elthis Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Το home button το έχουν φτιάξει καθόλου φέτος;;Υπάρχουν πάλι οι μεταλλικοι ήχοι από την δεξιά ή αριστερή πλευρά;;κάποιος μου είπε ότι κολλάει μεσα για μερικα δευτερόλεπτα μερικές φορές, ισχύει; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, σε μένα έχει τύχει και σήμερα πάω service. Και σε άλλους έχει συμβεί. Θεωρώ ότι το home button του s6 edge ήταν καλύτερο ή τουλάχιστον χωρίς τέτοια κρούσματα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ναι, σε μένα έχει τύχει και σήμερα πάω service. Και σε άλλους έχει συμβεί. Θεωρώ ότι το home button του s6 edge ήταν καλύτερο ή τουλάχιστον χωρίς τέτοια κρούσματα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ηλία, να φανταστώ smartec??εαν μπορείς ενημέρωσε μας για το καινούργιο home button.. Σε ίδια περίπτωση στο s6 το πρόβλημα παρέμεινε απλά από την άλλη πλευρά.. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ηλία, να φανταστώ smartec??εαν μπορείς ενημέρωσε μας για το καινούργιο home button.. Σε ίδια περίπτωση στο s6 το πρόβλημα παρέμεινε απλά από την άλλη πλευρά.. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο εξωτερικό έκαναν αντικατάσταση, εδώ μου είπαν αλλαγή αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα "φτιάξει" και θα δούμε μετά τι θα κάνουμε όπως μου ανέφεραν. Λογικά θα το αφήσω σήμερα και αύριο με το καλό θα το παραλάβω και θα ενημερώσω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Παιδιά στις ρυθμίσεις, το μην ενοχλείτε σας δουλεύει; εμένα μου βγάζει σφάλμα...Και δεν ανοίγει. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Παιδιά στις ρυθμίσεις, το μην ενοχλείτε σας δουλεύει; εμένα μου βγάζει σφάλμα...Και δεν ανοίγει. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά λειτουργεί. Μήπως έχεις απενεργοποιήσει από τις εφαρμογές/διεργασίες κάτι και σου βγάζει αυτό το σφάλμα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπέρα, Δεν ξέρω πως τα κατάφερα, αλλά το "Μοτίβο" ξεκλειδώματος και οι επιλογές του Dialer κατά την κλήση εμφανίζονται σε σμίκρυνση. πως μπορεί αυτό να επανέλθει; Ευχαριστώ, Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 καλημέρα σε όλους. Σχεδόν κάθε φορά που ξεκλειδώνω το κινητό, κάνει ένα μικρό lag μετά από κανα 2 δευτερόλεπτα και μετά ξεκολλάει. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπέρα, Δεν ξέρω πως τα κατάφερα, αλλά το "Μοτίβο" ξεκλειδώματος και οι επιλογές του Dialer κατά την κλήση εμφανίζονται σε σμίκρυνση. πως μπορεί αυτό να επανέλθει; Ευχαριστώ, Στις ρυθμίσεις, συνθετες, λειτουργία με ένα χέρι. Από εκεί το αλλάζεις. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπέρα!!Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ βγάζω πάντα 6 ώρες οθόνης σχεδόν 2 μέρες αν δεν χρησιμοποιώ δεδομένα και 1 μέρα αν το 'κάψω' στα δεδομένα...δεν χρησιμοποιώ πoτέ το always one που για μένα είναι μια βλακεία κ μισή,είμαι με APD1 κ δεν πρόκειται να πάω πίσω δεν υπάρχει λόγος ούτε διαφορά έχω δει....παλιότερα σε άλλες συσκευές έβαζα custom rom+kernel να κυνηγήσω καλύτερη μπαταρία αλλά τώρα μιλάμε για τρελή συσκευή!!!Δεν έχω ξαναδεί τέτοια μπαταρία κ φανταστείτε έχει UHD οθόνη που καταναλώνει πολύ!!Κοιτάξτε συνολικά την λειτουργία που κάνετε κ τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε μπορεί να το 'κάψουν'!!Επίσης πολλές φορές γίνονται λάθη κ στα Google Play Services το συνηθίζει πολλές φορές η Google...(Που να μην χρησιμοποιούσα Facebook+Facebook Messenger θα είχα τρελά νούμερα) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπέρα!!Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ βγάζω πάντα 6 ώρες οθόνης σχεδόν 2 μέρες αν δεν χρησιμοποιώ δεδομένα και 1 μέρα αν το 'κάψω' στα δεδομένα...δεν χρησιμοποιώ πoτέ το always one που για μένα είναι μια βλακεία κ μισή,είμαι με APD1 κ δεν πρόκειται να πάω πίσω δεν υπάρχει λόγος ούτε διαφορά έχω δει....παλιότερα σε άλλες συσκευές έβαζα custom rom+kernel να κυνηγήσω καλύτερη μπαταρία αλλά τώρα μιλάμε για τρελή συσκευή!!!Δεν έχω ξαναδεί τέτοια μπαταρία κ φανταστείτε έχει UHD οθόνη που καταναλώνει πολύ!!Κοιτάξτε συνολικά την λειτουργία που κάνετε κ τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε μπορεί να το 'κάψουν'!!Επίσης πολλές φορές γίνονται λάθη κ στα Google Play Services το συνηθίζει πολλές φορές η Google...(Που να μην χρησιμοποιούσα Facebook+Facebook Messenger θα είχα τρελά νούμερα) Γειά σου φίλε μου. Να σου πω ότι εγώ αγανάκτησα και μετά από πολλές προσπάθειες να το στρωσω επέλεξα το downgrate. Έρχεται ota η pd1, την κατεβάζω και την περνάω από πάνω. Ούτε reset ούτε τίποτα ενώ γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτό δεν είναι το σωστό. Σύστημα Android στην κορυφή, και μειων 1% μπαταρία την ώρα περίπου χωρίς ίντερνετ και με κλειστή οθόνη. Λέω πάμε για Hard reset. Κάνω Hard reset, στηνω, την πρώτη μέρα καλά την δεύτερη τα ίδια. Διαβάζω samsung server προβλήματα κτλ. Κατεβάζω την ρομ ολόκληρη από το sammobile. Αποσυμπίεζω βλέπω 5 αρχεία αντί για ένα. Ποτέ μου δεν το ξανά συνάντησα αυτό. Φλασαρω τα τρία πρώτα στηνω τελειώνω και μετά διαβάζω ότι χρειάζεται και το τέταρτο με το csc. Ανοίγω phone info βλέπω csc κενό. Πάμε πάλι reset πριν και μετά και φλασαρισμα και τα τέσσερα αρχεία αυτή τη φορά. Στηνω τσεκάρω με phone info βλέπω το csc στην θέση του. Αντε τελειώσαμε σκέφτομαι. Πρώτη μέρα καλά, δεύτερη μέρα περίπου -1%/ώρα. Με όλα κλειστά χωρίς ίντερνετ οθόνη κλειστή. Χθες αργά το βράδυ 3 *Hard reset 3*wipe cache πριν και μετά το downgrate. Δες λίγο αποτελέσματα. Με τις ίδιες εφαρμογές και χωρίς να ψάχνω τι να σβήσω - απενεργοποιησω. WiFi data 80-20%. Φωτεινότητα αυτόματη πάντα και AOD κλειστή. Μια βλακεια και μισή όπως είπες και για μένα. https://www.dropbox.com/sh/zzuiocyr0pmn2e3/AABQ0mDXvzW_HsunPIqe4EvZa?dl=0 Για μένα ήταν μονόδρομος το downgrate λοιπόν. Και το συστήνω σε όσους αντιμετωπίζουν το παραπάνω πρόβλημα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Οδηγό για downgrate εχουμε;;; χωρίς να γράψει ο knox Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Στις ρυθμίσεις, συνθετες, λειτουργία με ένα χέρι. Από εκεί το αλλάζεις. Ευχαριστώ! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Γειά σου φίλε μου. Να σου πω ότι εγώ αγανάκτησα και μετά από πολλές προσπάθειες να το στρωσω επέλεξα το downgrate. Έρχεται ota η pd1, την κατεβάζω και την περνάω από πάνω. Ούτε reset ούτε τίποτα ενώ γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτό δεν είναι το σωστό. Σύστημα Android στην κορυφή, και μειων 1% μπαταρία την ώρα περίπου χωρίς ίντερνετ και με κλειστή οθόνη. Λέω πάμε για Hard reset. Κάνω Hard reset, στηνω, την πρώτη μέρα καλά την δεύτερη τα ίδια. Διαβάζω samsung server προβλήματα κτλ. Κατεβάζω την ρομ ολόκληρη από το sammobile. Αποσυμπίεζω βλέπω 5 αρχεία αντί για ένα. Ποτέ μου δεν το ξανά συνάντησα αυτό. Φλασαρω τα τρία πρώτα στηνω τελειώνω και μετά διαβάζω ότι χρειάζεται και το τέταρτο με το csc. Ανοίγω phone info βλέπω csc κενό. Πάμε πάλι reset πριν και μετά και φλασαρισμα και τα τέσσερα αρχεία αυτή τη φορά. Στηνω τσεκάρω με phone info βλέπω το csc στην θέση του. Αντε τελειώσαμε σκέφτομαι. Πρώτη μέρα καλά, δεύτερη μέρα περίπου -1%/ώρα. Με όλα κλειστά χωρίς ίντερνετ οθόνη κλειστή. Χθες αργά το βράδυ 3 *Hard reset 3*wipe cache πριν και μετά το downgrate. Δες λίγο αποτελέσματα. Με τις ίδιες εφαρμογές και χωρίς να ψάχνω τι να σβήσω - απενεργοποιησω. WiFi data 80-20%. Φωτεινότητα αυτόματη πάντα και AOD κλειστή. Μια βλακεια και μισή όπως είπες και για μένα. https://www.dropbox.com/sh/zzuiocyr0pmn2e3/AABQ0mDXvzW_HsunPIqe4EvZa?dl=0 Για μένα ήταν μονόδρομος το downgrate λοιπόν. Και το συστήνω σε όσους αντιμετωπίζουν το παραπάνω πρόβλημα. δεν καταλαβα εκει που έγραψες για samsung server τι εννοείς.... τσέκαρε κάποια εφαρμογή που βάζεις αυτην φταίει φίλε.... ο κωδικας ειναι ενας για ολους apd1 μην ταραζεται συνέχεια σε φορματ κ odin την συσκευή. Καποια εφαρμογή που εκανε update θα εγινε σαπίλα...... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Οδηγό για downgrate εχουμε;;; χωρίς να γράψει ο knox Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ίδιος με το update. Κατεβαζεις την ρομ και την φλασαρεις με Odin. Τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο για τον knox. Υπάρχει μια πολύ πολύ μικρή πιθανότητα να γράψει. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν καταλαβα εκει που έγραψες για samsung server τι εννοείς.... τσέκαρε κάποια εφαρμογή που βάζεις αυτην φταίει φίλε.... ο κωδικας ειναι ενας για ολους apd1 μην ταραζεται συνέχεια σε φορματ κ odin την συσκευή. Καποια εφαρμογή που εκανε update θα εγινε σαπίλα...... Δεν θυμάμαι αν το διάβασα εδώ η σε άλλο φόρουμ, οτι κάτι δεν πάει καλά με τα ota update. Τέλος πάντων ούτε εγώ ήθελα να το ταραξω με Odin τόσες φορές αλλά τι να έκανα μετά από αυτά που μου ετυχαν? Έχω τις ίδιες εφαρμογές και πλέον δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να συνεχίσω να χαίρομαι την συσκευή μου. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Γειά σου φίλε μου. Να σου πω ότι εγώ αγανάκτησα και μετά από πολλές προσπάθειες να το στρωσω επέλεξα το downgrate. Έρχεται ota η pd1, την κατεβάζω και την περνάω από πάνω. Ούτε reset ούτε τίποτα ενώ γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτό δεν είναι το σωστό. Σύστημα Android στην κορυφή, και μειων 1% μπαταρία την ώρα περίπου χωρίς ίντερνετ και με κλειστή οθόνη. Λέω πάμε για Hard reset. Κάνω Hard reset, στηνω, την πρώτη μέρα καλά την δεύτερη τα ίδια. Διαβάζω samsung server προβλήματα κτλ. Κατεβάζω την ρομ ολόκληρη από το sammobile. Αποσυμπίεζω βλέπω 5 αρχεία αντί για ένα. Ποτέ μου δεν το ξανά συνάντησα αυτό. Φλασαρω τα τρία πρώτα στηνω τελειώνω και μετά διαβάζω ότι χρειάζεται και το τέταρτο με το csc. Ανοίγω phone info βλέπω csc κενό. Πάμε πάλι reset πριν και μετά και φλασαρισμα και τα τέσσερα αρχεία αυτή τη φορά. Στηνω τσεκάρω με phone info βλέπω το csc στην θέση του. Αντε τελειώσαμε σκέφτομαι. Πρώτη μέρα καλά, δεύτερη μέρα περίπου -1%/ώρα. Με όλα κλειστά χωρίς ίντερνετ οθόνη κλειστή. Χθες αργά το βράδυ 3 *Hard reset 3*wipe cache πριν και μετά το downgrate. Δες λίγο αποτελέσματα. Με τις ίδιες εφαρμογές και χωρίς να ψάχνω τι να σβήσω - απενεργοποιησω. WiFi data 80-20%. Φωτεινότητα αυτόματη πάντα και AOD κλειστή. Μια βλακεια και μισή όπως είπες και για μένα. https://www.dropbox.com/sh/zzuiocyr0pmn2e3/AABQ0mDXvzW_HsunPIqe4EvZa?dl=0 Για μένα ήταν μονόδρομος το downgrate λοιπόν. Και το συστήνω σε όσους αντιμετωπίζουν το παραπάνω πρόβλημα. Φίλε μετά το downgrate έκανες και hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπερα παιδια... πηγα σημερα και ειδα τη συσκευη στο Public και ηταν οπως το ειδα εγω το Titanium grey... και ρωταω μετα τον υπαλληλο και μου λεει οχι ειναι το χρυσο... Επισης μου ειπε δεν βγαινει σε Grey μονο μαυρο,λευκο και χρυσο.... Ισχυει κατι τετοιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Φίλε μετά το downgrate έκανες και hard reset? Ναι και πριν και μετά. Έτσι για να είμαστε σίγουροι ότι "έκατσε" καλά! ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα παιδια... πηγα σημερα και ειδα τη συσκευη στο Public και ηταν οπως το ειδα εγω το Titanium grey... και ρωταω μετα τον υπαλληλο και μου λεει οχι ειναι το χρυσο... Επισης μου ειπε δεν βγαινει σε Grey μονο μαυρο,λευκο και χρυσο.... Ισχυει κατι τετοιο?? Τα χρώματα είναι μαύρο άσπρο χρυσό και ασημί. Το ασημί δεν κυκλοφορεί Ευρώπη από ότι ξέρω. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ναι και πριν και μετά. Έτσι για να είμαστε σίγουροι ότι "έκατσε" καλά! ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα χρώματα είναι μαύρο άσπρο χρυσό και ασημί. Το ασημί δεν κυκλοφορεί Ευρώπη από ότι ξέρω. Ασημί βγήκε Ολλανδία και Αγγλία για κάποιον παροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoSmart Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καποιες φορες μου βγαζει Logging service διακοπηκε Τι μπορει να ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Μια χαρά λειτουργεί. Μήπως έχεις απενεργοποιήσει από τις εφαρμογές/διεργασίες κάτι και σου βγάζει αυτό το σφάλμα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενεργοποιείται από την μπάρα, αλλά αν κάνω παρατεταμένο κλικ πάνω του μου λέει διακόπηκε... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) downgrade παιδιά. :) Το ασημί δεν κυκλοφορεί Ευρώπη από ότι ξέρω. Κυκλοφορεί πολύ περιορισμένα, απ' όσο ξέρω σε Ολλανδία και Αγγλία ξεκίνησε να το φέρνει αποκλειστικά το Carphone Warehouse. Edited May 9, 2016 by ferengi Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ναι και πριν και μετά. Έτσι για να είμαστε σίγουροι ότι "έκατσε" καλά! ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα χρώματα είναι μαύρο άσπρο χρυσό και ασημί. Το ασημί δεν κυκλοφορεί Ευρώπη από ότι ξέρω. Από τη στιγμή που έκανες downgrade σου βγάζει την ότα αναβάθμιση? Ρωτάω για να δω αν άλλαξε κάτι με το csc Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Από τη στιγμή που έκανες downgrade σου βγάζει την ότα αναβάθμιση? Ρωτάω για να δω αν άλλαξε κάτι με το csc Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι μου την έβγαλε χθες που το έστηνα αλλά δεν την κάνω εννοείται ούτε τώρα ούτε ποτέ την συγκεκριμένη τουλάχιστον. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Ετοιμαστείτε για γκρίνιες τον άλλο μήνα που θα πιάσουν οι ζεστές στην Ελλάδα. Εδώ έχουνε αρχίσει τα 35° + και όταν δουλεύει 3g σε μη κλιματιζόμενους χώρους η θερμοκρασία ανεβαίνει. Δεν καίει αλλά το καταλαβαίνεις. Όσοι έχουν πιο χοντρές θήκες δεν θα το καταλάβουν. Αυτές τις μέρες έχω την γνήσια clear και την ακούει. Κάτι άλλο. Έχετε παρατηρήσει αν την ώρα που είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή αν στις ρυθμίσεις το κουμπί της γρήγορης φόρτισης παύει να είναι μπλε? Πιστεύω ότι δουλεύει η γρήγορη φόρτιση παρόλο που γίνεται γκριζο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160509/f6aa1f1e27b33b013182d0080f888e71.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 9, 2016 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε αντιμετωπίσει αλλά εμένα όταν του συνδέω ακουστικά (ακόμα και bt) μου κάνει σχεδόν πάντα ένα στιγμιαίο παράσιτο μία ή και δύο φορές. Δεν μου το κάνει όταν συνδέω τα δικά του ακουστικά. Παίζει να υπάρχει θέμα συμβατότητας; Αν και τα άλλα ενσύρματα ακουστικά πάλι samsung είναι... Λέτε να χρειάζεται μια επίσκεψη στο service; Sent from my SM-T705 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts