elthis Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Απο αυτα που διαβασα στο xDa αλλος αλλαξε 3 συσκευες για να πετυχει το σωστο ωστε να δουλευει τελεια η συσκευη του.Πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι κανα θεμα της μητρικης-πλακετσς.Θα περιμενω εσενα να δω αν μετα την αντικατασταση σου δουλευει αψογα και μετα θα το στειλω και εγω.Εφοσον ανοιχτη η συσκευη η αδιαβροχοποιηση χανεται; Από την στιγμή που θα γίνει αντικατάσταση στο επίσημο service ούτε μια στο εκατομμύριο να ακυρώσουν την αδιαβροχοποιηση. Μετά θα είναι για πολλά καντήλια. Δευτέρα θα ενημερώσω για ποιο λόγο θα τσακωθω μαζί τους και τι έγινε..Γιατί θα τσακωθω.. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να σε περνάνε για χαζό και να δίνουν απαντήσεις που δε στέκουν. 700€ κάνει η συσκευή και απαιτώ το hardware να λειτουργεί όπως πρέπει. Αν υπάρχει αστοχία υλικού ας ενημερώσουν το κόσμο. Αλλάζω κάθε δέκα μέρες συσκευή εδώ και 3 χρόνια και ποτέ δεν έχω επισκεφθεί service. Δεν είμαι περίεργος λοιπόν, το αυτονόητο ζητάω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 6, 2016 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Από την στιγμή που θα γίνει αντικατάσταση στο επίσημο service ούτε μια στο εκατομμύριο να ακυρώσουν την αδιαβροχοποιηση. Μετά θα είναι για πολλά καντήλια. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ελπιζω.Γιατι μετα βλεπω να πηγαινουμε smartec παρεα και να τα κανουμε γυαλια καρφια ολα.:lol: Μην μας περνανε για βλακες 830 ευρω εσκασα προπαραγγελια οπως και πολλα αλλα παιδια εδω μεσα δεν ειναι δυνατον να εχει τετοια θεματα.Οταν το παραγγειλα ειπα απο μεσα μου πρωτη φορα παιρνεις πρωτη παρτιδα smartphone ελπιζω να εισαι τυχερος αλλα μαλλον σκατα ειμαι.:p Edited May 6, 2016 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Με 68% σύστημα Android κάτι παραείναι λάθος. Πριν κάνεις downgrade δοκίμασε να flashάρεις με Odin αυτή που φοράς και μετά κατευθείαν πριν bootάρει κάνε factory reset από recovery. Αν έχεις κάνει disable εφαρμογή συστήματος ξανά ενεργοποίησε την και μετά flashαρεις. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά με τους Server της Samsung και με τα OTA updates. Όλοι στο Xda το ίδιο λέμε. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι φταίει και πιθανότατα έχει να κάνει με κάποια εφαρμογή. Δεν είναι δυνατόν όλοι εμείς να έχουμε καταπληκτική αυτονομία. Κάνε αυτό που σου πρότεινε το παιδί και μετά άσε για λίγες μέρες έξω ότι περίεργο έχεις από εφαρμογές για να δεις πως πάει. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν έχει κάνει wipe factory και δεν έχει στρώσει, με ένα wipe cashe νομίζω ότι θα στρώσει. Nikos from s7 edge Με το factory reset διαγράφεται και το cache partition. Ξανά πέρασμα τη Rom με Odin θέλει. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατάλαβα... Σε εμένα πάντως έτσι έστρωσε. Πρώτα έκανα factory και δεν έστρωσε... Μετά έκανα μόνο cashe και πλέον όλα καλά... Τι να πω... Nikos from s7 edge Λοιπον παιδιά είδη είναι στο pc μου η προηγούμενη ιταλική ITV rom. Θέλω να επισημάνω ότι όταν έκανα Hard reset από recovery έκανα 3 φορές reset και άλλες 3 φορές wipe change. Μετά Ενεργοποίησα και έστησα από την αρχή. Δεν έχω παράξενες εφαρμογές. Έχω αυτές που δουλεύω χρόνια τώρα και ίσως και λιγότερες μετά το reset. Κάποιες δηλαδή που τις χρησιμοποιουσα σπάνια δεν τις κατέβασα. Την πρώτη μέρα μετά το ρεσετ σε 7 ώρες έχασε 2%. Και τώρα στην τέταρτη μέρα έχασε 6%. Έχει περάσει κανείς την τελευταία btu και είναι χωρίς προβλήματα? Αυτό το στήσιμο από την αρχή όπως και όλους μας με νευριαζει. Δεν μπορώ να το κάνω και με την ησυχία μου με ένα πιτσιρίκι μέσα στα πόδια μου και η διαδικασία για μένα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Με την φωτεινότητα πως τα πάτε με την τελευταία έκδοση? Εγώ βλέπω διαφορά προς το χειρότερο σε σχέση με την προηγούμενη ITV που είχα. Δεν μπορώ να αποφασίσω τι θα κάνω τελικά. Να περάσω την ίδια ολόκληρη με Odin? Να πάω στην προηγούμενη ITV? Να περάσω την τελευταία BTU? Να κάνω ένα απλό wipe change? Αφού έκανα wipe change μαζί με το ρεσετ.. Κάθε βοήθεια η πρόταση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 μια αμεση απαντηση παρακαλω. κατεβασα την τελευταια itv και στην αποσυμπιεση μου βγαζει 5 αρχεια. εγω φλασαρα με odin 10 μονο τα 3 πρωτα. σωστο?η να φλασαρω και τα 5? θα αρχισω να το στηνω σιγα σιγα και αν ειναι λαθος μην κανω παλι την διαδικασια μετα το στησιμο. ευχαριστω Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Πως λεγοντουσαν και τι καταληξη ειχαν τα 2 αρχεια που δεν φλασαρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 μια αμεση απαντηση παρακαλω. κατεβασα την τελευταια itv και στην αποσυμπιεση μου βγαζει 5 αρχεια. εγω φλασαρα με odin 10 μονο τα 3 πρωτα. σωστο?η να φλασαρω και τα 5? θα αρχισω να το στηνω σιγα σιγα και αν ειναι λαθος μην κανω παλι την διαδικασια μετα το στησιμο. ευχαριστω Βάζεις τα τρία πρώτα όπως είπες δλδ το BL CP AP στα αντίστοιχα και το CSC στο CSC. Το Home CSC μη το βάλεις πουθενά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Βάζεις τα τρία πρώτα όπως είπες δλδ το BL CP AP στα αντίστοιχα και το CSC στο CSC. Το Home CSC μη το βάλεις πουθενά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόλις το έστησα. Δεν το έβαλα το csc. Μόνο τα 3 πρώτα στα αντίστοιχα πεδία του Odin. BL CP AP. Τα άλλα δύο δεν τα έβαλα. Εν τω μεταξύ ενώ πέρασα την ίδια ρομ,τελευταία ITV δηλαδή, βλέπω μου εμφανίστηκαν και κάποιες εφαρμογές που δεν είχα πριν. Samsung pay, samsung members. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Πλέον με την τελευταία έκδοση Odin εχουν αλλάξει τα πράγματα και πρέπει να βάζεις και στα 4 κουτιά το αντίστοιχο αρχείο. Θα έπρεπε και αυτοί εκεί στο sammobile να τροποποιήσουν τον οδηγό έτσι ώστε να αποτελει σωστό οδηγό προς υποψήφιους χρήστες της συσκευής που θέλουν να φλασαρουν. Και καλύτερα να περνεις screenshot με Samsung info πριν και μετα έτσι ώστε να συμπίπτουν οι κωδικοί ανάμεσα σε bootloader version,PDA version ,CSC version και baseband version ανα έκδοση. Να πχ απο εμένα πριν και μετα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160506/b66dfac9c5e999225ff534fd9f86b55f.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160506/03d7df4ed912a99030dc0bc506a50082.jpg Sent from my iPad Air 2 Edited May 6, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Πλέον με την τελευταία έκδοση Odin εχουν αλλάξει τα πράγματα και πρέπει να βάζεις και στα 4 κουτιά το αντίστοιχο αρχείο. Θα έπρεπε και αυτοί εκεί στο sammobile να τροποποιήσουν τον οδηγό έτσι ώστε να αποτελει σωστό οδηγό προς υποψήφιους χρήστες της συσκευής που θέλουν να φλασαρουν. Sent from my iPad Air 2 Λέτε τώρα να έχω κανένα πρόβλημα? Edit:ναι έχω. Στο phone info δεν μου βγάζει πουθενά csc. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Λέτε τώρα να έχω κανένα πρόβλημα? Αν έβαλες ίδιας χώρας κανένα απολύτως. Αν έβαλες άλλης πρέπει να βάλεις και το CSC της. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Αν έβαλες ίδιας χώρας κανένα απολύτως. Αν έβαλες άλλης πρέπει να βάλεις και το CSC της. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ίδιας χώρας έβαλα αλλά στο phone info δεν μου εμφανίζει πουθενά csc πλέον. Αυτό σημαίνει αντίο οτα update? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Πρέπει και στο Home CSC να βάλεις το αντίστοιχο πεδίο. Και εδω εξίσου ειναι τα ίδια σε εμένα πριν φλασαρω και μετα αντίστοιχα. Δεν πρέπει να υπάρχουν αποκλίσεις. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160506/5587eda5d8cffa1dee60162fe6e013f9.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160506/557ae7d3264bd586f39a7eb09cc343d5.jpg Sent from my iPad Air 2 Edited May 6, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Λέτε τώρα να έχω κανένα πρόβλημα? Edit:ναι έχω. Στο phone info δεν μου βγάζει πουθενά csc. Λογικα δεν θα σου δουλευει και ο αισθητηρας καρδιακων παλμων και μετρησης οξυγονου αιματος...... Ειχα αυτο το θεμα οταν περασα τα 3 αρχεια αλλα οταν ξαναπερασα και το Home διορθωθηκε.... Το ιδιο ειχα αντιμετωπισει και στο Note 5. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Λογικα δεν θα σου δουλευει και ο αισθητηρας καρδιακων παλμων και μετρησης οξυγονου αιματος...... Ειχα αυτο το θεμα οταν περασα τα 3 αρχεια αλλα οταν ξαναπερασα και το Home διορθωθηκε.... Το ιδιο ειχα αντιμετωπισει και στο Note 5. Το Home για ποιο λόγο αφού περνάει ίδια Rom με το CSC? Όλοι Xda μόνο το CSC λένε. Το Home CSC το βάζεις όπως στο Note 5 που λες όταν αλλάζεις region. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Λογικα δεν θα σου δουλευει και ο αισθητηρας καρδιακων παλμων και μετρησης οξυγονου αιματος...... Ειχα αυτο το θεμα οταν περασα τα 3 αρχεια αλλα οταν ξαναπερασα και το Home διορθωθηκε.... Το ιδιο ειχα αντιμετωπισει και στο Note 5. Δουλεύουν οι αισθητήρες μόλις τους δοκίμασα. Θα δω στην πορεία αν μου βγάλει κάποιο πρόβλημα εκτός από το ότι στο phone info δεν μου βγάζει καμία πληροφορία για csc. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Να αναφέρω οτι εγώ εννοούσα να φλασαρεις την ίδια official rom της συσκευής σου απλα με την προγενέστερη έκδοση της. Οχι άλλης χώρας. Δηλαδη απο την D1 του Απριλιου που ειναι η τελευταία πήγα στην C8 του Μαρτίου δηλαδη. Δεν εχω φλασαρει άλλης χώρας και ούτε πρόκειται και δεν ξέρω τι γίνεται εκεί με τους κωδικούς και σε ποια επίπεδα αλλάζει κάτι η οχι. Γενικά πάντως το Odin δεν θα το χαρακτήριζα το πλέον φιλικό και εύχρηστο εργαλείο. Στα Sony που εχω φλασαρει ειναι πιο απλή,φιλική και εύκολη η διαδικασία και γίνεται αυτόματα και το κατέβασμα της rom και το φλασαρισμα εντός της αντίστοιχης με το Odin εφαρμογη απευθείας. Οχι ξεχωριστά να κατεβάζω,να αποσυμπιεζω και μετα να ανοίγω Odin να ψάχνω να συμπληρώνω πεδία και ιστορίες για άγριους. Sent from my iPad Air 2 Edited May 6, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Παιδιά περνώντας μόνο τα 3 αρχεια με το Odin το κινητό μου άνοιξε στην recovery. Δεν ξέρω αν φταίει που πέρασα μόνο τα 3 αρχεια ή κάποια άλλη ρύθμιση του Odin. Κάθε φορά τα κινητά μετά από φλασαρισμα με Odin ανοιγαν κανονικά με επανεκκίνηση. Τώρα κάτι άλλο. Γίνετε να φλασαρω μόνο το τέταρτο αρχείο χωρίς να πειραχτει τίποτα στην στημένη συσκευή μου? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Και τα 4 βάλτα στο αντίστοιχο κουτάκι τους δεξιά. Αριστερά πάνω τα κουτάκια δεν πειράζεις τίποτα. Εχει κάποια βιντεάκια σε YouTube. Εδω είδα εγώ. Στα περισσότερα που είδα λέγανε μόνο 1 πεδίο που 2 φορές το έκανα και απέτυχε και δεν είχαν συμπέσει οι κωδικοί πριν και μετα. Και οχι μόνο αυτο αλλα μου έβγαζε μήνυμα λάθος Google stop responding. Έβαλα τα 4 με την μια και απόλυτα επιτυχία με την μια έτσι ώστε να έρθει οπως ακριβώς ήθελα και έπρεπε και OTA να δέχομαι updates και μέσω Smart Switch. Sent from my iPad Air 2 Edited May 6, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Και τα 4 βάλτα στο αντίστοιχο κουτάκι τους δεξιά. Αριστερά πάνω τα κουτάκια δεν πειράζεις τίποτα. Εχει κάποια βιντεάκια σε YouTube. Εδω είδα εγώ. Στα περισσότερα που είδα λέγανε μόνο 1 πεδίο που 2 φορές το έκανα και απέτυχε και δεν είχαν συμπέσει οι κωδικοί πριν και μετα. Και οχι μόνο αυτο αλλα μου έβγαζε μήνυμα λάθος Google stop responding. Έβαλα τα 4 με την μια και απόλυτα επιτυχία με την μια έτσι ώστε να έρθει οπως ακριβώς ήθελα και έπρεπε και OTA να δέχομαι updates και μέσω Smart Switch. Sent from my iPad Air 2 Ευχαριστώ. Αν βάλω και τα 4 αρχεία και ξανά φλασαρω χωρίς reset θα χαθούν οι ρυθμίσεις μου και το στήσιμο της συσκευής? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Όλα θα χαθούν. Και κάνε setup as new τίποτα backup μην επιλέξεις στο σεταρισμα αρχή αρχή. Φορματ στην ουσία του κανεις με διαγραφη δεδομένων nand και επανεγκατάσταση λειτουργικού απο την αρχή. Αν θες αφού ολοκληρωθεί το φλασαρισμα επιτυχώς μπες recovery και κάνε factory reset στο μενού που θα σου βγάλει. Εγώ έτσι έκανα. Sent from my iPad Air 2 Edited May 6, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Επειδή πήγα από ρουμανικό unbranded σε BTU ADP3 θέλει και τα 4 αρχεία στο Odin . Το σκέτο CSC πρέπει να μπει. Το άλλο με μικρή τροποποίηση είναι για να γίνει update χωρίς να σβήσουν τα δεδομένα. Ή αγγλική μου φαίνεται καλύτερη από την apd1 . Το Android system παίζει σχετικά ψηλά αλλά με τη δουλειά που του κάνω και τα πολλά τηλεφωνήματα με bt , 3 mail accounts και περασμα παραγγελιών online με εταιρικό server και ειδικό app, είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Μην ζητήσετε sot γιατί το θεωρώ μπακαλιστικο νούμερο σαν του antutu Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 http://techblog.gr/news/samsung-galaxy-s7-repair-is-harder-than-previus-galaxy-6734/ θα έχει πολυ κλάμα αν πέσει..... μακάρι να μην τύχει σε κανέναν..... εγώ με nillkin tpu το φοβάμαι αρκετά... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 http://techblog.gr/news/samsung-galaxy-s7-repair-is-harder-than-previus-galaxy-6734/ θα έχει πολυ κλάμα αν πέσει..... μακάρι να μην τύχει σε κανέναν..... εγώ με nillkin tpu το φοβάμαι αρκετά... Γι αυτό έδιναν έξτρα εγγύηση για σπάσιμο ;) Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Τελικά παιδιά ξανά φλασαρα και τα 4 αρχεία αυτή τη φορά. Hard resetχ3 wipecachex3 πριν και μετά το φλασαρισμα. Τώρα σε μερικές μέρες θα δούμε αν έστρωσε η αν χρειαστεί downgrate. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Γι αυτό έδιναν έξτρα εγγύηση για σπάσιμο ;) Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk έχει δηλαδή γενικά εγγύηση για σπάσιμο ... δεν το εχω ψάξει Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts