Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δε σου αρεσουν οι θηκες τοτε υπαρχει πρόβλημα. Χρειαζεται θηκουλα στο κινητο αυτό για να βελτιωθεί το grip...

Βαγγέλη εντάξει για το grip αλλα εδώ λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν scrolling γιατί πατιούνται και ανοίγουν διάφορα.

Δεν θα έπρεπε να μειώσουν την ευαισθησία και να επιτρέπουν να την αυξηςει όποιος θέλει μέσω ρυθμίσεων;

Αυτο το πρόβλημα της υπερευαισθησίας εκτός απο το scrolling δημιουργεί θέμα και στην χρήση με το ένα χέρι καθώς αν ακουμπήσει λίγο το εσωτερικό της παλάμης μας δεν ακούει η οθόνη στο πάτημα του δάχτυλου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Θα μπορουσε καποιος να τραβηξει και να μας δειξει ενα πολυ συντομο βιντεακι (δε φανταζομαι να χρειαζεται πανω απο 1 λεπτο) για να δουμε αυτο το θεμα με το scrolling κτλ? Χτες επαιξα καμποσο με ενα εκθεσιακο και δεν ειδα να συμβαινει κατι τετοιο και ποσο μαλλον δε μπορουσα να το κρατησω και πολυ ανετα λογω του αντικλεπτικου που υπαρχει στη πλατη και σε περιοριζει στο κρατημα (μιλαω παντα για χρηση με 1 χερι). Παντως οσοι εχουμε Νοτε μας φαινεται πολυ ανετο στο χερι νομιζω το s7 :lol:

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

Βαγγέλη εντάξει για το grip αλλα εδώ λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν scrolling γιατί πατιούνται και ανοίγουν διάφορα.

Δεν θα έπρεπε να μειώσουν την ευαισθησία και να επιτρέπουν να την αυξηςει όποιος θέλει μέσω ρυθμίσεων;

Αυτο το πρόβλημα της υπερευαισθησίας εκτός απο το scrolling δημιουργεί θέμα και στην χρήση με το ένα χέρι καθώς αν ακουμπήσει λίγο το εσωτερικό της παλάμης μας δεν ακούει η οθόνη στο πάτημα του δάχτυλου.

Κώστα εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα. Το αντίθετο μάλιστα. Οποία άλλη οθόνη πιάνω αισθάνομαι ότι πρέπει να "σκεφτώ" για να κάνω χρήση, ενώ εδώ όλα είναι "αερινα" και smooth όσο δεν πάει.

Σωστος. Αυτο σκεφτηκα και εγω. Στη τελικα ας δωσουν καπως μια λειτουργια αν θες να απενεργοποιεις την μια πλευρα του edge. Εχω παραγγειλει την original θηκη της samsung οχι αυτη με το clear view να δω αν θα λυθει το θεμα. Κριμα και ειναι πολυ ομορφη η αισθηση του γυαλιου στο χερι!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Θα μπορουσε καποιος να τραβηξει και να μας δειξει ενα πολυ συντομο βιντεακι (δε φανταζομαι να χρειαζεται πανω απο 1 λεπτο) για να δουμε αυτο το θεμα με το scrolling κτλ? Χτες επαιξα καμποσο με ενα εκθεσιακο και δεν ειδα να συμβαινει κατι τετοιο και ποσο μαλλον δε μπορουσα να το κρατησω και πολυ ανετα λογω του αντικλεπτικου που υπαρχει στη πλατη και σε περιοριζει στο κρατημα (μιλαω παντα για χρηση με 1 χερι). Παντως οσοι εχουμε Νοτε μας φαινεται πολυ ανετο στο χερι νομιζω το s7 :lol:

Το πρόβλημα βρίσκεται περισσότερο στο edge

Το πρόβλημα βρίσκεται περισσότερο στο edge

Για το edge μιλαω κι εγω..

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

@ costas_pro & hlias77 και εμένα μου την έχει βιδωσει διότι κάνω πολλές ασκοπες κινήσεις. Επιπροσθετως άσε βάλουν την παλιά λειτουργία glove box. Ένα άλλο που την βιδωνει είναι ότι χιλιοστά πριν πατήσω κάποιο icon αυτό το εκλαμβανει και το ενεργοποιεί χωρίς όμως εγώ να το θέλω. Θεωρώ ότι σε κάποιους τους βολεύει αυτή η λειτουργία αλλά σε κάποιους άλλους όχι, για μένα θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για το edge μιλαω κι εγω..

Μάνο τι να πω μάλλον θα πάω μετά τη δουλειά στη Samsung

Νομίζω έχει να κάνει περισσότερο με το ιστορικο του καθενός από τις πρόσφατες συσκευές που έχει δουλέψει,απο τον τρόπο που πιάνει και χειρίζεται την συσκευή και ενδεχομένως από παρτίδα σε παρτίδα να υπάρχουν μικρο διαφορες σε επιπεδο software,χωρις να αποκλείω κάποιες συσκευές να είναι και hardware θέμα(σπανιο αλλά όχι απίθανο)

Αλλά σίγουρα παίζει και το μέγεθος της συσκευής διότι πιο άβολο είναι σε σχέση με 6 edge που το είχα τονίσει από την αρχή μάλιστα και αυτό να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αυτά τα θέματα της ευαισθησίας της οθόνης.

Άρα πολλοί παράγοντες παίζουν ρολο όπως ανεφερα και όχι απλά 1 η 2.

Συμφωνω λοιπόν με τον Βαγγέλη μιας και εγώ θέματα δεν έχω ούτε στο scrolling ούτε στο να ανοίγουν εφαρμογές με το εσωτερικό της παλάμης.

Αλλά ίσως η Samsung θα έπρεπε να προσφέρει επιλογη μείωσης ευαισθησίας οθόνης για όσους για τον Α η Β λογο έχουν θέματα στο χειρισμο και στο επίπεδο ευαισθησίας.

Αλλά δεν ξέρω κατά πόσον αυτό θα αχρηστευσει το features των edge screen στην τελική.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Η εφαρμογή είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rocketshipapps.adblockfast&hl=el κάνεις κάποιες ρυθμίσεις που σου λέει και είσαι οκ.

Αυτή η εφαρμογή αφορά τον browser της samsung?

Γιατί μου γράφει κάτι για αναβάθμιση και τον browser της samsung τον εχω off

Edit.

Ναι,δεν μπλοκάρει τίποτα αλλο πέρα από διαφημίσεις πού μπορούν να εμφανιστούν κατά την πλοήγηση με τον browser της samsung.

Αχρηστο για μένα λοιπόν.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Νομίζω έχει να κάνει περισσότερο με το ιστορικο του καθενός από τις πρόσφατες συσκευές που έχει δουλέψει,απο τον τρόπο που πιάνει και χειρίζεται την συσκευή και ενδεχομένως από παρτίδα σε παρτίδα να υπάρχουν μικρο διαφορες σε επιπεδο software,χωρις να αποκλείω κάποιες συσκευές να είναι και hardware θέμα(σπανιο αλλά όχι απίθανο)

Αλλά σίγουρα παίζει και το μέγεθος της συσκευής διότι πιο άβολο είναι σε σχέση με 6 edge που το είχα τονίσει από την αρχή μάλιστα και αυτό να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αυτά τα θέματα της ευαισθησίας της οθόνης.

Άρα πολλοί παράγοντες παίζουν ρολο όπως ανεφερα και όχι απλά 1 η 2.

Συμφωνω λοιπόν με τον Βαγγέλη μιας και εγώ θέματα δεν έχω ούτε στο scrolling ούτε στο να ανοίγουν εφαρμογές με το εσωτερικό της παλάμης.

Αλλά ίσως η Samsung θα έπρεπε να προσφέρει επιλογη μείωσης ευαισθησίας οθόνης για όσους για τον Α η Β λογο έχουν θέματα στο χειρισμο και στο επίπεδο ευαισθησίας.

Αλλά δεν ξέρω κατά πόσον αυτό θα αχρηστευσει το features των edge screen στην τελική.

Alex σωστά όπως τα λες είναι. Συμφωνώ επίσης και στο τελευταίο κομμάτι ότι έπρεπε να υπάρχει διαβάθμιση στην ευαισθησία.

Εμενα πάντως δν με δημιουργεί κανένα πρόβλημα αντιθέτως μου αρέσει η αίσθηση αφής και η ανταπόκρισή της.......βελούδινα ενα πράγμα!

Εμενα πάντως δν με δημιουργεί κανένα πρόβλημα αντιθέτως μου αρέσει η αίσθηση αφής και η ανταπόκρισή της.......βελούδινα ενα πράγμα!

Είναι αυτό που ειπώθηκε λίγο πιο πάνω. Εξαρτάται το ιστορικο του καθενός, απλά εμένα δεν με βολεύει.

Είναι αυτό που ειπώθηκε λίγο πιο πάνω. Εξαρτάται το ιστορικο του καθενός, απλά εμένα δεν με βολεύει.

Αν ειναι στα επίπεδα προηγούμενων συσκευών όπως το Note 5 και S6, δεν υπάρχει πρόβλημα συνηθίζεται.

Θα συμβαίνει κάποιες φορές αλλα αραιά.

Οταν πήρα το iPhone μετά απο το Note 5, για μια δυο μέρες νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το iPhone. Επειδή χρειάζονταν πραγματικό ταπ και όχι με τον "αέρα" όπως στο panel της Samsung.

Το συνήθισα όμως. Αν τωρα γυρίσω σε Galaxy θα έχω πρόβλημα για κάποιες μέρες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το είχα αναφέρει και λίγες μέρες πριν.Σε οριακό σήμα 4G το τηλέφωνο χάνει το μπούσουλα και κλειδώνει στο 2G ακόμα και αν βρεθεί σε καλο σήμα 4G.Χρειαζεται επανεκκίνηση ή να επιλέξει κανεις "μονο 2G" και στη συνέχεια επιλογή "2G/3G/4G" για να ξανασυνδεθεί.

Επαναλαμβάνω έχω καινουρια sim και επειδή έχω twin sim δοκιμάζοντας σε Galaxy S5 δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα....

Ελπίζω να διορθωθεί με κάποιο σοβαρό update...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Αν ειναι στα επίπεδα προηγούμενων συσκευών όπως το Note 5 και S6, δεν υπάρχει πρόβλημα συνηθίζεται.

Θα συμβαίνει κάποιες φορές αλλα αραιά.

Οταν πήρα το iPhone μετά απο το Note 5, για μια δυο μέρες νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το iPhone. Επειδή χρειάζονταν πραγματικό ταπ και όχι με τον "αέρα" όπως στο panel της Samsung.

Το συνήθισα όμως. Αν τωρα γυρίσω σε Galaxy θα έχω πρόβλημα για κάποιες μέρες.

... Προέρχομαι από iPhone 6 .... με ότι αυτό συνεπάγεται

Να γίνεται επιλογή με απαλό χάδι το καταλαβαίνω να γίνεται λες κ έχει air gesture ? Γιατί δεν κάνατε κάποια δοκιμή πριν την αγορά? Αν δεν είναι bug θα το συνηθισετε όπως είπε και ο Κώστας απλά θέλει λίγες μέρες υπομονή

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Και εγώ έχω το ίδιο θέμα με την ευαισθησία της οθόνης αλλά δεν μπορώ να το συνηθίσω γιατί χρησιμοποιώ και το iPhone κάποιες μέρες τη βδομάδα. Θεωρώ πάντως ότι στο iPhone η ευαισθησία της οθόνης είναι αυτό που πρέπει να είναι.

Και εγώ κάνω το ίδιο "λάθος" χρησιμοποιώντας και τα δύο καθημερινά μαζί.τωρα δοκιμάζω να το πιεζω με περισσότερη δύναμη από πριν και μου φαίνεται ότι ανταποκρινεται καλύτερα από πριν.για να δούμε...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ δεν έχω κανένα θέμα και χρησιμοποιώ παράλληλα καθημερινά και το edge και το iPad μου.

Είναι καθαρά θέμα ατόμου ξεχωριστά.

Είτε στη μια είτε στην άλλη περίπτωση και τα 2 τα θεωρώ σωστά.

Όσοι δεν μπορούν καλύτερα να μείνουν μόνο με την συσκευή που τους εξυπηρετεί καλύτερα.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά χωρίς θήκη η συσκευή γλυστραει, εγώ σήμερα βρήκα μια διάφανη σιλικόνης και επιτέλους μπορώ και γράφω γρήγορα με τα δύο χέρια και έχω confident grip επιτέλους. Από την άλλη βέβαια μου λείπει να βλέπω την συσκευή χωρίς θήκη ώστε να το χαζεύω και να το θαυμάζω

Πάντως για να λέμε τα πάντα, εγώ μετά απο 6 μήνες με iPhone, χάνω πατήματα πολλές φορές την μέρα. Να τωρα ήθελα να πατήσω το + στο tapatalk για να γράψω το ποστ και δεν το πιασε.

Απλά το να ξανά πατήσεις ειναι λιγότερο ενοχλητικό όχι όμως και σωστό.

Παιδια, θελει θηκη οπωσδήποτε όπως εχουμε πει. Ακομα κι αυτοι που αρέσκονται να το χρησιμοποιουν naked , θα εχουν μεγαλη δυσκολια να το ανασηκωσουν από flat θεση (πχ τραπεζι) - είναι δεδομενο ότι καποια στιγμη θα πεσει.

Μια λεπτη Nilkin για αυτές τις περιπτώσεις κι ειστε κομπλε.

Για το touch τα ειπαμε. Μαγεια, μακραν ότι καλυτερο στην αγορα...

Παιδιά χωρίς θήκη η συσκευή γλυστραει, εγώ σήμερα βρήκα μια διάφανη σιλικόνης και επιτέλους μπορώ και γράφω γρήγορα με τα δύο χέρια και έχω confident grip επιτέλους. Από την άλλη βέβαια μου λείπει να βλέπω την συσκευή χωρίς θήκη ώστε να το χαζεύω και να το θαυμάζω

Έτσι ακριβώς. Εγώ είμαι με Ringe Fusion από την πρώτη μέρα και δεν τολμώ να το δουλέψω γυμνό. Είναι πανέμορφο το άτιμο αλλά καθόλου καλό grip. Ειδικά όταν πάω να βγάλω καμία φώτο γλυστράει απίστευτα. Με την θήκη και καλό κράτημα έχει και βολεύει στο typing με δύο χέρια.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η clear back cover της samsung που είναι και πολύ λεπτή δεν είναι ότι πρέπει ρε παιδιά? Έχω αυγή έχω και είμαι μια χαρά

Nikos from s7 edge

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Η clear back cover της samsung που είναι και πολύ λεπτή δεν είναι ότι πρέπει ρε παιδιά? Έχω αυγή έχω και είμαι μια χαρά

Nikos from s7 edge

Και εγώ πιστεύω οτι ειναι απο τις καλές Θηκες.μηδεν όγκος και μέτρια προστασία.μετρια λόγω του κενού που αφήνει πανω και στο κάτω μέρος του κινητού.αλλα εχει και πολυ καλη ποιότητα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned