Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

στη διαδικασία αγοράς του κινητού, βρήκα μια προσφορά. Ο πωλητής μου έδωσε το ΙΜΕΙ για να τσεκάρω την προέλευση. Δοκίμασα λοιπόν το site http://www.imei.info/ και σας επισυνάπτω τα αποτελέσματα. Είναι δυνατόν να είναι 64GB; Πρόκειται όπως βλέπετε για τη δίκαρτη έκδοση (935FD).

Αφού είχαν πει στην παρουσίαση και 64αρα έκδοση θα βγάλουν για αγορές Ασίας.

Δεν βλέπω κάτι το αξιοπερίεργο.

Πέρασα από τα Public στο mall σήμερα και είδα το κινητό.. Ποιο πολύ για τα χρώματα του, γιατί το είχα ξανά πιάσει στα χέρια μου αλλά μόνο μαύρο..

Στα video που έβλεπα τόσο καιρό το χρυσό μου φαινόταν πολύ χρυσό.. Ενώ αυτό στο Public ήταν τέλειο! Είναι όντως το χρυσό ή μήπως έφεραν και το ασημί; Το μαύρο δεν μου άρεσε ιδιαίτερα για ένα περίεργο λόγο. Πολύ μαύρο και φαίνονταν οι δαχτυλιές έντονα..

Επίσης δοκίμασα και την edge οθόνη και δεν είχα κανένα πρόβλημα στην πληκτρολόγηση.. Δεν ακουμπούσε το χέρι μου πάνω της..

Οπότε στα γενέθλια μου μάλλον θα είναι το δώρο μου.. Εκτός κι αν βγει το note 6 κι αλλάξω κινητό στη γιορτη μου την πρωτοχρονιά!

Το χρυσό είναι 100%.

Απλά δεν είναι pure gold αλλα ανάλογα την περίπτωση πχ έντονα φώτα από πάνω η στον ήλιο η υπό γωνία θέασης που το κοιτάς,φέρνει από ασημί απόχρωση έως ελαφρύ copper.

Και εγώ που το έχω για ελαφρύ copper μου κάνει και όχι χρυσό χρυσό.

Και έτσι μου άρεσε περισσότερο από το να ηταν χρυσό χρυσό.

Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος και εγω απο το Σάββατο 26 Μαρτίου. Μου εμφάνισε ενα οριζόντιο τρεμοπαιγμα στην οθόνη πριν 2 ημέρες και πάλι σήμερα. Εκανα κατευθείαν επανεκκίνηση αλλά το πρόβλημα παρέμεινε για 1-2 λέπτα και μετα εξαφανίστηκε μόνο του. Το πάω για σέρβις μάλλον η ειναι τίποτα software προβλημα;

Δεν εχει αναφερθεί έως σήμερα τέτοιο περιστατικό από κάτοχο της συσκευής.

Άρα τα βήματα που κανεις είναι ένα hard reset να επιστρέψει στην εργοστασιακή του κατάσταση όπως οταν το πήρες,να βάλεις κάποιες λίγες βασικές εφαρμογές και σταδιακά να βάζεις επιπλέον παρακολουθώντας το.

Αν στο ξαναβγάλει ανεξάρτητα εφαρμογών τότε μόνο service για αντιμετώπιση.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ωραία, αφού καθαρίζεις με άζαξ τις οθόνες ειδικά των κινητών τηλεφώνων και δεν έχεις κανένα πρόβλημα...συνέχισε έτσι, κάτι παραπάνω θα ξέρεις, δεν έχω να προσθέσω κάτι σ'αυτό.

Και ο μόνος λόγος που τα απαγορεύουν είναι οι άσχετες γκόμενες και τα ζουμιά που τρέχουν και η θεία στο πλαίσιο.

Και γι'αυτό ξεκίνησε η θεωρεία της απαγόρευσης και διαδόθηκε ανά την υφήλιο. Λοιπόν όντως η ηλιθιότητα του κόσμου δεν παλεύεται, έχεις δίκιο.

για πες εσυ τι παθαινει η οθονη με το αζαξ, αφου ξερεις..μεχρι στιγμης δεν μας εχεις πει τι προκαλει..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εγώ παλι στην διάρκεια της μέρας πάντα χάνω κλικ στα δύσκολα σημεία όπου πονάει το πάνελ του iPhone, δηλαδή τις γωνιές.

Απλά όπως είπα το να χάσεις ένα ταπ ειναι πιο ανώδυνο απο τα να μπαίνεις και να βγαίνεις στις σελίδες που ανοίγουν κατα λάθος.

Επειδή έχω δουλέψει αρκετά Samsung πιστεύω ότι γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα και ειναι θέμα συνήθειας. Αν κάπου ειναι υπερβολικό τότε ειναι ελάττωμα της συσκευής.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτο ακριβώς όπως και εγώ ανέφερα πίσω.

Θέμα συνήθειας,ιστορικό του καθενός από συσκευές που εχει δουλέψει και ενδεχομένως κάποιες παρτίδες το θέμα να είναι πιο έντονο που εκεί δεν αποκλείεται εφόσον με το καινούργιο software update που βγήκε δεν βελτιωθεί να υπάρχει θέμα hardware των συγκεκριμένων συσκευών παρτίδων.

Η Samsung έβγαλε update για να βελτιώσει το palm rejection, κάτι τελείως διαφορετικό με αυτό που συζητάμε τόση ώρα.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το touch του s7/s7 edge είναι υποδειγματικο και όσοι έχουν σοβαρά θέματα να το ψάξουν με το service. Οι, δε, φίλοι των iPhone, μπορούν να ξαναπαρουν μήλο, που εχει 2 στρέμματα bezels για να μην έχουν accidental touches...

Δεν ειναι ολα ασπρο/μαύρο. Χρησιμοποιώντας όλες τις συσκευές μπορώ να καταγραψω τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε μιας. Το touch στο iPhone ήταν υποδειγματικο, το edge είναι πανέμορφο με καλύτερη κάμερα και ελαχιστα bezels με ιδιο μεγεθος οθόνης σε μικρότερες συνολικά διαστάσεις, το iPhone λειτουργούσε άψογα ενώ είχε να κάνει restart μήνες, η οθόνη του edge είναι καλύτερη, κλπ κλπ.

Δεν ειμαι εχθρός κάποιας εταιρίας, απλά ξεχωρίζω τις αδυναμίες της κάθε μιας.

Για να αφήσω το 6s plus και να πάρω το S7 edge, πάει να πει πως μου άρεσε περισσότερο. Αλλά δεν θα παραβλεψω και κάποια πράγματα που με ενοχλούν...

:)

Edited by unitrax

για πες εσυ τι παθαινει η οθονη με το αζαξ, αφου ξερεις..μεχρι στιγμης δεν μας εχεις πει τι προκαλει..

Πάντως αυτό που εγώ ξέρω, είναι για τις οθόνες των τηλεοράσεων ( LCD πάνελς , δε ξέρω αν ισχύει και για τα Oled ) και νόμιζα ότι ισχύει και στις οθόνες των τηλεφώνων. Προκαλούν φθορά - αλλοίωση τα χημικά στοιχεία του αζαξ στο πάνελ, στα φίλτρα του, με αποτέλεσμα να χαλάει η χρωματική απόδοση. ΄

Γνωρίζω δύο περιπτώσεις φίλων που τα πρώτα χρόνια των Lcd οι γυναίκες τους , καθάριζαν τα πάνελ με νοτισμένο πανί με άζαξ και είχαν τα αποτελέσματα που προανέφερα. Σε πλάσμα πάλι οθόνες και εγώ έβαζα, δεν είχα θέμα, αφού αν δε κάνω λάθος το εξωτερικό του πάνελ είναι γυαλί.

Αν λοιπόν στις Oled οθόνες δε κάνει κακό το αζαξ και μπορεί αυτό να τεκμηριωθεί, μακάρι να βάζω και γω. Όσο όμως αφορά Lcd ,ότι και να μου πουν δε το δοκιμάζω, γιατί έχω δει τα αποτελέσματα και όχι με ψέκασμα αλλά όπως είπα , με νοτισμένο πανί.

Πάντως για μένα τα καλύτερα αποτελέσματα μου τα δίνει η μία με δύο φορές την ημέρα, το καθάρισμα της οθόνης με πανάκι καλό για γυαλιά.

Παιδιά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το Bluetooth δεν μπορώ να ακούσω με τίποτα μουσική αν το έχω σε τσέπη.πρεπει να έχω το τηλέφωνο στο χέρι μου και μπροστά διαφορετικά κάνει διακοπές η μουσική.το ίδιο συμβαίνει και αν βάλω το χέρι μου στους αισθητήρες πάλι κάνει διακοπές με αποτέλεσμα να σταματήσει η μουσική.

Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Τα ακουστικά που χρησιμοποιώ είναι τα Sony sbh80

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως αυτό που εγώ ξέρω, είναι για τις οθόνες των τηλεοράσεων ( LCD πάνελς , δε ξέρω αν ισχύει και για τα Oled ) και νόμιζα ότι ισχύει και στις οθόνες των τηλεφώνων. Προκαλούν φθορά - αλλοίωση τα χημικά στοιχεία του αζαξ στο πάνελ, στα φίλτρα του, με αποτέλεσμα να χαλάει η χρωματική απόδοση. ΄

Γνωρίζω δύο περιπτώσεις φίλων που τα πρώτα χρόνια των Lcd οι γυναίκες τους , καθάριζαν τα πάνελ με νοτισμένο πανί με άζαξ και είχαν τα αποτελέσματα που προανέφερα. Σε πλάσμα πάλι οθόνες και εγώ έβαζα, δεν είχα θέμα, αφού αν δε κάνω λάθος το εξωτερικό του πάνελ είναι γυαλί.

Αν λοιπόν στις Oled οθόνες δε κάνει κακό το αζαξ και μπορεί αυτό να τεκμηριωθεί, μακάρι να βάζω και γω. Όσο όμως αφορά Lcd ,ότι και να μου πουν δε το δοκιμάζω, γιατί έχω δει τα αποτελέσματα και όχι με ψέκασμα αλλά όπως είπα , με νοτισμένο πανί.

Πάντως για μένα τα καλύτερα αποτελέσματα μου τα δίνει η μία με δύο φορές την ημέρα, το καθάρισμα της οθόνης με πανάκι καλό για γυαλιά.

η lcd εχει αυτη τη ματ επιφανεια που νομιζεις οτι περναει μεσα το υγρο, αλλα δεν περναει, εγω εχω lcd 15 ετων και δεν εχει παθει τιποτα, οπως και αλλες οθονες, επισης lcd με γυαλι μπροστα παλι δεν εχει παθει τιποτα και σε λαπτοπ.

Προφανως δεν τις περναει καθε μερα αλλα μονο αν γεμιζουν δαχτυλιες κτλ, καθημερινα αν θελω με νοτισμενο με νερο πανι, αλλα το αζαξ οταν εβλεπα οτι εχει παραγινει το κακο. Τελος παντων, μερικα πραγματα τα βλεπεις και στην πραξη, οπως οι μπαταριες που υποτιθεται οτι δε χαλανε με γρηγορες φορτισεις..αλλα η πραξη λεει αλλα πολλες φορες

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδιά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το Bluetooth δεν μπορώ να ακούσω με τίποτα μουσική αν το έχω σε τσέπη.πρεπει να έχω το τηλέφωνο στο χέρι μου και μπροστά διαφορετικά κάνει διακοπές η μουσική.το ίδιο συμβαίνει και αν βάλω το χέρι μου στους αισθητήρες πάλι κάνει διακοπές με αποτέλεσμα να σταματήσει η μουσική.

Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Τα ακουστικά που χρησιμοποιώ είναι τα Sony sbh80

Εδώ και 2 ετη χρησιμοποιώ καθημερινά 2 sbh 80 και με καμία συσκευή δεν είχα το παραμικρό.

Το ίδιο και με τη παρόν συσκευή.

Είτε σε τσέπη μπουφάν η παντελονιού η στο χέρι είτε από απόσταση 5-7 μέτρων το έχω το κινητά,πάντα άψογη συνεργασία.

Κάνε pair and unpair μεταξύ των 2 συσκευών αφού προηγούμενος κανεις μια επανεκκίνηση και στο κινητό και στο hands free.

Αλλιώς αν συνεχίσει το θέμα δοκιμάζεις το sbh 80 σε αλλο κινητό να δεις μήπως εχει πρόβλημα το ίδιο το sbh80 και θες service.

Σχετικά με το Azax και τα σκληρά καθαριστικά, αυτό που κάνουν σίγουρα, ειναι να καταστρέφουν την ολεοφοβική επίστρωση και μετά απο ένα διάστημα, να γεμίζει η οθόνη δαχτυλιές με την πρώτη επαφή.

Υπάρχουν ειδικά υγρά για οθόνες. Ειναι ακριβούτσικα αλλα με 7-10 ευρώ περνάς πάνω απο ένα χρόνο.

Για τον καθαρισμό της οθόνης κάνουμε τα εξής:

Απομακρύνουμε πρώτα μ ένα πανάκι απο μικροφιμπρα το "λίπος" που έχει συσσωρευτεί αν ειναι πολύ λερωμένη, γιατί αν βάλουμε κατευθείαν το υγρό, το διαλύει ναι μεν αλλα το μεταφέρει απο το ένα σημείο στο άλλο.

Αφού την καθαρίσουμε με το στεγνό πανάκι, ψεκάζουμε σ ένα άλλο σημείου του πανιού και περνάμε την οθόνη μ αυτό. Μετά παλι με στεγνό και τέλος.

Τα πενάκια τα κλείνουμε με σαπούνι τακτικά γιατί κρατάνε το λίπος και το μεταφέρουν και παλι στην οθόνη.

Δεν ειναι τίποτα η όλη διαδικασία. Ειδικά αν διατηρηθεί η ολεοφοβική επίστρωση, δεν λαδώνει εύκολα.

Καθαρίζω το κινητό μου κάθε βράδυ πριν το βάλω για φόρτιση. Τα υγρά σκοτώνουν και τα μικρόβια.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απο ένα κινητό γεμάτο σκόνη και "μακα"

Δεν ειναι υπερβολές όλα αυτά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160412/e4d5a471e072076b35efda352279e48b.jpg

Ήρθε σε κανέναν η καινούργια αναβάθμιση?

Την περνάμε άφοβα?

Nikos from s7 edge

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160412/e4d5a471e072076b35efda352279e48b.jpg

Ήρθε σε κανέναν η καινούργια αναβάθμιση?

Την περνάμε άφοβα?

Nikos from s7 edge

Τι προέλευσης είναι το κινητό σου; Στο δικό μου (ελληνικο) δεν εμφανίζει κάτι πάντως (τουλάχιστον ΟΤΑ)

Είναι από Ντουμπάι μεριά αυτό. Είναι το. Edge duos

Nikos from s7 edge

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Είναι από Ντουμπάι μεριά αυτό. Είναι το. Edge duos

Nikos from s7 edge

Λογικά ίδιες ROM δεν φοράνε και τα δίκαρτα; Όπως συνέβαινε και με τα Dual Note 5 920cd. Αναμένουνε λογικά και εμείς σε λίγες ημέρες.

καλησπέρα,

Σε λίγο καιρό θα έχω και εγώ στα χέρια μου το S7 edge, θα ήθελα την συμβουλή σας στο θέμα του google account. Έχω ένα τάμπλετ το οποίο είναι και αυτό με λειτουργικό android και δουλεύει κανονικά (updates, notifications κλπ.). Όταν θα παραλάβω το τηλέφωνο και θα το σετάρω θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το ίδιο account που έχω και στο τάμπλετ; ή μήπως δημιουργηθεί κάποιο conflict; Σε περίπτωση που προσθέσω - αφαιρέσω κάποια εφαρμογή θα γίνει και το αντίστοιχο στην άλλη συσκευή; Οι ειδοποιήσεις θα δουλεύουν και στις δύο συσκευές κανονικά;

Συγνώμη αν κούρασα με τις ερωτήσεις μου απλά διαβάζοντας όλο το topic δεν είδα κάτι που να με βοηθάει.

Είμαι και νέος στο forum και εάν οι admins κρίνουν ότι είμαι off topic ας μεταφέρουν την ερώτησή μου

Ευχαριστώ

Εδώ και 2 ετη χρησιμοποιώ καθημερινά 2 sbh 80 και με καμία συσκευή δεν είχα το παραμικρό.

Το ίδιο και με τη παρόν συσκευή.

Είτε σε τσέπη μπουφάν η παντελονιού η στο χέρι είτε από απόσταση 5-7 μέτρων το έχω το κινητά,πάντα άψογη συνεργασία.

Κάνε pair and unpair μεταξύ των 2 συσκευών αφού προηγούμενος κανεις μια επανεκκίνηση και στο κινητό και στο hands free.

Αλλιώς αν συνεχίσει το θέμα δοκιμάζεις το sbh 80 σε αλλο κινητό να δεις μήπως εχει πρόβλημα το ίδιο το sbh80 και θες service.

Θα το προσπαθήσω αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα θα δοκιμάσω και θα επανέλθω

καλησπέρα,

Σε λίγο καιρό θα έχω και εγώ στα χέρια μου το S7 edge, θα ήθελα την συμβουλή σας στο θέμα του google account. Έχω ένα τάμπλετ το οποίο είναι και αυτό με λειτουργικό android και δουλεύει κανονικά (updates, notifications κλπ.). Όταν θα παραλάβω το τηλέφωνο και θα το σετάρω θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το ίδιο account που έχω και στο τάμπλετ; ή μήπως δημιουργηθεί κάποιο conflict; Σε περίπτωση που προσθέσω - αφαιρέσω κάποια εφαρμογή θα γίνει και το αντίστοιχο στην άλλη συσκευή; Οι ειδοποιήσεις θα δουλεύουν και στις δύο συσκευές κανονικά;

Συγνώμη αν κούρασα με τις ερωτήσεις μου απλά διαβάζοντας όλο το topic δεν είδα κάτι που να με βοηθάει.

Είμαι και νέος στο forum και εάν οι admins κρίνουν ότι είμαι off topic ας μεταφέρουν την ερώτησή μου

Ευχαριστώ

Δεν θα έχεις κανένα θέμα. Θα μπορείς να κατεβάσεις και όσες εφαρμογές έχεις αγοράσει με το ίδιο account χωρίς να χρεωθείς ξανά κλπ. Αν κατεβάσεις μια εφαρμογή δεν θα αρχίσει αυτόματα να κατεβαίνει και στην άλλη συσκευή αλλά θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα. Αν πας στο play store και μετά στο My Apps & games και πατήσεις στο tab "All", θα δεις όλες τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει/αγοράσει με το συγκεκριμένο account. Οι ειδοποιήσεις θα σου έρχονται κανονικά και στις 2 συσκευές.

Δεν θα έχεις κανένα θέμα. Θα μπορείς να κατεβάσεις και όσες εφαρμογές έχεις αγοράσει με το ίδιο account χωρίς να χρεωθείς ξανά κλπ. Αν κατεβάσεις μια εφαρμογή δεν θα αρχίσει αυτόματα να κατεβαίνει και στην άλλη συσκευή αλλά θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα. Αν πας στο play store και μετά στο My Apps & games και πατήσεις στο tab "All", θα δεις όλες τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει/αγοράσει με το συγκεκριμένο account. Οι ειδοποιήσεις θα σου έρχονται κανονικά και στις 2 συσκευές.

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :rolleyes:

Παιδιά μιας και το παράγγειλα και εγω μια ερώτηση να μου φύγει το άγχος. Ειναι πολυ επικίνδυνο να σπάσει η οθόνη αν πέσει κάτω λόγο καμπύλης; Ειναι ο μόνος φόβος μου.

Παιδιά μιας και το παράγγειλα και εγω μια ερώτηση να μου φύγει το άγχος. Ειναι πολυ επικίνδυνο να σπάσει η οθόνη αν πέσει κάτω λόγο καμπύλης; Ειναι ο μόνος φόβος μου.

Ε, είναι αρκετά επικίνδυνο σε σχέση με άλλες συσκευές! Δες πως το έκανε αυτός στο review μετά από μια απλή πτώση... https://www.androidpit.com/21-days-with-the-galaxy-s7-edge

:rolleyes:

Ωχ. Λέτε να το ακυρώσω; Δεν υπάρχουν θήκες ή ειδικές μεμβράνες που να το προστατεύουν;

Ωχ. Λέτε να το ακυρώσω; Δεν υπάρχουν θήκες ή ειδικές μεμβράνες που να το προστατεύουν;

τι να ακυρωσεις πήρες το καλύτερο κινητό της αγορας που τα έχει ολα!!! ειναι κορυφή!!!! εννοείται οτι υπάρχουν θηκες κ screen protector πολυ καλα δεν χρειάζεται ερωτηση αυτό

IPhone 15 Pro 

τι να ακυρωσεις πήρες το καλύτερο κινητό της αγορας που τα έχει ολα!!! ειναι κορυφή!!!! εννοείται οτι υπάρχουν θηκες κ screen protector πολυ καλα δεν χρειάζεται ερωτηση αυτό

Τα οποία έχουμε εδω κάποιο thread να δω τι παίζει; Θα τρελαθώ αν πέσει κάτω και σπάσει.

Άμα το φοβάσαι τόσο πολύ μπορείς να το κάνεις μια ασφάλεια . Θήκες και μεμβράνες φυσικά και υπάρχουν

Θοδωρης

Τα οποία έχουμε εδω κάποιο thread να δω τι παίζει; Θα τρελαθώ αν πέσει κάτω και σπάσει.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432871

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned