billys_4 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 εγώ φίλε μου είχα Ιταλική rom και έβαλα με odin την Γερμανική!!! αλλά και στα 2 πεδία δεν μου γράφει τίποτα. γι'αυτό ρώτησα μήπως έκανα κάποιο λάθος στο φλασάρισμα!!! Φιλε μου καλημερα και εγω ειχα ιταλικη και εβαλα γερμανικη αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος..... Πες μου εντυπωσεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Παιδιά βοήθεια. Έπεσε το κινητό και έσπασε το γυαλί πισω:mad:. Μήπως ξέρει κανείς πόσο κάνει για να επισκευαστει; θα έχω θέμα μετά με την στεγανοτητα του τηλεφώνου; Ρε γα.... το έπεσε από 50 cm απόσταση από το έδαφος και ραγισε. Ραγισε και εγω:blink: Φιλε δεν ξερω για το s7 αλλα στο s6 ηταν φθηνο δεν εκανε πανω απ 40 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Τι είναι το palm rejection ρε παιδιά? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Φιλε μου καλημερα και εγω ειχα ιταλικη και εβαλα γερμανικη αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος..... Πες μου εντυπωσεις...... δηλαδή τι διαφορά είδες?? ο ίδιος κώδικας ειναι.... μονο που η γερμανική παίρνει πιο γρήγορα update Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoman13 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Κριμα φιλε,και εγω πονεσα μαζι σου. Αυτα ειναι τα κακα του γυαλιού .Καλύτερα αλουμίνιο και να έφτιαχνε κανα σημάδι η και βαθούλωμα ακόμα. Ειναι ο μεγαλυτερος φοβος μου για αυτο και επελεξα καταστημα με δώρο ασφάλεια για το κινητό.Και δεν τις μπορω καθόλου τις θήκες..... ΥΓ. Σημερα με πήραν τηλ απο Κωτσοβολο την Τριτη το απόγευμα παραλαμβανω !!! Αντε να περνάνε οι μέρες.... Και εγώ από κωτσοβολο το πήρα. Όταν τους είπα για την ζημιά, μου έλεγε μαλ....... ες. Πρέπει να σπάσει η οθόνη για να το επισκευασουν η να μην λειτουργεί καθόλου. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε δεν ξερω για το s7 αλλα στο s6 ηταν φθηνο δεν εκανε πανω απ 40 €. Βρήκα άκρη με 50€ και είμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 δηλαδή τι διαφορά είδες?? ο ίδιος κώδικας ειναι.... μονο που η γερμανική παίρνει πιο γρήγορα update[ Σημερα ας πουμε απο το πρωι χωρις να κανω κατι με το τηλεφωνο πηγε 94% και η καταναλωση ειναι 40% αναμονη δικτιου και 28% συστημα..... Ενω με την ιταλικη δεν ειχα τετοιο θεμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoman13 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Εγώ που το πήρα από Public με δώρο 2 έτη εγγύηση, διάβασα τα ψιλά γράμματα και λέει για το σπάσιμο οθόνης ισχύει για ένα χρόνο και μόνο για μια φορά. Στο κατάστημα δεν το λένε, λένε μόνο 2 έτη εγγύηση που καλύπτει το σπάσιμο οθόνης. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο public μόνο μια επισκευή. Ότι ζημιά και να είναι. Μετά βάζεις το χέρι στην τσέπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Φιλε μου καλημερα και εγω ειχα ιταλικη και εβαλα γερμανικη αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος..... Πες μου εντυπωσεις...... μια χαρά είναι φίλε μου η γερμανική!!! από θέμα κατανάλωσης τα πάει πάρα πολύ καλά!!! τώρα είμαι στο 53% μπαταρία και η οθόνη έχει 3 ώρες και 10 λεπτά!!! υπέροχα!!! την έβαλα για να παίρνει ποιο γρήγορα τα updates!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 μια χαρά είναι φίλε μου η γερμανική!!! από θέμα κατανάλωσης τα πάει πάρα πολύ καλά!!! τώρα είμαι στο 53% μπαταρία και η οθόνη έχει 3 ώρες και 10 λεπτά!!! υπέροχα!!! την έβαλα για να παίρνει ποιο γρήγορα τα updates!!! Ξανα περναω με odin μηπως δεν εκατσε κατι καλα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ξανα περναω με odin μηπως δεν εκατσε κατι καλα....... πέρνα όλα τα αρχεία στα αντίστοιχα κουτάκια και τσέκαρε επίσης την επιλογή phone bootloader update όταν την περάσεις δες στο phone info αν σου γράφει το csc στο original csc code και στο available csc codes. εμένα δεν τα γράφει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ενώ στην αρχή η μπαταρία του κινητού πραγματικά τα έσπαγε , έπιανα ανετα 5 με 6 ωρες SOT , παρατηρησα μια εβδομάδα τώρα η αποδοση της μπαταρίας να πέφτει δραματικα στις 4 ώρες SOT. Μετά απο λίγο ψάξιμο κατέληξα ότι το πρόβλημα πρέπει να ήταν σε 2 εφαρμογές ή μάλλον σε μία .Η αλλαγές που έκανα είναι να βάλω το inbox αντι το gmail (αν και δεν θεωρώ ότι επηρέαζε αυτό την μπαταρία ) και η άλλη ήταν να αδρανοποιησω τελείως την εφαρμογή oculus για το VR.Τσεκάροντας την εξοικονόμηση ισχύος είδα ότι η εφαρμογη είχε σαν επιλογη το ΠΟΤΕ , αλλάζοντας το σε ΠΑΝΤΑ , αμέσως γύρισα στους παλιούς χρόνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Παιδια ολοι εσεις που περνατε εκδοση αλλης χωρας, παιρνει κανονικα updates OTA ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Όχι. Αλλά μου κάνει εντύπωση που ραγισε με την πρώτη πτωση ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ από κωτσοβολο το πήρα και μου έλεγαν μάλ......ες για την επισκευή. Πρέπει να πάθει ζημιά η οθόνη για να το επισκευασουν. Μην πιστεύεις πολύ και τι λένε. Ε σπασε και την οθονη τοτε να στο αντικαταστήσουν! Στον Κωτσοβολο δίνουν 2 επισκευές η μια αντικατάσταση για εναν χρονο Edited April 14, 2016 by ALIEN_3_ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) πέρνα όλα τα αρχεία στα αντίστοιχα κουτάκια και τσέκαρε επίσης την επιλογή phone bootloader update όταν την περάσεις δες στο phone info αν σου γράφει το csc στο original csc code και στο available csc codes. εμένα δεν τα γράφει!!![/ Τι κανει ακριβος το phone bootloader update???? το HOME CSC περισσευει?????? Την ξανα περασα ...... στο original csc code δεν γραφει τιποτα οπως και στο available csc code....... γιατιιιι???? Edited April 14, 2016 by billys_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Παιδιά ήρθε η αναβάθμιση. Ελληνικό cosmote https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160414/a91e8b31fb2b6808d6c4cf14627cc2e9.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Για όσους πήραν το vr με την προσφορά, σε τι χρώμα σας ήρθε; Εμένα σήμερα ήρθε σε άσπρο. Βγαίνει και σε μαύρο; Να μπορούν να το αλλάξουν άραγε; Βρήκα το σωστό thread... Delete please... Edited April 14, 2016 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Παιδιά ήρθε η αναβάθμιση. Ελληνικό cosmote https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160414/a91e8b31fb2b6808d6c4cf14627cc2e9.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι. Ήρθε και σε εμένα μόλις. Ελληνικό Cosmote επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragarys Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Σε εμενα ελληνικο unbranded δεν εχει ερθει παντως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Η Παρασκευή είναι συνήθως η μέρα της Samsung για αναβαθμίσεις Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Όταν το αγόρασα από τον Γερμανό και είχα δει ότι είναι branded με είχε χαλάσει λίγο. Αν όμως είναι να παίρνει τις αναβαθμίσεις πιο γρήγορα και από τα non branded, μια χαρά. Εκτός και αν είναι τυχαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Όταν το αγόρασα από τον Γερμανό και είχα δει ότι είναι branded με είχε χαλάσει λίγο. Αν όμως είναι να παίρνει τις αναβαθμίσεις πιο γρήγορα και από τα non branded, μια χαρά. Εκτός και αν είναι τυχαίο. Ναι και εγώ το ίδιο σκέφτηκα αλλά όπως και να έχει το ελληνικό αποκλείεται να παίρνει γρήγορα αναβάθμιση Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Unbranded είναι και το δικό μου και φυσικά ούτε σε μένα έχει έρθει, αλλά μήπως ξέρεις κανείς τι κάνει αυτό το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Για όσους πήραν το vr με την προσφορά, σε τι χρώμα σας ήρθε; Εμένα σήμερα ήρθε σε άσπρο. Βγαίνει και σε μαύρο; Να μπορούν να το αλλάξουν άραγε; Βρήκα το σωστό thread... Delete please... Για CSC:EUR ελλαδα δηλαδη δεν εχει ερθει ακομα.Μονο cosmote. Σε αυτο το update βγηκε ταυτοχρονα.Για branded και Unbranded στο s7 flat. Edited April 14, 2016 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Από το Σάββατο το έχω εγώ επίσημα για την συσκευή μου γερμανική version δεν παρατήρησα κάτι θετικό η αρνητικό. Το ίδιο άψογα πριν το ίδιο μετά. Περισσότερο under the hood οι βελτιώσεις θα έλεγα. Γίνεται αναφορά έξω ότι βελτιώθηκε η ευαισθησία των edge οθονών πράγμα που εγώ δεν παρατήρησα διότι και πριν δεν είχα κάποιο θέμα. Οποία παράπονα από την συσκευή αφορούν πράγματα που δεν μπορούν να βελτιωθούν με update :p Πχ θα ήθελα το γυαλί πίσω να ειναι frosted glass η το home button το fingerprint να δουλεύει απλα μόνο ακουμπώντας και να ξεκλειδώνει μέσω της αναγνώρισης. Sent from my iPad Air 2 Edited April 14, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Εγώ πάντως που δοκίμασα ( και ήταν κάτι που το ρώταγα αλλά απάντησα δε μου έδωσε κανένας ) να βγάλω σε 16:9 γιατί μόνο έτσι θέλω να βλέπω τις φοτό μου και ειδικά στην 55αρα μου οθόνη, είναι άψογες. Έκανα δοκιμή τα ίδια ακριβώς θέματα, σε διάφορες συνθήκες, σε 4:3 και 16:9 και ήταν η ανάλυση και γενικώς η απεικόνιση , άψογη. Η απόσταση από την 55αρα τηλεόραση είναι 2,8μ, ούτε πολύ αλλά σίγουρα ούτε και λίγο, οπότε αν υπήρχε θέμα , θα το έβλεπα. Οπότε μην προβληματίζεστε, εκτός και αν σας ενδιαφέρει για τίποτα πολύ ειδικές καταστάσεις π.χ. γιγαντοαφίσα ( λέμε τώρα ) που εκεί δε ξέρω αν θα έχει θέμα.... Και 4Κ να είναι η τηλεόρασή σου δεν θα δεις διαφορά αν δεν κάνεις ζουμ καθώς η ανάλυση είναι το πολύ 8MP, χαμηλότερη δηλαδή και από τις 16:9 του S7. Τα πολλά ΜΡ είναι όμως χρήσιμα αν θες να κροπάρεις μια φωτό και να εκτυπώσεις τμήμα της χωρίς να χάσεις ανάλυση. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts