχνει την μεμβρανη με αποτελεσμα να ξεκολαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Αυτη η θηκη που δειχνεις συνοδευεται και απο μεμβρανη προστασιας οπως δειχνει στην φωτο? Αν ναι, η μεμβρανη σε συνδιασμο με την θηκη καθεται, η δημιουργειται το γνωστο προβλημα οπου η θηκη "σπρωχνει την μεμβρανη με αποτελεσμα να ξεκολαει? Δεν γνωριζω φιλε μου. Τωρα τη δινουν με μεμβρανη. Οταν την πηρα εγω πριν 2 μηνες ηταν χωρις, και ως τωρα το εχω χωρις μεμβρανη. Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Αυτη η θηκη που δειχνεις συνοδευεται και απο μεμβρανη προστασιας οπως δειχνει στην φωτο? Αν ναι, η μεμβρανη σε συνδιασμο με την θηκη καθεται, η δημιουργειται το γνωστο προβλημα οπου η θηκη "σπρωχνει την μεμβρανη με αποτελεσμα να ξεκολαει? Πάντως στις αξιολογήσεις λέει πως δεν καλύπτει την edge οθόνη https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160724/abf786225c601bc1e496d14331e66345.jpg Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Για σας να ρωτήσω κάτι είναι λογικό όταν ανοίγω το κινητό να βρίσκω ανοικτές στο παρασκήνιο εφαρμογές που είχα τρέξει πριν το κλείσω? πάτησα το κουμπί τώρα που το άνοιξα και είδα εφαρμογή που ήταν ανοικτή από χθες το βραδυ πριν το κλείσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Για σας να ρωτήσω κάτι είναι λογικό όταν ανοίγω το κινητό να βρίσκω ανοικτές στο παρασκήνιο εφαρμογές που είχα τρέξει πριν το κλείσω? πάτησα το κουμπί τώρα που το άνοιξα και είδα εφαρμογή που ήταν ανοικτή από χθες το βραδυ πριν το κλείσω Λογικά ναι. Και σε άλλα android γίνεται αυτό. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Λογικά ναι. Και σε άλλα android γίνεται αυτό. Live to ride, ride to live Μάλιστα σε ευχαριστώ πολύ απλά παραξενεύτηκα και να υποθέσω αυτό δεν διορθώνεται εε να ανοίγω κάθε φορα το κινητό με άδεια μνήμη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solo7 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Χθες το έβγαλα από την πρίζα στις 6 το πρωί περίπου πλήρως φορτισμένο. Κατά τις 10 το πρωί η μπαταρία είχε πέσει στο 75% με τη μεγαλύτερη κατανάλωση να έχει το "Λειτουργικό σύστημα Android". Κάπου είχα διαβάσει εδώ ότι έχει συμβεί και σε άλλους. Δε ξέρω αν είναι πρόβλημα ή feature ή σύμπτωση επειδή εκεί που βρισκόμουν είχε χάλια σήμα, πάντως σε καμία άλλη συσκευή μου δεν το έχω ξανασυναντήσει. Υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Χθες το έβγαλα από την πρίζα στις 6 το πρωί περίπου πλήρως φορτισμένο. Κατά τις 10 το πρωί η μπαταρία είχε πέσει στο 75% με τη μεγαλύτερη κατανάλωση να έχει το "Λειτουργικό σύστημα Android". Κάπου είχα διαβάσει εδώ ότι έχει συμβεί και σε άλλους. Δε ξέρω αν είναι πρόβλημα ή feature ή σύμπτωση επειδή εκεί που βρισκόμουν είχε χάλια σήμα, πάντως σε καμία άλλη συσκευή μου δεν το έχω ξανασυναντήσει. Υπάρχει κάποια λύση; οχι φιλε μου δεν ειναι καθολου να χανεις 25% μπαταριας σε 4 ωρες!!το σημα σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο μηπως δεν ειχες καθολου σημα και εψαχνε συνέχεια για σημα??απο την αλλη αφου εχεις τοσο χαλια σημα βαλε το μόνιμα σε 2g και δες πως θα τα παει!!μπορει να σου εκανε και καποια εφαρμογη ζημιά ετσι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 φρέσκο πράμα... http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-9-4-52-release/google-play-services-9-4-52-440-127739847-android-apk-download/ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 φρέσκο πράμα... http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-9-4-52-release/google-play-services-9-4-52-440-127739847-android-apk-download/ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την έβαλα και ο Θεός βοηθός!!! Tnx για το tip. Στάλθηκε από το Galaxy μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 φρέσκο πράμα... http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-9-4-52-release/google-play-services-9-4-52-440-127739847-android-apk-download/ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ελα ρε φιλεεε! Μολις το εγραφα! Με προλαβες Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 ολα καλα θα πάνε πιστεύω Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msan Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Καλημέρα Παιδιά!! Πριν μερικές ημέρες απόκτησα το πιο τηλέφωνο και στο σετάρισμα αρκετών εφαρμογών παίρνω το μήνυμα " Εντοπίστηκε επικάλυψη οθόνης - Για να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση άδειας θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε την επικάλυψη οθόνης από τις Ρυθμίσεις - Εφαρμογές" Και κάτω αναγράφεται το link " Ανοιγμα ρυθμίσεων " Πηγαίνω σ' αυτές, αλλά δεν μπορώ να καταφέρω τίποτα. ... Το μήνυμα εξακολουθεί να βγαίνει...!! Τι δεν κάνω καλά? Φιλικά!!! Μανώλης ΣΑΜΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Παίδες το έχω στην γρήγορη φόρτιση και μου λέει 6 ώρες μέχρι την πλήρη φόρτιση.....! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 παιδια σημερα αυριο θα το παραλαβω αλλα μολις προσεξα οτι δεν παιρνει micro sim αλλα nano. Πρεπει να αγορασω νεα ή κοβεται σε καποιο καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 παιδια σημερα αυριο θα το παραλαβω αλλα μολις προσεξα οτι δεν παιρνει micro sim αλλα nano. Πρεπει να αγορασω νεα ή κοβεται σε καποιο καταστημα? 5 ευρώ κοστίζει η καινούργια και όχι μπορεί να έχεις θέματα με το σήμα. Πάρε μια καινούργια. Sent from my iPod touch using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Απενεργοποιησε την εφαρμογή φίλτρου οθόνης που έχεις βάλει... Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 5 ευρώ κοστίζει η καινούργια και όχι μπορεί να έχεις θέματα με το σήμα. Πάρε μια καινούργια. Sent from my iPod touch using Tapatalk ευχαριστω! να λειτουργει και η micro σε αλλο κινητο δεν παιζει ε?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Παίδες το έχω στην γρήγορη φόρτιση και μου λέει 6 ώρες μέχρι την πλήρη φόρτιση.....! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εχει κουμπωσει καλα το καλώδιο είτε του φορτιστή ειτε στο κινητό Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 ευχαριστω! να λειτουργει και η micro σε αλλο κινητο δεν παιζει ε?:) Παιζει αλλα παίρνεις το πακέτο των 10€, που έχει μια micro & μια nano. Επισης, δεν λειτουργούν ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Δεν εχει κουμπωσει καλα το καλώδιο είτε του φορτιστή ειτε στο κινητό Βγαλε το καλωδιο και ξαναβαλε το μεχρι να σου βγαλει γρηγορη φορτιση! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 5 ευρώ κοστίζει η καινούργια και όχι μπορεί να έχεις θέματα με το σήμα. Πάρε μια καινούργια. Sent from my iPod touch using Tapatalk τι εταιρεια εχεις? εγω με cosmote πηγα σε γερμανο και μου την εδωσαν τσαμπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Παίδες το έχω στην γρήγορη φόρτιση και μου λέει 6 ώρες μέχρι την πλήρη φόρτιση.....! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το original καλώδιο και φορτιστή? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Πειράζει που δε το φορτίζω με τον ταχυφορτιστη του Αλλά με ένανhuawei 2a; Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Πειράζει που δε το φορτίζω με τον ταχυφορτιστη του Αλλά με ένανhuawei 2a; Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Οχι και εγώ φορτίζω με έναν Sony 1.5A οχι τον μαμισιο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts